Szerző Téma: *Marvel és DC SPOILER-sörözö*  (Megtekintve 1435890 alkalommal)

0 Felhasználó és 33 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Re:*Marvel és DC SPOILER-sörözö*
« Válasz #1650 Dátum: 2006. Szeptember 03., 09:08:30 »
X-fanzine
Tessék. Jó nagy, hogy legyen reklámértéke
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #1649 Dátum: 2006. Szeptember 03., 01:26:45 »
Idézet
scak azt nem értem, ha úgyis angolul olvassa mindenki, akkor én minek honosítom?
Basszus    van Cable & Deadpool honosítva? hol-hol-hol-hol? A francba, úgylátszik még mindig nem tudtam igazán körbenézni az összes honosító oldalon  
Egy linket kaphatnék hozzájuk,  légyszi?    
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 03., 01:28:28 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #1648 Dátum: 2006. Szeptember 02., 19:33:22 »
Na, azért ettől még naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon messzire vagy...    Majd' két éves lemaradással. Mire odaérsz, addigra meg már úgyis mindenki elfelejti, így honosítsd csak nyugodtan. Én várom  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #1647 Dátum: 2006. Szeptember 02., 18:28:31 »
Kábel inkább mindentudó machináló, mint komor katona szerintem.
scak azt nem értem, ha úgyis angolul olvassa mindenki, akkor én minek honosítom?

Nem elérhető Abyss

• Garfield
  • **
« Válasz #1646 Dátum: 2006. Szeptember 02., 15:39:37 »
nem tom, én végig röhögtem egy csomó részét. BÁr ez elkéggé jellemző a deadpool sztorikra, még akkor is ha az a komorkatona vagyok Kábel is ott van:)

Nem elérhető Inner Circle

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1645 Dátum: 2006. Szeptember 01., 22:12:20 »
Idézet
Cable & Deadpool #31
A C/D elején szétröhögtem magam, a jelenet az elnökkel már nem volt olyan vicces...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1644 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:57:16 »
Olvass vissza egy pár hszt. Sajna a Marvel csúszik, de szerintem pár napon belül jönnek a scanek, türelem, addig is Fekete Macsa biztosítja majd a szórakozást.

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
« Válasz #1643 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:54:10 »
Hééé!Már szeptember van!Augusztusban nemvolt Civil War?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
« Válasz #1642 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:46:12 »
Idézet
Kösz a tippet az első problémához. A másiknál feltöltöttem a képet a képtár.hu-ra, de nem fogadja el a hivatkozást a fórum. Miért?
Colossus
próbáld meg a tar.hu-t
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Colossus

• R2-D2
  • *
« Válasz #1641 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:37:21 »
Kösz a tippet az első problémához. A másiknál feltöltöttem a képet a képtár.hu-ra, de nem fogadja el a hivatkozást a fórum. Miért?
Colossus

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1640 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:32:51 »
azok linkek, hogy megnézhesd őket, előbb be kell szerezned a Cdisplay nevű progit, az ott leírt módon, telepíted, aztán visszajösz, rákattintasz a kívánt képregényre, és jobb gomb---> save as (IE-nél legalábbis) ha a progit telepítetted, akkor a letöltött képregényeket dupla kattal automatikusan megnyitja. Lapozni a progin belül majd a page up, pace down billentyűvel tudsz majd.
(További félreértések elkerülése végett hozzáteszem: a Civil Warhoz tartozó képregények angolul vanak fent.)  

Hogy kicsit cukkoljam férfitársaimat, (csak nehogy seggberúgás legyen a kép linkelésének a vége) ezért a Heroes for Hire-ből kinyestem nektek egy képet:
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 01., 19:35:34 írta Gabe »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1639 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:28:43 »
Idézet
Miért nem tudom megnézni a másik topicban a részeket?
jobb klikk, cél mentése más néven.

Idézet
A másik: nem tudom feltölteni az avataromat. HELP PLEASE!!!

ide a fórumra nem is tudhatod, csak netről linkelheted be. nézz szét, biztos van csomó Kolosszusos avatar
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 01., 19:28:54 írta Micho »

Nem elérhető Colossus

• R2-D2
  • *
« Válasz #1638 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:26:06 »
Hy!
Viszonylag új vagyok itt, és ezért egy kis segítségre lenne szükségem. Az egyik Civil War-os: Miért nem tudom megnézni a másik topicban a részeket? Pedig elméletileg oda vannak feltöltve, viszont ha rákattintok, nem jelenik meg. Tudtok segíteni? A másik: nem tudom feltölteni az avataromat. HELP PLEASE!!!
Colossus

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1637 Dátum: 2006. Szeptember 01., 19:17:10 »
Aranyozzuk be a napotokat, ha már az évnyitó hazavágta a kedveteket:

Frissült a kiszolgáló!

Cable & Deadpool #31
Heroes for Hire #01

Ez utobbiból kiemelném Fekete Macska jelenlétét  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #1636 Dátum: 2006. Augusztus 31., 15:31:06 »
köszike köszike köszike  többszáz

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1635 Dátum: 2006. Augusztus 31., 10:23:40 »
Idézet
Nem tudná nekem valaki kiszedni ezeket?(6 mega) És valahogyan jpg formátumban közreadni?

A Marvel.comról lehet letölteni őket, regisztráció után. Még sokkal több is van fent, sőt nem csak CW témában.
De azok amik a progiban vannak, azokat feltettem ide:  katt

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
« Válasz #1634 Dátum: 2006. Augusztus 31., 00:39:50 »
Szervusztok, emlékeim szerint lehetett valahol szerezni egy bizonyos Hálózsák Civil War-os képernyőkímélőt. No most, nálam volt egy kis buhera, és ugyan a Stardust programocska érintetlen maradt, de sajnos képeket már nem volt képes lejátszani. No most van ugye az az ibx, valószínű abban vannak a képek. Nem tudná nekem valaki kiszedni ezeket?(6 mega) És valahogyan jpg formátumban közreadni?

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1633 Dátum: 2006. Augusztus 30., 23:30:49 »
Úgy látom belelkesültél Inner Circle és belehúztál az összefoglalókba.
Jár a házisör, meg a buli!    
A tiszteletedre iszok egy kis 12%-os ukrán sört.

A Szökevények vs Angyalfikról, annyit hogy míg nem írtad meg, addig elég kínai volt nekem, pláne a vége, amikor Molly az Angyalfiakhoz vágja a kocsit, meg ami azután jött...
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
« Válasz #1632 Dátum: 2006. Augusztus 30., 22:24:21 »
 Nagyon nagy köszönet IC, hisz én voltam a ragmálódó, de ha a fene fenét eszik én akkor sem tanulok meg angolul  Szóval tényleg nagy köszönet, mert így már minden világos  
Idézet
majd ha lement vagy 10 oldalnyi hozzászólás, szólunk Punk' apánknak, hogy kotorja elő és beletesszük a doksiba
Köszönöm, Mr. Mindig-Kedves

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1631 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:56:58 »
Idézet
Szerintem páran azért eljönnek ide, minden esetre rajta leszek az ügyön:)
oké, kíváncsi leszek

Nem elérhető Kurt Wagner

• R2-D2
  • *
« Válasz #1630 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:52:41 »
Idézet
Idézet
Amúgy remélem nem baj, hogy beírtam a beszámolóitokat oda:)
a beszámolók mellett volt egy ilyen  

Idézet
Az összefoglaló a HálóZsák fórumozók szellemi terméke, engedély nélkül TILOS más fórumokon vagy honlapon felhasználni vagy közzétenni!

Idézet
majd ide irányítom őket,

hát igen, mert ez lenne a cél, hogy itt egy nagy közösségben együtt elemezzük az eseményeket, ne az itteni fórumozók beszámolói alapján máshol...  

le merem fogadni, hogy senki se fog idejönni a másik fórumról, hanem azt várják, hogy kopizd tovább a beszámolókat... ez esetben nem kéne.
Elnézést kérek, legközelebb engedélyt kérek és még 1-szer boccs. Szerintem páran azért eljönnek ide, minden esetre rajta leszek az ügyön:)

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1629 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:47:45 »
Közben Patriot-ból félúton Hazafi lett, meg persze az 1-es szám összefoglalója, meg egyéb hibák...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1628 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:47:31 »
Idézet
Amúgy remélem nem baj, hogy beírtam a beszámolóitokat oda:)
a beszámolók mellett volt egy ilyen  

Idézet
Az összefoglaló a HálóZsák fórumozók szellemi terméke, engedély nélkül TILOS más fórumokon vagy honlapon felhasználni vagy közzétenni!

Idézet
majd ide irányítom őket,

hát igen, mert ez lenne a cél, hogy itt egy nagy közösségben együtt elemezzük az eseményeket, ne az itteni fórumozók beszámolói alapján máshol...  

le merem fogadni, hogy senki se fog idejönni a másik fórumról, hanem azt várják, hogy kopizd tovább a beszámolókat... ez esetben nem kéne.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 30., 21:48:32 írta Micho »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1627 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:46:37 »
Idézet
Egy ilyen HIPER összefogalaló után jár
egy nagy adag sör!
A sör megvan, méghozzá házisör; olcsó és finom!  

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1626 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:45:08 »
Angyalfiak (ehhh...) / Szökevények

A Szökevények ifjú csapata (veszélyes bűnözők gyermekei, akik megtagadták a szüleiket és jófiúk lettek) egy rettentő izgalmas mezőgazdasági kiállításra látogat valahol az Isten USA-beli háta mögött, és ámulva látják, hogy még itt is két szemetesládába oltott Darth Vader-klón, azaz bocsánat, állig felfegyverzett SHIELD-oszgatos áll őrt. Maguk a SHIELD-esek sem igazán értik, hogy miért küldték ide őket; inkább csak hogy a polgárok biztonságban érezzék magukat Stamford után, mint hogy bármi dolguk lenne.
Xavin - a Skrullok gyermeke - beszól Victornak - egy robot-ember hibridnek, akinek Ultron volt a faterja (ne is kérdezzétek!) - minden különösebb ok nélkül, csak mert utálja. Kicsit vitatkoznak. Victor beégeti Xavint, mert annak akaratlanul is Skrullossá változik az álla, és észre sem veszi; ezek után Xavin egy darabig az állát markolászva toporog, mint egy hülye kamasz, aki megvágta magát borotválkozás közben. Hiszen nem akarnak lelepleződni.
Kiderül hogy nemrég meghalt egy Gert nevű arc, akit többen nagyon szerettek, és az ő haláláért is a szüleiket teszik felelőssé.
Az őrök eközben udvariasan felhívnak egy embert csomag-vizsgálatra, de ő visszautasítja, azon egyszerű oknál fogva, hogy a csomagjában egy b.szott nagy buzogány van. Hamar elő is kapja, át is öltözik harci ruhába és szidja az őröket, hogy fasiszta rohadékok és ő mint amerikai polgár, tojik a Reg. törvényre.
Az új jövevény, a Zászlótörő, hamar lerendezi az őröket, részint buzogányával, részint ócska szövegével: ő az új rend, ő a polgári engedetlenség, ő a... na itt kap egy frászt, mert a Szökevények ellene támadnak, miután elküldik Chase nevű tagjukat a járművükért. Zászlótörő kiakad, hogy a Szökevények miért segítenek az elnyomóknak? Sok ideje nincs gondolkozni, mert Victor tönkreteszi a páncélját egy elektromagnetikus impulzussal, a szupererejű kislány Molly meg seggberúgja, hogy elszáll.
A Szökevények segíteni akarnak az elesett SHIELD-esnek, a társa azonban figyelmezteti őket, hogy tűnjenek onnan! Sajnálja, hiszen tudja hogy ők a jó fiúk, de...
...de megjelenik egy SHIELD helikopter és rögvest tüzet nyit, persze őrájuk. A pilóták, látva hogy fiatalokkal van dolguk és sok a szemtanú, csak nem-halálos cuccokat lőnek ki, így elektronikus hálókat, amiket azonban a félig gép Victor röhögve semlegesít. Csakhogy ezzel leleplezi magát a pilóták előtt, akik cinikusan újraszámolják a tömegben kiváltott szimpátiáját; gyerekekre 8 jött ki, egy félig gépre viszont csak 3... úgyhogy rálőnek teflontöltettel. Victor darabokra esik az időközben megérkezett Szökevény-jármű, a (mondjuk) Szöcske tetején.
Eközben New Yorkban az Angyalfiak (ehhh...) épp b.szottul unatkoznak, mert Amerika Kapitány nem engedi hogy az utcára menjenek harcolni, így muszáj a híreket figyelni. Ami hülyeség, mert Vízió erre bárhonnan képes lenne. Hirtelen hírt kapnak a Szökevények elleni támadásról, és enyhén felkapják a vizet, hiszen magauk-korukbeli srácokra lőtt a SHIELD rakétával. És ez nem tetszik nekik. El is mennének San Franciscóba segíteni, csakhogy ezt meg kell beszélniük a Kapitánnyal.
Aki persze megtiltja, hogy bajba keveredjenek. És nem is valószínű hogy meggondolja magát, olyan elszántan nézett. Épp olyan elszántan, mint Patriot, a vezetőjük, aki kicsörtet a teremből.
A következő pillanatban már fel is száll az Angyalfiak repülőgépe. Wiccan egy varázslattal igyekszik megtalálni a Szökevényeket.
A Szökevények közben megpróbálják összerakni Victort egy menedékhelyen. Xavin megint jön a robot-fóbiájával, de leszavazzák. Victor ifjú védence, Molly nem bírja tovább és kiszalad - de még épp hallja a TV-ben, hogy a Bosszú Angyalai elindultak lenyomozni a menekült szuperhősöket.
És odakint pont a fenyegetően magasló Patriot-ba és társaiba botlik, akik udvariasan elmondják, hogy ők az Angyalfiak... amiből csak annyit ért, hogy az Angyalok. A helyzet már így is elég rossz, de aztán még mondanak neki néhány jószándékú marhaságot: velünk kell jönnöd, biztonságos helyre viszünk, satöbbi, amivel egyre mélyebbre ássák magukat... végül Molly felkap egy dzsipet és hozzájuk vágja. Rövid bunyó kezdődik, miközben hiába próbálják Mollynak megmagyarázni a helyzetet.
Az se sokat segít, amikor belépnek a többi Szökevényhez, és a Hazafi a karjában hozza a kiütött Molly-t. A Szökevények hangyásan reagálnak, ráadásul közben hátulról megjelenik a Vízió és kapcsolatba lép Victorral, ami láthatóan mindkettejükre borzalmas hatással van...

Nem elérhető Kurt Wagner

• R2-D2
  • *
« Válasz #1625 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:29:33 »
Sziasztok!
A GameStar fórumon elég sokan érdeklődnek a téma iránt, majd ide irányítom őket, hogy többen legyünk. Amúgy remélem nem baj, hogy beírtam a beszámolóitokat oda:)

Nem elérhető hellboy

• Sólyomszem
  • *
« Válasz #1624 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:11:33 »
Látod ez az isteni, Marvel Univerzumi sugallat.
Egy ilyen HIPER összefogalaló után jár
egy nagy adag sör!
AZ IGAZSÁG, ODAÁT VAN.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #1623 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:06:53 »
jé, köszi az összefoglalókat, Inner Circle  
majd ha lement vagy 10 oldalnyi hozzászólás, szólunk Punk' apánknak, hogy kotorja elő és beletesszük a doksiba  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 30., 21:07:14 írta Micho »

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1622 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:05:02 »
Idézet
Nem semmi volt ez a két X-Faktor összefoglaló.
Minden dicséretem a tiéd Inner Circle.
Eddig egy csomót gondolkoztam, a kislány Layla Miller szerepén (a majdnem nullával egyenlő angolom miatt), mostmár legalább megjött a megvilágosodás.
Tessék, kellett nekem elégedetlenkedni; egy nap csönd után pont abban a 20mp-ben jött a válasz
A kislány, gyanítom, még komoly szereplő lesz... nagyon keveri a margarint ahhoz képest, hogy elvileg csak egy kis csitri.

• HálóZsák segítő
  • Vader nagyúr
  • *
« Válasz #1621 Dátum: 2006. Augusztus 30., 21:03:19 »
Ne ujjongjatok már ennyire!...