Na, örülök, hogy ennyire tetszett nektek ez a történet. Szerintem is nagyon jól sikerült, és igazán jól megalapozta az Angyalok és Kang kapcsolatát
Amondin, a kérdésedre válaszolva:
A 12-est nem tervezem, nem egy nagy durranás. Igazából a százas sem az, de lehet, hogy azt - a 3 részes történetet, ami közvetlenül a kree-skrull háború után szerepel, az Angyalok 98-100. számaiban - igen, mert nagyszabásúnak nagyszabású az alapja, csak valahogy engem összességében nem fogott meg. De az még jóval arrébb van.
A 136-ost nem olvastam még, de leírás alapján nem nagy durranás, igazából nem is Bosszúangyal történet, hanem, ha jól tudom, az Amazing Adventures v. 2. 12. részének Angyali újranyomása.
A 175 egyértelműen lesz, szerves része a Korvac-sagának, és igen, az a borító valóban elég ütős
A 187-es is a távoli jövő terve, de igen, tervezem. Kedvelem Wandát.
A 239-es pedig, ahogy azt Gorgiasz is írta, már el is készült, csak a sorára vár. Nagyon rendhagyó történet, szerintem jól fogtok rajta szórakozni.
Ja, és Amondin, el tudtad olvasni a kézzel beírt füzetet? Ha igen, akkor remélem, tetszett.
Asys: ja, a Tini Brigád, élén Rick Jones-szal simán kenterbe veri az Angyalokat, mi?