Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 1011172 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2361 Dátum: 2009. Szeptember 02., 18:07:32 »
Hát amennyiben tényleg volt ilyen akkor érdekes hogy van magyar szöveg benne.
Ha már így szóba jött ez a más nyelven lévő szövegek a füzetben akkor lenne egy kérdésem.
Amikor pl németül vagy franciául beszélnek és oda van írva hogy németből fordítva akkor az eredetiben is úgy nézet ki hogy csillagozva volt és aláírva vagy tényleg németül volt eredetiben is az a szöveg.
Tudom ostoba kérdés de ez engem már régóta nem hagy nyugton.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2360 Dátum: 2009. Szeptember 02., 18:00:21 »
Sajnos tényleg volt...nem viccelek...még rendes magyar szöveg is volt az amcsi számokban...  

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2359 Dátum: 2009. Szeptember 02., 17:24:59 »
Volt olyan is? Miket ki nem találnak.(amennyiben tényleg volt)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 02., 17:25:26 írta Amondin »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2358 Dátum: 2009. Szeptember 02., 17:22:40 »
Hát, szerintem előbb jutunk el ahhoz a sztorihoz, amikor a magyar hadsereg megszállja Latvériát az F4-ben...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2357 Dátum: 2009. Szeptember 02., 17:16:24 »
Rendben akkor majd egy év múlva kezdek neki a számolásnak  . Addig is majd mást próbálok meg kiszámolni van még más is amit ki tudok számolni pl: Megsemmisülés.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2356 Dátum: 2009. Szeptember 02., 17:03:54 »
Huh, még ne kezd el vágni a centit. Egész pontosan a nyugati parti Angyalok 34-36. számaiban olvasható ez a kis kaland.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2355 Dátum: 2009. Szeptember 02., 16:59:20 »
Idézetet írta: Farek
Amondin: megbocsátunk. Feltéve, hogy estefelé viszont fórumozol rendesen  És igen, az a mondat tényleg magyarul volt. Pym és a BA nyugati parti alakulatának bp-i kalandját - ami nem véletlen, hiszen Pym első felesége magyar volt  - pedig pár év múlva  majd olvashatjátok itt is, remélem, kitart addig is itt a lendület.

Persze fogok én fórumozni feltéve ha van olyan képregény ami érdekel vagy ha van olyan téma amihez én is hozzá tudok szólni de nem igérem hogy minden nap fogok fórumozni.
A Bosszú Angyalai pedig ellátogatnak Magyarországra? Ha nem bánod akkor megkérdezném hanyadik számban történik ez csak hogy nagyjából tudjam mikorra várjam.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2354 Dátum: 2009. Szeptember 02., 08:42:41 »
Heh, lehet bemutatni az égőáldozatokat, meg hozni a szüzeket

És igen, valóban döntetlen lett volna, tulajdonképpen az is lett mindenhol, csak ahogy mondtam, az tetszett, hogy ezt, ahol csak lehetett intelligens módon, finoman oldották meg.

Nem elérhető Galan

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2353 Dátum: 2009. Szeptember 01., 23:42:10 »
Egy nagyszerű oldalon egy ujabb fantasztikus kaland,mely zseniális történettel,áll koppanós harcokkal,szájtátós grafikával hengerli le az olvasót!!Ilyen nincs és mégis van  Nem vitás ez csakis a JLA/AVS lehet

Ugy látszik én nagyon vonzodom az ilyen mega kozmikus giga szereplős történetekhez  
Képzeletbeli toplistámon,mely a crossovereket rangsorolja egy előkelő második helyet foglalt el:)

Srácok,köszönöm a honositást.Olümposzi magasságokba emelkedtetek a szememben      

A történetről pediglen...

-Nem értem,miért mondjátok,h. nem lett döntetlen a verseny...Döntetlen lett(!!!) volna,ha a Kapitány és Batman nem jött volna rá,mire megy ki a játék...Arról nem beszélve,mikor Higanyszál megszerezte vmelyik. ereklyét,majd elvette tőle Flash,véleményem szerint azt is a BA nyerte,hiszen már ott volt a kezükben a dij.
-Superman legyőzte Thort...sokak szerint ez igy volt korrekt,mert ne legyen már mindig az a sablonos döntetlen.OK,ezt elfogadom.Azt viszont ne firtassuk,h. utána Szupira vagy 5-en mentek rá,mert igy legyőzni sokkal inkább volt szégyen,mintsem dicsőség!Ezt a "szivességet" a -DC- ugy adhatta volna vissza,ha Batman - Kap. párviadalnál az utobbi nyer.És mivel oriási szimbolum lett a végére Kap.(mint vezetőt mind2 fél elfogadta),ezért teljesen megérdemelt lett volna a győzelme.
-Galactus-t a történetben porig alázták.A hozzá nem méltó,Hulk szintű megnyilvánulást már megszoktam,DE hogy Krona az ő maradványaiból épitette fellegvárát,szó szerint meggyalázása a karakternek.Egy ekkora ikon,mely a Marvel univerzum egyik őshatalmát képezi,aki a régi időkben a LEGnagyobb hatalomként volt feltüntetve az Univerzumban,ilyen körülmények között kiiktatni!Ez a karakter sárba tiprása,kérem!!Itt csalódtam,DE nagyon az irókban
-A továbbiakban viszont,ahogy haladtak beljebb és beljebb Krona erődjébe egyre veszélyesebb ellenfelek gyűrűjén keresztül,az idegeim pattanásig feszültek  Amiket drámai önfeláldozások,csak jobban sulykoltak.Elöször végigolvasva ugy láttam,h. a jók oldalán csak a 2 csapat van,de aztán ujból elolvasva tudatosult,h. a rosszakhoz,melyet Krona idézett meg,jók is társultak?!Válogatás nélkül idézett meg +/- szereplőket??
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 23:49:30 írta Galan »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2352 Dátum: 2009. Szeptember 01., 22:17:36 »
Amondin: megbocsátunk. Feltéve, hogy estefelé viszont fórumozol rendesen  És igen, az a mondat tényleg magyarul volt. Pym és a BA nyugati parti alakulatának bp-i kalandját - ami nem véletlen, hiszen Pym első felesége magyar volt  - pedig pár év múlva  majd olvashatjátok itt is, remélem, kitart addig is itt a lendület.

A karakterdömpingről pedig az jut eszembe, hogy a Mindörökké Angyalokban az információs oldalaknál leírták, hogy a nagy tömegjeleneteknél kik vannak a képen, és mely számokból... hát, egy ilyen itt is jól jönne
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 22:18:21 írta Farek »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2351 Dátum: 2009. Szeptember 01., 21:55:32 »
Tényleg magyarul volt az a mondat? Hát legalább van aki gondol ilyenekre is pl a 228-ban szó esik arról hogy Pym annak idején Magyarországon járt.
És igen hogy hány karaktert raktak bele egy-két képbe nem próbáltam de valószínűleg nem is tudnám megszámolni. Aztán a végén hogy mennyi van hát eltartana egy darabig míg mindenkit beazonosítanák.
Szóval valóban nagyon sokan voltak.
UI: Mivel elkezdődött számomra az iskola ezért csak így estefelé fogok tudni fórumozni.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2350 Dátum: 2009. Szeptember 01., 21:41:51 »
Tudom, hogy Lettország balti állam (szóval északra van); csak a névrokonság szembetűnő!    
És igen, hihetetlen, hogy néha hány karakter fér egy képkockába!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2349 Dátum: 2009. Szeptember 01., 21:38:59 »
Nem mondod? Az egész történeten lezajlott eseményeket nehezen tudtam követni. Annyira izgalmas volt a hosszú történet. Egyik oldalon  JLA, másik oldalon BA, továbbá mindkét csapat jó néhány oldalon. Hát ebben aztán volt rengeteg harc és izgalom. Több százan voltak benne a történetben Marvel és DC szuperhősök és bűnözők egyaránt. Hát ennyi rengeteg szuperhősöket a Bosszú Angyalai: Mindörökkébe is láttam ilyent. HŰHA! Nem tudtam, hogy ilyen is lehetséges. A szerzők ennyi minden szuperhősöket és bűnözőket jól besuvasztották a történetbe.
Ja és igen igazad van Farek. Valóban megérte a hosszú meló. Legalább egy óriási siker lett belőle.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 21:43:34 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2348 Dátum: 2009. Szeptember 01., 21:25:33 »
Igen, elég kemény meló volt, az első "kapavágástól" a megvalósításig. A fordítást valamikor tavaly decemberben kezdtem el, és a beírással együtt mostanra értünk célba. De szerintem - remélem - megérte a hosszú meló.

Ja, és nem azért, hogy hazabeszéljek - na jó, azért egy kicsit  - de szerintem tényleg érdemes legalább még egyszer elolvasni a történetet. Illetve nem feltétlenül csak elolvasni, hanem gyönyörködni a képekben, főleg a "tömegjeleneteknél". Órákat tudok eltölteni azzal, hogy egy-egy tumultuózusabb jelenetnél (mint pl. a 2-3. számok borítója, vagy a 2. szám elején a duplaoldalas kép az összecsapásról, vagy a 4. részben a nagy harcok, a változó karakterekkel) egyrészt megpróbáljam felismerni, hogy ki kicsoda, másrészt pedig hogy éppen ki-kivel csap össze, és mi történik, milyen lövés, ütés, stb. zajlik. Pérez egyszerűen fantasztikus, nincs rá jobb szó.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2347 Dátum: 2009. Szeptember 01., 20:20:39 »
Idézetet írta: Farek
- Tudtátok, hogy Latvériában - legalább részben - magyarul beszélnek? Ugyanis amikor a DC hősei átjönnek, hogy megnézzék a Marvel világát, és Aquaman meg Zöld Lámpás Latvéria felett repülnek el, a táblán szereplő "Dicséret Doom" felirat eredetiben is így szerepelt!!! Mondjuk ez nem is olyan meglepő, tekintve, hogy a Marvel Univerzumban Latvéria közvetlen déli szomszédunk...

Ezt én nem tudtam, hogy ilyen is volt. Hogy a "Dicséret Doomnak" eredetiben is szerepelt.
Meg aztán ezt nem mondtam el nektek. Hát ez a 182 oldalas képregény nagyon kemény munka volt nektek Farek, Gorgiasz és Predash. Biztos ezen pár hónapot dolgoztatok. Hát végül mégis sikerült.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2346 Dátum: 2009. Szeptember 01., 19:56:26 »
Idézet
Latveria, Latvia=Lettország; ez sem lehet véletlen...
bizonyra, meg kozvetlen deli szomszed
gyengéd barbár

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2345 Dátum: 2009. Szeptember 01., 19:10:18 »
Most már minden tiszta Kronáról, kösz Farek!  
Tényleg nem piskóta a figura!  
Ha jól tudom, akkor a Marvel Univerzumban Symkaria is szomszédunk...  
Mekkora lehet a magyar kisebbség ezekben az országokban?  
Latveria, Latvia=Lettország; ez sem lehet véletlen...
A két Univerzum hőseinek összehasonlítása és ütközete valóban fantasztikus volt!Biztos, hogy a közeljövőben még egyszer el fogom olvasni!  

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2344 Dátum: 2009. Szeptember 01., 18:11:32 »
Na, azt hiszem kijelenthetem, és talán nem csak a saját, hanem Gorgiasz, sőt még Predash (  ) nevében is, hogy megérte ennyit melózni vele.
Örülök, hogy ennyit embernek tetszett, sajnálom, remélem, megérte a hosszas várakozás, a régóta való ígérgetés miatt.
Szerintem is ez egy igen komoly és összefogott történet volt. Nekem azért is nyerte el a tetszésemet annak idején, mert sokkal érettebbnek, jobban átgondoltnak tűnt, mint a korábbi ilyen közös próbálkozások. Nem véletlenül tartom a BA egyik legjobb időszakának is a Busiek/Pérez páros történeteit/rajzait.

Reagálnék egy-két apróságra, amit említettetek, illetve hozzátennék még egy-két érdekességet:

- Miért nem ami Kapi lett kinyírva? Ha jól emlékszem, akkor, amikor a két vidám fiút "megölte" Krona, akkor Kapi még a harctéren kívülről irányított, Jonn segítségével. De ha nem, akkor nyugodtan cáfoljatok rám.
- Egy kopaszodó, pocakos fickó leveri Galactust? Igen, szemre így tűnik, de mint utólag megtudtam - mert a DC-t annyira nem ismertem, szóval Krona nekem is ismeretlen volt - Krona nem egyszerűen egy idegen faj képviselője, hanem egyike az Univerzum Őrzőinek, azoknak a lényeknek, akik megalapították a Zöld Lámpás alakulatot, és most leginkább kis kopasz és kék lényekként vannak jelent. Szóval Krona egy közülük, csak még az ősidőkből, még mielőtt átmentek volna Hupikék Törpikékbe . Vagyis nem piskóta.

- Tudtátok, hogy Latvériában - legalább részben - magyarul beszélnek? Ugyanis amikor a DC hősei átjönnek, hogy megnézzék a Marvel világát, és Aquaman meg Zöld Lámpás Latvéria felett repülnek el, a táblán szereplő "Dicséret Doom" felirat eredetiben is így szerepelt!!! Mondjuk ez nem is olyan meglepő, tekintve, hogy a Marvel Univerzumban Latvéria közvetlen déli szomszédunk...
- Az, hogy a versengés, meg pl. a Thor-Superman összecsapás nem döntetlenre végződött, számomra is kellemes meglepetés volt, mármint az, hogy nem erőltették túl ezt a "politikai és kiadói korrektségből minden összecsapás döntetlennel végződik" elvet. Illetve, ha jobban belegondolunk, mégis, csak igen intelligensen. Hiszen egyrészt, miután Superman igen nehezen leverte Thort, a többiek rávetették magukat, és eléggé elkenték a száját, vagyis úgymond helyretették a Marvel becsületét. Valamint a csata előtti beszélgetéseknél, mikor Thor kijelenti, hogy igen, ugyan először kikapott, de felmérte Supermant, és egy másoldik csata már másmilyen lenne... szóval ez is egy ilyen kis apró dolog, amit Superman magabiztos győzelmét egy kicsit bizonytalanná teszi egy visszavágó tekintetében. Persze, ezt nem láthattuk, de elülteti az emberben a "mi lenne, ha...?" kérdést. És ezért is tetszett nagyon ez a történet, mert úgy tartotta meg a két kiadó és azok szereplői közötti status quo-t, hogy ahol csak lehetett, ilyen finom dolgokkal operált (pl. oké, hogy Superman töri át az utolsó gátat, de nem jutna el odáig Kapi pajzsa és Vízió önfeláldozása nélkül, és lenyűgözi őt a Thor kalapácsában rejlő hatalom), és lehetőség szerint nem túlerőltetett és iszonyúan közhelyes, borzasztóan kiszámítható dolgokkal.
- Volt egy-két valóban elmés dolog, és jó humor, pl. nagyon tetszett, amikor Radioaktív Ember elmélkedik, miközben éppen Supermant bombázza kriptonit sugárzással, hogy soha nem gondolta volna, hogy ez a spektrum jó lehet valamire. Vagy amikor ott áll Darkseid, kezén a Végtelen kesztyűvel (ami szerintem az egyik csúcsjelenet), és Sólyomszem megjegyzi, hogy ő még rosszabbnk tűnik, mint Thanos  (mivel a Marvelnél Thanost Darkseid után mintázták) Egy csomó ilyen apró dolog van, ami nagyon tetszett.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 01., 18:11:57 írta Farek »

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2343 Dátum: 2009. Szeptember 01., 12:33:58 »
Üdv! Először is leesett az álam ....ez valami brutál volt!!!Megmerem kockáztatni,hogy az eddigi legszínvonalasabb történetet olvastam el az utóbbi 3órában!Ez valami csoda volt...a történet és a grafika is pazar volt és,hogy egyben kiraktátok ezt az egészet  
Hatalmas köszönet nektek Farek,gorgiasz,Predash!    

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2342 Dátum: 2009. Augusztus 30., 21:32:30 »
Kösz szépen ezt a hatalmas Crossovert! Szwsz nagyon jól felépített, logikus történet volt (külön dicséret, hogy megmutatták, mennyire különbözik a két világ) szép rajzokkal (föleg Skarlát boszi sikerült gyönyörűre!:P), és a végső küzdelem is hangulatosra sikerült. Ráadásul mennyire jól látszott hogy DC tényleg Batman is a legjelentősebb figura Supi mellett, holott lényegében csak egy földi halandó, és azt sajnálom, hogy a Marvelnél csak Amkap ilyen emblematikus figura. Negatívumként annyit, hogy hiányzott Átjáró karaktere. A honosítás is piszok jó lett, ezer hála!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2341 Dátum: 2009. Augusztus 30., 20:05:54 »
Idézetet írta: grey gargoyle
Nekem is a batman-kapitány páros tetszett a legjobban.  
Darkseidhez úgy került, hogy mindegyik ereklye el lett helyezve valahol a játék érdekében, és amint megjelent darkseid birodalmában, ő tudomást szerzett róla, és érte ment.
A kozmikos kockából több is van, én úgy tudom.
Annak pedig hogy nem döntetlen lett én örültem, mert egy jó csavar volt, nem arra számítottam.

Szóval így került Darkseidhoz. És tényleg most hogy így mondod most már én is emlékszem hogy a Végtelen háborúban több (úgy emlékszem nyolc) kozmikus kocka volt. Köszönöm a válaszokat.
A végeredmény igen jó ötlet volt hogy nem döntetlen mint először hittem de akkor legalább az angyalok nyertek volna. Mindegy legalább ők valamivel többet szerepeltek.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 30., 20:07:26 írta Amondin »

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2340 Dátum: 2009. Augusztus 30., 19:37:55 »
Idézetet írta: Amondin
És persze Amerika Kapitány és Batman voltak az egyetlenek akik fel tudták fogni itt valami másról van szó és az ő párosuk sikerült a legjobbra. Amit itt nem értek az az hogy hogy került a Végtelen kesztyű Darkseidhoz (ha jól olvastam) és úgy tudtam a Kozmikus kockát valamikor Captain Marvel elpusztította. A végén pedig Thor és Superman összecsapása szavakban nem lehet kifejezni mennyire jó volt.
Persze tudni lehetet ki nyeri az összecsapást de valahol bíztam benne hogy Thor nyeri. És persze a Kapitány-Batman páros megoldotta hogy ki nyerje a játékot kár hogy így alakult hogy a liga nyeri de így lehetet a legjobban megoldani a helyzetet.

Nekem is a batman-kapitány páros tetszett a legjobban.
Darkseidhez úgy került, hogy mindegyik ereklye el lett helyezve valahol a játék érdekében, és amint megjelent darkseid birodalmában, ő tudomást szerzett róla, és érte ment.
A kozmikos kockából több is van, én úgy tudom.
Annak pedig hogy nem döntetlen lett én örültem, mert egy jó csavar volt, nem arra számítottam.

Idézetet írta: Asys
Nagy látványorgiában részesült, aki elolvasta ezt a crossovert; ez tény!  
Ami viszont dícséretes, hogy a jó grafika mellé, fantasztikus történet is párosult!  
A hatalmas szereplőgárda pedig hab volt a tortán!

röviden: egyetértek.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 30., 19:38:45 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2339 Dátum: 2009. Augusztus 30., 13:45:17 »
Nagy látványorgiában részesült, aki elolvasta ezt a crossovert; ez tény!  
Ami viszont dícséretes, hogy a jó grafika mellé, fantasztikus történet is párosult!  
A hatalmas szereplőgárda pedig hab volt a tortán!

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2338 Dátum: 2009. Augusztus 30., 13:20:27 »
Köszönöm Fareknek Gorgiasznak és Predashnak a Jla/Avengers-t.
A Mindörökké után a legnagyszerűbb történet amit valaha is olvastam.
1. Nagyon jól előkészítették a két univerzum találkozását aztán a 12 ereklye dolog csak jobbá tette a történetet(én az ilyen ereklye gyűjtős történeteket nagyon-nagyon szeretem). Mint Marvel és avengers rajongó természetesen a Bosszú Angyalait szerettem volna győztesen látni de akkor még úgy gondoltam döntetlen lesz a vége. És Higyanszál és az „egy múzeum van a szupergyorsaknak szentelve" mondatán jót nevettem meg azon is ahogy a Kapitány visszaszólt Supermannek vajon mennyit értet meg abból amit a Kapitány mondot? Számomra ez a Bosszú Angyal csapatfelállás a kedvencem.
2. Az ereklye gyűjtések és a tartalékosok küzdelme az egyik kedvenc jeleneteim voltak. Vasember és Sólyomszem páros tetszett leginkább (a Kapitány Batman után) ahogy Flash-el elbántak azok után hogy megígérte a Zöld Lámpásnak hogy nála biztonságban lesz a lámpása csak jót lehet róla mondani. Nem vagyok egy nagy Dc rajongó de Flash-t és a Marsi Fejvadászt megkedveltem. És persze Amerika Kapitány és Batman voltak az egyetlenek akik fel tudták fogni itt valami másról van szó és az ő párosuk sikerült a legjobbra. Amit itt nem értek az az hogy hogy került a Végtelen kesztyű Darkseidhoz (ha jól olvastam) és úgy tudtam a Kozmikus kockát valamikor Captain Marvel elpusztította. A végén pedig Thor és Superman összecsapása szavakban nem lehet kifejezni mennyire jó volt.
Persze tudni lehetet ki nyeri az összecsapást de valahol bíztam benne hogy Thor nyeri. És persze a Kapitány-Batman páros megoldotta hogy ki nyerje a játékot kár hogy így alakult hogy a liga nyeri de így lehetet a legjobban megoldani a helyzetet.
3. Itt kicsit zavaros volt az eleje az összejövetelekkel és a változásokkal(viszont Sólyomszem és Zöld Íjász párbajaira nem lehet rosszat mondani) de aztán mikor letisztult mi is történt valójában már mindent értettem.
4. Végül a liga és az Angyalok összefogtak. A 2. résznél azt hittem semmi nem múlja felül a az ereklyekeresést de tévedtem.
Az ostromot nagyszerűen kitalálták a mindkét világból kiszakított bűnözőkkel. Először azt hittem 4 oldalban lerendezik de ezúttal az írók túltettek magukon nem is tudom hány ellenfél volt itt egyik másik oldalról. Vízió pedig ismét bebizonyította hogy miért is ő a kedvencem nem gondolkodot a következményekkel csak tette amit tennie kellet remélem rendbe jön. A végjátékra már nem tudok mit mondani élvezet volt mindezt olvasni nagyon jól előkészítették a törénetet és még jobban be is fejezték.
Ezért megérte ennyit várni.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 30., 13:32:36 írta Amondin »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2337 Dátum: 2009. Augusztus 30., 12:58:54 »
Ja, az. Először nem tudtam, mi volt az. Most már igen. Köszönöm a választ talgaby.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2336 Dátum: 2009. Augusztus 30., 12:54:43 »
Az a Végső semlegesítő. Az F4 #50-ben már láthattad. Az egyik, ha nem a leghíresebb nagyhatalmú ereklye a Marvel-univerzumban.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2335 Dátum: 2009. Augusztus 30., 11:49:58 »
Van valami a Bosszú Angyalai/Amerikai Igazságliga történetben egy dolog, amit nem értek. Amikor a ereklyékről volt szó. Sólyomszem azt mondta "Ja, ja..."Valami kis szerkezet. Az mi lehet? És mikor és hol történet, hogy valakik már megtalálták azt a tárgyat? Ez nekem még nem tűnt fel.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2334 Dátum: 2009. Augusztus 30., 00:33:37 »
Idézetet írta: gorgiasz
Arra emlékszel,hogy a beírással volt gondod honosításilag vagy mással...?

két vagy három helyesírási hiba vagy elírás volt, amivel találkoztam, de egy 200 oldalas honosítást nem kis dolog átnézni se, úgyogy ennyi bőven belefér, ha véletlen benne maradt.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2333 Dátum: 2009. Augusztus 29., 20:27:23 »
Idézetet írta: gorgiasz
Amondin továbbra is várjuk az értékelésedet.

Meg lesz az csak nem akarom egyszerre elolvasni az egészet. Most jelenleg a felénél tartok valószínűleg holnapra már kész leszek vele és megpróbálok a mennyiséghez megfelelő értékelést írni.

Nem elérhető gorgiasz

• HálóZsák tag
  • Spock
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2332 Dátum: 2009. Augusztus 29., 20:11:03 »
Először is a csapat nevében is köszönöm, az eddigi véleményezést és értékelést.

Idézetet írta: Amondin
Még én is csak az elejét olvasgattam de nagyon ígéretes. Majd ha elolvastam akkor majd értékelem.

Amondin továbbra is várjuk az értékelésedet.
Ahogy mindenki másét is természetesen.

Idézetet írta: grey gargoyle
Egy két apróbb hiba volt benne történetileg, meg honosításügyileg, de már nem tudom mik voltak.

Arra emlékszel,hogy a beírással volt gondod honosításilag vagy mással...?  

Idézetet írta: Galan
Hosszú lesz ez az estém,de annak minden pillanatát élvezni akarom

Jó szórakozást/olvasgatást hozzá. Remélem, meg leszel elégedve a végeredménnyel.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 29., 20:12:18 írta gorgiasz »