Szerző Téma: Fantasztikus Négyes  (Megtekintve 387140 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Fantasztikus Négyes
« Válasz #252 Dátum: 2006. Augusztus 30., 23:13:48 »
 Ez nagyon jó, rajz mikor lesz hozzá? Évi nagy crossover sajnos nem lehet belőle, mert csak 9 szereplő/fogalom van benne, de Starlin lehet hogy rámozdul a témára már csak Thanos miatt is. És ez megmagyarázza, hogy hogyan szerezte meg Thanos a kesztyű második részét a Thanos Küldetése második részében

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #251 Dátum: 2006. Augusztus 30., 22:54:45 »
Gabe: Nem olvastad a kivéve utáni részt...  

Punkológus:
Annyira mindenható volt, hogy a téridőszakadásra amit okozott felfigyelt Uatu, akinek mindgyá eljárt a szája (igaz nem tett semmit, mert nagyon Szemlélte árgus szemmel minden Szemlélődő Szemlélő, hogy hátravan-e kulcsolva a keze...), a pletyót meghallotta Thanos, aki egyből a világpusztító "ereklye" után eredet(t), de meghallotta,Eternity is, aki egyből jelentett Élő Bírának, aki a többiekkel összedugta a fejét, hogy kiderítsék mi volt ez...

"kiderült: Hogy az ürge az Atomtesztnél a szép fényjátétól jól eltátotta a száját (ez van, vidéki gyerek nemlátott még lézershowt...)....és ekkor véletlenül arra járt Inpossible Man-vagy Lehetetlen elek (kinekhogy), aki épp a 13. minigolfpályát kereste , de valami megzavarta...Egy tudósmókus sprintelt el mellette valami hülyegyerek után, aki rosszkor rossz helyen vesztette el a szü...akarom mondani mechbokszát (vagy a rossebb tudja miét), és ő nem bírta megállni, hogy pirosszívecskés alsóneműjét ráhúzza a  fejére...de hirtelen az átváltozott egy benga nagy zöld szörnyé és elrepedt a gatyesz, sé újujj,...Elek úgy meglepődött, hogy ennek a Skip ürgének az eltátott száját nézte a minigolflabdapályának...

Elek meglendítette az ütőt, és a speciális labda egyenesen bele a nyitott szájba...(még a fogakat se koccolta meg )...Eleknek ezután eszébe jutott, hogy aznap nemjátszott még Fenegyerekkel "errecsörögadiót" ezért a dolga után nézett...

Nade a speciális labda...a fényhatástól egy nagyot nyelő Skip szépen lenyelte...ez lenne a kisebbik baj, de nem labda volt...hanem kocka (Elek még golfozni sem tud...és ezt a Skót titkosszolgálat is megtudta, akik bosszúból, megpróbálták megidézni ellene Mephisztót, aki azonban meglengette skótszoknyájukat és elnyelte a lelküket...)...nem is akármilyen hanem a Kozmikus fajtából való dizájnos Kozmikus Kocka V5 (Copyright Innen és Túl, Túlontúl, Azon is Túl)...

Ezután már sinen volt, Skip élete, gyomrában egy kockával, amit minden tudatalatti kívánságát valóra-váltja...igaz néha fájt tőle a feje, de hát kitudta még akkoriban, hogy KKV5 vonzza magához a Slágerrrádió adását, és azt egyenesen a homloklebenybe sugározza

No erre fényderülve Élő-Bíró kihirdette , hogy Skip f#só roham kapja el (ami nem egészen 1 másodperc alatt eltávolította belőle a cuccost...hogy elnyelje mindörökre a kanális....??!!!???)

Nade ekkor odaért Thanos, aki bemérte Skipet, mint a legyőzhetetlen fegyver forrását... el is rabolta volna magával, ha hirtelen nem lát meg a levegőben egy sodródó reklámanyagot "Végtelen Kesztyűk féláron ingyé méretreszabással..."
...szal így úszta meg Skip...

És mi lett a KKV5-el...nso Vermin aznap épp a csatornában...de ez már egy másik sztory...  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 30., 23:00:52 írta Fairlight »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #250 Dátum: 2006. Augusztus 30., 22:11:34 »
Idézet
A Férfi akinek Hatalma volt , kicsit otthagyott történetnek tűnik...sok az elvarratlan szál (senkiben nem merült fel a kérdés, hogy egyik percről a másikra újraépül a világ..?)
Szerintem mivel a fickó mndeható, ezért az egészet kitörölte mindenki agyából  
Idézet
Nameg persze Punkológusnak, aki a megfelelő kiadványokat nyomta a kezembe a megfelelő pillanatban.
Punkológus nagyon örül, mert ilyenkor kicsit átérzi, hogy egy honosítónak is milyen jó lehet, ha a munkáját elismerik.   Csak vigyázz, nehogy olyan fanatikus legyél, mint jómagam

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Fantasztikus Négyes
« Válasz #249 Dátum: 2006. Augusztus 30., 20:42:52 »
Idézet
Tudom, hogy nem szép dolog toborozni...de ...  

Akinek van kedve F4-et beírni a kezdeti időszakból (Stan Lee- Jack Kirby) , az jelentkezzen nálam...
Nana az annualoktól el a kezekkel      
Azok reméllem még az én hatáskörömbe tartoznak. Vagy nem nyerte el a tetszésedet a munkám?    

Idézet
hallottam, vannak ilyenek is

Miért, ez olyan nagy bűn        

Inkább örüljünk neki, hogy sikerül néhány gyanútlan egyedet belerángatni a buliba... Én is ennek köszönhetem hogy sikerült újra szuperhősős képregényeket a kezembe fogni. Nameg persze Punkológusnak, aki a megfelelő kiadványokat nyomta a kezembe a megfelelő pillanatban.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 30., 20:50:36 írta Gabe »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #248 Dátum: 2006. Augusztus 30., 17:47:11 »
Van, amit papírról, van amit scan-ből. Attól függ, milyen formában van meg az illető szám.   Egyébként mindig papírra csinálom és csak utána gépelem be, lehet, hogy másoknak ez fura, de én így szeretem áés így biztos, hogy nem veszik el egyszerre a papír is és nem törli le a gépről egy vírus a fordítást!

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #247 Dátum: 2006. Augusztus 30., 17:06:41 »
Idézet
(Bocs az offért, de akkor most jól értem, hogy először kézzel írjátok le a szöveget és utána gépelitek be?
hát ennek sok értelme nincs, ha a monitorról, szkennről van fordítva  
ha papírból, úgy érthető
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Fantasztikus Négyes
« Válasz #246 Dátum: 2006. Augusztus 30., 17:04:51 »
Hehe, én is így voltam ezzel, de párszáz oldal után már kezdek belejönni. Igaz, még mindig csak 2x2 ujjal... Fairlight ötletét támogatom a segélyszervezettel kapcsolatban.  
(Bocs az offért, de akkor most jól értem, hogy először kézzel írjátok le a szöveget és utána gépelitek be? Mindig is érdekelt, hogyan csinálják másk a fordítást...)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #245 Dátum: 2006. Augusztus 30., 17:03:32 »
Idézet
+ Miért van egybe az egész ?? Tudo, tudom, hogy a kötetek...
akkor jól tudod
szerintem baromi jó ránézni, egy 200 oldalas F4 gyűjtemény...      
és különben, aki ezzel kezdi az F4 megismerését (hallottam, vannak ilyenek is   ) úgyse tudná letenni, így meg élvezheti egymás után a sztrorikat, anélkül, hogy akárhova elkattintana.

+++

sámson doki: miért nem egyből a worbe írod a fordítás közben?  
(Fairlight-ot tudom miért nem)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 30., 17:04:49 írta Micho »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #244 Dátum: 2006. Augusztus 30., 17:00:49 »
Igyekszem majd egyenlíteni azzal, hogyha elolvastam a munkáidat dr samson, hogy kanyarintok hozzá, egy szép kis véleményezést...   (de nem bírtam magammal...  )

Gépelés: Én is nagyon utálom...(nemakarja valaki feltalálni a fordítóknak a GépírókisasszonyokIngyenes Segélyszervezetét...  ? Vagy olyan gondolatgépelőt, mint amilyen a Ragyogásban volt...?)

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #243 Dátum: 2006. Augusztus 30., 16:56:03 »
Hát most tényleg szemét voltál!   Igazából nem az idő a gond, a fordítással mindig viszonylag hamar kész vagyok, csak rohadtul lusta vagyok begépelni a Wordbe és amúgy is utálok gépelni...  Ráadásul szegeden az egyetemen nehezebben is jutok géphez, szóval általában emiatt tart egy hónapig a dolog.

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #242 Dátum: 2006. Augusztus 30., 16:44:10 »
Tudom, hogy nem szép dolog toborozni...de ...  

Akinek van kedve F4-et beírni a kezdeti időszakból (Stan Lee- Jack Kirby) , az jelentkezzen nálam, mert én fordítok belőle, többet is , mint kellene...(kivéve azt, aki már eleve ezt teszi...  )

Általában 1 részesek a sztoryk, és jóóóók...igazi F4 fíling a 60'as évekből...

+ Egy kis véleményezés...

Nagyón jók a F4 sztoryk, bár még csak a #235-nél tartok...

Eddig legjobban az Ego-s dolog tetszett  , az jól kilett találva, bár az eredettörténetét olvastam már másba neki...(+ gondolom újra összerakja magát, mert később még többször viszontlátjuk)
A Férfi akinek Hatalma volt , kicsit otthagyott történetnek tűnik...sok az elvarratlan szál (senkiben nem merült fel a kérdés, hogy egyik percről a másikra újraépül a világ..?) No sebaj, annyi baj legyen...
A Fáklya nyomozás jó volt, de igazán nem a nyomozás, és a "háttiztázzukmárazegykoriszemétkedőnagymenőtakielgáncsoltdeazértőtisanyaszülte" dolog fogott meg benne, hanem a kis közjáték a pappal, Sue-val és a többiekkel, és a Kalapácsfej Fáklya bunyó...
Diabló, igazából ez a szereplő eddig nem nyűgözött le, kicsit Byrne-től is csalódás alapból a F4 ellen küldeni egy Anti-F4-et (kicsit sablonos), de szódával elment...

Mind a fordításhoz, mind a beíráshoz gartulálok...szép munka volt...

+ Miért van egybe az egész ?? Tudo, tudom, hogy a kötetek...de ha szétbontanátok számokra, szerintem átláthatóbb lenne a dolog...(de lehet, hogy tévedek)

Fairlight

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #241 Dátum: 2006. Augusztus 30., 16:28:46 »
Vagy 4 órád F3-at?  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #240 Dátum: 2006. Augusztus 30., 16:20:01 »
Hűűű, most iiiiisssssszonnyatossssan szemét leszek, de ezt nem tudom kihagyni:
Nincs heti 3 órád F4-et fordítani?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #239 Dátum: 2006. Augusztus 30., 15:31:56 »
Na, amint látom Tom is befutot! egyébként előre szólok, hogy a történetre vonatkozó kérdésekre, szinte mindig én fogog válaszolni, mert , mint ez a hozzászólásából is kiderült, Tom csak most olvassa a sztorikat. És talgaby, ezek a történetek amerikában is csak havonta jelentek meg és ők is kibírták valahogy, szóval talán te is túléled.     Egyébként hidd el, én is szívesen lefordítanék minden héten egy részt, de ez szeptembertől a Genetika, Állatrendszertan és Mikrobiológia tantárgyak mellett fizikai képtelenség, főleg, ha még tanulni is akarok valamennyit.    De, ha jók lesztek és sok biztató véleményezést írtok, akkor megigérem, hogy én is megpróbálok 2-3 hetente megcsinálni egy fordítást.

Nem elérhető Tom Fireheart

• Sólyomszem
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #238 Dátum: 2006. Augusztus 30., 15:21:13 »
Köszönjük szépen az eddigi véleményeket, és várjuk az esetleges továbbiakat is.  

Idézet
a beírás is sokat fejlődött az előző szám óta
Igazán megtisztelő! És itt ragadnám meg az alkalmat, hogy megköszönjem Micho és Troll közreműködését a beírásban, nagyon sokat segítettek!  
És ha már véleményezés, nos, mindenféle nagyképűség meg önreklámozás nélkül én is véleményezem picit, merthogy a beírás előtt én sem olvastam még ezeket az F4 sztorikat.   Nekem személy szerint nagyon tetszett ez a történet, jobban bejött, mint a Devosos, jó volt ez a szigetes hangulat.  Tetszett Johnny és Ben beszélgetése, csakúgy mint Alicia beszélgetése Reed-ékkel, nagyon izgalmas, hogy vajon hogyan alakul majd a magánéleti szál Alicia és Ben között. A szimbiótát tekintve kissé déja vu érzés fogott el  , de nagyon jó ellenfél volt.

Idézet
Nevezetesen arra, hogy ki az erősebb: Fáklya vagy Lény. Nos, mint most látható Ben az.
Szerintem inkább az volt a kérdés, hogy ki használja jobban az agyát, a Lény, vagy a szimbióta? De tény, hogy jó kis bunyó volt a srácok között.  

Idézet
például rögtöna következő számban Fátum doktor!
Erre különösen kiváncsi leszek én is, Fáti a kedvencem!  

Lassan el kéne kezdenem olvasni a Byrne-korszakot is...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #237 Dátum: 2006. Augusztus 30., 15:07:49 »
Én meg Ben poénjait szeretem igazán, jobban tetszik, mint a Fáklya humora úgy álltalában.
Idézet
A levelezési rovatok nagyon viccesek azokban az F4-ekben.
Na akkor még jó, hogy rákérdeztem.
Idézet
Egyébként aki egy hoszabb, több részt átívelő történetet akar, az várja ki, az Végtelen Háborút! Onnantól gyakorlatilag a 392. részig teljesen egybefüggő a történet!
Azt várom én is nagyon, úgy is már fontolgattam egy ideje, hogy újra kéne olvasni a sztorit, csak mindig ott van az a lehetőség is, hogy friss honosításokat olvassak inkább  
Idézet
bár én jobban szeretem Bennek azt a formáját, ami a DeFalco-s történetekben is van. Viszont a ruhában nagyon murisan nézett ki.
Hát izlések és pofonok, viszont mostanában próbálom szavakba önteni, hogy számomra miért is igazán lenyűgöző Byrne rajza, hogy miért érzem jobbnak, mint Ryan rajzait.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #236 Dátum: 2006. Augusztus 30., 14:50:29 »
A fene se tudja, én meg pont Ben szövegeit szeretem fordítani. A beszólásai a kedvencem, bár a szlengje tényleg furcsa néhol.
Csak havi egy rész? Kár.  Pedig reménykedtem egy kicsit sűrűbb frissítésben

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #235 Dátum: 2006. Augusztus 30., 14:32:52 »
Idézet
a következő két szám valamelyikébe tervezek egy levelezési rovat válogatást.
A levelezési rovatok nagyon viccesek azokban az F4-ekben. A szerkesztő Ralph Macchio humora néha jobb, mint maga a képregény.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #234 Dátum: 2006. Augusztus 30., 14:15:17 »
Na emberek, mivel csak most kerültem netközelbe így, ömlesztve jönnek a válaszok. Először is köszi a sok véleményezést, látom Punkológus is berezelt a figyelmeztetésre és gyorsan véleményezet.  
Először Micho: köszi a bíztatást, de a sztori nem igazán fog gyorsabban haladnia havi egy résznél, mert mostmár sajnos jöna suli....  
Gabe: van egy rossz hírem, ez a fekete lény már nem jön vissza....   De lesznek helyette mások, például rögtöna következő számban Fátum doktor! (és még mondja azt valaki, hogy nem elégítem ki a rajongók igényeit  ), ja és persze, az Infinity War-ban majd feltünik Galactus is!
Punkológus: van egy jó hírem, a következő két szám valamelyikébe tervezek egy levelezési rovat válogatást. A magánéleti szál folytatódik, de igazán érdekes, majd csak akkor lesz, ha Lyja is visszatér!
Egyébként aki egy hoszabb, több részt átívelő történetet akar, az várja ki, az Végtelen Háborút! Onnantól gyakorlatilag a 392. részig teljesen egybefüggő a történet!   És akkor még utána majd kapcsolódik hozzá a Fantastic Force....de ez még nagyon messze van!
A Lény szövegei: sokakkal ellentétben én nem szeretem, mert rendkívül megnehezíti a foprdítást, hogy idegesító amerikai szlenget használ és néha igen nagy adag alkotói fantáziára van szügség, hogy valami értelmeset hámozzak ki belőle.    
Ja, a Byrne féle F4: még nem olvastam el visszamenőleg mindet, de az az utolsó két történet tetszett, bár én jobban szeretem Bennek azt a formáját, ami a DeFalco-s történetekben is van. Viszont a ruhában nagyon murisan nézett ki.   És nagyon tetszett Johnny barátnője is. De ettől függetlenül továbbra is a DeFalco éra a kedvencem!

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #233 Dátum: 2006. Augusztus 29., 23:44:22 »
Kiváncsian várom. Nekem így is tetszik, de ha jobb lesz, akkor az... hmm.. az jobb lesz  

+++

meglestem egy kicsit előre dolgokat és az már igéretesen hangzik, hogy jön a Végtelen Háború crossover

Nem elérhető kaine

• Hulk
Fantasztikus Négyes
« Válasz #232 Dátum: 2006. Augusztus 29., 23:16:09 »
Idézet
Nekem is nagyon tetszik ez a történet, bár őszíntén meg kell mondanom, hogy a Byrne féle F4 szerintem jobb.
Szerintem csak várj, amíg beindul rendesen. Sokkal karakterközpontúbb lesz és hamarosan a Fáklya nagyon... nagyon.   Amikor meg Lyja visszatér, még jobb lesz.  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #231 Dátum: 2006. Augusztus 29., 22:54:54 »
Idézet
Várok már egy igazán nagy csatát az F4 és valaki között, olyat ami több részen át húzodik, mondjuk Devos egy kisebb hadsereg élén vagy Fátum doki... vagy méginkább Galactus. Igen Galactus, őt szeretném már végre "működés" közben látni. Reméllem hamarosan megjelenik, vagy a Byrne korszakban, vagy itt.
Hát nagy titkot nem árulok el remélem... A Byrne korszakban még két rész és elkezdődik a Galactus-per első szakasza, utána pedig jön mindenki által kedvelt Fátum doktor. Szóval nem kell már sokat aludni...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #230 Dátum: 2006. Augusztus 29., 22:20:45 »
Nekem is nagyon tetszik ez a történet, bár őszíntén meg kell mondanom, hogy a Byrne féle F4 szerintem jobb. A 2 korszak között jó 10 év van (egyébként a Hölgy igazán heves címü történet és e között pontosan 10 év van  ) és bár ezzek a történetek nem rosszak, de elégé limonádék, ami nem baj, hanem furcsa számomra. Ugyanis a 90-es évek elején nem igazán írtak sok kis limonádét (tapasztalataim szerint), inkább akkor kezdtek bevadulni a dolgok. Én örültem volna, ha több időre kinn ragadnak az űrben és hosszas bolyongás útján jutnak csak haza, de gondolom ez elégé önismétlés lett volna, mert nem hiszem, hogy nem történt volna már ilyen. Egyrészt azért volt jó ez a rész, mert volt benne egy szimbióta. Én legalább is annak néztem, nagyrészt minden stímelt is ezzel kapcsolatban. Lehet, hogy késöbb talán kiderül még valami róla, de így nagyon örültem neki.Nekem nagyon sokat jelentenek az ilyen kis folytatólagos dolgok a Marel Univerzumban. Például itt az hogyha vannak a szimbióták, mint idegen faj, akkor más miért nem találkozott velük. És lőn világosság, mégis találkoztak és ez így lesz fantasztikus. Viszont a szuperhős száll melett egyre jobban kezd inkább a magánéleti száll foglalkoztatni. Lassan halad, de mégis egyre érdekfeszítőbb, egyre jobban foglalkoztat a téma, hogy vajon mi lesz Ben-nel és Alicia-val és Johnny mikép fog reagálni a dolgokra. A poénos részt megint a Lény hozta, bejön ez a folyamatosan-morgó-nagy-medve stílus. A történet legnagyobb poénja az volt, hogy "az élet nem olyan kényelmes, mint egy képregényben". Ez, hogy egy képregényben egy problémás helyzet közepén hangzik el nagyon ütős  

Ui: Észrevettétek, hogy Alicia ruhája színváltós?

+++

A nap végére csak ideértem
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 29., 22:22:13 írta Punkológus »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #229 Dátum: 2006. Augusztus 29., 20:19:05 »
F4 #360

Az előző részből meg voltam győzödve hogy az a tojás még nagy zűrzavart fog okozni. Ez nem így történt, mert egy lakatlan szigeten landoltak. Micsoda kis harc kerekedhetett volna egy New York közeli leszálásból... De jobb is ez így, így legalább egy másik kérdésemre választ kaptam. Nevezetesen arra, hogy ki az erősebb: Fáklya vagy Lény. Nos, mint most látható Ben az. Na nem mintha ez olyan égető kérdés volna, de legalább megtudtam. Arra a dologra kiváncsi leszek, hogy hogyan fogja Ben és Alica tisztázni a kapcsolatukat, mert úgytünik Ben magasan tesz a nőre.Jó lenne ha az alakváltó csaj előkerülne, mert szerintem túl jó karakter volt ahhoz, hogy csak így kiírják a sztoriból.

Valami azt súgja hogy ezzel a gumiszerű lénnyel fogunk még találkozni, mert nem mutatták hogy meghalt (nem mintha ez a Marvelt megakadályozná a karakterek újra visszahozásában), úgyhogy az ügy ezzel még nincs lezárva. Talán Devos újraelőkerülése összefügg majd ezzel a fekete lénnyel? Várok már egy igazán nagy csatát az F4 és valaki között, olyat ami több részen át húzodik, mondjuk Devos egy kisebb hadsereg élén vagy Fátum doki... vagy méginkább Galactus. Igen Galactus, őt szeretném már végre "működés" közben látni. Reméllem hamarosan megjelenik, vagy a Byrne korszakban, vagy itt.  

Gyorsan közbetennék még egy dolgot: örülök hogy elindult a HZs-n a másik történeti szál. Azt hittem a Byrne féle kor magasan kiemelkedik az F4 történetében, de szerintem ez a második széria (az eddigi pár rész alapján amit ebből olvastam) egyáltalán nem marad el mögötte, úgyhogy várom a folytatást    

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #228 Dátum: 2006. Augusztus 29., 20:15:15 »
És ha a minden tiszteletet megérdemlő profi beíró tudja tartani a tempót, meg is tartja behozhatatlan előnyét

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #227 Dátum: 2006. Augusztus 29., 20:10:45 »
Idézet
Hálás köszönet, dr. samsont meg szerintem időközben megütöte a guta, mert ő a sajátjára (#360) várna egy kis bíztató véleményezést
én is pont erre gondoltam  
egyébként nekem bejött a #360, teljesen megállta a sztori a helyét önmagában.  
jó volt a fordítás, jók voltak Ben(ne) a szövegek  
a beírás is sokat fejlődött az előző szám óta, úgyhogy én csak azt tudom mondani, hogy hajrá tovább  
talán az új társ-beíróval együtt már gyakrabb megjelenések is születnek, mert a Byrne vonal azóta picit elhúzott
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 29., 20:12:00 írta Micho »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #226 Dátum: 2006. Augusztus 29., 20:03:13 »
Hálás köszönet, dr. samsont meg szerintem időközben megütöte a guta, mert ő a sajátjára (#360) várna egy kis bíztató véleményezést (előre bocs, de a héten kizárt a részemről). A ruha okát meg elmondják a számban. Egyébként annak a résznek az erőssége Petúnia néni megjelenése volt.

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
Fantasztikus Négyes
« Válasz #225 Dátum: 2006. Augusztus 29., 19:46:35 »
Hát akkor én véleményezem így röviden.
Szerintem már az elején kikövetkeztethető volt a vége, Wendy barátai kik mások is lehettek volna mint a titokzatos démonok.
Nem volt a legjobb rész, de ettől függetlenül még mindig a kedvenc marvel-képregényem.Ja!És minek kellett ráaggatni Benre azt a ruhát!De hülén néz ki!
köszönet a talgabynak és Dórikának.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 29., 19:55:52 írta Ryder »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Fantasztikus Négyes
« Válasz #224 Dátum: 2006. Augusztus 29., 19:42:03 »
Bocsánat, bocsánat, csak most értem netközelbe. Ez a baj ezzekkel a honosítókkal  az embert egy jobb napján elkapja a szófosás, aztán utána el is várják, hogy mindig ilyen legyen  Na jó, csak viccelek. Mindjárt véleményezzem, csak elöbb muszály elolvasnom, mert egyébként max a munka büdüsségét tudnám elbeszélni.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Fantasztikus Négyes
« Válasz #223 Dátum: 2006. Augusztus 29., 14:29:45 »
Halihó emberek? Senki nem akarja véleményezni az új F4-et? Enyire rossz csak nem lett?   Ha Punkológus a nap végéig nem véleményezi, nem fogok honosítani neki levelezési rovatot....  Na mindegy, eklőbb utóbb csak jár majd erre valaki. Más téma! Ezutón szeretném bejelenteni, hogy újabb taggal bővült a csapatunk és Lewy is csatlakozott hozzánk! Ezentúl felváltva fogják beírni a soron következő képregényeket Tom-mal, így a következő rész már Lewy munkája lesz majd.   Éppen ezért kéne minél több embernek véleményezni, nehogy elmenjen a kedve a dologtól....  
Hmmm...ha jobban belegondolok, ha csatlakozna hozzánk még valaki, lehetne saját Fantasztikus Négyesünk!