Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 927757 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2541 Dátum: 2009. November 08., 23:36:59 »
Hajlandó vagyok elismerni a képességeit. Csak mivel ő az amerikai - idejétmúlt - álom megtestesítője, ezért az írók is hajlamosak hihetetlen magasságokba emelni őt.
Idézetet írta: Amondin
Idézetet írta: Farek
de azért azt a dumát, hogy az Angyalok nem akarják bevenni... na, azt én nem veszem be.

Itt most arra gondoltál ami a képregényben történt vagy arra amit én írtam?(itt tényleg az utolsó pillanatban jutott eszembe hogy ezt is odaírtad és erre is kéne akkor valamit mondanom így nem lett teljesen jó)

Én a képregényben szereplőre gondoltam.  Az nekem túl ellentmondásos ahhoz, hogy magyarázni lehessen.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2540 Dátum: 2009. November 08., 16:41:31 »
Ne aggódj Farek egy percig sem hittem hogy meg akarod utáltatni velem, de azt tényleg úgy gondoltam hogy utálod őt, ezek szerint tévedtem de néha jó dolog tévedni. És úgytűnik ha nem is mindenben de valamiben sikerült megvédenem. Akkor kiegyezünk egy döntetlenben?  
de azért azt a dumát, hogy az Angyalok nem akarják bevenni... na, azt én nem veszem be.

Itt most arra gondoltál ami a képregényben történt vagy arra amit én írtam?(itt tényleg az utolsó pillanatban jutott eszembe hogy ezt is odaírtad és erre is kéne akkor valamit mondanom így nem lett teljesen jó)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2539 Dátum: 2009. November 08., 16:23:21 »
Amondin, félre ne érts, én nem gyűlölöm Kapit, és egyáltalán nem akarom megutáltatni veled. Egyszerűen csak nem szeretem igazán , bár elismerem, hogy vannak jó pillanatai, és valóban az egyik legjobb harctéri vezető. Csak nagyon idejétmúlt nekem.
Igen, amiket írtál, így is lehet nézni, főleg az Angyalok elleni támadást, de azért azt a dumát, hogy az Angyalok nem akarják bevenni... na, azt én nem veszem be.

Grey Gargoyle: nagyjából azt tudom mondani, amit előttem Asys is. Az általad felsorolt karaktereknek azért van vagy szuperereje, vagy pedig igen komoly kiképzése. Ehhez képest itt Rick tényleg csak egy tinédzser srác. Jó, kapott pár órát Kapitól. Király. Ennyi erővel minden sarki 1 danos karatemestert bevehettek volna. Szóval egyszerűen csak idegesít, ahogy nyomul, és rá akarja magát erőltetni a többiekre. Csak nyilván ebben az időben kötelező karakter volt az ifjú segéd.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2538 Dátum: 2009. November 07., 18:50:54 »
Szivacsember és az általad felsorolt Angyalok tényleg nem egy (erő)kategória/súlycsoport, GG!  
De ne felejtsük el azt, hogy ebben az érában, Rick csak egy kiváncsi, meggondolatlan srác volt...

Seregély legalább kapott egy alapos SHIELD kiképzést (a Fekete Özvegy is, aki már előtte sem volt szende kislány), a Fekete Párduc legalább olyan veszélyes harcos, mint Logan, Pokolcica rendelkezik (igen csak hasznos) emberfeletti képességekkel (az újjászületése után), Tigra és Triatlon is emberfeletti erővel rendelkezik (jó, Thor-tól és Namor-tól messze vannak), Sólyomszem pedig legalább akkora figura, mint Amerika Kapitány (pláne, ha Pym részecskéi is besegítenek); egyikőjüket sem kell pátyolgatni, védeni...
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 07., 18:52:05 írta Asys »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2537 Dátum: 2009. November 07., 17:56:35 »
Idézetet írta: Asys
Farek-nek igazat adok; mire lett volna képes Rick egy Szivacsember vagy egy Nefaria gróf ellen???

Lehet hogy hülyeség, de szerintem arra ő is képes lett volna ellenük, mint amire Tigra, Sólyomszem, Seregély, Triatlon, Fekete Özvegy vagy esetleg Fekete Párduc és Pokolcica. De rick is kapott már vagy háromszor szuperképességeket (ha a nega karpántokat is belevesszük), szóval mindig lett volna alkalma valahogy megállni a helyét, mint Pym dokinak, amikor képességek nélkül segített az angyaloknak, csak a találmányaival.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2536 Dátum: 2009. November 07., 16:37:32 »
Pym személyiségzavara(i) és Stark alkoholproblémája mellett a Kapitány ,,bakija'' tényleg nem oszt, nem szoroz!  
Eleinte én sem kedveltem a karakterét; de bárki bármit is mond, nincs nála jobb vezető, szerintem...  
De hogy Rick Jones-ból álarcos hős (Angyal) legyen, ááá!  
Szerintem ezt még az alkotók (Lee-ék) sem gondolták át teljesen!  
Anno Batman társának, Robin-nak sem örültem! Sokat rontott a tarka ruhába öltöztetett teenager a darkos feeling-en, a komoly hangvételen...  

Farek-nek igazat adok; mire lett volna képes Rick egy Szivacsember vagy egy Nefaria gróf ellen???  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2535 Dátum: 2009. November 06., 18:20:28 »
Akkor mint ahogy azt ígértem írtam egy védőbeszédet hogy megvédjem Amerika Kapitány becsületét a 10-es számban történtek miatt. Ez végülis nem volt annyira nehéz de könnyű sem mivel miután elolvastam már tudtam mit fogok írni de nem tudtam hogyan miként írjam le jó párszor át is írtam ezeket. Igazából abban sem vagyok biztos ez lenne a megfelelő de már nem akartam tovább halasztani és már mást nem nagyon tudtam volna írni.
Szóval kezdjük ott hogy miután megmondta Immortusnak hogy nem veri át ennek ellenére mégis ajtóstul tört rá az angyalokra én arra ezt tudom mondani.
Biztosan volt már mindenkivel olyan hogy valaki mondott neked valamit és kijelentetted hogy nem hiszed de ezt nem is neki hanem magadnak mondtad mivel önmagadat akartad meggyőzni hogy nem igaz de legbelül elhitted. Nos valószínűleg a Kapitánnyal is ez történt ezért mondta Immortusnak hogy nem hiszi el amit mond, közben mégis letámadta az angyalokat,mert önmagát próbálta meggyőzni hogy hazudnak neki ami saját tapasztalatom szerint nem könnyű(vagy csak lehet hogy én vagyok ilyen hogy jobban bízok mások szavában mint a sajátomban de ez most mellékes) Aztán hogy miért nem halgatott az többiekre mikor próbálták meggyőzni őt hogy hagyja abba? Itt is csak azt tudom mondani hogy bele kell képzelni magunkat a Kapitány helyzetébe. Képzeljük el hogy belépünk egy csapatba majd egy olyan két-három hónap után valaki egyszercsak eltűnik, valaki akinek megígértük hogy megvédjük(valószínűleg ostobaságot beszélek és senkinek nincsen ilyen helyzete de gondoljunk csak bele hogy van egy ilyen helyzetünk) követjük a nyomait és eljutunk egy személyhez aki beismeri hogy ő felelős az eltűnéséért és elmondja hogy a csoport akikhez csatlakoztál segédkezet benne. Azt mondja hozd őket ide és akkor visszakapod őt(jelen esetben ugye Ricket) Mit csinálsz? Valószínűleg nem ajtóstul rontanánk rájuk de ez személyfüggő és valószínűleg nem is ülünk le velük megbeszélni hogy hogyan is történt(legalábbis biztos vagyok benne hogy legelőször senki nem ezt tenné ha tényleg elképzeli hogy mindez vele történik) Aztán tételezzük föl hogy mindenki rátámad arra a bizonyos csoportra ők pedig mondják hogy „nem tudjuk miről beszélsz" hiszel nekik?Gondolom mivel alig ismered őket(és ugye van utalás rá hogy az Angyalok alig ismerték a Kapitányt és ez visszafelé is igaz) ezért elsőre elereszted a füled mellett aztán hogy a későbbiekben figyelsz-e rájuk ugye az megint személyfüggő de biztos vagyok benne hogy mindenki egy darabig elmenne míg végül elhiszi nekik. Tehát az hogy a Kapitány rájuk támadt abból adódot hogy nem ismrete őket eléggé hogy biztosra mondhassa valóban nem ők voltak(lehet mondani hogy csak mellébeszélek de ha komolyan belegondoljátok magatokat a Kapitány helyzetébe csak más szereplőkkel akkor érteni fogjátok hogy mit próbáltam leírni az én nem valami jó fogalmazó képességemmel) Valamint abból hogy egy dolgot tartot szem előtt:
Rick megmentését. Egyszer már elvesztette az egyik társát és nem akarta hogy ez újra megtörténjen ezért BÁRMIT megtett volna a megmentése érdekében és ebből a jószándékból jött az hogy elhitte amit Immortus mondott az pedig hogy miért támadt rá ajtóstul az angyalokra azt nagyjából már megmagyaráztam. Az meg hogy azt mondta nekik hogy biztosan azért mert nem akartátok Ricket bosszúangyalnak azért segítettek neki arra ismét csak azt tudom hogy Bármit megtett volna Rick megmentése érdekében ezért akaratlanul is a tudatalattija kreállt neki egy okot hogy miért is hihetné el Immortus szavait.
És akkor még hozzá tenném hogy sokan mondták hogy néhány író istenként mutatja be a Kapitányt ez részben igaz is de Stan Lee-re nem. És hogy miért hát Vízió szavaival élve: „Nekem is vannak hibáim. Nem mindig értettem miért történnek a dolgok úgy ahogy. Nem mindig a leglogikusabb döntést hoztam. Ezek a hibák ezek tesznek engem emberré." Amerika Kapitány ember ami azt jelenti hogy hibázik valamikor kicsit valamikor nagyot az hogy most egy elég nagy hibát követet el az csak mégjobban igazolja hogy ember, és biztos vagyok benne hogy ha nem teszik meg nem történté az esetet akkor a Kapitányt ez élete végéig elkísérte volna és ebből vonja le a következtetést hogy mennyire bízhat meg másokban. Ráadásul később belátta hogy mekkorát tévedet.
Ezeket amiket itt összeírtam lehet cáfolni/egyet érteni vele de én ezért nem tudtam megutálni a Kapitány még mindig, mert nem egyből elitélni kell hanem megérteni hogy miért tette azt amit.

« Utoljára szerkesztve: 2009. November 06., 18:21:44 írta Amondin »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2534 Dátum: 2009. November 06., 12:36:04 »
Mit értesz az alatt, hogy szájbarágós?

Egyébként jobban örültem volna, ha szájbavágós, és Rick a fogadó fél...  Komolyan, amikor először megláttam, hogy szembeszáll Attilával, kezdtem a szívem körül egy enyhe szorítást érezni, mondván "ha lenyomja, komolyan szívgörcsöt kapok", de szerencsére azért ennyire nem borult fel a világ rendje.

Egyébként, mint azt korábban is jeleztem már, én simán bevettem volna az Angyalok közé, hogy aztán az első harcban előreküldjem felderíteni a csapdákkal zsúfolt házat, vagy megrohamozni Ultront...   Aztán egy kis gyásszertartás, és mehet is az élet tovább.  Lehe, hogy Vasember is valami álságos módon erre hajtott, nem?

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2533 Dátum: 2009. November 05., 11:36:18 »
Üdv! Köszi a B.A.10.számot Farek,Hopkin!    
Uhh,na ez a rész,tényleg szájbarágós volt...azért egyszer ellehetett olvasni....

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2532 Dátum: 2009. November 04., 15:31:19 »
Rick: ezt a síró-picsogó, "jajj, nekem nincsen szupererőm, hogy vesznek így be az Angyalokhoz" gyereket!!! Komolyan mondom, szerintem bármit, mondom BÁRMIT megtenne azért, hogy valaki felruházza valami erővel. És az elején, az Angyalok tanácskozása után az a duma "Akaratlanul is meghallottam..." Ja, na persze. Nyilván nem a fülével a kulcslyukon hallgatózott, hogy hátha neki is csurran-cseppen valami...  
Mondjuk itt egyébként az Angyaloknak, leginkább Vasembernek is járna egy jókora fenékbe rúgás, mert milyen duma az már, hogy "Miért nem tesszük hivatalos taggá az Angyalok közt, mind Darazsat, és kap valami jelmezt?!" Jól felértékelte Darázs szerepét az Angyaloknál. Még jó, hogy azt nem mondta, hogy csak azért vagy köztünk, mert csinos a pofikád, és teszik a hátsód... Szóval csodálom, hogy Darázs nem mászott az arcába ezután, bár a többiek is megérik a pénzüket, hiszen senki nem tiltakozott...
Az pedig, hogy Rick rohan egy hirdetés után, hogy szupererőt kapjon, egyáltalán nem lep meg, lásd korábbi véleményem a BÁRMIről. És ezelatt mindenki értsen nyugodtan olyan mocskos dolgot, amilyet akar...

A kapitányhoz most még nem de Rick Jones-hoz én is hozzászólok.
Valóban bármit megtenne hogy szupererőt szerezzen mint ahogy itt ki is derült milyen hiszékeny.
Az az akaratlanult mint ahogy azt le is írtam Stan Lee sem gondolhatta komolyan csodálom hogy nem rontot be a tárgyalóterembe és vágta hozzá a Kapitányhoz hogy"mi az hogy nem engedélyezed hogy tag legyek" bár megtette volna kapott volna együtt a fejére és elment volna egy időre az angyaloktól.  
Vasember pedig valóban fáradt lehetett hogy ezt javasolta főleg hogy tudatában volt hogy:
1. Ricknek nincsen semmi ereje amivel egy harc folyamán megvédené magát így kellene mellé valaki aki vigyázz rá és nem hinném hogy a Kapitánynak hiányzik hogy arra figyeljen egyben van-e még Rick.
2. Valószínűleg semmibe venné a parancsokat így felbomlana a csapatöszhang és ebből lennének a további problémák.
3. Annyira fog akarni bizonyítani hogy vakon belerohan az ellenségbe aki persze simán elintézi.
4.Valószínűleg nem venné komolyan az edzéseken is jajgatna hogy miért kell ezt végigcsinálni és stb.
Szóval kicsit tényleg merész elgondolás volt.
Ami pedig a hirdetést illeti ha lett volna egy kis esze akkor nem vakon rohan oda hanem először beszél az angyalokkal hogy ez tényleg lehetséges? De a legjobb az lett volna ha el sem hiszi ezt az egészet.
Az egyetlen ami vigasztal hogy a későbbiekben megváltozott gondolom levonta az esetből a tanulságot.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2531 Dátum: 2009. November 04., 13:59:17 »
Igen, így van, tele van JÓKORA fonákságokkal. Az a baj, hogy a Kapitányra szerintem ez jellemző. Vagy lehet, hogy csak azért mondom ezt, mert még Hulknál is kevésbé bírom, de életszerű. Gondoljunk csak bele: szuperkatona, agymosott, nácZivadász  , demagóg, nagyon amerikai.
Csak következetlen dolgokat látok benne.
Amit az elnök mond, azt teszem.
Zémó apja szokásához híven itt is csak statiszta, aki az eseményeknek inkább szemlélője, mint alakítója.
Rick Jones...lásd a Towert az előző levelemben.
"Adjunk rá VALAMI jelmezt..." és mit képzelnének el, öltönyt adnak rá, mellrészen egy nagy "R" betűvel és ő lesz az Okoskodó???
És mi lesz a szuperereje? Esetleg kéretlen tanácsokat ad mindenkinek? ÁÁÁ
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2530 Dátum: 2009. November 04., 10:27:34 »
Kösz a dicsérő szavakat a bevezető szövegért is, akkor éppen ilyen hangulatban voltam

Meg egyébként is örülök, hogy tetszett ez a történet. Szerintem is nagyon jó volt, természetesen bizonyos dolgokat nem lehet mai szemmel nézni.

De azért, ahogy korábban már szó volt róla, pár dolgot leírnék, ami felettébb bosszantott, vagy nevetséges volt, leginkább Kapi és Rick Jones vonatkozásában.

Rick: ezt a síró-picsogó, "jajj, nekem nincsen szupererőm, hogy vesznek így be az Angyalokhoz" gyereket!!! Komolyan mondom, szerintem bármit, mondom BÁRMIT megtenne azért, hogy valaki felruházza valami erővel. És az elején, az Angyalok tanácskozása után az a duma "Akaratlanul is meghallottam..." Ja, na persze. Nyilván nem a fülével a kulcslyukon hallgatózott, hogy hátha neki is csurran-cseppen valami...
Mondjuk itt egyébként az Angyaloknak, leginkább Vasembernek is járna egy jókora fenékbe rúgás, mert milyen duma az már, hogy "Miért nem tesszük hivatalos taggá az Angyalok közt, mind Darazsat, és kap valami jelmezt?!" Jól felértékelte Darázs szerepét az Angyaloknál. Még jó, hogy azt nem mondta, hogy csak azért vagy köztünk, mert csinos a pofikád, és teszik a hátsód... Szóval csodálom, hogy Darázs nem mászott az arcába ezután, bár a többiek is megérik a pénzüket, hiszen senki nem tiltakozott...
Az pedig, hogy Rick rohan egy hirdetés után, hogy szupererőt kapjon, egyáltalán nem lep meg, lásd korábbi véleményem a BÁRMIről. És ezelatt mindenki értsen nyugodtan olyan mocskos dolgot, amilyet akar...

Kapi: Immortus színe előtt, amikor az idő ura meglebegteti, hogy az Angyalok segítettek neki, Kapi természetesen kijelenti, hogy ezt nem fogja vele elhitetni a társairól. Majd egy oldalla később őrjöngő fúriaként támad ugyanezen társaira, mert  hogy elárulták őt. Persze, Kapi, csak következetesen...  Idióta. És hiába is akarják meggyőzni arról, hogy ha elmesélné a gondját, akkor talán tudnának segíteni, ő megy előre, igazi IQ huszár módjára. S amikor Óriás végre segítene, jól hátbatámadja. Igen, Kapi, mind büszkék vagyunk rád... Ráadásul az a duma, hogy a többiek nem akartákt Ricket teljes jogú Angyalnak, ezért elvitték Immortushoz... Na idefigyelj, te vérnősző vadbarom! Ki is javasolta, hogy vegyék be Ricket, és kapjon jelmezt?(lásd feljebb) És ki is tagadta ezt meg, mondván, hogy az ő döntése? Szóval szép volt, Kapi... Nem csodálom, hogy Darázs lehülyézte
Jó, persze tudom, hogy ez inkább írói következetlenségnek tekinthető, de mégis annyival jobb Kapit szidni. Különben is, ez szerepel a történetben, ezért én is így tekintek rá

Na, szóval ezek szúrtak nagyon szemet. Ettől eltekintve maga a történet jó, de én itt a fonákságokat akartam kiemelni, illetve megmutatni, hogy bár szeretem őket, de nem vagyok teljesen elfogult velük, meglátom a hibákat is.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2529 Dátum: 2009. November 04., 09:44:10 »
Köszönet a történetért, jó volt! A felvezető tényleg nagyon bejön, MEGLEHETŐSEN szeretem az ilyen gunyoros szövegeket. A jövőben is ez kellene. Van néhány szereplő, akit én is bezárnék a Tower tömlöceibe. Pölö Amerika Kapitány  , Rick Jones, Hulk, Rakéta Robi (igazi hardcore anyag, néhányan biztos ismerik).

Érdekes, hogy Attilát láttam rajzon, még a szöveg elolvasása előtt és gondoltam, hogy Ő lesz. Összeraktam a mozaik darabkáit, figyelembe véve, csak Ő olyan híres, hogy az amcsik is ismerjék.
Mivel a kedvenc történelmi alakom, igencsak élveztem a szerepeltetését. Huns not dead!  

Ismét köszönet érte, Farek, Hopkin, Sepi!!!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2528 Dátum: 2009. November 03., 20:28:31 »
Árgh, ez súlyos rész volt...  
Amerika Kapitány olyan volt, mint egy hiperaktív gyerkőc...  
Mondjuk, elég rendesen odatette magát, mind a saját társai, mind Zémóék ellen!  
Erre nincs jobb szó, a Kapitányt elvakította a ,,félelem'' (nem akart még egy, hozzá közel álló fiatalt elveszíteni)!
A Hangya (vagy Óriás?) volt a legértelmesebb karakter ebben a részben!
Köszönöm a képregényt Farek-nak, Hopkin-nak és Sepi-nek!      
A képregényt felvezető szöveg pedig extraklassz lett!

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2527 Dátum: 2009. November 03., 20:02:34 »
Persze gondolom mi volt a legnagyobb hibája a Kapitánynak de úgy nekem is könnyebb lesz ha látom hogy pontosan mi az amivel kapcsolatba meg kell védenem szóval én is kíváncsi vagyok a gondokra és majd megpróbálok rájuk válaszolni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2526 Dátum: 2009. November 03., 19:58:20 »
Kíváncsian várom... addig majd én is felsorakoztatom a gondjaimat, hogy lásd, mire gondoltam. De szerintem elég elolvasni.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2525 Dátum: 2009. November 03., 19:52:59 »
Pedig majd megpróbálom csak mint mondtam egy kis haladékot kérek de ha nem jön közbe semmi akkor hétvégén megírom

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2524 Dátum: 2009. November 03., 19:49:58 »
Igen, természetesen lesz még klasszikus BA frissítés is, bár nem olyan rendszerességgel, mint a fővonalunk.

Sólyomszem Vasemberrel valóban a saját sorozatában találkozott először, még mint ellenfélként, jó párszor összecsaptak, és itt állt be Sólyomszem  jófiúk közé.

Ez jóval a Peter Davides időszak előtt játszódó történet, igazából nem tudom, hogy miért vált szét Rick és Hulk. Én speciel jobban örültem volna, ha Hulkkal marad, és nem rontja itt a levegőt...

Ja, és Amondin: ez az a szám, amit korábban már említettem. Amerika Kapitány szerintem itt annyira gáz és ostoba, hogy szerintem azt még te sem tudod kimagyarázni  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2523 Dátum: 2009. November 03., 19:49:00 »
Köszönöm Fareknek Hopkinnak és Gorgiasznak az Avengers 10. számát.
Na ez egy jó kis meglepetés volt számomra hogy ilyen korán olvashattam a legendás tizest. Szóval így kezdődött Immortussal érdekes és izgalmas volt főleg az időből kiszakított bajnokok és az Angyalok harca mindenki alaposan elintézte a másikat a mesterbűnözők pedig ismét kudarcot vallottak.
Rick Jones pedig... így bedőlni egy ilyen csapdának mondjuk lehet hogy annyira akart bizonyítani hogy nem gondolkozott tisztán. Hozzá még azt fűzném hogy miután az angyalok felhozták hogy Rick is legyen tag azt mondta "véletlenül" meghallottam miről beszéltek. Ezt ugye Stan Lee sem gondolta komolyan azt a véletlenült.(és itt egy nem a képregényhez hanem a frissítéshez kapcsolódó kérdésem lenne, hogy a Főoldali hírt Farek vagy Sepi írta csak azért mert volt ott néhány megjegyzés amit eddig még csak Farektől hallottam, és elnézést ezért az ostoba kérdésért de ezt muszály volt megkérdeznem.
Ami pedig Amerika Kapitányt illeti... Sajnálattal mondom Fareknek de Stan Lee nem tudta elérni hogy megutáljam a Kapitányt  
Azt elismerem hogy nem ez volt  a legokosabb lépése de ahhoz hogy megutáljam több kell. Viszont mi a védőbeszédet illeti kérnék egy kis haladékot a hétvégéig(remélem nem probléma) de jelenleg nem vagyok olyan szellemi állapotban hogy meg tudjam úgy írni ahogy akarom és mivel ezen a tárgyaláson az "Utáljuk Amerika Kapitányt" klub elnöke a bíró ezért nem engedhetem meg magamnak hogy félválról vegyem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 03., 19:50:29 írta Amondin »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2522 Dátum: 2009. November 03., 18:48:38 »
Még ilyent. Nem is gondoltam, hogy még lesz klasszikus Bosszú Angyalai frissítés. Ez a 10-es számú képregény nagyon jó volt. Voltak benne sok ismerős karakterek. Hogy kik azt nem mondom el, mert akkor lelőném a poént. Amerika Kapitányról mint mindig látható, hogy mindenkik tisztelik. Rick Jones pedig tényleg sok bonyodalmakba is csöppent.(Bár fura, hogy nem a Hulk-kal maradt. Ez lehet, hogy a Peter David-es Hulk képregényben lett így. De ez egy másik téma.) Vasember pedig említette a Sólyomszemet. Akkor ezek szerint a saját sorozatában(a Vasember v1-ben)találkoztak először?  
A Vége pedig egy kicsit fura volt. De legalább a Bosszú Angyalaival minden rendben van. Ami pedig Immortust illeti. Valóban igaz, hogy Kang jövőbeli verziója. A Bosszú Angyalai Mindörökké képregényben olvastam erről.
Ezer köszönet Farek mester és hopkin a Bosszú Angyalai v1 10. számért!        További sok sikert a folytatáshoz! Akkor ezek szerint a klasszikus Bosszú Angyalaiból is lesz frissítés? Ez nagyon jó ötlet!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2521 Dátum: 2009. November 03., 18:00:23 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2520 Dátum: 2009. Október 24., 07:45:05 »
Megakartuk mi csinálni, csak pont azért tolódik már jó ideje, amit ennél a képnél is fel lehet fedezni. Egyrészt a színek különbözősége, valamint az, hogy sok hiányzik a képek közül, amit természetesen újra kell rajzolni. És főleg ez utóbbi az ami iszonyatos meló, és mivel az aki ezt jól megtudná csinálni, más projektekre van ráállítva, és híres a lustaságáról, ezért nem készült el még a mai napig, és valószínűleg nem is fog soha.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2519 Dátum: 2009. Október 23., 13:21:44 »
Tényleg nagyon jól néz ki!    

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2518 Dátum: 2009. Október 22., 21:18:55 »
Semmi gond, gyere máskor is

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2517 Dátum: 2009. Október 22., 13:24:53 »
Szívesen!  
Régóta szerettem volna már én is egyben látni, úgyhogy megcsináltam...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2516 Dátum: 2009. Október 21., 22:31:23 »
Jajj, basszus, kicsire ne adjunk már  !

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2515 Dátum: 2009. Október 21., 22:25:23 »
Ha az első két borító nem ütne el ennyire egymástól színegyensúlyra, meg lehetne oldani a galériában is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2514 Dátum: 2009. Október 21., 22:19:50 »
benya11, hála és köszönet!!!    Eredetileg így akartam múlt karácsonykor a letöltőoldalt, de valahogy elsikkadt, sajnos  Ezért viszont hálás vagyok, hogy láthatják az emberek így!        

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2513 Dátum: 2009. Október 21., 20:11:36 »
Unatkoztam, de ennek végülis lett eredménye.  

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2512 Dátum: 2009. Október 16., 12:50:05 »
Ühüm, értem. Remek történet, minden rendben van vele. A végén pedig nagyon hatásos Kang diadalordítása, a "KANG HÓDÍT!" Őrült jó, hogy hihetetlen intellektus és kitör belőle egy vad, elemi, harcias lelkesedés. Sokkal jobb nekem a "Hulk zúz" felkiáltásnál, mert a hódításban benne van egyfajta magasztos szájíz, hogy diadalmasan halad előre.