Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 927759 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2511 Dátum: 2009. Október 16., 09:10:36 »
Igen, a Mindörökké egy nagyon összetett történet, de ugye ez az alaptvető baj az időutazásos dolgokkal, hogy mivel ez egy - számunkra - abszolút feltérképezetlen terület, ezért nagyon el tud szaladni a fantázia, és néha elég nehezen lehet követni.

Ezt figyelembe véve szerintem egy nagyon jó történet volt, különösen annak fényében, hogy az is a szerepe volt, hogy a múltbéli bakikat és következetlenségeket helyretegye, ami szerintem igen jól sikerült. azért erre szívesen felhívnám Bendis figyelmét, annak fényében, amit a Túlontúlival művelt   , vagy a Káoszmágiával és Wandával  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2510 Dátum: 2009. Október 15., 16:35:47 »
Idézetet írta: Farek
Lehet, hogy Vízió az ott történtek miatt inkább kihagyná a folyékony halmazállapotot...
Valóban nem lehetett egy kellemes érzés neki.
Köszönöm a válaszokat gondoltam hogy inkább Annual de inkább megkérdeztem.
A mindörökké szerintem is kicsit bonyulult de nem annyira érthetetlen. Számomra csak a közepe volt olyan amit többször el kellett hogy olvassak hogy megértsem.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2509 Dátum: 2009. Október 15., 15:48:17 »
Huhhh, végeztem vele. Jól el is fáradtam.
Nos, mindenre 5 pontot adtam, mert szerintem megérdemli a sok, belefektetett energia, idő, ötlet miatt. Azt azonban el kell mondjam, hogy nekem egy kicsit túlbonyolított volt. Ezzel nem azt mondom, hogy nem értem, miről szólt  , de jobban szeretem a kicsit lineárisabb vezetést. Túlságosan megfoghatatlan volt, hogy mindenki időutazó, meg valóságok, lehetőségek. Jobb lenne, ha csak mondjuk Kang rendelkezne ezzel a képességgel, sokkal jobban fel lenne értékelve az időutazás.
Nem rossz, sőt, jó, tényleg érdekes, szóval megérdemel egy nagy dícséretet. Azért mindenképpen, mert sokat megtudhattunk Kangról, az az egyiptomi szín (álá Ember tragédiája)  nagyon tetszett. Modern technika a piramisok között...NAGYON TETSZETT!!! Összegezve jó történet, különlegességnek tökéletes.  UI: a nagy rajz Kangról az elején, mikor hátrateszi a karjait...eszméletlen jó!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 16., 09:04:06 írta turkia »
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2508 Dátum: 2009. Október 15., 12:22:57 »
Ha végeztél az Angyalok Mindörökkével, akkor majd kíváncsian várom a véleményedet Kangról, meg úgy az egész történetről ide.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2507 Dátum: 2009. Október 15., 11:35:55 »
Hú, köszi Farek az infót Kangról, sietek is olvasni. Régebben, a Titkos Háború idején sokat ötöltem rajta, hogy Kang Fátum rokona  , vagy kicsoda, mert mindig mondták, hogy az alteregója, azt hittem, valami jövőbeli énje.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2506 Dátum: 2009. Október 15., 09:54:25 »
Lehet, hogy Vízió az ott történtek miatt inkább kihagyná a folyékony halmazállapotot... Egyébként meg szerintem az anyagtalanság mellett már nem nagyon van rá szükség, bár biztos lehetne olyan helyzetet találni, amikor igen jól jön.

Az ébenkard szándékolt tolvajairól nem tudok neked mit mondani, egyrészt régen olvastam a történetet, másrészt pedig emlékeim szerint ilyen egyszer használatos karakterek.

Maga a történet a 22-es évszámban jelent meg (Annual 22), viszont a legutolsó történet pedig, - amit nem fordítottam le, mert gyakorlatilag az 1. szám újraelmesélése, az meg fent van itt az oldalon - a 300-as számból való.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2505 Dátum: 2009. Október 14., 16:20:52 »
Idézetet írta: Mercyful Fajd
Káosz:
Vizióba Ultron máskor is belerakhatta a parancsot (pl mikor aludt  ) a lényeg hogy a korábbi fehér kódoknál még nem volt muszáj, hogy benne legyen,
Nem hinném ugyanis a Káoszba azt írják hogy valőszínűleg évekkel ezelőtt rakta be a parancsot Vízióba.

A titok nyitja pusztán annyi, hogy ha jól emlékszem, akkor az Ami Kapis oldalra kérted az autogramot, vagy a Víziósra  Ebből nem volt nehéz kikövetkeztetni.
Vízióhoz kértem de mivel a Kapitánnyal egyoldalon voltak ezért mondhatjuk hogy mindkettőre kértem  . A rám jellemző módon pedig a mindenre gondolok csak arra nem ami a jó megoldás.

És akkor ahogy ígértem írok egy pár véleményt a kézzel beírt Vérlidérc részéről, de mivel nem tudom hogy valaha meg fog-e jelenni itt ezért spoilerbe írom [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Nagyon jó történet volt már az elejétől fogva. Azokat akik az elején rátámadtak az angyalokra nem ismertem de ahogy kikövetkeztettem akkor Fekete Lovaggal már találkoztak. A csapatfelállás nem a kedvencem de ha ott van benne Vízió akkor nekem bármilyen csapatfelállás jó.  

Szóval így keletkezet a Vérlidérc érdekes egy eredete van még érdekesebb hogy ki is volt ő valójában. A legérdekesebb jelenet szerintem az hogy Vízió folyékony lesz tudom hogy csak Chandú varázslata miatt de akkor is ha még egy ilyen képessége lenne akkor már lehetne ő a legerősebb bosszúangyal.  Annyi kérdésem lenne hogy kik voltak azok akik el akarták lopni az ébenkardot? mert a történetből nem nagyon derül ki(vagy csak én voltam nagyon figyelmetlen. És hogy ez melyik Avengers történet úgyértem vol1 hanyadik része vagy melyik Annual?[/span]
A Játék az Idővel még nem olvastam el de az is jónak ígérkezik. Köszönöm Sir Farek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 14., 18:40:03 írta Amondin »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2504 Dátum: 2009. Október 14., 11:03:09 »
Üdv! Köszi ezt a klasszikust Farek,gorgiasz!    
Kicsit szájbarágós történet,és a mai szemnek röhejes lehet a grafika,de ezek az alapok!!Szerintem jónak mondhatóak.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2503 Dátum: 2009. Október 13., 20:43:12 »
Rick Jones-nak egy szerepe volt ebben az érában, ember(közel)ibbé varázsolta a hősöket!

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2502 Dátum: 2009. Október 13., 16:54:20 »
Azért igazán megpróbálhatták volna, hogy vajon mi történik, ha Thor kalapácsa helyett Rick Jones-t dobják bele a dezintegráló mezőbe...
Valószínűleg ugyanaz mint Thor kalapácsával mert kiderül hogy Rick Jones nem ember hanem egy idegen akit azért küldtek a földre hogy szerezzen magának egy képességet amit továbbadhat a társainak hogy aztán az egész univerzumban elmondhassák hogy milyen képességük van.  

Ne aggódj, lesz még rá alkalmad. És a következő klasszikus végre az lesz, amit már egy ideje beígértem Amondinnak, vagyis ahol Amerika Kapitány (és persze Rick Jones) annyira ostobák, hogy az szerintem majd nála is kiveri majd a biztosítékot

Hogy én csalódjak a mindenki által szeretett követet tisztelt és nagyrabecsült Amerika Kapitányban?
Ember legyen a talpán Stan Lee ha ezt eléri.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2501 Dátum: 2009. Október 13., 15:27:53 »
Ne aggódj, lesz még rá alkalmad. És a következő klasszikus végre az lesz, amit már egy ideje beígértem Amondinnak, vagyis ahol Amerika Kapitány (és persze Rick Jones) annyira ostobák, hogy az szerintem majd nála is kiveri majd a biztosítékot

Nem elérhető menyus80

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2500 Dátum: 2009. Október 13., 15:16:24 »
Ezer köszönet Fareknak és Gorgiasznak az Avengers 8. számáért.
Én szeretem az Angyalokat új vagy régi nem számít,mind jöhet.  
Szívesen olvasnám a többi klasszikus sztorit is egy jó pofa sör mellett.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2499 Dátum: 2009. Október 13., 11:49:51 »
Ha nagyobb Kang szereplésre vágysz, akkor tudom javasolni itt az oldalon az Angyalok Mindörökké című történetet, vagy pedig a Chronon a nemrég véget ért v. 3-as történetet. Mindkettő nagyon jó.

És igen, Kang szerintem is elég jó karakter, bár természetesen már jópárszor megkavarták szegény történetét, de ugye mindig ez a baj az ilyen időutazós szereplőkkel.

Annak idején a Titkos Háborúban valóban nem volt túl nagy jelentősége, bár akkor még egyáltalán nem ismertem a figurát, szóval akkor nem igazán tudtam sajnálni ezt, mert fogalmam sem volt, hogy ki ő és mit tudhat.

Azért igazán megpróbálhatták volna, hogy vajon mi történik, ha Thor kalapácsa helyett Rick Jones-t dobják bele a dezintegráló mezőbe...  

Nem elérhető turkia

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #2498 Dátum: 2009. Október 13., 11:08:38 »
Köszi a történetet, kellemes kis olvasnivaló. Kang egész szerethető karakter, jó a szerkója is, pedig itt azért gyermetegek a rajzok. Jó volt a Titkos Háborúban is, sajna alig volt szerepe.

Nem elérhető Mercyful Fajd

• Indiana Jones
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #2497 Dátum: 2009. Október 12., 23:15:42 »
avengers 8:
 remek volt, ne retrozuk le hiszen ezek klasszikusok. (szerintem az lenne retro ha valaki ma kezdene el ebben a stílusban új képregényt csinálni, bár nem lepődnék meg ha egyedül én gondolnám így.)

Azt hiszem fordításban találtam egy hibát (ha otthon lennék összenézném az eredetivel)
'Te túlméretes bohóc hamarosan megbánom ezt'  Kang mondja mikor Óriás elkapja hátulról.

most gondoltam bele: mivel Kang a jelek szerint nem ismeri a Pym féle részecskéket ezért e csodás találmány valamiért el fog felejtődni.

Káosz:
Vizióba Ultron máskor is belerakhatta a parancsot (pl mikor aludt  ) a lényeg hogy a korábbi fehér kódoknál még nem volt muszáj, hogy benne legyen,
Hideg a fagyi

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2496 Dátum: 2009. Október 12., 20:20:51 »
Értem szóval ezek valamikor lesznek majd akkor majd kíváncsi leszek rájuk leginkább a 187-es az ami a legjobban felkeltette az érdeklődésemet.
A kézzel írottnál egyenlőre csak 10 oldalt olvastam el mert aztán el kellett mennem de azokat el bírtam olvasni nem volt olyan nehéz. Majd ha elolvastam(holnap vagy holnapután) akkor majd írok ide egy véleményt róla eddig nagyon jó főleg hogy ott van benne Vízió

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2495 Dátum: 2009. Október 12., 20:03:56 »
Na, örülök, hogy ennyire tetszett nektek ez a történet. Szerintem is nagyon jól sikerült, és igazán jól megalapozta az Angyalok és Kang kapcsolatát

Amondin, a kérdésedre válaszolva:

A 12-est nem tervezem, nem egy nagy durranás. Igazából a százas sem az, de lehet, hogy azt - a 3 részes történetet, ami közvetlenül a kree-skrull háború után szerepel, az Angyalok 98-100. számaiban - igen, mert nagyszabásúnak nagyszabású az alapja, csak valahogy engem összességében nem fogott meg. De az még jóval arrébb van.
A 136-ost nem olvastam még, de leírás alapján nem nagy durranás, igazából nem is Bosszúangyal történet, hanem, ha jól tudom, az Amazing Adventures v. 2. 12. részének Angyali újranyomása.
A 175 egyértelműen lesz, szerves része a Korvac-sagának, és igen, az a borító valóban elég ütős
A 187-es is a távoli jövő terve, de igen, tervezem. Kedvelem Wandát.
A 239-es pedig, ahogy azt Gorgiasz is írta, már el is készült, csak a sorára vár. Nagyon rendhagyó történet, szerintem jól fogtok rajta szórakozni.

Ja, és Amondin, el tudtad olvasni a kézzel beírt füzetet?  Ha igen, akkor remélem, tetszett.

Asys: ja, a Tini Brigád, élén Rick Jones-szal simán kenterbe veri az Angyalokat, mi?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 12., 20:04:42 írta Farek »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2494 Dátum: 2009. Október 12., 19:53:25 »
Farek-nak és Gorgiasz-nak köszönöm az Avengers vol.1. ,,retro'' nyolcadik számát!    
Aranyos kis történet, mókás rajzokkal, szájbarágós szövegbuborékokkal!  
Már a borító is poénos volt, a ,,Tini Brigád akcióban''; pont ettől féltem...

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2493 Dátum: 2009. Október 12., 19:32:11 »
Csatlakozom az előttem szólóhoz, én is csak köszönetemet tudom kifejezni ezért a fantasztikus klasszikus sztoriért.   Farek és Gorgiasz, remekül sikerült.  

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2492 Dátum: 2009. Október 12., 19:24:04 »
Idézetet írta: Amondin
Annyi kérdésem lenne hogy a 13. oldalon mikor a világ országainak követei mondják egyként hogy igen mindenki a maga nyelvén akkor magyarul is elhangzik az igen, az tényleg magyarul volt vagy csak magyarra lett fordítva?

Nem eredetileg,nem volt közte magyarul,de mivel volt egy "Yes"  így abból lett az "igen."

Idézetet írta: Amondin
Azt szeretném kérdezni hogy ezek várhatók-e valamikor a közeljövőben? Szám szerint nekem a 12-es 100-as 136-os 175-ös és a 187-es tetszett a legjobban és a 239-esnek is érdekes borítója van.

A 239 es biztos,hogy lesz mivel már kész a beírása.  A 12es számot nem tudom Farek tervezi-e,azt tudom,hogy a következő klasszikus [span style=\'color:#000000;background:#000000\']a 10.szám lesz.[/span]
A 100,136,175,187- es tudomásom szerint(ha tévedek,akkor Farek kijavít) a közeljövőben nem várható.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 12., 19:28:01 írta gorgiasz »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2491 Dátum: 2009. Október 12., 19:10:04 »
Köszönöm Fareknak és Gorgiasznak az Avengers 8. részét.
Végre megismerhettem Kang és az Angyalok első összecsapását amiben nem is csalódtam.
Furcsa volt így látni Kangot de ez a trükk a maszkjával nagyon jól kitalált volt. Stan Lee ismét bebizonyította hogy mennyire ért a jó történet íráshoz. Rick Jones pedig végre tett valami hasznosat is(és őt ismerve gondolom ezt többször hangoztatta is) de segítség nélkül neki sem ment volna. Annyi kérdésem lenne hogy a 13. oldalon mikor a világ országainak követei mondják egyként hogy igen mindenki a maga nyelvén akkor magyarul is elhangzik az igen, az tényleg magyarul volt vagy csak magyarra lett fordítva?
Más a börzén megszerzett 350-es borítórészlegén nagyon sok olyan borítót találtam ami elsőre nagyon izgalmas történetet fedd. Azt szeretném kérdezni hogy ezek várhatók-e valamikor a közeljövőben? Szám szerint nekem a 12-es 100-as 136-os 175-ös és a 187-es tetszett a legjobban és a 239-esnek is érdekes borítója van.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 12., 19:12:39 írta Amondin »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2490 Dátum: 2009. Október 12., 19:09:02 »
Ezer köszönet Farek és Gorgiasz a Bosszú Angylai 008. számért!      Jó volt ez a klasszikus történet. Kang, a jövőből jött Hódító nagy kíhívás volt a Bosszú Angyalainak [span style=\'color:#000000;background:#000000\']és a Fantasztikus Négyesnek is[/span].
További sok sikert a folytatáshoz! Ja tényleg, tudom, hogy a 009. szám már az oldalon van.
Nos akkor ennyi volt a véleményem.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2489 Dátum: 2009. Október 12., 18:04:52 »
Köszönet ezért a klasszikusért.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2488 Dátum: 2009. Október 12., 17:46:57 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2487 Dátum: 2009. Október 11., 18:48:41 »
Hát igen ő a múltkörülnézés mintaképe. sokáig nem értettem hogy miért mondják hogy Bendis így Bendis úgy és hogy semmibe veszi a múltat akkor még úgy gondoltam csak kicsit túloztok de most már látom hogy egyáltalán nem volt túlzás.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 11., 18:49:32 írta Amondin »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2486 Dátum: 2009. Október 11., 18:32:50 »
Ja, igen. azért gyanítom, hogy pl. az Ostrom volt olyan horderejű dolog, hogy simán akkor is leadták a fehér riadót. De hát Bendis, jó képességei ellenére nem arról ismert, hogy vadul figyelembe veszi mások korábbi írásait...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2485 Dátum: 2009. Október 11., 16:21:40 »
Valamikor még Farek írt egy hosszú véleményt a Káoszról ahol figyelmeztetet hogy eléggé spoileres ezért csak saját felőségre olvssam. Akkor megfogadván a tanácsot nem olvastam el de most hogy már sikerült megszereznem és elolvasnom a Káoszt elolvastam és lenne hozzá néhány hozzászólásom nekem is.
• 3. rész: Kapinak fogalma sincs, hogy miért gyűlt össze az összes ex- és tartalékos Angyal? Könyörgöm, ők hívták őket össze a fehér kóddal!!! Hiába, öreg és szenilis. Ráadásul akkor üvölti el, hogy 'Angyalok Előre!', amikor már majdnem vége a csatának? Kicsit elkésett vele, nem?
• Még mindig 3. rész: az ENSZ, amint egy ilyen gyors szavazáson visszavonja az Angyalok jogait? Egyrészt nem szoktak titkosan és egységesen szavazni, másrészt nem órák alatt. Hónapok alatt esetleg.
• És végül, de nem utolsósorban a 4. rész: hogy-hogy Wanda nem emlékezett a gyerekeire és ez eddig soha nem derült ki? És azóta vajon minden újonnan belépővel az elsők között közölték, hogy tartsa a száját a gyerekekről? Bevallom, lehetséges, hogy valahol egyszer Agatha Harkness gondoskodott erről a kérdésről Wanda agyában, de nagyon nem emlékszem erre. De oké, fogadjuk el, ez valóban így volt, és évek óta soha senki nem szólta el magát.
• Az Angyalok mást se csinálnak, mint hogy állnak, és hagyják, hogy történjenek velük a dolgok, mire jön Dr. Strange és egymaga lerendezi az egészet. Soha életében nem volt Angyal, köze nincs a füzethez.
• És jöjjön az, ami után szívből megutáltam Dr. Strange-t, illetve a mögött álló erőt (Bendis), ami a legjobban felidegesített és higgyétek el, tényleg fel tudom magam kúrni rajta: jön Dr. Strange és meghallgatja, hogy mi történt Wandával, mióta megszülte a gyerekeit. Egyrészt teljesen hihetetlennek tűnik, hogy ne tudjon róla, mert a képregényekben nem hogy a csapattársak és a hősök, de még az ellenségek is ismerik egymás összes gyenge pontját, valamint tisztában vannak a családi állapotokkal. Ehhez képest történik egy ilyen esemény évekkel korábban, és a mágia nagyura azt mondja, hogy erről fogalma sem volt? Ráadásul lebassza az Angyalokat, hogy miért nem szóltak??? De a csúcs: amikor elmondják, hogy Wanda ereje hogy nőtt, miután hozzáfért a káosz mágiához, kijelenti, hogy ilyen mágia nincs, mert ő a Legfőbb Varázsló és még soha nem hallott róla. MI VAAAAAN???? Hát mit képzelsz, ki a kis faszom vagy te? A mindenható? Csak azért mert Te nem tudsz róla, már nem is létezik?…. Bocsi, kicsit lehiggadtam. Szóval ez volt számomra a legnagyobb csalódás. Olyan szépen fel volt építve az évek folyamán ez a káosz mágiás dolog, nagyon szép alapjai és hihető háttértörténete vol, a JLA/Avengers cross-overben is lényeges szerepet kapott, erre jön egy balfasz, aki azt mondja, hogy ilyen nincs? Köszi szépen Strange & Bendis. Igazán köszi.
• És persze a végén Wanda testét nyugodtan odaadják Magneotnak, majd „…végét vetik a zenének, s hazamennek a legények." Hogyne.
1. ezzel egyetértek mivel valóban tudnia kellett volna hogy ők hívták őket, de nem lennék én ha nem mondanám azt hogy a csata hevében miután kapott egy autót az arcába elfelejtette hogy ő hívta őket. Végülis ennyi minden után én sem emlékeznék rögtön hogy akkor éppen mit csináltam.
2.Nem vagyok otthon a politikában de valóban kicsit nekem is túlzás hogy néhány óra alatt döntenek az angyalok jogainak visszavonásáról. Ráadásul miért? Azért mert egy és csak egy bosszúangyal sértette meg őket ilyenkor azt kéne csinálni hogy beszélnek a vezetővel hogy bocsássák el vagy beszéljen a fejével vagy valami de egy ember miatt az egész csapatot megbüntetni...
3.Először én is meglepődtem hogy miért nem emlékszik de aztán a karakter leírásoknál le van írva hogy "Agatha Harkness létrehozott egy varázslatot hogy kitörölje az emlékeit róluk." így már érthető volt Wanda haragjával együtt.
4. hát én nem nagyon vagyok otthon ebben a Káoszmágiás dologban, de akkor mivel magyarázzák Wanda erejét? És a vol 3-ban lévő dolgokat amiket csinált a varázserejével. Szóval szerintem két lehetőség van hogy miért mondta ezt dr strange. 1. a rosszabbik hogy Bendis nem vette figyelembe mindazt amit előtte írtak és ezért lett ez. 2. a jobbik pedig hogy tudatában volt hogy mik voltak előtte ezért kitalálta hogy dr Strange nem tud a káoszmágiáról és majd egy másik történetben nagyott lepődik amikor rájön hogy tényleg létezik.
5. Nevezzük drámai végkifejletnek engem mindössze annyi zavart hogy csak úgy odaadják Magnetónak Wandát (ezzel még nem is lenne probléma) de egy szót nem szól senki. Senki nem tiltakozik eddigi tapasztalataim alapján ezt nem szokták szó nélkül hagyni.
És akkor még hozzáraknék egyet méghozzá víziót.(ismét nem lennék én ha ezt szó nélkül hagynám) Nem biztos hogy jól következtettem ki de ha jól akkor Vízió azért szabadította rá Ultront az angyalokra mert volt benne egy parancs hogy amikor az angyalok fehér jelzést adnak akkor szabadítsa rájuk a robotokat. Nem olvastam még annyi Avengerst hogy biztosan tudjam de mivel már többször rátámadtak a főhadiszállásra ezért gondolom hogy akkor is használták a kódot. Akkor miért nem lépett életbe a parancs? Meglehet hogy én értettem félre az egészet és más történt ha így volt akkor elnézést és akkor nem írtam ide semmit de én ezt tudom levonni a történetből.
Mindent összevetve nem volt annyira rossz a történet csak van pár zavaró dolog amit nem tudok megérteni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Október 11., 17:47:59 írta Amondin »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2484 Dátum: 2009. Október 04., 16:59:24 »
Szívesen, mi is köszönjük az értékelést!

Igen, az ébenkard elég tápos egy fegyver, de hát valami kell, hogy pariban legyen a szupererejű lényekkel

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2483 Dátum: 2009. Október 03., 11:21:01 »
Avengers vol.1. 284.:
a story legpoénosabb része, ahogy Amazon beledöngöli Dionüszoszt a földbe!  
Zeusz kőkemény és brutális ellenfél, alaposan megtornáztatja az Angyalokat!  
Az eddigi legértelmesebb görög/római isten Apolló!  
(Ő tényleg a problémára koncentrál és próbálja meggyógyítani /Prométheusszal együtt/ a főisten fiát!)

Avengers vol.1. 285.:
végül sikerül a dolog és Herkules meggyógyul; először fizikailag, aztán agyilag/szellemileg is!  
Fekete Lovagon meglepődtem; nem akármilyen fegyvert (ébenkard) forgat a figura!  
A Zeusz vs. Herkules harc megindító volt...  
Nagyon kellett a végére Prométheusz ,,magyarázata'' az istenekről és dolgaikról!  

Mégegyszer köszönöm a honosítóknak ezt az öt részt; nagyon élveztem!  
Elejétől a végéig izgalmas és nagyon akciódús story!

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #2482 Dátum: 2009. Október 03., 10:29:29 »
Ok, rábeszéltél.
"I'm so meta, even this acronym"