Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 387705 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Bubbax

• Mulder ügynök
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #312 Dátum: 2006. Október 18., 19:15:47 »
F4 #241

Afrika közepén eldugva egy baromi nagy henger belsejében egy Római város.
Hűdefasza  
Én ennek az őrültnek a helyében újjáépítettem volna az egész Római Birodalmat.
Ja és a hapi teste eltűnt,de az UFO-é nem??

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #311 Dátum: 2006. Október 18., 17:09:12 »
Bár csak egy sor, de azért köszi ezt a véleményezést is.   Mi van itt emberek? Hol vannak a törzsolvasók? Merre jársz Punkológus?  
A sztoriról tényleg nem tehetünk, sajnos nem én találom ki a történeteket....  
Ja és csak, hogy mindenki tudja: a beírás most Lewy munkája!

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #310 Dátum: 2006. Október 18., 10:09:08 »
#242: Anno a Galactus perben ez a szám átdolgozva szerepelt, azt hiszem a karácsonyfa szétszedés hiányzott belőle és más volt a bevezető.   Nagyon jó hogy ez így került fel. (elovasni majd akkor fogom ha fennt lessz az egész 2. kötet)  
#361: a fordítás nagyon ok, a sztori viszont nem tetszett annyire (de erről ti úgysem tehettek  )
Lény és Amazon:      Nem semmi a képregény, az apró képi poénok nagyon ott vannak a szeren (pl:Amazon fut a metróra, sárkányka nyelve lóg, Lény, Amazon "Karambol") és az egész az egész úgy együttvéve SZUPER !!!  

Nagyon Köszönjük !!!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #309 Dátum: 2006. Október 18., 08:34:12 »
Hogy lehet ilyen kérdést egyáltalán feltenni? Ejnye. Természetesen az utóbbi.  
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #308 Dátum: 2006. Október 17., 21:14:47 »
Idézet
Nade azért csak volt egy jelenet, ahol Ben majdnem lefejelte Amazon cicijét
vajon melyik lehet a keményebb?    
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #307 Dátum: 2006. Október 17., 21:10:16 »
Lény - Amazon véleményezésem következik!Kérem, csöndesebben ott a hátsó sorokban!Köszönöm.Akkor kezdeném a legelején.
Máris egy poén üdvözli a kedves olvasót, mégpedig : "Mivel nem volt jobb ötlete, Stan Lee bemutatja....".Na, ez jó poén.(  )
Aztán ugye cím, amiből kanos kedvem lévén aszt hittem, hogy Lénynek lesz egy"hosszú éjszakéja" Amazonnal.De nem.  Nade azért csak volt egy jelenet, ahol Ben majdnem lefejelte Amazon cicijét  
Tehát maga a történet valóban "nem volt jobb ötlet" szagú, de azé lehetett élvezni.poénokban most sem szerénykedett, hál'istennnek.
A rajzok közepesek.
A beírás, fordítás, borító a megszokott HZs minőség!
Szóval jó.Köszönet érte.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #306 Dátum: 2006. Október 17., 08:55:54 »
Köszi az értékelést. Örülök, hogy tetszik.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #305 Dátum: 2006. Október 16., 21:18:42 »
Ahogy az amerikai télapók mondani szokták: Hohohohóó!!
Egyszerre 3 F4 történet, najó 2,5   .
Tehát a #242-ről szólnék most:
Egy dolgot nemértek, ez a képregény már megvan nekem(Galactus-per #1 és #2 címen,gépben ugye) Byrne-tól és Stan Lee-től, és az a rész sorszáma is #242.Persze van különbség, mert az szkennelve van, ez meg honosítva, de mintha más időből származnának.Akkor a most megjelent képregény mi is?

Ettől függetlenül naná, hogy elolvastam ezt is, mivel a HZs és az F4 név garancia a minőségre és a szórakozásra!
Az elején a szokásos közjátékok megintcsak meghozták a hangulatot, na nemmintha nem lett volna kedvem az F4-hez, mert ahhoz mindig van.Sok visszautalást találni az előző részekhez, az egyik pont 238 résszel előzőhez utalt vissza(F4 #4 mikor Fáklya megszökik és találkozik az alaposan megváltozott Namorral).A történetet mint fentebb említettem, már többször "átéltem", vannak változások a másik verzióhoz képest, pozitív irányban.Szóval a történet jókis Byrne-féle, 10/10!
A rajzok szebbek, a színek élénkebbek, mint a msáik változatban, az a 2 kép különösen tetszett, mikot Terrax ill. Lény épületeken és emleteken repked egymás hatására.
Egyszóval John Byrne nemtud rosszat alkotni, megint egy zseniális történetet kaptunk kézhez.Bár tudom mi lessz a vége, azért még naygon várom a következő részt.

Hopp, majdnem elfelejtettem a honosító brigádot megdicsérni!A honosítás most is tökéletes, köszönjük szépen!

Holnap jövök a többi résszel!(Lehet beírom ide, hátha lesz egy regnar-féle oldalnegyedelős belőle  ).
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 17., 16:26:37 írta Ryder »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #304 Dátum: 2006. Október 15., 22:56:01 »
Frissülés!

Fantasztikus Négyes v1 #242

Fantasztikus Négyes v1 #361

Lény/Amazon - Egy hosszú éjszaka
gyengéd barbár

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #303 Dátum: 2006. Szeptember 29., 21:32:25 »
A v1-eskötetben a 209 oldalon van 1 hiba "Alid egy hét leforgása alatt",d e ez olyan kis hiba.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 29., 21:33:12 írta nickfury »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #302 Dátum: 2006. Szeptember 29., 18:54:27 »
F4 #241 szerintem:

A borító:pillanatra megijedtem, hogy miféle rajz ez?Hová tűntek Byrne tolvonásai?De aztán eszembe jutott, hogy az előző kötet borítóján sem a megszokott Byrne-rajz volt.
Egyébként a borító nagyon tetszetős, egyszerű de nagyszerű.Örültem a 2.kötet bevezetőjének is.
A történetről:
A tröténet megint egy tipikus F4, dehát ezért szeretjük.A vendégszereplő  jót tett a sorozatnak, igaz szánhattak volna több szerepet is a "Marvel Fantomjának"  
Megint van pár elképesztő dolog, például az emberek által hajtott lift, ami 3óráig vitte 'utasait".De nemrontott a képregény hangulatán, megintcsak azt kaptuk amit vártunk.
A fordításba,beírásban nincs hiba, köszönet az újabb fantasztikus fantasztikus-sztoriért.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #301 Dátum: 2006. Szeptember 29., 11:46:45 »
Frissülés!

Fantasztikus Négyes v1 #241
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 29., 11:46:54 írta Micho »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #300 Dátum: 2006. Szeptember 23., 12:53:10 »
Eddig még senki...de a remény hal meg utoljára...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #299 Dátum: 2006. Szeptember 23., 12:35:24 »
Hmm, tagtoborzás? Nem hiszem, hogy tolonganának rá az emberek. Bár....ki tudja. Jelentkező?

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #298 Dátum: 2006. Szeptember 23., 08:21:31 »
Nyugodj meg talgaby! Havi egy alá biztosan nem megyünk! Pl. a következő részt, már most elkezdem fordítani, hogy kicsit hamarabb kész legyen, ha már a 361. csúszik egy kicsit!  
Ja és nem igazán neked szántam, azt a "száljatok be a fordításba" szöveget, ha nem azoknak az F4 rajongóknak, akik olvassák a topikot és be szeretnének szállni a honosításba!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #297 Dátum: 2006. Szeptember 22., 20:57:51 »
*sóhaj* Kár. Mindegy, már ha havi egyet tudjátok tartani, az is jó. Csak az alá ne menjünk  A fordításba szívesen mondanám, hogy beszálnnék, de nem tudok. Kicsit sokat markoltam az utóbbi időben, próbálok kikecmeregni belőle.
Heh, kösz, hogy nem akadtál ki, pedig tudom, hogy egy idő után mennyire ki van az ember mindene a kéregetős hsz-kal. A sorozatot meg már szinte "hivatalból" kedvelnem kell, de egyébként is megszerettem a csapatot, különösen Bent a humoros szövegével a fordítás közben eltelt idő alatt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #296 Dátum: 2006. Szeptember 22., 20:34:04 »
Na akkor még egy kicsit dumáljunk erről: amit Micho ír, az így igaz! Sajnos havi egy részre futja az erőmből nekem és Tom-nak is, ezért lett anno ez a megegyezés. Bár azóta ugye két beíró van, de én sajnos nem tudok kétszer olyan gyorsan fordítani!   Persze, ha valaki még beszéálna a csapatba és segítene a fordításban...
Egyébként pedig ne értsd félre, jól esik, hogy szeretnéd, ha gyakrabban jönnének a folytatások, mert ebből is látszik, hogy szereted a sorozatot és már emiatt sem dolgoztunk hiába!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #295 Dátum: 2006. Szeptember 22., 20:23:49 »
Idézet
A havi egy rész miatt még párszor nyavalyogni fogok
tény, hogy lehet gyakrabban is készíteni, hisz a "konkurencia" akár havi 3-szor is frissült átlagosan... de sámson dokiék úgy jöttek ide, hogy megegyeztünk a havi 1-ben, mert ennyi idejük van rá összesen. ez a padló, hisz eredetileg is havonta jelent meg ugyebár, de ha ez be van tartva, akkor nincs gond
+++
most ugyan a köv. rész előreláthatólag picit csúszik, de be van tudva sulikezdési mizériának   (elvileg szeptember 30. körül jött volna)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 22., 20:27:58 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #294 Dátum: 2006. Szeptember 22., 20:15:52 »
Hali!
Eddig is tetszett, csak az utóbbi időben lehatároztam, hogy ha már ennyit dumálok minden fórumon, akkor néha már írok valami hasznosat is, és végre nekikezdek a véleményezésnek is a "kösz, jó volt" típusú félsorosakon túlmutatva. Csak jó sokszor lemaradok vele, mint a borravaló.  
A havi egy rész miatt még párszor nyavalyogni fogok, én már csak ilyen vagyok...hiába, no, tetszik ez  a korszak is. Mindenesetre sürgetni és mikóleszmázni nem fogok, ígérem.
Hát, ha egyszer rászánod magad a véleményezésre, én ugyan nem tartalak vissza.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #293 Dátum: 2006. Szeptember 22., 19:57:46 »
Szevasz talgaby! Örülök, hogy tetszett a "konkurencia".   Egyébként örömmel közlöm, hogy már elkezdődött a következő rész beírása, így ha egy kis csúszással is, de már közeledik a folytatás!   Ja és megnyugodhatsz, ez a lény nem kerül elő többet (vagy legalább is én nem emlékszem rá...  ). A havi egy részt pedig, ha jól emlékszem néhányszor már átbeszéltük...ne legyetek telhetetlenek!
Ja és még annyit, hogy én is rendszeresen olvasom az én "konkurenciámat", csak roppant lusta vagyok véleményezni...de majd egyszer igérem bepótolom!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #292 Dátum: 2006. Szeptember 22., 19:20:20 »
Nos, lassan szokásossá váló párhetes fáziskéséssel ugyan, de akkor csak írok valamit a "konkurenciáról" is, pontosabban az F4 v1 #360-ról (meg legalább emelek egy kicsit  a topic besorolásán ):
Hát, az történet eleje érdekesen alakult. Nem tudom, hogy a többiek honnan vették, hogy Fáklyát és a Lényt okos dolog egyedül hagyni egy lakatlan szogeten. Szerencsére Benjy hozta  formáját, és adta a szokásos szöveget. A Johny-Alicia-Ben hármas viszont még érdekes dolgokat okozhat az F4 életében. jó volna olvasni azokat a részeket, ahol Lyja volt Alicia...remélem még benne vannak az én szakaszomban is.
Az idegen tényleg elég Veneomos szimbionta-szerű, szerintem onnan lopták az ötletet, bár a különbségek elééég megváltoztatták. Azért remélem, hogy csak egy egyrészes ellenfél volt, F4-nek nem kell egy Pókember-ellenség másolata.
A fordítás kellemes, a számomra legfontosabb rés, Ben beszólásai remekül álljáka  helyüket ("miért nem tudsz te is  egy gumikacsával játszani?" ). A mondatokgy nagy átlagban tetszenek, illenek a karakterekhez. Szép munka.
A beírás szintén jó. Szép sortörés, arányosan kitöltöt bubik. Rossz szó nem érheti. Gratula.
Összességében....nos, röviden annyit, hogy miért csak havi egy rész lesz?

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #291 Dátum: 2006. Szeptember 19., 15:16:48 »
Nagy nehezen sikerült végre elolvasni az első kötetet. Nagyon tetszik, mind a fordítás, mind a beírás szinte tökéletes (jobbat kívánni már pofátlanság lenne)
Már alig várom a második kötetet !!!!

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #290 Dátum: 2006. Szeptember 13., 20:30:19 »
Na kész a vol.1, most letöltöm egyben az egészet, és ha majd elolvastam véleményezek pár sort.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #289 Dátum: 2006. Szeptember 10., 19:17:54 »
Idézet
Wow, remélem rászoksz az ilyen elemzésekre
Csináltam már ilyet régebben is, csak neki kell készülődnöm kicsit, meg elkél a segítség legalábbis addíg, amíg TOM1 megint aktív lesz  
Idézet
Hm, tényleg, fel se tűnt, hogy ez igen lassú szülés lett. Nem baj, fogjuk rá a különleges vérkeveredésre!
Ja, nehéz egy embertelennek megszűlni egy embert

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #288 Dátum: 2006. Szeptember 10., 18:45:11 »
Wow, remélem rászoksz az ilyen elemzésekre
A háború mintha az Inhumans volume akármennyiben lenne, legalábbis úgy sejtem (volt eddig vagy hat sorozatuk, hátha ez az egyik...)
Az alfákra én nem is emlékeztem, hogy voltak egyáltalán, és ez a név volt a szimpatikus. Szerencsére eddig nem láttam őket többet, így a későbbiekben se lesz gond velük...
És lesz még, nyugi.
Hm, tényleg, fel se tűnt, hogy ez igen lassú szülés lett. Nem baj, fogjuk rá a különleges vérkeveredésre!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #287 Dátum: 2006. Szeptember 10., 18:30:36 »
Jó estét  

240
No, ez már egy az egyben egy Marvel eposz volt, olyan, ami fontos helye van az egész Marvel történelemben. Luna születését is, mindig csak egy már régen megtörtént dologként éltem át, ugyanúgy, mint Attilan áthelyezését. Sosem tudtam, hogy miért is költöztek át, de nagyon is világossá vált elöttem a költözés oka. (nektek nem volt régebben furcsa ez a város név, hogy Attilan? Nekem mindig az jut eszembe, hogy "ugrálok Attilán, szembe velem Attilan  ". Vagy csak nekem jutnak ilyen hülyeségek az eszembe?). Nagyon jók voltak a visszautalások régebbi eseményekre és tényekre, mint a Főnix halála vagy, hogy a kree-k teremtették az Emberteleneket, bár arról semmit nemsikerült megtudnunk, hogy mi si volt ez az Enklávé vagy mi is történt itt, hogy is vlt ez a háború. Ezzek  más újságok lapjain lettek kibontva vagy csak úgy megtörténtek és slussz-passz? Az elején azt is hittem, hogy arról fog szólni a sztori, hogy elmennek és segítik az emberteleneknek legyőzni a csúf gonoszokat, de nem így történt. Nem is csalódtam ebben a kivitelezésben sem, pedig már tapasztalt Marvel olvasóként azonnal üvöltöttem, hogy csapda, amikor kderült, hogy már legyőzték az ellent segítség nélkül is  . Azért mondhattak volna egy kis plusz dolgot is, hogy Maximus hogyan is mentette meg őket. Ezzen felül viszont igazán jól mutatták be ennek a drámai költözésnek a folyamatát. Mind ahogy meg van írva, mind pedig a rajz. Nekem nagyon tetszett, hogy kiemelték, hogy nem akarták megsérteni az olvasókat, azzal, hogy nem érzékeltették Fekete Villám hangját. Rajzban külön kiemelnék kedvenceket, mint a 214.oldal 4.panel, mikor Reed bejelenti, hogy biza költöznek a Holdra. Most el tudom képzelni, hogy egy Marvel-ben nem járatos ember mit gondolna arra az ötletre, hogy menjünk a Holdra, mert ott tiszta a levegő  , mi meg pedig ösztönösen kiáltunk, hogy "ja, ott a Kék Terület". Na de vissza a rajzokhoz, mindenképpen nagy favorit az utolsó elötti oldal, mikor kilépnek a városba, ott igazán árad a rajzból a helyzet üneppélyessége és, hogy ez egy mérföldkő egy nép életében. Bár egy kicsit ideizáltan mutatja be a dolgokat, de hát könyörgöm, ezt várjuk el tőle. A 3. kép, amit megemlítenék az a 217.oldal 1.panelje, ahol az alfafejletlenek szembe néznek Fekete Villámmal. Itt is érezni lehet az idealizáltság, hisz milyen már az, hogy az alfafejletleneknek az kell, hogy rabszolgák legyenek  (nehezen ált rá a szám, hogy alfafejletleneket mondjak, az Adattárban is alfaprimitívekként szerepeltek). Még a legelején szerepelt Frankie és nagyon érdekes látni, hogy hogyan változik a jelleme, főleg így, hogy ttudjuk mi lesz a vége. De még nagyon sok érdekes és nekem tetsző dolgot tudnék említeni (elsősorban a beirás és a fordítás), ilyen a méricskélő-számolgató Lény vagy, hogy mekkorát nevettem azzon, hogy Pietro eljön segítséget kérni, aztán induláskor még benyögi, hogy a homo sapiens megkeserüli, hogy baj lesz.   (látszik, hogy ki a papája  ) Szóval mégmégmégmég ilyet nekünk  

UI: Kristály egy egész héten keresztül ott vajúdott a babával vagy mi?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #286 Dátum: 2006. Szeptember 10., 11:08:42 »
Idézet
Szemlélő,
ezen hatalmasat derültem... idézek: "Ő Uatu, a Szemlélő (...) most pedig... szomszédokat kap"  és a rajz, ahogy a fickó látszólag értetlenül figyeli az eseményeket    Byrne hatalmas.  
nekem is nagyon tetszett ez a rész  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #285 Dátum: 2006. Szeptember 10., 11:01:36 »
Tényleg, vége a vol.1.-nek... hogy repül az idő...
Szívesen, a kötet két beírója (Archant és Dórika) nevében is. Remélem a következő is tetszeni fog ennyire

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #284 Dátum: 2006. Szeptember 09., 22:08:35 »
F4 #240 szerintem:

Zseniális volt!!!
Egy hardcore F4 sztori, ahol ismét bebizonyosodott, hogy a Marveles fiúk(köztük az imádott John Byrne) nemismernek határokat!Egy város átrepítése a Holdra, á, miaznekik!
Végre találkoztam azokkal a szereplőkkel, akikket még csak hírből hallottam, marvel-kezdő létemre.Az embertelenek, az erőtlenből Szemlélő, Higanyszál és Fekete Villám.
Ez a rész ez nagyon-nagyon tetszett, méltó befejezése volt az 1. kötetnek!
Gartulálok és köszönöm!  

Jajjj, devárom már az újabb kötetet!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #283 Dátum: 2006. Szeptember 09., 21:10:54 »
Idézet
#253-ig tuti. A többi is majd elkészülget...
helyesbítek, #250-ig a biztos

sajnos csak a 2. kötetig van beszkennelve az interneten, ilyen szép formában. a sima sorozat szkennjei finoman szólva is gyérek, kb. mint a mostani #201-es Avengers.    én továbbra is mindenképpen ezt a szépen szkennelt TPB-s, kötetes változatot szeretném, ha felkerülne, valamit intézni kéne. de még messze van szerencsére a 2. kötet vége
« Utoljára szerkesztve: 2006. Szeptember 09., 21:12:22 írta Micho »