Kés: Farek és Grey Gargoyle véleményével értek egyet. Attól, hogy van egy eszméletlen késed, nem vágsz vele át egy 5 centis réztömböt, vagy ha igen, megzavarodsz, mire végzel vele. Ugyanilyen az adamantium is, Rozsi nem tudna acéltömböt elvágni egy suhintással, ez biztos. Ehhez emberfeletti erő kell.
Galactus: tegyük fel, hogy természeti jelenség. Oké. Azonban nem úgy kell elképzelni, mint egy hurrikán, amit 100 %-ban a természet irányít. Ő abban az értelemben véve természeti jelenség, hogy a természet alkotta. AZONBAN saját akarata van, saját belátásából cselekszik és mind mondottam, képes arra, hogy saját cselekedeteit mérlegelje és képes arra is, hogy kétséget, bizonytalanságot, tanácstalanságot érezzen. Mi ez, ha nem annak a bizonyítéka, hogy egy "élő természeti jelenség"?
Létrehozta a hírnököket, akik sorra elárulják. Előtte megvolt nélkülük is. Te írtad. Oké.
Erre azt tudom írni, hogy gyerekkoromban nem volt barátnőm. Elvoltam nélküle is. Aztán lett, de átvágott. Utána megint lett barátnőm. Akkor én is természeti jelenség vagyok?
Egy szónak is száz a vége: szerintem Galactus ÉL, bár lehet, hogy nem a mi fogalmaink szerint. Képes tanulni, mérlegelni. De kik vagyunk mi, hogy fel tudjuk fogni egy isteni lény természetét, fiziológiáját, motivációit???