Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1452389 alkalommal)

0 Felhasználó és 25 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1560 Dátum: 2006. Augusztus 20., 09:24:31 »
Mi a jó redvás, pudvás fasz van ezzel a kibaszott, rohadt, szar alatti minőségű extrával? 3 hete próbálom leszedni a Július-Augusztusi Cuccokat, de azt írja, az oldal nem található.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1559 Dátum: 2006. Augusztus 19., 17:38:22 »
Idézet
Thunderbolts 105 a láthatáron.
És el is jött:

Thunderbolts #105 a kiszolgálóban.

Nem elérhető Rick Jones

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1558 Dátum: 2006. Augusztus 19., 16:42:47 »
a tunderbolts szar,deadpool se bírja!!!

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1557 Dátum: 2006. Augusztus 19., 16:28:24 »
Nagyon jó lett a screensaver! Ha ráuntam a Stargate Atlantis képernyővédőmre ez következik!  

Thunderbolts 105 a láthatáron.  

Nem elérhető regnar

• Galactus
« Válasz #1556 Dátum: 2006. Augusztus 19., 08:46:12 »
Szép Jónapot Mindenkinek     ! Visszatértem.  
Egyelőre csak ennyi, én most el fórumot és frissítést olvasni  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #1555 Dátum: 2006. Augusztus 19., 03:42:20 »
Köszönöm, már be is tettem képernyővédőnek. Profi munka.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1554 Dátum: 2006. Augusztus 19., 00:41:25 »
Aki szeretné a monitorán viszontlátni a marvel.com-on lévő wallpapereket a CW témájában, screen saverként, az itt megteheti: ha erre a linkre kattint. (kb. 6Mb)

Vigyázzat én csináltam...  

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1553 Dátum: 2006. Augusztus 18., 20:41:35 »
Idézet
Érdekes cikk. A vége különösen. Tehát valaki el fog patkolni. És az egyensúly megbomlik. Ennél jobban hogy tud? Thor beszállt a buliba, ennél joban már alig lehet roszabb helyzetbe hozni Kapiékat. Talán ha meg tudnák győzni a Sentryt, hogy csatlakozzon, akkor lenne esélyük. A NA #24-ben majd kiderül, mit tesz majd Bob...
Az a Sentry, aki a Frontline 1 borítóján a regesekkel van? (Igaz, Fáklya meg az anti-regesekkel, node ők ketten még nem csatlakoztak sehová, a többiek meg a helyükön vannak.)
Egyensúly meg SZVSZ egyáltalán nincsen: a regesekkel a kormány, a sereg és a SHIELD + több szuperhős, mint amennyi tökegyedül van a túloldalon. Tán csak a közhangulatban van most egyensúly, egyébként masszív a túlerő a regesek oldalán.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1552 Dátum: 2006. Augusztus 18., 19:23:13 »
Érdekes cikk. A vége különösen. Tehát valaki el fog patkolni. És az egyensúly megbomlik. Ennél jobban hogy tud? Thor beszállt a buliba, ennél joban már alig lehet roszabb helyzetbe hozni Kapiékat. Talán ha meg tudnák győzni a Sentryt, hogy csatlakozzon, akkor lenne esélyük. A NA #24-ben majd kiderül, mit tesz majd Bob...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1551 Dátum: 2006. Augusztus 18., 19:00:53 »
Addig is amíg lesz CW4, görgessetek a lap aljára a borítókért: http://www.newsarama.com/marvelnew/CivilWa...lWarRoom03.html

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1550 Dátum: 2006. Augusztus 18., 18:52:37 »
Idézet
Bár nem is emlékszem, hogy az X-eken kívül valaha is lett volna ilyen nagy női tagság szuperhőscsapatban. (Már látom is Inner Circle megjegyzéseit magam előtt...
Pedig volt ennél nagyobb nő-arány is egy szupercsapatban: az "IC and the ladies" csapatban volt Inner Circle, Árnymacska, Vihar, Jean, a Fekete Macska... de ezek a kalandok csak igen szűk körben ismertek

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1549 Dátum: 2006. Augusztus 18., 17:37:21 »
És ha az ember szereti a kissé régies hangulatú, állandóan kínai közmondásokkla operáló "nyugati kung-fu" történeteket, az kedvelheti Shang Chi figuráját is. Remélem olyan marad, mint régen.
És hogy kik ők? Hát, wikis leírást adhatok, ha az megfelel:
Colleen Wing
Misty Knight
Black cat
Tarantula (az összes) Sokkal jobban néz ki, mint az előzőek, az tuti.
Shang Chi, the Master os Kung-Fu
Paladin
American Samurai
Humbug
Orka
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1548 Dátum: 2006. Augusztus 18., 17:31:25 »
Idézet
KÖSZ GABE EZT A GYORS REAGÁLÁST! [/font]
Az összefoglaló megírásához képest semmiség   , én inkább az angolul nemtudok nevében is szeretném megköszönni az összefoglalókat Regnarnak, Gorgonitának, és Michonak (reméllem nem hagytam ki senkit   , ha igen akkor előre is bocsánat)

Csak így tovább    

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #1547 Dátum: 2006. Augusztus 18., 17:08:32 »
A kung-fus neve Shangi-Chi ő oylan mint bruce Lee:) Az új tarantula jól nézzki:)

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1546 Dátum: 2006. Augusztus 18., 16:36:03 »
Túl gyorsan válaszoltál, közben már javítottam magam. Különben azt se tudom kikről van szó, csak a borítóból indultam ki, és arra is rosszul emlékeztem. A nevek amiket leírtál nekem nem sokat mondanak, de úgy látom itt a kung-fus srác aki az oldalon fellelhető Marvel Kinght-ban is szerepelt. Fekete Macska. A kardos csaj meg vagy a Dougthers of Dragon egyik fele, vagy Kard a Köppeny és Kard párosból.
 De ezt a sok új karaktert én már nem vágom. Olyanok nekem mint a Forma-1-ben az üldöző boly. Pedig biztos jó figurák...

Jah, egybként Black Cat Wolwerine-el crossowerel a Claws-ban. De gondolom ezzel sem mondtam újjat.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 18., 16:39:33 írta Gorgonita »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1545 Dátum: 2006. Augusztus 18., 16:07:59 »
Azért a Heroes for Hire új taglistája nem éppen csak nőnemű. A tagok a következők lesznek: Colleen Wing (ő a   -tag), Misty Knight (kemény zsaru), Black Cat (  a négyzeten), Tarantula (új, és női, itt debütál), Shang Chi (végre visszatér, ő lesz a kötelező szenteskedő bölcs ázsiai), Paladin (csak hogy legyen valaki, aki egyszerre képes kavarni az összes női taggal, és lehessen irigyelni rendesen), American Samurai (hogy ez hogy maradt életben, miután öngyilkos lett?), Humbug (Deadpoolnak szólni kell, hogy félmunkát végzett, remélem valaki gyorsan megteszi...), Orka (ez ki a jó franc?) és persze hogy valahol ő is legyen végre, a jó öreg Power Man. Mint látható, a nemek aránya 5:6 a férfiak javára. Bár nem is emlékszem, hogy az X-eken kívül valaha is lett volna ilyen nagy női tagság szuperhőscsapatban. (Már látom is Inner Circle megjegyzéseit magam előtt...  )

Gorgonita: szerintem a leglehetségeseb válaszok a felvetésedre a 2., 5. és a 10.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1544 Dátum: 2006. Augusztus 18., 15:50:40 »
Jön velük egy új 01.
 Próbálom linkelni:

http://www.marvel.com/catalog/?id=4838

Egybként érdekes, hogy nincs Civil War - Iron Man cím. Vas a saját számában Sentryvel hadakozik, miközben Kap még az F4 és Amazon oldalán feszít, majd akciózik egy rendezvényen. Szóval az egyik legfontosabb szereplő saját füzetében korábban játszódó történet fut.
Kérdés miért?
-mert a CW-s szerepvállalása/változása nehezen védhető lenne, a saját címben ahol ő a jófiú, és nem az egyik megtévedt haver?
-mert tartogatnak még valami meglepit, ami csak a végjáték után derülhet ki
-mert úgy voltak vele, hogy úgyis látjuk mi történik vele más címekben,
-mert az új olvasókat is rá kell kapatni a címre, és nehogy már azt higyjék hogy Vas egy uncsi diktátor, amikor valójában ő egy igazi hős izgalmas kalandokkal
-vagy hogy legyen egy olyan szám is amiben nem CW fut azoknak, akiknek nem jön be?
-mindez együtt
-egyik se,
-valami másért
-azért se  
-hogy legyen mit kérdeznem  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 18., 15:55:08 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1543 Dátum: 2006. Augusztus 18., 15:42:46 »
Azok léteznek még egyáltalán? Már bocs a kérdésért, de én baromi rég nem hallotam róluk semmit. Se hideget, se meleget.

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
« Válasz #1542 Dátum: 2006. Augusztus 18., 15:40:23 »
Egy csapatról még szó sem esett:(  A HEROES FOR HIRE  gondolok, ők egy regisztráció párti csapat ugye?

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1541 Dátum: 2006. Augusztus 18., 15:25:54 »
Idézet
Erre a főnökük pongyolát vesz fel?
Azért a pongyola erős túlzás.    Szerintem egy sima hosszúkabát.  Mellesleg a Shield ügynökök is viseltek már olyan ruhákat mintha az F4 tagjai lettek volna csak 4-es nélkül. Nekem is feltünt hogy nem szokványos egyenruhában van -nem mintha azokhoz annyira értenék -de én egy vállrándítással tovább is haladtam, mondván Marvel -univerzum.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 18., 15:49:54 írta Gorgonita »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1540 Dátum: 2006. Augusztus 18., 14:34:54 »
Most tartok ott, mikor azt beszélitek meg, hogy Amazon beszél JJJ-vel, hogy perelje Pókit.
Idézet
Ez sajnos puszta tény.
Hát az biztos, egyébként a bajszosnak ebben az esetben igaza volt. Volt esze az öregnek, csak baromira nem jó dologra használta. Abban a tpémában mondtad, hogy meg akarnak könyeztetni minket Luke Cage-el, miközben 600 ember meghalt. Ami mostmár meghaladott téma, de ugyanezt láthatjuk minden nap a sajtóban. Csak a hozzátartozók foglalkoznak a tegnap tragédiájával.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #1539 Dátum: 2006. Augusztus 18., 14:25:55 »
Ennek a nem egészen komplett embernek ezt a mondását igen alaposan gyakorolja azóta a média és a világ hadseregei. Ez sajnos puszta tény. És szerintem ha egy picit magába néz mindenki, akkor rájön, hogy ő is így érez. Az emberi természet már csak ilyen.
(Te aztán tényleg régről kezdted olvasni, ez valahol a bekapcsolódásom elején volt, ha a rossz memóriám meg nem tréfál...)

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1538 Dátum: 2006. Augusztus 18., 14:16:31 »
Nagy a lemaradásom Polgárháborús ügyben, úgyhogy elkzdtem a fórumot az előző 10 oldaltól olvasni. És találtam valamit  
Idézet
Egyszer valaki úgy foglalta össze, hogy "Egy ember halála, az tragédia. Több százé csak statisztika."
ha jól tudom, ez a valaki egy nem egészen komplet ember volt, nevezetesen Sztálin
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 18., 14:17:15 írta Punkológus »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1537 Dátum: 2006. Augusztus 18., 13:28:53 »
Idézet
Ami Lazer öltözetét illeti, gondolom annyi köze van a mai uniformisokhoz, mint a Sentineleknek vagy a helibázisnak, a mai járművekhez.
Valószínűleg ő a Sentinelek főnöke, a pilóták parancsnoka...
De könyörgöm, a pilóták normálisan öltöznek és a SHIELD emberei (asszonyai) is, bár azokon feltűnően sok a tépőzár, cipzár, nejlon és szíj (lehet hogy a "SHIELD" rövidítésben az "S" a "Sado-mazo"-ra utal?). Erre a főnökük pongyolát vesz fel?
Amúgy utánanéztem a tagnak: Demetrius Lazer tábornok, az O.N.E. főnöke lett, miután Val Coopert leváltották ugyaninnen.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1536 Dátum: 2006. Augusztus 18., 13:17:52 »
Igaz is, a füzet végén már látszik, hogy nem Callisto az.
 Ami még kimaradt, hogy a kölyök leteremti a szörnyet amiért másolatot csinált Loreli-ról, akihez így már nem kerülhet közel. Úgy tünik ezt leszámítva sem felhőtlen a kapcsolatuk idiótának nevezi, és arra se tartja érdemesnek hogy nevet addjon neki.
 Ami Lazer öltözetét illeti, gondolom annyi köze van a mai uniformisokhoz, mint a Sentineleknek vagy a helibázisnak, a mai járművekhez.
 Valószínűleg ő a Sentinelek főnöke, a pilóták parancsnoka, mert a 01-ben a tárgyalóasztalnál Vas utasítja, hogy a Sentinelek dolgozzanak együtt mutánsokkal (Sabre-ével, és Micromax-al) illusztrálandó a békés együttműködést. Erre Lazer sérelmezi hogy csak egy izraeli-t, és egy brittet találtak. Majd ezt követően viharzik ki azzal, hogy odaveti Coopernek, hogy a tolvajokat, tolvajokkal üldöztetni csak elméletben müködik, és a mutánsok mindig a saját fajtájukat segítik.
 Amit még innen kihagytam, hogy Vas már itt sejti, hogy alighanem Kap segített Dominóéknak eltünni.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1535 Dátum: 2006. Augusztus 17., 23:48:37 »
Idézet
Láthatjuk a bázist ahol Domino és talán Callisto tereferél...

Lazer tábornok...
Dominó beszélgetőtársa Shatterstar, azaz Csillagtörő.

Amúgy ki a franc ez a Lazer tábornok, aki uniformis helyett fürdőköpenyben flangál és mégis mindenki hasraesik előtte, ahelyett hogy visszaküldenék a budoárjába fogat mosni? Még egy ilyen szánalmas karaktert talán Torgo óta nem láttam... kész röhej, inkább illene egy szcientológiai gyűlésre, mint a hadseregbe.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1534 Dátum: 2006. Augusztus 17., 23:44:02 »
Idézet
Az összefoglaló aprópóján tölthetitek a Civil War - X-men #2[/font]-t
Személyes perverzióm, hogy imádom látni, ahogy a szuperhősök egymás közt interaktálnak (and the Oscar for the "Nicest use of human language goes to..."). Volt egy Wolverine-epizód (tán a 142?), amiben egész végig piszok jól verekedtek Árnyékkal vállvetve, mégis az utolsó két oldal tetszett a legjobban, amiben a Xavier Intézet folyosóin veszekedtek egymással a különféle X-ek :-) Szóval ez a szám se volt rossz, mégis az a pár rongyos kép érdekelt a legjobban, amiben Amerika Kapitánnyal társalognak (most végre kiderült, mi történt az öreg harcossal a CW3 után: leszázalékolták, legalábbis időlegesen).
Persze a legjobban az az "interakció" tetszett, amikor valamelyik régi UXM Annual-ban Agymester átvette az irányítást az X-ek fölött. Itt bejelentkezett Amerika Kapitány a videofonba, aztán egyenes adásban hamuvá égette a Főnix

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1533 Dátum: 2006. Augusztus 17., 20:20:28 »
KÖSZ GABE EZT A GYORS REAGÁLÁST! [/font]  

EZ NEM SEMMI VOLT. FELKERÜLT AZ ÖSSZEFOGLALÓ, ÉS UZÁNA MÁR HÚZNI IS LEHETETT A KÉPREGÉNYT.
TISZTÁRA UGY ÉREZTEM MAGAM MINT EGY AMERIKAI KÉPREGÉNY RAJÓNGÓ.
ELOLVASTAM MÚLTHÉTEN AZ ELSŐ RÉSZT, UTÁNA GONDOLTAM:
--VAJON MIKORRA TUDOM MEG, HOGY MI TÖRTÉNIK EMMÁVAL...?
ELTELT EGY HÉT ÉS MÁR OLVASOM IS A FOLYTATÁST.
EZ SUPER!!

NAGYON KIRÁLYAK VAGYTOK!!!  
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1532 Dátum: 2006. Augusztus 17., 19:39:00 »
Az összefoglaló aprópóján tölthetitek a Civil War - X-men #2[/font]-t

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
« Válasz #1531 Dátum: 2006. Augusztus 17., 17:29:59 »
Civil War X-Men 02 (legalábbis amit leszűrtem belőle, javítások jöhetnek)

Emma elég nehezen viseli, hogy igazgató létére szökött diáklány módjára viszi vissza az új típusú Sentinel Cooper elé, aki emlékezteti, hogy megszegte egyességüket, és titokban hagyta el a területet. Tudni akarja hogy hova ment Cyclops a társaival, mire Emma előadja a már jól ismert, ha azt hiszed hogy irányítom a fiút nagyot tévedsz magánszámát. Közben annyit kiszed az ügynökből, hogy ezeknek a droidoknak is van emberi pilótájuk.
 Cyclops-ék közben felveszik a kapcsolatot az összevert képű America Kapitánnyal és csapatával. Vázolják neki a helyzetet, miszerint ha Bishop mutánsai és a Sentinelek találják meg előbb Dominóékat, akkor régen rossz. Kapot egy kicsit győzködni kell, mert szerinte ezúttal Cyclops lenget zászlót az ő arcába, azzal hogy ő még vissza akarja vinni a szökevényeket a táborba. De mivel mindketten kifutnak az időből elárulja hogy Dominóékat Fury egyik elhagyatott katonai bázisán rejtették el, úgy okoskodva, hogy a kormány a saját területén keresné őket utoljára.
 Ezalatt társai lerendeznek egy a nyomukra akadt Sentinelt.

Láthatjuk a bázist ahol Domino és talán Callisto tereferél arról, hogy jó e nekik ez a hely, ami egy hadsereggel szemben is védhető eszközeivel légkapujával, de mégiscsak egy zárt terület, amihez képest a Xavier intézet is napfényes üdülőnek tünik. Abban egyetértenek, hogy Kaliban-nak tetszik ez a hely, de Kaliban épp ekkor bukkan egy lezárt részre, ami mögött alighanem atomfegyverek esetleg nukleáris hulladék található, és megjegyzi, hogy, ez viszont már nem tetszik neki.

Lazer tábornok a szörnyhasú fiút faggatja a miniatür leánykáról. A srác kijelenti, hogy ő nem mutáns csak a szörny az - külön agyuk van. Lazer tudni akarja hogy működik a barbie-baba, és kilátásba helyezi, hogy ha a srác nem működik együtt olyan helyre zárja, ahol a mélységtől tönkremmenek a fülei, nem fog látni, a belélegzett levegő is rossz lesz, és sikolya lesz az egyetlen hang. A kölyök erre közlékennyé válik. Elmondja hogy a miniatürön keresztül kontrolálhatja az eredetit, érzi a gondolatait, látja amit az lát. A kérdésre hogy hogy hozza létre őket, elmondja hogy elég megérintenie egyszer a célszemélyt és már képes rá. Felajánlja a tábornoknak Hulk ilyetén irányítását, de a tábornok Hulk helyett inkább Cyclopst akarja írányítani.
 A terepjáróban ezt követően társai azzal kezdik Cyclopsot ugratni -és az érte aggódó olvasót idegelni -hogy térjen vissza a földre, mert már percek óta nem pislogott..

Bishop közben izraeli és britt kollégáival tárgyal az új Sentinelek garázsában hűségüket, céljaikat puhatolva. Sabre elmondja hogy előkészületben van hazája szuperhumán regisztrációs törvénye is. Miramax vagy hogyhívják meg kormányaik pudlikutyájának nevezi magát és Bishopot is, és biztosítják, hogy nincs bennük kétség a küldetés iránt. Bishop meglepődik amikor Lazer felhívja, hogy megtalálta Cyclopsékat.

Cyclops Domiónék relytekénél tárgyal a bebocsáltásról, azok odabent épp azon tanakodtak, hogy ha Ami Kap küldte az elegendő ok-e arra hogy beengedjék, amikor befut Bishop kontingense. Bishop az elnök amnesztia ígéretét hozza a 198-aknak és Cyclops-éknak ha kijönnek és visszatérnek. Lazer a telefonban őrjöng, hogy nem erről volt szó, csak akkor kontrolálhatják őket ha beviszik mindet. Bishop leállítja, mondván ez az ő küldetése, és várja Cyclops válaszát. Lazer ekkor a mini-Cyclops segítségével átveszi Summers irányítását, aki így olyat tesz, amit egyébbként nem tenne, és olyan intenzitással amit soha sem tenne. Így aztán aggódhatunk a folyt köv felirat fölött a maximumra állított optisugárban vergődő Bishopért, a következő számig.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 17., 17:37:58 írta Gorgonita »