Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 938088 alkalommal)

0 Felhasználó és 18 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2271 Dátum: 2009. Augusztus 14., 14:46:27 »
Szerintem könnyebb lenne összehozni egy tematikus hetet az Angyalokból,mint az F4-ből!  
Ott a vol.1.,az MK Avengers,van néhány jó Annual (pl. a 11. Avengers vs. Defenders vagy a 15. Avengers vs. Freedom Force),frankó What if?-ek (pl a 66. Vadóc elszívja Thor erejét! vagy a 108. Vérontó szimbiótája ,,elkapja'' az Ezüst Utazót),az Avengers/JLA és a Domination Factor!  
Farek,elképzelhető,hogy az említett What if?-ek és Annualok honosítva lesznek a közeljövőben?
Előre is köszi a választ!  
A közös F4 és JLA storyk,gondolom meg majd idővel jönnek...

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2270 Dátum: 2009. Augusztus 14., 14:17:47 »
Akkor ahogy ígértem jön a többi is de nem mind.
Kisokos. Jól összeállított hatalmas mennyiségű füzet. Sok mindent megtudtam belőle főleg a 101 kis bosszúangyal tettszett a legjobban de a 25 legjobb pillanatok is jók voltak. Ami meg Amerika Kapitányt és a beszédeit illeti ő mindig is ilyen volt és marad ezért is szeretem ha már meghal akkor legalább bátran hal meg és hagy maga után valamit.
1. Hzs speciáll. Thor jó volt a levelekkel csak az utolsó levelet nem tudom elolvasni. Vasember szintén tettszett. A harmadikkal részben egyetértek részben nem (Viziónak egyest adni? ) A 4. rész pedig vicces volt.
2. Hzs speciáll. Amilyen sorrendbe mentek a történetek kb olyan lenne az én listám is hogy hanyadik helyre sorolnám őket a négy közül. Az első nagyon jó volt hát igen nem csak az angyalok tudnak bűnözőket verni. A második szintén jó volt Energikont már sajnáltam azalatt a... mennyi is volt fél-1 óra mozdulatlanság alatt. Pym pedig már megint a legújabb problémát okozza. A maradék kettő már annyira nem nyerte el a tettszésemet.
Kis Hangya Nagy Karácsonya. Már értékeltem.
What if... Energikon Vizió. Hát igen itt is azt mondom maradhatott volna így. Magneto Ultron nem okoz több problémát(sajnos akkor sok nagyszerű történet nem lett volna). csak pietrot sajnáltam volna de ő baja volt. És itt igazolódott amit mindig is gondoltam ha Vizió akarná simán legyőzné az angyalok nagy részét.
Galaktikus Háború. Nagyszerűen kitalált történet. Sólyomszemet sajnáltam egy kicsit de legalább volt valami értelme a halálának. Vasember szintén. A második résznél azonban már kicsit elhanyagoltnak és összecsapottnak tartottam főleg a végét. Azt reméltem hogy legalább a Csillagerővel nagyobb harcot vívnak.
Mindörökké. Az egyik legnagyszerűbb történet amit valaha is olvastam. Jól előkészített és befejezett volt kiváló rajzokkal. A csapatnál egyedül Fullánkkal volt bajom de a többiek mellett elment. Egyedül a közepén zavarodtam bele a történetbe túl sok volt az előtte lévő kaland amit nem ismerek így nagyrészt találgattam hogy miről is van szó de nem volt akkora probléma. Viziónak pedig egy újabb csapás hogy tényleg csak egy másolat. Szegény hogy tudta mindezt felemészteni.Kang pedig az egyik kedvencem Ultron után.
A nyugati partot meg a 8.évszámot viszont már olyan rég olvastam hogy már nem is emlékszem rájuk.Majd egyszer talán azokat is véleményezem.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2269 Dátum: 2009. Augusztus 14., 10:25:31 »
Idézetet írta: Amondin
Ha adsz egy kis időt akkor talán délután megírom a többit is(legalábbis nagyrészüket)  
És köszönöm a válaszokat. Jarvisnál meg, akkoriban már fénymásológépek is voltak az angyalok birtokában? És el is árulta az angyalokat na az érdekes lehetet.
Egye fene, adok egy kis haladékot
Miért ne lettek volna fénymásolók? Különben is, olyan zsenikkel, mint Tony Stark, miért lepődsz meg ezen?
Ja, remélem, nem árultam el túl nagy dolgot Jarvisszal kapcsolatban. Majd megismered a történetet a klasszikusokból.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2268 Dátum: 2009. Augusztus 14., 10:07:52 »
Na és, hogy halad azonak a vol3-as Hulkoknak az olvasása?

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2267 Dátum: 2009. Augusztus 14., 10:05:48 »
Ha adsz egy kis időt akkor talán délután megírom a többit is(legalábbis nagyrészüket)  
És köszönöm a válaszokat. Jarvisnál meg, akkoriban már fénymásológépek is voltak az angyalok birtokában? És el is árulta az angyalokat na az érdekes lehetet.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2266 Dátum: 2009. Augusztus 14., 09:44:53 »
Köszönöm mindenkinek, aki letette voksát az Angyalok mellett. Ki tudja, egyszer még megvalósulhat az Angyali hét...

Amondin: huh. Szép. Igen szép. Bááár... szép-szép, de hol maradnak az értékelései a nyugati parti Angyaloknak? A Mindörökké Angyaloknak? A BA HZs speciáloknak? A 8. számú évkönyvnek? A BA Kisokosnak? A Kis Hangya Nagy karácsonyának? A What if...? történeteknek? Ejnye-ejnye, csalódtam a slendriánságodban...    

Komolyra fordítva a szót, csak lestem, hogy milyen "kis" hozzászólást rittyentettél. Megpróbálok érdembe reagálni rá:

1. Igen, alap. A legenda kezdete. Hihetetlen hangulat, mai szemmel nézve már persze néha megmosolyogtató rajzok és megoldások, de összességében akkor is klasszikus.
2. Nem rossz kis történet, de valóban nem egy mérföldkő, bár ugye az Űrfantomoknak később még volt szerepük. Ja, és Vasember kalapácskeze megfizethetetlen!!!
3-4. Szerintem nem rossz a 3. történet sem, Lee nyilván akkor még nem dolgozott annyi szereplővel, és mivel Hulk akkor, frissen hagyta el őket, kézenfekvő volt követni a sorsát. Van egyébként egy ehhez kacsolódó What if...? történet, amit lehet, hogy egyszer majd megosztok veletek, erős közepes. Ja, egyébként az 5. számban is volt Hulk, szóval ja, lehet mondani, hogy Lee ekkortájt fixált vol rá  A 4-eshez nem nagyon lehet mit hozzáfűzni. Kapit lehet szeretni vagy nem szeretni, de azt el kell ismerni, hogy ez a történet ízig-vérig kalsszikus mérföldkő. hogy mi történt az idegennel? Nagy eséllyel elpusztult a bolygójával együtt, ugyanis - ha jól emlékszem - utólag az a hivatalos Marvel történelem, hogy a Sötét Főnix által elpusztított bolygó (ami magyarul is megjelent), ezeknek a lényeknek a bolygója volt. Szóval valószínűleg ott hagyta a fogát a többiekkel.
6. Igen, szintén egy klasszikus, az azóta több felállást is megért szuperbűnözői banda első megjelenése. Kapi pajzsával kapcsolatban pedig ekkortájt még rengeteg kavarás volt, szóval azt, hogy itt mágnessel magyarázzák ezt a hihetetlen pontosságot, azért ne vedd készpénznek. Elméletileg ez még nem a jelenlegi pajzsa volt, azóta egyszerűen Kapi csak ennyire ügyes
9. Szintén igazi klasszikus, Energikon felbukkanása és - látszólagos - halála megrázó, ráadásul amikor jóval később előveszik, onnantól kezdve közvetve vagy közvetlenül komoly szerepet játszik az Angyalok történetében.
57-58. Nem dobálózom a klasszikus jelzővel, mert még a végén elkopik.  De a lényeg, hogy szintén egy mérföldkő, melyben megjelenik egyik azóta is legkedvesebb karakterem. Az 58-as szám záróképe, mely szerint "...még egy android is tud... sírni!" külön megérne egy hosszú méltatás. Fantasztikus beállítás és bámulatos jelenet, szinte hidegrázós. Plusz nagy kedvencem az ehhez kapcsolódó What if történet is, ami szintén megtalálható az oldalon.
89-97. Kree-skrull háború. A használt jelzőt más ismered...  Olyan történet, ami még a mai napig is megállja szerintem a helyét, ami nagy szó. Persze, vannak benne dolgok, amik ma már furcsán néznének ki, de összességében igen időtálló. Ráadásul komoly következményei voltak a későbbiekben, és hivatkozási alap, kiindulópont más történetekhez (Sors-erő, Angyalok Mindörökké, GAlaktikus Vihar hadművelet)
200. Igen, jó kis jubileumi sztori, ráadásul jó beugrópont is volt, ezért választottam ezt a történetet a jelenlegi vonal kiindulási alapjának.
201-202. Ultron. Mindent elmond. Jarvis meg nyilván úgy másol le egy levelet, ha nem akarja tudni, hogy mi van benne, ahogy te is tennéd. Ráteszi a fénymásoló üvegére, anélkül, hogy elolvasná...  Ultron pedig az enkefalosugárral hipnotizálta Vasembert, amiről a Marvel Extrában megjelent, Jarvis történetből tudjuk, hogy képes ilyenre, hiszen Jarvis is ezért árulta el egy időben az Angyalokat.
212. Ez a szép az Angyalokban, végtelen lehetőséget rejtenek magukban. Nem rossz ez az új felállás sem, de azért annyira valóban nem acélos.
212. Igen, a történet önmagában nem olyan nagy dobás, inkább Pym későbbi sorsa miatt lényeges, mint előzmény.
213. Nem bántam, hogy Fullánk távozik. Pymet bármelyik alakjában is baromira idegesítőnek tartom.
214. Laza kis töltelék történet, de annak valóban nem rossz.
215-216. Ezüst Utazó vendégszereplése valóban kellemes meglepetés volt. Molekulaember meg simán lecsavarná szerintem még Galactust is.
217. Ez szintén a Pymes történet miatt volt érdekes, ahogy egyre mélyebbre csúszik a posványba. És azért jól megizzasztotta az Angyalokat.
219-220. Holdsárkány számomra talán a legidegesítőbb, legellenszenvesebb karakter, de ez a történet elég jó volt. Drax itt még azért okos, mert itt még volt esze. Jól megaszontam, mit?  Szóval később pont az itteni események miatt lett olyan Hulk szintű ostoba. Az itteni halála után Kronosz feltámasztotta, hogy tovább vadásszon Thanosra, de akkor nem törődött az agyával, ezért volt olyan agykárosodott.
221. Ó, Pókembernek még igen sokáig kellett várnia, hogy teljes jogú tag legyen. Bár tartalékos volt egy időben. Amazont viszont én nagyon szeretem, mint az gyanítható  Ja, és Fabian Stankowicz szerintem nagyon vicces karakter, párszor még feltűnik.
222-224. Igen, ezek jó kis történetek, bár a fővonalat csak egy kicsinykét viszik előre. Bár a Hangya-Sólyomszem párost bírtam.
225-226. Igen, az Angyalok néha szembenéznek igen mágikus jellegű veszedelmekkel is, bár megmondom őszintén, én annyira nem rajongok az ilyenekért. A mágiával foglalkozzanak a mágusok.
227-229. Tulajdonképpen ez volt az első oka annak, hogy a 200-as résznél kezdtem bele a történetek folyamatában történő honosításába. Ezt a sztorit mindenképpen meg akartam ismertetni az olvasókkal.
230. Jó kis levezetése az egésznek, Sólyomszem tárgyalására egyrészt a szabályzat szerint szükség volt, másrészről pedig a bátyja gyilkosának a halálában volt részes, szóval ki tudja...?
231-232. igen, ezek is inább csak töltelék történetek, csak Űrróka megjelenésében van szerepük.
233-234. Ne aggódj, hamarosan visszatér Vízió, komoly tervekkel az áramköreiben...
281-285. Annak idején a klasszikus történetek után ez került fel igen korán az oldalra, mert szerettem volna egy kis kapcsolódási pontot a magyarul már megjelent történetekkel. Összességében szerintem is nagyon jó, bár pl. Druid doktor, vagy Torpedó engem is tud bosszantani. De pl. jó volt, ahogy Csodakapitány tartotta a frontot Odinnal szemben.
345-347. Hát igen, a GVH, mint korábban említettem, szintén egy nagyszabású történet, ráadásul olyan, aminek igen komoly, következményei voltak, és időről-időre ezek vissza is ütöttek a csapat életében. Vízió története pedig majd - nagysokára - ki fog itt is bontakozni.

Köszönet az értékelést.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2265 Dátum: 2009. Augusztus 13., 23:21:07 »
Mivel jelenleg nincsen állandó téma ezért ha nem bánjátok egy rövid hozzászólásban bepótolnám az eddig elmaradt vol 1-es értékeléseimet. Sok történet tettszett de volt ami nem.
1. Először amikor Avengerst kezdtem olvasni akkor gyakorlatilag azt sem tudtam kik mik is ők.
Csak Thort és Hulkot(őt ekkor még utáltam) ismertem a többiek ismeretlenek voltak a számomra.
A történet jó volt a rajzok is tettszettek, Loki szerintem megfelő ellenfél volt elsőnek.
2. Ez is nagyon tettszett de már nem annyira mint az első. Űrfantom alaposan összezavarta a dolgokat, de legalább annyi haszna lett belőle hogy elüldözte Hulkot. (őt egészen Peter Davidig utáltam)
3-4. A harmidik rész annyira nem nyerte el a tettszésemet miért nem tudod Stan Lee leszálni a Hulkról Torpedót sem mondhatni hogy megszerettem volna azok alatt a történetek alatt amiket olvastam.
Ám amennyire nem tettszett a harmadik annyira tettszett a negyedik. Feltűnt Amerika Kapitány aki máig is a második kedvenc Bosszúangyalom az idegen megmentése is tettszett, de a lényeg úgyis a Kapitányon van. Az itteni kérdésem az lenne mi történt az idegennel?
6. Szintén jó történet volt feltűntek a mesterbűnözők az eredeti felállás kicsit érdekes volt nem hittem volna hogy a Radioaktív ember is tagja volt valaha a csapatnak, és itt végre választ kaptam egy kérdésre ami már mióta foglaltoztatot: Mégis hogyan képes Amerika Kapitány pajzsa csak úgy visszarepülni a kezébe? Számtalan ötletem volt de egyik sem tűnt valószínűnek.
9. Mivel a 9-es előbb került fel mint a 6-os ezért először azt hittem hogy így nézett ki a Mesterbűnözők eredeti felállása. De talán jobb is hogy tévedtem. Zémó terve jó volt de hát egy hozzá hasonló nem értheti meg hogy mi van az emberek szívében. Simon feláldozása ötletileg jó volt de azért sajnáltam őt.
57-58. Az egyik kedvenc történetem amelyben feltűnt Vizió a kedvenc karakterem. Itt még azt hittem hogy Vizió szintén az angyalok egyik ellenfele lesz sőt még kívántam is hogy ne hallgasson Pymre és fejezze be a csatát de aztán jobban örültem hogy újabb tag lett mint ellenfél.És alaposan meglepődtem mikor megtudtam mi is az eredete. Ultron meg máig is a kedvencem az ellenfeleik között.
Kree Skrull háború. Szintén nagyszerű történet és egyben jó hosszú is. Az eleje annyira nem nyerte el a tettszésemet viszont itt ismertem meg Higyanszálat Skarlát Boszorkányt és Captain Marvellt akik szintén a kedvenceim közé tartoznak. Annak is nagyon örültem hogy az F4-nek álcázott Skrullok összecsaptak az angyalokkal Super Skrullnak is örültem(noha nem tudom hogyan élte túl a gáztámadást) a vége pedig szintén jóra sikerült. Kár hogy nem derült ki mi történt Sólyomszemmel.
200. Jubbileumi számnak éppen megfelelt sok volt itt az ismeretlen bosszúangyal de a legjobban Energikonon lepődtem meg hogy-hogy élt hiszen láttam halottan ki is hangsúlyozták hogy halott.
Mindenestre történetileg jó volt a rajzok is szépek voltak számomra ez egy jó jubilleumi történet volt.
201-202 Szintén nagyon tettszett ha Ultron az ellenfél akkor csak jó lehet.(Csak azt nem értem Jarvis hogyan tud lemásolni egy levelet úgy hogy nem olvassa el.) Vasember meg mitől lett Ultron szolgája?
szó esik itt valami hipnózisról de nem egészen értettem.
211 Hát nem mondanám hogy örültem annak hogy felbomlott a csapat Ráadásul Vizió Energikon Sólyomszem és Skarlát boszorkány is elment. Az új csapat elment de örültem volna egy másfajta feállásnak mondjuk a réginek.
212 Átlagos könnyen felejthető történet nekem, nem is írok róla semmit.
213. Végre Fullánk elment bár nem egészen így képzeltem el a távozását de örültem neki. Először úgy gondoltam csak idő kérdése hogy megkedveljem de egyre csak azt láttam hogy ez nem fog megtörténni azalatt a 3 szám alatt.
214. Szintén nagyszerű történet Szellemlovas okozott egy kis problémát de az angyalok megoldották.
215-216. Ha az Ezüst Utazó benne van akkor csak jó lehet ez a Molekulaember nem gyenge egy ellenfél de nem is annyira gonosz jó kis történet volt Tigra távozása annyira nem zavart de sajnáltam őt.
217. szintén egy átlagos történet.
219-220. Holdsárkány már megint csak bajt csinált Drax viszont itt okos volt. Nem értem sokszor miért megy át Hulkba és tör zúz amit csak lát. Történetileg jó volt rajzilag már nem annyira de itt még nem különösebb bajom a rajzokkal.
221.Szintén egy jó történet nagyon reméltem hogy pókember is tag lesz de végül nem lett.
Sólyomszemnek örültem Amazonnak viszont nem, ekkor még úgy éreztem csak idő kell hogy megszokjam de mint Fullánknál ez itt sem történt meg.
222. Egy újabb Mesterbűnöző felállás ami nem is volt annyira rossz de hogy Tojásfej a Főnökük az azért már egy kicsit zavart. a csata a két tábor között szintén jóra sikerült.
223-224 Két történet ami tettszett de nem nagyon tudok róluk mit írni.
225-226. Szintén egy nagyszerű történet Nem is tudtam hogy az angyaloknak démonokkal is meg kellett küzdeniük. Fekete lovag visszatérése kicsitt érdekes volt.
227-229 Jó ötlet volt megismertettni Pym múltját itt már tényleg láttam rajta hogy már az aki volt, de Tojásfej tényleg ennyire ostoba vagy csak most hagyott ki az agya? tudnia kellett volna hogy ez lesz a vége azért Pym nem aggya magát egykönnyen. Meg is lett az ára.
230. Itt meg azt nem értem miért kellett Sólyomszemet bíróság elé vinni. Végül is nem ő tehet róla hogy Tojásfej meghúzta a ravaszt és belehalt. és külömben is ha ő tehetne róla akkor is csak Pymet akarta védeni.
231-232 Ezek számomra ugyanúgy felejthetők, az eddigiek közül itt volt szerintem a legrosszabb a rajz.
233-234 Mindkettő nagyszerű volt Megismerhettem Wanda múltját csak szegény Viziót sajnáltam éppenhogy csak visszatért.
281-285 Maga a történet jó volt csak nekem a csapatfelállás nem tettszett. Amerika Kapitánynak és Thornak örültem de ennyi. Csodakapitány és Fekete lovag még elment de a maradék: Dr Druidot utálom Herkülest szintén és Amazont sem kedvelem aztán még Namor is...
345-347 Mivel itt olyan ostaba voltam hogy nem néztem meg hogy ez GVH részei ezért elsőre nem nagyon érttem csak mikor már az egészet elolvastam értettem meg a lényegét. szerintem nagyszerű történet volt ez a GVH. Az egyetlen negatívum az Energikon 8. számában ért Vizió személyében. Az hogy fehér még nem lenne baj de amiket mondott... akkor volt az a véleményem arról az írórol amit már leírtam.
A maradék kettőt meg még nem olvastam el kivárom az egész Végitélet részt és csak akkor kezdek bele.
Utólag pedig szeretném megköszönni Fareknek és azoknak a beíróknak akik mindezt összehozták az eddigi fáradozásaikat nem kis munka lehetett mindezt összehozni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 13., 23:22:04 írta Amondin »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2264 Dátum: 2009. Augusztus 13., 21:22:21 »
Én is örülnék még tematikus hétnek!  
Felőlem jöhet DC,Transformers és F4 is!  
Természetesen azért én is az Angyalokra szavaztam...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2263 Dátum: 2009. Augusztus 13., 20:08:10 »
Igen én is arra szavaztam, gondolkodtam egy kicsit hogy most F4 vagy Avengers aztán végül ez mellett döntöttem. Sajnos eléggé alul van mindkettő.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2262 Dátum: 2009. Augusztus 13., 20:04:22 »
Látom, a szavazáson nem csak én voksoltam a BA tematikus hétre...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2261 Dátum: 2009. Augusztus 03., 09:16:22 »
Igen, jön pár vicces rész még, többek között a legendás, sokat emlegetett 12-es szám Egoval...

Ja, és a korai időkben a M.O.D.O.C.-ban az M még Mobile volt Mental helyett. De persze ez senkit ne lepjen meg, hiszen a S.H.I.E.L.D.-nek is ugy két varációja volt.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2260 Dátum: 2009. Augusztus 03., 09:00:06 »
Üdv! Köszi a MKBA 9-t Farek,Sepi!    
Vehehe,na ezen a részen sokat röhögtem   a beszólásokon,ahogy az Angyalok kinéztek,fergeteges volt!!!
Tetszett,remélem a többi is ilyen jó lesz a jövőben!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2259 Dátum: 2009. Augusztus 02., 22:37:40 »
Illetve ebben a részben

Mental Organism Design Only for Conquest.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2258 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:38:10 »
Mental Organism Designed Only for Killing. Nem tudom, fordította-e már valaki.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2257 Dátum: 2009. Augusztus 02., 21:10:58 »
A M.É.H. rövidítés tényleg jó volt. Mert Pókember azt mondta, hogy "Ezek méhészek?"Hehe, jót nevettem azon.
De a M.O.D.O.K. névnek mi a rövidítése?
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2256 Dátum: 2009. Augusztus 02., 18:47:44 »
Na, örülök, hogy ennyire tetszett ez a történet is az Angyaloknak. Itt azért voltam kénytelen a M.É.H. rövidítést használni, mert csak így jöttek ki a méhészes humorok.

Karl pedig időről-időre visszatérő karakter lesz, aki figyelmesen olvassa majd a következő részeket, az még találkozhat ezzel a zseniális kisemberrel

És igen, a kioktatásnál szinte már sajnáltam a Vezetőt...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2255 Dátum: 2009. Augusztus 02., 15:50:28 »
Ez a Karl tényleg egy igazi zseni!:D A történet is jó volt, a rajzok is, és a honosítás is!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2254 Dátum: 2009. Augusztus 02., 09:23:41 »
Köszönöm Fareknek és Sepinek a MK Avengers 9 számát.
Ismét egy nagyon humoros és érdekes történet volt.
Az angyalok ezzel a nagy fejjel kicsit ijesztően néztek ki de legalább Hulk használta végre a fejét  
A Vezetőt is alaposan kioktatták amiért neki csak 48cm-es (ha jól emlékszem) agya van  
Karlnál pedig senki sem kívánhatna jobb segédet.
Kíváncsi leszek legközelebb mit tudnak még kitalálni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 02., 09:24:40 írta Amondin »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2253 Dátum: 2009. Augusztus 01., 22:11:53 »
Valamit eddig nem kérdeztem. A M.O.D.O.K. névnek mi a rövidítése?
Az M.É.H. rövidítését már ismerem Mechanikus Értelem Harcosai.
Az A.I.M.-nek is mi a rövidítése?*
Egyik magyar Spiderman magazinban olvastam az F.M.Ö. jelentése Fejlett Műszaki Ötletek csoport.
Ezek a három csoportnév azonos az A.I.M.-mel. Ezt tudom.
M.O.D.O.K.-ról pedig láttam egy Marvel Karácsonyi Különszám 2006képregényben elmondta, hogy más néven hívták M.O.D.O.B. Ennek jelentése Mentális organikus, dezignációja az oltári nagy buli.
Nos ennyi volt.
*Szerk.:Már megtaláltam az Amerika Kapitány v2 06-ban. Alkalmazott Ideológiák Mechanizmusa.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 01., 22:33:34 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2252 Dátum: 2009. Augusztus 01., 13:17:09 »
Az biztos, hogy Karl volt a legjobb az egész történetben.    Már rendesen sajnáltam a végén.
Idézet
Fura volt,hogy Vasembernek a változó fejméretét követte a páncélzata is...
Erre is van magyarázat. A megnövekedett intelligenciájának köszönhetően simán kitalálta, hogy hogyan tud kenyérpirítóból összerakni egy nagyobb sisakot magának.  
Idézet
Bár lenne egy kérdésem. Ez a M.O.D.O.K. miért ilyen óriás méretű? A Vasember rajzfilmben nem volt ilyen, ott akkora volt mint egy átlagember.
A miértre megvan itt is a válasz, elmondta MODOK, hogy hogyan lett ilyen nagy a feje. A rajzfilmben is így volt ábrázolva, bár azért talán az arányok nem voltak ennyire nagyok, de ott sem volt kisfejű.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 01., 13:19:11 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2251 Dátum: 2009. Augusztus 01., 13:04:35 »
Farek-nak és Sepi-nek köszönöm a MK Avengers kilencedik részét!    
Tényleg poénos rész volt,tele ütős poénokkal és beszólásokkal!  
Fura volt,hogy Vasembernek a változó fejméretét követte a páncélzata is...    
Karl-on (M.O.D.O.K. jobbkeze) is jókat röhögtem!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2250 Dátum: 2009. Augusztus 01., 12:47:12 »
Nagyszerű ez a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 09. rész. Hehehe tényleg egy vicces történet volt. Fejtágítás. Hát ilyent én még láttam. Nem hittem, hogy lesznek még pár vendégek: a Vezető és Förtelem. A.I.M. helyet M.É.H. poénon jót nevettem.
Bár lenne egy kérdésem. Ez a M.O.D.O.K. miért ilyen óriás méretű? A Vasember rajzfilmben nem volt ilyen, ott akkora volt mint egy átlagember.
Ezer köszönet Farek és Sepi eme képregényért. További sok sikert kívánok nektek.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2249 Dátum: 2009. Augusztus 01., 11:47:53 »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2248 Dátum: 2009. Július 31., 14:04:12 »
Igen, az egy kis előzetesnek van ott, majd később lesz csak elérhető.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2247 Dátum: 2009. Július 31., 13:46:50 »
A galérián látom a Marvel Kalandok Bosszú Angyalai 09-et. De ez nem elérhető. Talán ez jövő hétre van megtervezve? Ezt én nem értem.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2246 Dátum: 2009. Július 30., 22:07:21 »
Idézetet írta: Asys
Szivacsember és Titánia veszekedése humoros volt;ahol ez a két karakter felbukkan,ott kő kövön nem marad!
Méghozzá szó szerint is kő kövön nem marad. Mert ezek ketten aztán nagyokat tudnak rombolni. Jól mondtad Asys.

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2245 Dátum: 2009. Július 30., 19:38:43 »
Idézetet írta: dr samson
Ellenben lesz helyette F4 most már reményeim szerint folyamatosan, most készül a következő szám fordítása és remélhetőleg kéthavonta lesz most már belőle új szám, jövőre pedig havonta.

Ajjaj, ez nem túl biztató, de jobb mint a semmi.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2244 Dátum: 2009. Július 30., 15:32:08 »
Na igen, a Mister-nél gondolkodtam, hogy "uram" legyen, vagy "mister", de végül is ez utóbbi jobban hangzott Titánia szájából...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2243 Dátum: 2009. Július 30., 12:16:14 »
Kösz szépen! Tényleg nagyon jó szám volt, ez a thor sokkal szimpibb nekem, mint a másik Shakespeare-szökevény. Az, hogy egy ilyen "balek" figura társul isteni hatalommal, nagyon izgalmassá teszi a karaktert. egyedül az állandó "mister"-ezés idegesített. A honosítás profi lett,    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2242 Dátum: 2009. Július 30., 10:11:21 »
Örülök, ha tetszett.  

Idézet
Legközelebb is 5 hónapot kell várni egy jó Thor sztorira vagy lesz gyakrabban? Ha esetleg terveztek valamit mi lenne az?
Hát, most őszinte leszek. Nem valószínű, hogy idén lesz belőle újabb szám. Ez eleve azért lett kiválasztva, mert két részes sztori volt, és anno a HZs Extrát folyamatosabbra, amolyan félévi kiadványra terveztük és abba kellettek ilyesmi egy-két-három részes sztorik.  Hogy mi lesz még? anno Sepi előkereste valahonnan az Infinity Crusade-hez tartozó sztorit, arra lehet majd számítani, de ott egyeztetni kéne, hogy a Chrono megcsinálja a főminit, mert anélkül értelmetlen kirakni. Hogy azon kívül mi lehet még? Hát, majd körülnézek, meg beszélek Fairlight-al, de ha van rá igény, egy-egy számról lehet szó, hogy időről, időre elkészítjük nektek.  
Ellenben lesz helyette F4 most már reményeim szerint folyamatosan, most készül a következő szám fordítása és remélhetőleg kéthavonta lesz most már belőle új szám, jövőre pedig havonta.