Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 938152 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2301 Dátum: 2009. Augusztus 23., 12:23:23 »
Idézetet írta: keildavid
Ez azt jelenti, ha eljutunk a 252. számig, akkor onnantól kezdve akár hetente egy Bosszú Angyalai lesz kirakva? 1 Keleti, 1 nyugati, 1-1 klasszikus( biztos a '60-'70 évekből való képregényre utaltatok) és a 1 Marvel Kalandok.

Az jó is volna.  Bár közel jársz az igazsághoz,mert a távlati terv/elképzelés
az,hogy havonta lenne 1 keleti parti és 1 nyugati parti bosszú angyal.
Két hetente lenne vagy az egyik vagy a másik,aszerint hogy melyik jönne.
A "klasszikus" történetek (1-199.közötti számok) időnként lenének beszúrva,ahogy most is.
A Marvel Kalandok nem az én asztalom, így arról nem tudok távlati tervek terén nyilatkozni.
Összefoglalva elképzelhető lesz,hogy akad majd olyan hónap amikor minden hétre jut egy Ba,de az átlag a havi 2lesz.
{Ebbe a kalkulációba nem értendő bele az esetleges alkalmankénti egyéb történetek...(PL:Jla/Av,Vol.2... stb)}

(Elnézést,ha túlmagyaráztam a dolgot.)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 23., 12:33:51 írta gorgiasz »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2300 Dátum: 2009. Augusztus 23., 11:34:03 »
Idézetet írta: gorgiasz
De kis szerencsével a dolgok változhatnak és megvalósulhat a dolog még idén.  Illetve,ha elérjük a „főcímmel"
a 252 .számot nem lesz hiány angyalokból mert,lesz keleti és nyugati parti angyalok,időnként 1-1 klasszikus és
tudtommal folytatódik a  "Marvel Kalandok"  vonal is.Szóval kitartást és jó olvasgatást!Illetve készüljetek
mert nagyon közel van már az idei év legnagyobb angyalok durranása.

Ez azt jelenti, ha eljutunk a 252. számig, akkor onnantól kezdve akár hetente egy Bosszú Angyalai lesz kirakva? 1 Keleti, 1 nyugati, 1-1 klasszikus( biztos a '60-'70 évekből való képregényre utaltatok) és a 1 Marvel Kalandok. Hű, ez egy nagyszerű ötlet. Majd meglátjuk. Előre is sok sikert kívánok nektek.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2299 Dátum: 2009. Augusztus 23., 10:19:09 »
Idézetet írta: gorgiasz
Illetve készüljetek mert nagyon közel van már az idei év legnagyobb angyalok durranása.
Jaja, Farekkal már egy hete csak babot etetünk, hogy nagyot szóljon az a durranás.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2298 Dátum: 2009. Augusztus 23., 09:31:17 »
Örülök (Örülünk), hogy örömet tudunk szerezni neked (nektek) a bosszú angyalai frissítésekkel.  
Szerettük volna a  vol.1 címet szeptembertől kéthetente 1re duzzasztani,de egyelőre úgy tűnik, erre nem sok
esély van mert az élet közbe szolt és jóval kevesebb időm jut a beírásra,mint terveztem.
De kis szerencsével a dolgok változhatnak és megvalósulhat a dolog még idén.  Illetve,ha elérjük a „főcímmel”
a 252 .számot nem lesz hiány angyalokból mert,lesz keleti és nyugati parti angyalok,időnként 1-1 klasszikus és
tudtommal folytatódik a  "Marvel Kalandok"  vonal is.Szóval kitartást és jó olvasgatást!Illetve készüljetek
mert nagyon közel van már az idei év legnagyobb angyalok durranása.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 23., 09:32:17 írta gorgiasz »

Nem elérhető menyus80

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2297 Dátum: 2009. Augusztus 23., 09:03:13 »
Köszi az új Bosszú Angyalait.Egy valamiért vagyok szomorú, hogy nem érkezik elég gyorsan és elég sok Bosszú Angyalai frissítés többet is el tudnék viselni mondjuk Bosszú Angyalai hét,hónap vagy esetleg év.  
Nagyon jó az oldal és köszönöm a sok örömet amit ez az oldal okoz nekem.  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2296 Dátum: 2009. Augusztus 22., 09:24:20 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Senki sem vitázott vele, Amerika kapitány se az elején, de csodakapitány is vitázhatott volna vele, hisz mennyivel egyszerübb lett volna, ha csinál egy felderítést, hogy hol tartózkodik a varázsló, aztán meg oda megy az egész csapat, és em vállnak szét.
Jaja, azért volt ez a rész kicsit gyenge.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2295 Dátum: 2009. Augusztus 22., 07:47:33 »
Senki sem vitázott vele, Amerika kapitány se az elején, de csodakapitány is vitázhatott volna vele, hisz mennyivel egyszerübb lett volna, ha csinál egy felderítést, hogy hol tartózkodik a varázsló, aztán meg oda megy az egész csapat, és em vállnak szét.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2294 Dátum: 2009. Augusztus 21., 22:15:02 »
Köszi szépen! Egész korrekt sztorit raktak itt össze az alkotók 1 részben, egyyedül csak az nem tetszett benne, hogy skarlát Boszorkány nem igazán akadt ki mikor Darázs őt küldte ki Cs. K. helyett. Valmi vita életszerűbb lett volna.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2293 Dátum: 2009. Augusztus 21., 17:56:08 »
Hát az öreg Kapitánynak rengeteg foglalkozása volt ezek szerint. Körülbelül ugyanennyi volt a vol 2-ben is a háború utáni években.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2292 Dátum: 2009. Augusztus 21., 14:24:56 »
Idézetet írta: Asys
Tudtommal Steve Rogers egy sima, mezei rajzoló volt, nem tanár...
De az is volt. Meg jól mondtad, hogy egy sima, mezei rajzoló volt. A Bosszú Angyalai Kisokosban van infó, hogy mi volt illetve jelenleg is a foglalkozása. A következőkben ezt olvastam. Foglalkozása: kalandor, egykori WPA művész, rendőrtiszt, tanár, szabadúszó rajzoló és különleges S.H.I.E.L.D. ügynök. És igen tanár is volt. Benne van a felsorolásban.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 21., 18:55:46 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2291 Dátum: 2009. Augusztus 21., 14:17:47 »
Farek mesternek és Gorgiasznak köszönöm az Avengers vol.1. 235.-öt!    
Szerintem Amerika Kapitány egy kicsit frusztrált, amiért most nem ő (egy háborús hős), hanem egy látszólag törékeny nő vezeti a csapatot Darázs személyében!
Tudtommal Steve Rogers egy sima, mezei rajzoló volt, nem tanár...  
Vanda frankón levezette a feszültséget, rendesen ,,elvarázsolta'' az ellenfelet!  
Amazon beszólásain és beállásain jókat röhögtem; ez van, ha zúz a ,,zöld pillangó''!    

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2290 Dátum: 2009. Augusztus 21., 12:54:44 »
Keildavid kolléga után én is rávetettem magam az Avengers 235-re, és Farek mester most is kitettetek magatokért. A honosítás kiváló lett és Budiansky rajzai is élvezhetőek voltak. Roger Stern az egyik kedvenc Avengers írom.
Köszönet az újabb részért neked és Gorgiasznak is.  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2289 Dátum: 2009. Augusztus 21., 12:51:56 »
Köszönöm Fareknek és Gorgiasznak az újabb Bosszú angyalait.
Nekem ez olyan közepes szintű történet volt de attól még jóra sikerült.
Hát igen a Varázsló aztán tud kitalálni csapdákat Amazon egy idő után beleőrült volna szerintem hogy mindig csak ugyanabba a szobába megy be de végül okosan kivágta magát, Skarlát Boszorkány szintén, és Amerika Kapitány... Ugyan ő az a második kedvencem de el kell ismernem ezúttal az író tényleg túlzásba vitte, egy kis szobában ahol kb 20 lézerágyú egyfolytában csak rá tüzel de egyik sem találja el ráadásul még a gravitáció is gondot okoz neki... itt már tényleg túlzásba vitték a képességeit.
A pókemberes rész jó volt csak nem a pénz miatt fog majd valamikor beállni?

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2288 Dátum: 2009. Augusztus 21., 12:34:49 »
A Bosszú Angyalai v1 235. tényleg egy remek történet. Amazon olyan vicces volt. Pl. a Pókemberes közjátékban. Bár ott Pókember hallotta Amazontól, hogy heti 1000 dollárt kap. De szerintem ők valamit félre értettek. Nem fejenként, hanem 1000 dollár/hét. Olvastam a Csodálatos Pókember 47.számban(2007/5), a Bosszú Angyalai és Különítmény összehasonlításnál. Űrróka pedig kicsit szégyellte magát, mert lekésett az edzésről. Amerika Kapitány pedig úgy beszélt, mint egy idő tanár úr. Bár ez nem újdonság, hisz Kapi 1922-ben született és a foglalkozása is tanár volt.
Kapi mondta Amazonnak, hogy "Ó, és Amazon, kérlek próbálj meg semmit sem összetörni, ha lehet. Elvégre ez magántulajdon!" Kapi úgy beszélt, mintha Amazon egy kislány lenne.
A Varázsló pedig először a régi Csodálatos Pókember 4-6. számban szerepelt, a Rémes Négyes csapatban. De a régi CSP 123. számban is szerepelt. De ott nem derült ki, hogy mi lett azután. Az nagyon különös volt.
Darázs jelmeze pedig olyan volt, mint a F4 Láthatatlan Asszonynak.
Ezer köszönet Farek és Gorgiasz a Bosszú Angyalai v1 235. számért. Sok sikert kívánok nektek a folytatáshoz!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 23., 16:05:26 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2287 Dátum: 2009. Augusztus 21., 11:42:33 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1890&catid=9&Itemid=2\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 235[/a]

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2286 Dátum: 2009. Augusztus 21., 11:42:19 »
Én szavaztam elsőnek a 235-ös részre.
Tök jó volt, lazulós kis résznek indít. Szeretem az ilyen részleteket, amikor a normál emberek maszkosok között flangálnak, sokkal hihetőbbé teszi az egészet.
Második oldal is izgalmas, Wanda mióta olvas Kapi gondolataiban?  kis baki az író és a rajzoló részéről. Pókemberes közjátéknak is jó volt a vége.
Nem volt túl veszélyes a Varázsló, viszonylag gyorsan elkapták.
Köszönet a honosításért.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2285 Dátum: 2009. Augusztus 20., 20:24:58 »
Idézetet írta: Sepi
Ha az a kérdés, hogy miért nem havi szintre lebontva rakjuk ki, akkor arra az a válasz, hogy rettentően nagy meló van vele, és ez főleg az eredeti szkennek minőségéből fakad (bár ez a probléma majd idén már nem lesz akkora gond). Így jobbnak láttuk, inkább egyszerre kirakni az egységeket. Tehát idén is lehet számítani rá, hogy karácsony valamelyik napján jön a folytatás.
Igen, ezt akartam kérdezni, hogy miért nem havi szintre bontva jött ki, hanem egyszerre 6 részt. Első felét 2007-ben és második felét 2008-ban. Szóval igen ezt akartam kérdezni. Bocsánat, ha egy kicsit nehezen fogalmaztam a kérdést. De így most utólag elmondtam, hogy igen ez volt az, amit akartam kérdezni. Nos köszönöm a választ Sepi.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20., 20:25:25 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2284 Dátum: 2009. Augusztus 20., 18:49:26 »
2. A 13-as számokban még nem fog kiderülni, hogy hogyan is kerül vissza minden a rendes kerékvágásba. Sőt, abban igen komoly crossover lesz olyan karakterekkel, amelyek addig nem szerepeltek a Marvel univerzumban.  
3. Öööö.... ezt a kérdésed nem értem. Már régebben elhatároztuk, hogy a Heroes Reborn történeteket egységekre bontva, egy évben egyszer rakjuk ki. Erre pont a karácsony tünt a legmegfelelőbbnek. Ha az a kérdés, hogy miért nem havi szintre lebontva rakjuk ki, akkor arra az a válasz, hogy rettentően nagy meló van vele, és ez főleg az eredeti szkennek minőségéből fakad (bár ez a probléma majd idén már nem lesz akkora gond). Így jobbnak láttuk, inkább egyszerre kirakni az egységeket. Tehát idén is lehet számítani rá, hogy karácsony valamelyik napján jön a folytatás.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2283 Dátum: 2009. Augusztus 20., 17:21:19 »
A Hősök újjászületése sorozat valóban különleges. Ha jól emlékszem ez a Végítélet után játszódik. Pl. a Bosszú Angyalai v1 401-402. szám után. Bár ehhez lenne három kérdésem.
1. A Bosszú Angyalai v1 400. számot azt miért hagytad ki Farek? Azért kérdezem, mert mintha ez is a Végítélethez kapcsolódik. Láttam a Children of the Atom honlapon a Végítélet olvasási sorrendben.
2. A Hősök újjászületéséhez úgy tudom a Bosszú Angyalai, Amerika Kapitány, Vasember és a Fantasztikus Négyes vol 2 szériából van egy 13-as szám is. A foglalási listán láttam és ezt is tervezitek hamarosan. Ebben majd kiderül, hogy hogyan tértek vissza a hősök a rendes világba? Tudom Bosszú Angyalai, Amerika Kapitány és Vasember v3 széria a Chronopolison van lefoglalva. Fantasztikus Négyes vol 3 széria viszont azt ti lefoglaltátok.
3. A Hősök újjászületését miért történt, hogy anno a Bosszú Angyalai, Amerika Kapitány, Vasember és a Fantasztikus Négyes vol 2 szériából raktatok ki egyszerre egy nap alatt hat részt 2007 és 2008 decemberében? Bár ezt a régi  HZS-n olvastam a híreket. Bár innen tudom. Nehogy valaki azt gondolja, hogy 2003 óta ismerem az oldalt. Mert én csak tavaly november óta ismerem a HZS oldalt.

Nos ennyi volt a kérdésem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20., 17:26:46 írta keildavid »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2282 Dátum: 2009. Augusztus 20., 16:09:07 »
Az F4-et is elolvastam már csak azt majd a saját topickjába fogom írni valamikor. Tényleg plazmát kifelejtettem köszönöm hogy szóltál.

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2281 Dátum: 2009. Augusztus 20., 15:59:43 »
Ezekhez a történetekhez, az F4 v2-ből is htartozik 12 rész, azokat is olvasd el szerintem, a 4 történet legvégét pedig csak egymás után olvasva lehet igazán élvezni és megérteni.
A galactus 4. hirnöke meg plazma volt, egyedi hírnök, csak ebben az univerzumban, de égjárót is eltaláltad.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20., 16:01:15 írta grey gargoyle »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2280 Dátum: 2009. Augusztus 20., 14:29:45 »
Mivel megint jó ideje nincsen téma ezért ismételten kihasználnám az alkalmat arra hogy bepótoljam a Bosszú Angyalai Amerika Kapitány és Vasember vol 2 értékeléseimet.
Bosszú Angyalai 1. Igen itt valamennyire követték a klasszikus alaptörténetet Loki ellenféllel. A történet nagyon jó volt Thor fogsága Loki bosszú próbálkozása, valamint a csapatfelállás is jó volt. Egyedül Jogbajnok volt ismeretlen számomra vele talán csak egy helyen találkoztam és ott is inkább emlékként. Kicsoda ő valójában?
2-3. Itt pedig az egyik kedvencem Kang miatt volt jó a történet. Sejthető volt hogy először ő diadalmaskodik aztán az angyalok kiszabadulnak és valahogy legyőzik. A végén mikor már legyőzték őt és ott voltak hogy megöljék és a Kapitány lebeszélte őket nem is tudtam mit mondjak. egyetértsek az egyik kedvenc karakteremmel mert végül is ők nem gyilkosok, vagy azt mondom meg kellett volna ölniük. Mint a későbbiekben kiderült nem tért vissza így jól döntöttek.
4-5. Ismételten angyalok Hulk ellen. Számomra már kicsit unalmasak ezek az összecsapások de belátom szügség volt erre. Hulk könnyedén legyőzött szinte mindenkit. Thorral már egy kicsit nagyobb csatát vívott, de sejthető volt a végeredmény. Loki pedig elkezdte a bosszúhadjáratát.
Amerika Kapitány 1-2 Szerintem itt volt az eddigi legjobban kitalált történet hogy a Kapitány hogyan élte túl az éveket. az elején nem értettem miről is van szó de a vége nagyszerűre sikerült. Sajnáltam is amikor megtudta Furytól hogy az egész családja gyakorlatilag robot. Fury pedig ismét esett az én szememben.
3-5. Vörös Koponya mint első komolyabb ellenfélként megfelelt ahogyan Halálfej is. Itt nagyszerűen kitalálták Sólyom történetét főleg avval hogy az apja meghalt a kapitányért és így úgy érezte tartozik neki. De ez az új Bucky egyáltalán nem nyerte el a tetszésemet.
Vasember 1-2. szintén nagyszerűen kitalálták a történetet, főleg azért is mert nem csak Vasember de Hulk eredete is benne volt a történetben. Szerintem itt mindkettőjük eredete jobb mint az eredetiben.
Leginkább a Kerekasztal Atomlovagjai nyerték el a tetszésemet hogy Fátumnak, Reednek, Brucenak, és a többieknek van közös múltjuk. A csata Hulkkal nálam olyan közepesnek minősíthető.
3. ez amolyan közjáték féle volt. itt inkább azt mutatták be hogy mi történt Tonyval a csata után és hogy titkolták el hogy ő a Vasember. Szintén jó történet.
4-5 Ezek számomra olyan közepes történetek voltak de az ellenfelek Élő lézer és Forgószél jóra sikrült.
És elkezdődött egy háttérszál a Hydrával. Bár nagyjából tudom hogy kik ők, már találkoztam velük párszor de még mindig nem világos egyáltalán kinek az ellenfelei kik sorolhatók ide stb.
Ipari Forradalom. Nagyszerű történet ismételten Hulk okoz problémát de a végén jól kitalálták a megoldást. csak azt nem értem hogy az Kapitány 6. száma hogy jön ide végülis az már nem ott játszódik és más is a probléma. ez a szám annyira nem nyerte el a tetszésemet átlagos csatajelenet viszont a végén Fury kioktatásán jót nevettem.
Bosszú Angyalai. Ismét a klasszikus Energikon álca jött létre de az angyalok megoldották, túl könnyen győztek véleményeim szerint Ultronhoz azért valamivel több kell egy Pajzsnál és egy ágyúnál. A háttérben pedig Loki művelkedett(nekem úgy tűnt ő kitalálta hogy ez nem a valóság) meglepett hogy Pokolcicát ilyen könnyen meggyőzte. De legjobban Thorron lepődtem meg. Az új Thor gondolom az eredeti univerzum thorja legalábbis ahogyan kivettem.
A végső csata Lokival jóra sikerült. Főleg az e univerzumi Thor feláldozása sikerült a legjobbra,de akkor most Thoron kívül Pokolcica és Jogbajnok is meghalt?
Amerika Kapitány.Az elnökkel való beszélgetés tetszett főleg fury arckifejetése miatt, de az utána jövő Kígyók és Sasok már nem. A vége az ál Furyval jóra sikerült de az út ami odáig vezetett számomra kicsit unalmas volt.
Vasember. Jól indult a történet a halottnak hitt baráttal aki meg akarja ölni Tonyt a háttérben lévő Samson Amazon száll is tetszett, de a vége felülmúlta az elejét, hogy Fátum miket ki nem tud találni leginkább a Robot Mandarinon lepődtem meg. Aztán az időutazások is nagyon jóra sikerültek.
Hősök Újjászületése. Végre eljött Galactus. Nagyon jól kitalált történet, részben azért is tetszett mert nem csak egyedül az utazó volt Galactus hírnöke hanem terrax tűz Ura és azt hiszem Égjáró is volt még ott. Ennek a történetnel a főszereplője inkább Fátum volt a folyamatos időutazásával, Nagyon jól kitalálták a hősök és hírnökök halálát a Lovagok újraösszeállását és végül végét. Szerintem az egész vol2-es történetek közül ez tetszett a legjobban. Remélem idén karácsonykor is olvashatom a maradékot.
Végül pedig szeretném megköszönni Fareknek és talgabynak a honosítást+beírást, Sepinek és Predashnak a beírást,valamint Beigli69-nek és Trollnak a borítókat.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 20., 14:43:15 írta Amondin »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2279 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:30:10 »
Köszi a válaszokat,srácok!  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2278 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:24:14 »
Köszönöm Farek.
Így hogy már az utolsó levelet is értettem már tudom miről szólt az egész. Tényleg megható.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2277 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:21:41 »
Nem vagyok én türelmetlen. Van türelmem bőven.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2276 Dátum: 2009. Augusztus 14., 17:18:00 »
Amondin, lásd kivel van dolgod :

"Kedves Thor!

Te vagy a kedvenc hősöm! Anyukám mindig sokat mesélt rólab. Most a mennyben van Mielőtt felment a mennybe, aszt monta, hogy vigyázol majd rá. Bizti, hogy vityázol rá mer te vagy a Legjobb Hős. Mindenkit mekvédesz.

Üdvözlettel:

Mia Erickson
6 éves"

Szerintem könnyfakasztő egy történet.

keildavid: hogyne, kiderül majd, de nálunk még csak évek múlva. Viszont ha nagyon türelmetlen vagy, akkor ajánlom, hogy olvasd el a BA Kisokosban található Vízió leírást, abból kiderülnek a dolgok.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2275 Dátum: 2009. Augusztus 14., 16:58:16 »
Konkrétan a betűket nem tudtam kiolvasna csak az utolsó mondatnál.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2274 Dátum: 2009. Augusztus 14., 16:57:31 »
Ha már Víziót szóba hoztad Farek! Azt nem értem, hogy először zöld-sárga volt, majd fehér és most újból zöld-sárga. Ez valamikor kiderül, hogy mi történt pontosan és hogyan keletkezett?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 14., 16:58:01 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2273 Dátum: 2009. Augusztus 14., 16:10:59 »
Idézetet írta: Amondin
Ami meg Amerika Kapitányt és a beszédeit illeti ő mindig is ilyen volt és marad ezért is szeretem ha már meghal akkor legalább bátran hal meg és hagy maga után valamit.
Ja, az elpusztíthatatlan pajzsát!!!    

Thor utolsó levelét miért nem tudtad elolvasni? Nem hozta be a képet? Vagy túl halvány? Mi volt a baj?
Az, hogy Amazon 1-est adott Víziónak annyira nem meglepő. Elvégre ő egy igazán tüzes csaj, az akkori fehér Vízió meg felettébb élettelen volt. A 4. történet, Simpson stílusban, szerintem baromira vicces, én iszonyúan jókat röhögtem rajta annaik idején.

Örülök, hogy tetszett a többi történet is.

Hát igen, a Mindörökké az simán végig fut az Angyalok történelmén, amit mi is tervezünk, de sokkal lassabban... azért pár dolgot már olvashattál itt, és a későbbiekben is kerülnek fel hivatkozott történetek. Egyébként meg azt kell, hogy mondjam, hogy szerintem még ez a Fullánk volt a legkevésbé bosszantó.

Asys: a JL/Avengers közelebb van, mint hinnéd... A Domination Factort pedig talgay említette. What if-ek is lesznek, ha nem is azok, amiket említettél, de lesz még jópár.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2272 Dátum: 2009. Augusztus 14., 15:38:30 »
A 66-os WI tuti lesz, de nem az Angyalok keretében. Az Avengers/JLA már egy ideje ott vana beharangozó topicban, nemsokára sor kerül arra is. A Domination Factorral Farek csesztet már vagy két éve, de valahogy mindig elé jön valami.
F4-ből amúgy, ha nagyon nekidurálnám magam, egyáltalán nem lenne nehéz egy hetet összeállítani. Jövő év márciusától eleve minimum havi három - különböző fajta - F4-ongoing fog menni itt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 14., 15:40:08 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden