Kösz a dicsérő szavakat a bevezető szövegért is, akkor éppen ilyen hangulatban voltam
Meg egyébként is örülök, hogy tetszett ez a történet. Szerintem is nagyon jó volt, természetesen bizonyos dolgokat nem lehet mai szemmel nézni.
De azért, ahogy korábban már szó volt róla, pár dolgot leírnék, ami felettébb bosszantott, vagy nevetséges volt, leginkább Kapi és Rick Jones vonatkozásában.
Rick: ezt a síró-picsogó, "jajj, nekem nincsen szupererőm, hogy vesznek így be az Angyalokhoz" gyereket!!! Komolyan mondom, szerintem bármit, mondom BÁRMIT megtenne azért, hogy valaki felruházza valami erővel. És az elején, az Angyalok tanácskozása után az a duma "Akaratlanul is meghallottam..." Ja, na persze. Nyilván nem a fülével a kulcslyukon hallgatózott, hogy hátha neki is csurran-cseppen valami...
Mondjuk itt egyébként az Angyaloknak, leginkább Vasembernek is járna egy jókora fenékbe rúgás, mert milyen duma az már, hogy "Miért nem tesszük hivatalos taggá az Angyalok közt, mind Darazsat, és kap valami jelmezt?!" Jól felértékelte Darázs szerepét az Angyaloknál. Még jó, hogy azt nem mondta, hogy csak azért vagy köztünk, mert csinos a pofikád, és teszik a hátsód... Szóval csodálom, hogy Darázs nem mászott az arcába ezután, bár a többiek is megérik a pénzüket, hiszen senki nem tiltakozott...
Az pedig, hogy Rick rohan egy hirdetés után, hogy szupererőt kapjon, egyáltalán nem lep meg, lásd korábbi véleményem a BÁRMIről. És ezelatt mindenki értsen nyugodtan olyan mocskos dolgot, amilyet akar...
Kapi: Immortus színe előtt, amikor az idő ura meglebegteti, hogy az Angyalok segítettek neki, Kapi természetesen kijelenti, hogy ezt nem fogja vele elhitetni a társairól. Majd egy oldalla később őrjöngő fúriaként támad ugyanezen társaira, mert hogy elárulták őt. Persze, Kapi, csak következetesen... Idióta. És hiába is akarják meggyőzni arról, hogy ha elmesélné a gondját, akkor talán tudnának segíteni, ő megy előre, igazi IQ huszár módjára. S amikor Óriás végre segítene, jól hátbatámadja. Igen, Kapi, mind büszkék vagyunk rád... Ráadásul az a duma, hogy a többiek nem akartákt Ricket teljes jogú Angyalnak, ezért elvitték Immortushoz... Na idefigyelj, te vérnősző vadbarom! Ki is javasolta, hogy vegyék be Ricket, és kapjon jelmezt?(lásd feljebb) És ki is tagadta ezt meg, mondván, hogy az ő döntése? Szóval szép volt, Kapi... Nem csodálom, hogy Darázs lehülyézte
Jó, persze tudom, hogy ez inkább írói következetlenségnek tekinthető, de mégis annyival jobb Kapit szidni. Különben is, ez szerepel a történetben, ezért én is így tekintek rá
Na, szóval ezek szúrtak nagyon szemet. Ettől eltekintve maga a történet jó, de én itt a fonákságokat akartam kiemelni, illetve megmutatni, hogy bár szeretem őket, de nem vagyok teljesen elfogult velük, meglátom a hibákat is.