Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1453216 alkalommal)

0 Felhasználó és 65 vendég van a témában

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1500 Dátum: 2006. Augusztus 16., 17:43:28 »
És még két dolog:
1. a listában kétszer szerepel a CW: X-Men 1
(+1: a CW 4 viszont egyszer sem  )
2. mióta Hill a SHIELD főnöke, az összes SHIELD-fejes is csajszi lett? Komolyan mondom, azóta csak a piszkos munkát végzik pasik, minden halljakend egy buksza! Az Illuminati-ban is nők tárgyalnak Vasemberrel, Energikonnak is ribik adják ki az ukázt, és Hill mellett is mindig áll néhány, khm, "társalkodónő". (Gondolom az hozta őket össze, hogy mindüknek Szapphó a kedvenc költője. Állítólag a "SHIELD Helibázis"-t is át fogják nevezni "Leszbia madárkájá"-ra.) Ha a lotyók átvették a hatalmat, akkor nem csoda, hogy kitört a balhé... Érdekes, hogy 40 évig férfiak vezették a SHIELD-et és eddig nem is volt polgárháború, most meg... ahogy a Challanger parancsnoka mondta: "Mondtam hogy ne engedd a kormányhoz a nőt, bazmeg!"

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1499 Dátum: 2006. Augusztus 16., 17:32:54 »
Nem teljesen értem, hogy noha a CW3 Thor színrelépésével és Kap seggének vasbakancs általi egyengetésével ér véget, azóta szinte szóba sem kerül ez a dolog. Egyedül Vasember utal rá, hogy mekkora fasza gyerek volt ott mindenki, és az ott elfogott hősöket szállítja a később sokfelé feltűnő konvoj. De hogy mi lett Thorral, Herkulessel meg a csillagos-sávos képhibával, arról szemérmesen hallgatnak. Először azt hittem, hogy ezek a sztorik mind-mind a CW3 előtt játszódnak, de ugye nem... szóval?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1498 Dátum: 2006. Augusztus 16., 17:16:50 »
Remélem a Gwenes részét nem gondoltad komolyan. Szerintem annyira durva, hogy azt már ki se lehet fejezni.
Xavier a HoM után "eltűnt", mindenki úgy hitte, hogy halott.
Dr. Strange meg elvileg tényleg elvonult az Északi-sarkra, vagy hova, ezért fura, ha bárhol felbukkan.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1497 Dátum: 2006. Augusztus 16., 16:36:40 »
A külvárosos volt a legjobb.  

jms hajlamos újraírni a régi karakrtereket. Ez néha bejön az olvasóknak pl. Supreme Power, néha meg nem, pl. nekem nem tetszik ahogy újra akarta írni az originál Treket, vagy sokan ki vannak akadva valami Gwen Stacy-vel kapcsolatos ügy miatt. (Mit csinált a csajjal?  )
 Gondolom, úgy volt vele, hogy ez a hitelesebb, és az ő olvasatában Spidey sosem dicsekedett el senkinek pókösztönével. (Ezzel olyan taktikai hibát vétve, hogy elárulja titkos fegyvere létezését ellenfeleinek.)  
 Ez rá vallana. Már csak az a kérdés hogy fogadják az olvasók.

A Xavieres kérdést passzolom -eddig azt se tudtam, hogy halott volt    . Egybként Vas nem jelenik meg az esküvőn. A többiek az Illuminatiból meg lehet, hogy összedugták a fejüket, de gondolom nem jutott eszükbe semmi okos, és inkább buliztak egyet, ha már ott voltak.  

Dr. Strange meg lehet, hogy csak a Shield számára tette magát elérhetetlenné. Ők meg ugye nem voltak a vendéglistán.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 16., 16:42:40 írta Gorgonita »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1496 Dátum: 2006. Augusztus 16., 14:21:53 »
Idézet
Elvileg valahogy úgy vannak beállítva, hogy megbizsergetik azt a pókösztönt...bár a hatótávjuk eléggé limitált.
Ja, hosszú távon csak a nyomkövető-követő érzékeli. A külvárosi Pókember-részben is azt használta. Amúgy az marha jó rész volt

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1495 Dátum: 2006. Augusztus 16., 13:31:11 »
Elvileg valahogy úgy vannak beállítva, hogy megbizsergetik azt a pókösztönt...bár a hatótávjuk eléggé limitált.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
« Válasz #1494 Dátum: 2006. Augusztus 16., 13:11:38 »
Emberek!

Ha Póki csak a közvetlen veszélyt érzi meg a Pókösztönével, akkor miért tudja nyomonkövetni a nyomjelzőit?

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1493 Dátum: 2006. Augusztus 16., 09:41:59 »
Ezzel már legalább 2 évet késtünk így is.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1492 Dátum: 2006. Augusztus 15., 22:59:22 »
Idézet
Lehet hogy ez az egész Cw csak 1 Mysterio fée trükk??
Hehe, akkor a nindzákat ráküldjük Nagy Q-ra
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 15., 23:00:28 írta Punkológus »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1491 Dátum: 2006. Augusztus 15., 22:54:37 »
Mindenesetre én már görbén nézek a különféle honlapokon és fórumokon a "Regisztráció" gombra...
Télleg: Xavier-nek kell regisztrálnia? Ő már nem mutáns, viszont álruhás igazságtevő volt, elvileg kéne neki... hiszen az erejét vesztett Speedball-nak is kell. Ja és miután nem mutáns, nincs is automatikusan regisztrálva, mint pl. Rozsomák.
És ha már Xavier: a Black Panther-beli színrelépéséből kiderül, hogy ez már a Deadly Genesis után játszódik. És ugyanabba a buliba hívták meg, ahova Reed-et, Strange-et és Vasembert is (Strange amúgy hogy lehet itt, nem arról volt szó hogy elpályázott?), akik szintén az Illuminati tagjai, de most nem úgy tűnt, hogy beszélni akarnának a halottnak hitt Xavier-rel...

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #1490 Dátum: 2006. Augusztus 15., 22:49:33 »
   Lehet hogy ez az egész Cw csak 1 Mysterio fée trükk?? Én már ezen se lepődnék meg.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1489 Dátum: 2006. Augusztus 15., 22:40:42 »
De eddig emlékeim csatákban is mindig azt hangoztatta, hogy a pókösztöne a közelgő pofonok, golyók, tökbombák, mosogatók, Uhrin Benedek cd-k és egyéb életveszélyes tárgyak jöveteléről értesítik, arról nem, hogy éppen valaki figyeli, veszély közeledik 10 mérföldön belül, valaki tüsszent, csak éppen ebolával fertőzött stb. Szóval ennyire kiterjedt leírást még nem adott róla.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1488 Dátum: 2006. Augusztus 15., 22:24:11 »
Ladies and gentlemen; először is grazie az új képregényekért, másodszor is az öreg Pókember is leszokhatna már a fűről, mert az egy dolog hogy mindig be van szívva, de mostanában már hülyeségeket is beszél közben, ahelyett hogy csak reggae-t hallgatna. Honnan vette, hogy csak MJ és May néni tud a pókösztönéről? Hiszen arról még "A kölyök, aki gyűjtötte a Pókembert"-is tud  na jó, komolyan, akárhányszor verekszik valakivel, annak az orrára köti hogy pókösztöne van ("Hahaha, Vécépumpaember, elkaphattál volna a gumitömlőddel, ha nem lenne ilyen frankó pókösztönöm!"), és akárhányszor vállvetve harcol valamelyik hőssel, annak is eldicsekszik ("Vazzeg Megtorló, mekkora gyíkarc vagy, hát nem megint a frankó pókösztönömnek kellett kihúznia minket a slamasztikából?"). Egyedül a Titkos Háborúban Titkos Háborúban vagy ötször felkonferálta mindenkinek. És ha ez nem lenne elég, a harc közbeni "csak úgy" pofázásából (amit még a járókelők is hallanak) is csak úgy árad, hogy de jó dolog az a pókösztön. De még ha mindez nem is lenne, Pókember sokáig közellenségnek számított és az állami szervek - így az Angyalok is - nyilván kutatták az erejét és a képességeit; a csatáiból pedig pikk-pakk kiderül, hogy előre látja a veszélyt (és Tony csak ennyit mond). És pont Vasember ne tudna a pókösztönről?

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1487 Dátum: 2006. Augusztus 15., 16:35:22 »
Kösz a kiegészítést Gorgonita!

Mostmár lehuztam a füzeteket, már láttam a rajzokat is.
Tényleg érdekes, hogy ahogy földetérnek a kajálda előtt,
a semmiből veszik elő a civil ruhát, és öltöznek át.
Vagy olyan a ruhájuk mint a Pókembernek? láthatatlanná válik....
ez csak egy gondolat.
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1486 Dátum: 2006. Augusztus 15., 12:31:02 »
KÖSZI GABE AZ ÚJ KÉPREGÉNYEKET, MÁR HÚZOM IS LE ŐKET.
UTÁNA MEG NEKIUGROK OLVASNI.

MÉGEGYSZER KÖSSZ!!!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1485 Dátum: 2006. Augusztus 14., 22:20:09 »
Idézet
De türelem CW-t terem.
De még mennyire   , tulajdonképpen ketten teszük fel a CW-t, úgyhogy nem maradtok olvasni való nélkül addig sem, míg távol van. Csak láma voltam, és későn vettem észre hogy ez a két rész elérhető már. Ezer bocs   .

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1484 Dátum: 2006. Augusztus 14., 22:13:40 »
Frissülés!

Ms Marvel #06
Civil War Frontline #05

Lehet menni a kiszolgálóba. Jó szórakozást!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1483 Dátum: 2006. Augusztus 14., 21:51:55 »
Egy bohócálarcokat viselő banda ront be fegyverekkel a kajáldába. A pincérlány lebukik a pult mögé, és bár tart attól hogy fény derül kilétére, felölti Arana jelmezét (hasonló efekttel, mint Pók szimbióta ruhájáé ), hogy segíthessen az embereken. Így azonban nem látja a pulttól, hogy Ms Marvell és WM pár másodperc alatt lerendezik a helyzetet. Carol figyelmezteti az arcába pisztolyt lóbáló bohócot, hogy élete legnagyobb tévedését követi el, majd már csak azt látjuk hogy ünneplik magukat a lepofozott rablók felett, ismét a szuperhős gúnyájukat viselve. Ekkor ugrik elő Arana szintén teljes harci díszben a pult mögül, akcióra készen, ezzel leplezve le magát.

Azért nem részleteztem, mert majd úgyis látható lesz, csak Micho most egy hétig valahol máshol van. De türelem CW-t terem.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 14., 21:56:18 írta Gorgonita »

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1482 Dátum: 2006. Augusztus 14., 20:28:46 »
Jó volt az összefoglaló Gorgonita!!!

Sajnos nekem nincs meg, így csak a leírásodból ismerem a történetet.
REMÉLEM NEMSOKÁRA LE LEHETLESZ TÖLTENI.
Egyet nem értettem, hogy amikor azt irad, hogy civilbe egy rablást akarnak megakadályozni, akkor mindhárman leleplezõdnek egymás elõtt???  
Hogy és miként?  
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1481 Dátum: 2006. Augusztus 14., 13:06:21 »
A szuperhősök nem először konfrontálódnak a Shield-del. Bizonyára megtartották maguknak néhány siár, kree, skrull stb kütyü titkát, ilyen eshetőségre.
 De még ha látták is, dönthettek úgy, hogy nem egyedül akarják elkapni, hanem megvárják, amíg a társaihoz is elvezeti az ügynököket. Csak lepattant valahogy.

Ms. Marvel 06.

A füzet elején Carol a Stamford miatt megváltozott Amerikáról és helyzetről agyal, amibe került, miközben ügynökök élén lekapcsol egy Prowler nevű nem regisztrált szuperhőst. Másnap reggel rémálmodik és elalszik. Wonder Man ébreszti fel, hogy késésben van a Stark Toronyban esedéges találkozóról. Itt régi barátjukkal a vörösesbarna hajú, fekete ruhás Spider-Woman-nel találkoznak. Julia elmeséli hogy gyermeke rokonoknál van biztonságban, amíg a regisztrációs törvény miatti felfordulás folyik. Jelenleg Arachne néven fut.
 Vas is késik a találkozóról sürű menetrendje miatt. Megemlíti Prowdler elfogását majd megjelöl két új célpontot, Shroud-ot és Araná-t, utóbbiról csak annyi adatuk van, hogy talán tinédzser.
 A tárgyalás végén Vas rákérdez, hogy Kap nem vette-e fel a kapcsolatot Carollal. Ő elhallgatja, hogy beszéltek. Visszaemlékezéséből megtudjuk, hogy Kap próbálta meggyőzni a törvény romlottságáról. Mire ő azt felelte, hogy ez az ország nem tesz ilyet. Erre Kap azzal búcsúzott tőle, hogy valaha ő is ezt hitte.
 Azt feleli Vas-nak: Nem tudom hol van, ha ezt akarod kérdezni.

Egy Shield ügynök kihalgatja Prowdler-t, aki csak feleségével, vagy ügyvédjével lenne hajlandó beszélni. Ekkor az ügynök megfenyegeti, hogy a feleségét is behozzák azzal a váddal, hogy ő is részt vett a regisztráció nélküli hősködésben. Ez persze nem igaz, de könnyen ráhuzható, mondván használta a férje erszközeit. Prowler ettől megijedve beismeri kapcsolatát Arachné Spider-Womannal.

Arachné közben Shroud-dal találkozik, de nem azért hogy elfogja. Megtárgyalják, hogy Tony nem sejt semmit a kapcsolatukról, és biztos nem követték Arachné-t. Egy terven vitatkoznak, amit Shroud inkább egyedül, Arachné meg kettesben akar véghezvinni. Shroud egyedül szökne tovább, így Arachne gyermeke biztonsága érdekében tovább játszhatná a regisztrált hős szerepét Tony oldalán.
 Pechükre befut vagy negyvennyolc Shield helikopter. Shroud próbál falazni a szövegével Arachné-nak, de az nyíltan az oldalára állt. A már ismert, és az ügynökök által sosem biztosított útvonalon, az ablakon keresztül fogják menekülőre.

Közben Wonder Woman és Ms Marvel elunva az Arana utánni kutatást egy gyorskajáldába mennek vacsorázni, nem sejtve hogy épp a pultoslány az akit keresnek. Ő sem sejti, hogy kikkel van dolga, mert mindketten civilruhát öltenek mielött az épületbe lépnek, hogy ezt honnan veszik elő, azt nem tudom, de talán van egy olyan övük mint Hangyának a Beyond-ban.
 Egy rablótámadás miatt azonban, amit mindhárman meg akarnak hiúsítani lelepleződnek egymás előtt...

A füzetben a szereplőket  regisztrációs kártyákkal mutatják be. Ezekből azonnal kiderül, hogy ki regisztrált, ki nem és ki van szökésben.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 14., 14:19:36 írta Gorgonita »

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1480 Dátum: 2006. Augusztus 14., 07:36:37 »
Akkor lehet, hogy Köpeny volt az illető?? Vagy éppen ő segítette?
Mondjuk a SHIELD szerintem fel van szerelve mindenféle hőérzékelő eszközökkel tehát az a dolog, hogy valakit nem látnak a "való világban" nem jelentheti azt hogy nem látják különböző infra vagy ultra-tartományokban - oké tudom ez kissé kukacoskodás, de ha a SHIELDnek akkora erőforrásai vannak, és mindenhez van cucca, akkor szerintem igenis, hogy tudniuk kellett, hogy a nő hátamögött van valaki, valakivel beszélget.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1479 Dátum: 2006. Augusztus 14., 01:21:21 »
Nem bírtam reggelig várni, inkább próbálkoztam.
Asszem sikerült az avatar,és az aláírás kép átszerkesztése is.

Köszi Ryder az utmutatást.
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1478 Dátum: 2006. Augusztus 14., 00:58:03 »
Köszi Ryder a választ.
A gépemet csak most kapcsoltam be, és olvastam mit írtál. Érthető volt. Már próbálkoztam az avatarral, de még nem sikerült, remélem majd holnap. Mégegyszer köszi.
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1477 Dátum: 2006. Augusztus 13., 20:44:56 »
De ha számukra is láthatatlan volt, és csak akkor kapcsoltak, amikor a nő megperdült? Gondolták követik a csajt, de az a kiadóba ment, immár a kész anyaggal. Ebből rájöhettek, hogy már nem vezeti el őket már senkihez...
 Vagy a banánost is követik, hogy elvezesse őket másokhoz.
 Vagy mindkettő.
 Vagy nemtudom.    

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1476 Dátum: 2006. Augusztus 13., 18:50:03 »
Nem rossz a gondolatmeneted, lehetséges, hogy Kap ráébredt arra, hogy az ellenállás felesleges harccal járna és ezért inkább tényleg a "nagyvadak" után vetik magukat.
A banános emberre bevallom nekem nem Kap jutott az eszembe. Először a Megtorlóra gondoltam, de ő tutira nem banánt használt volna, ha meg igen, azt plasztikból gyúrmázta volna   , Nick Fury ugrott be még, ahogy neked is, de szerintem neki sokkal több és nem ennyire nyilvános lehetősége lenne, ha tudatni akart volna valamit. Az biztos, hogy valaki fontos lehetett, ha a SHIELD ennyire érdeklődött utána, mondjuk ha tudták hogy találkoznak és figyelték is őket, akkor ez elég nagy következetlenség a részükről, hogy azonnal nem léptek közbe, vagy nem követték a csuklyást továbbra is. Itt kicsit sántít a dolog számomra...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1475 Dátum: 2006. Augusztus 13., 18:28:33 »
Ha a banános ember Kap volt -szrtem igen -akkor érdekes hogy azt mondta, hogy nem ellenállás készül, és hogy Kap már nem az aki volt (az a személy akit említ már nem is létezik.). Különösen hogy a Deadpool-ban Cablé-vel már témázgattak arról, hohgy nem Amerika hanem Világ kapitánya, vagy más néven kellene folytatnia. Persze ott inkább vitáztak ezen és a VK név inkább csak gúnyként bukkant fel.

Tegyük fel, nem ellenállás készül, és csak "haverságból" szabadítgatják ki a regisztrálni nem hajlandó társaikat. Mondjuk lehet hogy Wolwerine leadta a drótot, hogy magasabb szinten keverik a paklit, és akkor a lázadás helyett a hunyók leleplezésére törnek?
 További tippeim voltak még a banános emberre Fury és Cable, de aztán rájöttem, hogy ők nem banánt használtak volna. Igaz Kap meg nem hozta volna rá a frászt az újságírócsajra. Hacsak nem tudta, hogy követi a Shield, és így akarta elkerülni a feltünést. Álcázni meg álcázhatta magát Fury vagy más szövetségese kütyüivel.

A másik, hogy Wonder Man elég ütős karakter hogy átvegye Kap vezető szerepét egy hivatalos csapatban, ha Kap illegelitásban marad. (értsd: eléggé Superman szerű karakter). Lehet, hogy ezért szedték elő őt az írók, és nem valaki mást?

Ugyanakkor Pókhoz hasonlóan ő is eléggé könnyen kötélnek állt, és a propaganda filmmel kapcsolatban is csak azt sérelmezte, hogy a "Patkányember" nem úgy néz ki mint, aki korábban szuperhős lehetett volna. (Már ha jól értettem ezt a sort.)
 De ez már csak a dolog kritikai része, amit ki lehet védeni azzal, hogy Vas, Pók és Wonder Man immáron ilyen esendőbnek, hétköznapibb hősnek ábrázolt karakterek.

Persze ezek csak vad teóriák, részemről, amelyek főképp azt a célt szolgálják, hogy ma is írjak valamit.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 13., 18:33:01 írta Gorgonita »

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 13., 15:10:24 írta Simson »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
« Válasz #1473 Dátum: 2006. Augusztus 13., 15:08:19 »
Idézet
Hogyan lehet az általam szerkesztett bannereket feltenni, úgy hogy csak megjelenítem õket, nem pedig aláírásként használom?

Először feltöltöd az internetre, ha nincs saját tárhelyed, akkor ajánlom: Képfeltöltés.hu-t.
Képfeltöltés.hu megadja neked a képed pontos címét, és ezt -mikor a válaszodat szerkeszted- az IMG gombra kattintva beilleszted az előugró ablakba.

Idézet
A másik amit nem tudok, hogy lehet pl egy hellboyos képet a név alatt megjeleniteni?

A kép a név alatt közismert neve: avatar  
Ezt a fórum beállítások/avatar beállítások linkje alatt érheted el.

Remélem érthető voltam

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1472 Dátum: 2006. Augusztus 13., 14:57:33 »
Hogyan lehet az általam szerkesztett bannereket feltenni, úgy hogy csak megjelenítem õket, nem pedig aláírásként használom?  

A másik amit nem tudok, hogy lehet pl egy hellboyos képet a név alatt megjeleniteni?  

Ha valaki tudja szívesen veszem a segitséget
Elõre is köszi!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1471 Dátum: 2006. Augusztus 13., 14:28:24 »
Baldr köszi az infót. Látszik, hogy hülyül az ember, már az alapkaraktereket sem ismerem fel...  Ideje lesz már a pihenésnek.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 13., 14:31:15 írta regnar »