Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 935574 alkalommal)

0 Felhasználó és 19 vendég van a témában

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2211 Dátum: 2009. Július 24., 07:52:27 »
Idézetet írta: Farek
mire jön Dr. Strange és egymaga lerendezi az egészet. Soha életében nem volt Angyal, köze nincs a füzethez.
Ez még hihető is, hisz a misztikus szálak miatt volt köze strange-nek hozzá, hogy ott mi folyik, és tudhatott róla, hogy "bonyolódik a mágia szövete" valahol. Előfordult sokszor, hogy feltűnt mások történeteiben, mert az ott lévő mágia miatt beleavatkozott a dolgokba. Ha Strange feltűnik egy történetben az sose csak véletlen, hogy Jaj épp arra járt.  (egyébként strange nem volt skrull a titkos invázió előtt? )

Idézet
jön Dr. Strange és meghallgatja, hogy mi történt Wandával, mióta megszülte a gyerekeit. Egyrészt teljesen hihetetlennek tűnik, hogy ne tudjon róla, mert a képregényekben nem hogy a csapattársak és a hősök, de még az ellenségek is ismerik egymás összes gyenge pontját, valamint tisztában vannak a családi állapotokkal. Ehhez képest történik egy ilyen esemény évekkel korábban, és a mágia nagyura azt mondja, hogy erről fogalma sem volt?
tételezzük fel, hogy ez is lehetséges. Strange se mindentudó, valami hülye oknál fogva ez az egész elkerülte a figyelmét. De mondjuk valami bővebb magyarázatot megért volna.

Idézet
•   És persze a végén Wanda testét nyugodtan odaadják Magneotnak, majd „…végét vetik a zenének, s hazamennek a legények.” Hogyne.
Ez meg végképp egy elnézhető dolog. Igaz hogy nagyon hatásvadász az egész, és látszik is, hogy arra épül, de magnetó nem rossz szándékkel érkezett, és mégiscsak az ő lánya. Meghát ez az elkövetkezendő történetek felvezetése volt, hogy magnetó magával vitte a lányát.

Kis nézőpont beli különbségek csak, amiket leírtam, nem is igazán cáfolatok, de ezek a momentumok valamennyire azért elfogadhatóak.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 24., 08:00:48 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2210 Dátum: 2009. Július 24., 00:01:02 »
Igen, az rémlik. Csak egyszerűen az hiteltelen, hogy nehogy már Strange a Káosz idején már akkor azért jelentette ezt ki, hogy őt szopassa. Illetve attól, hogy az Angyalok előtt kijelentette, miért ne hittek (vagy ne hittek) volna a káoszmágiában az emberek? Kiplakátolták nekik az Angyalok, hogy "Hé, emberek, káoszmágia pedig nem létezik!"? Az emberek válasza: "Mé', eddig létezett?"? Kivéve esetleg a tranziaiakat, akik ott éltek Wundagore környékén.  
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 24., 00:27:30 írta Farek »
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2209 Dátum: 2009. Július 23., 23:55:27 »
Nem említett, emlékeim szerint vagy fél oldalnyi monológot szentelt Slott arra, hogy kijelentesse vele, Strange kijelentése marhaság volt, hogy a viharba ne létezne a káoszmágia, amikor őt is az üzemelteti.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2208 Dátum: 2009. Július 23., 23:48:03 »
Igen, az a Chthonos utalás, amit megemlített, hogy Strange doki miatt nem hittek benne az emberek, igaz?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2207 Dátum: 2009. Július 23., 23:46:46 »
Slott végleg helyrerakta a Mightyban, gyakorlatilag, akármilyen fura, a jelek szerint az első sztorija ott csak arra ment ki, hogy tisztázza, káoszmágia igenis van.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2206 Dátum: 2009. Július 23., 23:28:52 »
Igen, tudom, ezért is említettem meg Bendist is

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2205 Dátum: 2009. Július 23., 23:11:14 »
Meg emiatt ne Strange-re haragudj. Bendis ennyire fasz, hogy semmit nem vesz figyelembe, és nagyívben szarik az egész Marvel univerzumra. A lényeg, hogy csak az számít amit ő ír.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2204 Dátum: 2009. Július 23., 22:59:03 »
Ha a What if...?-re gondolsz, akkor bármennyire is szeretném, hogy az legyen a rendes megoldás, sajnos mégsem az, hiszen csak egy what if...?

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #2203 Dátum: 2009. Július 23., 22:48:51 »
Nekem úgy rémlik, mintha már helyretették volna, de majd talgaby megmondja.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2202 Dátum: 2009. Július 23., 22:08:55 »
Igen, köszönöm, hogy egyetértesz velem.  Pont ez volt a legnagyobb bajom.
Csak ezt azóta se rakták igazán rendbe.

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #2201 Dátum: 2009. Július 23., 22:05:58 »
Mindenkinek a káoszmágia b*ssza a csőrét a legjobban, de te most pontosan rávilágítottál: attól még létezhet, mert Strange nem tud róla. ;-)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2200 Dátum: 2009. Július 23., 21:34:52 »
Idézetet írta: kaine
Idézet
És grey gargoyle-nak is igaza van, hogy Kapi pont azért, mert nincs úgymond szuperereje (amit azért megkérdőjeleznék, de mindegy),

Hogyne lenne, a szuperkatona szérum micsoda? Ő estleg azért edz annyit, mert a képességei lemaradnak a többiekétől. Fenegyereknek is kell edzenie, ha nem akarja, hogy visszafejlődjön, amit Bottól tanult.
Igen, én is azért mondtam, hogy úgymond nincs, mert ugye a leírásokban mindig azt hangoztatják, hogy ő az emberi teljesítőképesség csúcsa. Oké, legyen, maximális emberi képességek. Na de az, hogy a tejsavképzés nála nem játszik, gyakorlatilag fáradhatatlan? (aztán persze ez is írótól függ, de alapból így lenne) Ezt már nálam szuperképesség a javágól.

Idézetet írta: kaine
Alapvetően aki régi Avengers-fan, annak nem jött be a Káosz, hisz ott eltörölték a régi csapatot.
Nem, nekem nem ez volt vele a bajom. Azzal nem lett volna baj, hiszen úgyis tudtam, hogy nyilván újra összeállnak, szóval ez engem nem zavart. Korábban írtam már egy-két helyre egy véleményt, a Káoszról, meg a hozzá vezető történetekről, mármint a gondjaimmal, álljon itt ennek a Káoszra vonatkozó része (Ja, Amondin, ez spoileres, vagyis ha tényeg meg akarod venni és elolvasni a Káoszt, addig csak saját felelősségre ):

"Ettől eltekintve ez nem volt olyan gázos, igazából több bajom nem volt vele. És itt érkeztünk el az Oszolj!-t képező részekhez, a ’Káosz’-hoz.
•   Hangya halála egyértelműen csak sokkoló elem volt. Talán ő tényleg halott marad, mert nem volt jelentős karakter. Vagy csak hosszab ideig tart a feltámadása. Egyébként Austin és Bendis előtt neki is egész jó történetet kerítettek, amiből persze aztán elmaradt a klimax emiatt.
•   A 2. részben, amikor kiderül, hogy Vasember részeg volt az ENSZ-ben (még ha nem is ivott), Sólyomszem egy szavát sem hiszi el neki. Meg se próbálja. Ő, aki bűnözőként és ellenségként esélyt kapott Tony-tól, hogy Angyal lehessen és azóta is elég jó viszonyban voltak, ráadásul nagyon régeóta ismerik egymást.
•   3. rész: Kapinak fogalma sincs, hogy miért gyűlt össze az összes ex- és tartalékos Angyal? Könyörgöm, ők hívták őket össze a fehér kóddal!!! Hiába, öreg és szenilis. Ráadásul akkor üvölti el, hogy ’Angyalok Előre!’, amikor már majdnem vége a csatának? Kicsit elkésett vele, nem?
•   Még a 3. részben: Sólyomszem halála. Ja. Már alig várom, hogy visszatérjen. (Vagy a House of M-ben vissza is tért? Nem tudom, azt nem olvastam.)
•   Még mindig 3. rész: az ENSZ, amint egy ilyen gyors szavazáson visszavonja az Angyalok jogait? Egyrészt nem szoktak titkosan és egységesen szavazni, másrészt nem órák alatt. Hónapok alatt esetleg.
•   És végül, de nem utolsósorban a 4. rész: hogy-hogy Wanda nem emlékezett a gyerekeire és ez eddig soha nem derült ki? És azóta vajon minden újonnan belépővel az elsők között közölték, hogy tartsa a száját a gyerekekről? Bevallom, lehetséges, hogy valahol egyszer Agatha Harkness gondoskodott erről a kérdésről Wanda agyában, de nagyon nem emlékszem erre. De oké, fogadjuk el, ez valóban így volt, és évek óta soha senki nem szólta el magát.
•   Az Angyalok mást se csinálnak, mint hogy állnak, és hagyják, hogy történjenek velük a dolgok, mire jön Dr. Strange és egymaga lerendezi az egészet. Soha életében nem volt Angyal, köze nincs a füzethez.
•   És jöjjön az, ami után szívből megutáltam Dr. Strange-t, illetve a mögött álló erőt (Bendis), ami a legjobban felidegesített és higgyétek el, tényleg fel tudom magam kúrni rajta: jön Dr. Strange és meghallgatja, hogy mi történt Wandával, mióta megszülte a gyerekeit. Egyrészt teljesen hihetetlennek tűnik, hogy ne tudjon róla, mert a képregényekben nem hogy a csapattársak és a hősök, de még az ellenségek is ismerik egymás összes gyenge pontját, valamint tisztában vannak a családi állapotokkal. Ehhez képest történik egy ilyen esemény évekkel korábban, és a mágia nagyura azt mondja, hogy erről fogalma sem volt? Ráadásul lebassza az Angyalokat, hogy miért nem szóltak??? De a csúcs: amikor elmondják, hogy Wanda ereje hogy nőtt, miután hozzáfért a káosz mágiához, kijelenti, hogy ilyen mágia nincs, mert ő a Legfőbb Varázsló és még soha nem hallott róla. MI VAAAAAN???? Hát mit képzelsz, ki a kis faszom vagy te? A mindenható? Csak azért mert Te nem tudsz róla, már nem is létezik?…. Bocsi, kicsit lehiggadtam. Szóval ez volt számomra a legnagyobb csalódás. Olyan szépen fel volt építve az évek folyamán ez a káosz mágiás dolog, nagyon szép alapjai és hihető háttértörténete vol, a JLA/Avengers cross-overben is lényeges szerepet kapott, erre jön egy balfasz, aki azt mondja, hogy ilyen nincs? Köszi szépen Strange & Bendis. Igazán köszi.
•   És persze a végén Wanda testét nyugodtan odaadják Magneotnak, majd „…végét vetik a zenének, s hazamennek a legények.” Hogyne.
Na, összefoglalva ennyi bajom volt azzal, ahogy az Angyalokat befejezték, hogy aztán egy új kezdetet vegyenek. Nyilván sokan nem értenek velem egyet, de szerettem volna a nézőpontomat és a véleményemet megosztani mindenkivel. Aztán lehet egyetérteni, vagy megcáfolni."

Nagyjából ennyi. Egy-két dolog, Sólyomszem halála, Wanda és a gyerekei körüli dolgok azóta világosabbak, de összefoglalva ez az egész. Főleg a káoszmágiás dolog.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 21:41:03 írta Farek »

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #2199 Dátum: 2009. Július 23., 20:54:27 »
A Kapi azért edz annyit, hogy példát mutasson az amerikai népnek.  

Katt a képre!

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #2198 Dátum: 2009. Július 23., 20:46:23 »
Idézetet írta: Farek
Thor és az asgardi harcosok csatájában általában három mondat hangzik el, mint taktikai utasítás:

For honor! / A becsületért!
For glory! / A dicsőségért!
For Asgaaaaard! / Asgaaaaardért!

Idézet
És grey gargoyle-nak is igaza van, hogy Kapi pont azért, mert nincs úgymond szuperereje (amit azért megkérdőjeleznék, de mindegy),

Hogyne lenne, a szuperkatona szérum micsoda? Ő estleg azért edz annyit, mert a képességei lemaradnak a többiekétől. Fenegyereknek is kell edzenie, ha nem akarja, hogy visszafejlődjön, amit Bottól tanult.

Idézet
Megmondom őszintén, engem a Káosz végtelenül zavart, de nem magában, hanem már a hozzá vezető út is eléggé felnyomott agyilag.
Alapvetően aki régi Avengers-fan, annak nem jött be a Káosz, hisz ott eltörölték a régi csapatot.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2197 Dátum: 2009. Július 23., 19:44:51 »
Na, igen, Thanos talán a legnagyobb stratéga a világon  Tervezésben talán csak Adam Warlock ér fel vele, de a harc közbeni taktikában szerintem még ő sem.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2196 Dátum: 2009. Július 23., 18:54:48 »
Igen valóban most hogy így belegondolok tényleg rengetegszer láttam őt hogy edzet. Az ügyessége meg a fürgesége pedig tényleg hasznára van jó pár ellenséget le is tudna így győzni. A taktikája azonban az igazi fegyvere.Talán az ellenségek közül Thanos lenne az aki legyőzné őt stratégiában ha nem dühös.

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2195 Dátum: 2009. Július 23., 15:38:14 »
Még fenegyereknek is van saját edzőterme, de nem hinném, hogy többet edz mint Amerika Kapitány. Nyilvánvaló, hogy ő a vak ügyvédi munkája miatt sokkal elfoglaltabb.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2194 Dátum: 2009. Július 23., 15:02:42 »
Idézetet írta: Amondin
Úgytűnik végig kellett volna olvasnom. Ha legközelebb látom akkor majd megveszem és végigolvasom. (mostmár felkeltetted az érdeklődésemet a történet iránt.)
Heh, mire nem jó az öreg Kapitány!

Egyébként igen, az való igaz, hogy harctéri vezetőként Kapi szinte páratlan. Lehet, hogy más esetleg nagyobb taktikus nála egy terepasztal felett, lehet, hogy valaki sokkal okosabb nála, de amikor ott vannak a harcmezőn, zajlik a csata, és egyszerre csak éles helyzetben kell töredékmásodpercek alatt felmérned a helyzetet, kitalálnod akár egy egész csapat következő lépését, minden társadra odafigylned, hogy irányíts, ha kell, valamint még magadat és védened, akkor nem nagyon van nála jobb.

És Kaine, ahogy írtad is, bár minden tisztelem Thoré, és a harci tapasztalatáé, de szerintem is ő inkább egy-egy elleni küzdelemben nagymenő, komoly - mármint igazán taktikus - csapatvezetésben már nem tartanám annyira jónak. A Marvel leírásai szerint Thor és az asgardi harcosok csatájában általában három mondat hangzik el, mint taktikai utasítás:

For honor! / A becsületért!
For glory! / A dicsőségért!
For Asgaaaaard! / Asgaaaaardért!

A marvel általam ismert csapatvezetői közül még valóban leginkább Küklopsz mérhető hozzá effajta taktikai érettségben, és Sólyomszem is igen sokat fejlődött a nyugati parti Angyalok, majd a Mennydörgők vezetése közben.
Meg esetleg Kábel, bár ő inkább gerillajellegű ellenálló volt annak idején, nem tudom, az itt töltött pár év mennyire emelte őt meg harctéri parancsnok szintjén.

És grey gargoyle-nak is igaza van, hogy Kapi pont azért, mert nincs úgymond szuperereje (amit azért megkérdőjeleznék, de mindegy), épp ezért rengeteget edz, minden nap órákat. Míg a saját erővel rendelkező hősöket, pláne a magányos hősöket, elég ritkán látjuk ilyen helyzetben.

Idézet
idelye volt.  mert jó sztori mindkettő.  Amiben meghal, meg amiben feléled, az is.

Megmondom őszintén, engem a Káosz végtelenül zavart, de nem magában, hanem már a hozzá vezető út is eléggé felnyomott agyilag. Itt pedig végtelen ostobaságokat követtek el, ami kicsúcsosodott a "nincs káosz mágia" kezdetű monológban, amitől majdnem tökönszúrtam magam.
Aztán a Mighty Angyalokban mostanában egy fél mondat erejéig Chthon vissza is tér erre
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 15:05:54 írta Farek »

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2193 Dátum: 2009. Július 23., 14:53:37 »
(mostmár felkeltetted az érdeklődésemet a történet iránt.)

idelye volt.  mert jó sztori mindkettő.  Amiben meghal, meg amiben feléled, az is.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2192 Dátum: 2009. Július 23., 14:44:38 »
Ja hogy úgy(hoppá) jól van beismerem csak a könyvesboltban olvastam bele a Káoszba (hogy megéri-e megvenni).
azonban Vizió kettétépését és Sólyomszem (ál)halálát látván azonban letettem.
Úgytűnik végig kellett volna olvasnom. Ha legközelebb látom akkor majd megveszem és végigolvasom. (mostmár felkeltetted az érdeklődésemet a történet iránt.)
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 14:46:14 írta Amondin »

Nem elérhető kaine

• Hulk
Avengers képregények
« Válasz #2191 Dátum: 2009. Július 23., 14:40:12 »
Micsoda?????????
Ha jól emlékszem akkor belerepült egy kree hajó működő motorjába(vagy valami hasonlóba) ezt hogy lehet túlélni?
Vagy már megint előjönnek a halálon túli visszatéréssel?
Kicsit egyszerűbb volt: a Mutánsvilágban létezett Sólyomszem, a Boszi pedig visszahozta magával a Földre, amikor a Mutánsvilág megszűnt.

A Kapi tényleg alkalmasabb vezető Zémó, vagy a Koponya ellen, de itt vége is. Az nem jó érv szerintem, hogy több tapasztalata van a földi harcoknál, mint Thornak, mert ugyanúgy ő volt a vezető a Titkos Háborúban, vagy az Infinity Gauntletben is (ha nem is a fősémás). Thor is harcolt már nem csak Asgárdon, hanem ezer más világban is, és vitte az embereit harcba. Bár igaz, ott többnyire kimerült a csata abban, hogy "üssük őket!".  
A Kapi szerintem jó stratéga, azért győz. Például Pókemberrel szemben is a Polgárháborúban. Mert előre tudja, mit fognak csinálni, hogy fognak reagálni az ellenfelei.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2190 Dátum: 2009. Július 23., 14:36:43 »
Idézet
Ha jól emlékszem akkor belerepült egy kree hajó működő motorjába(vagy valami hasonlóba) ezt hogy lehet túlélni?
Úgy, hogy nem volt se hajó, se motor. Miről is szólt a Káosz és ki állt mögötte? Meg amúgy már magyarul is megjelent a visszatérése.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2189 Dátum: 2009. Július 23., 14:28:58 »
csak felhoztam mint lehetőséget.  
végülis így lehetne a legjobban meggyőződni melyikük a jobb nem?(igaz ez írótól függ)

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2188 Dátum: 2009. Július 23., 14:23:26 »
Pókembernél én is csak a veszélyérzete miatt szavaznék mellette, ha nem lenne neki akkor nem kérdéses a csata kimenetele de így meggondolandó.

Milyen csata?  
ez most hogy jött ide, hogy ők egymás ellen csatáznak?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 14:24:21 írta grey gargoyle »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2187 Dátum: 2009. Július 23., 14:21:46 »
Idézetet írta: talgaby
Sólyomszem vagy két és fél éve feltámadt már.

Micsoda?????????
Vagy már megint előjönnek a halálon túli visszatéréssel?  

Pókembernél én is csak a veszélyérzete miatt szavaznék mellette, ha nem lenne neki akkor nem kérdéses a csata kimenetele de így meggondolandó.

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #2186 Dátum: 2009. Július 23., 14:14:57 »
Thor sokkal jobb harcos valójában, mint Amerika kapitány. Hogy nem jobb vezető az egy dolog, biztos Thornak nincs olyan nagy affinitása hozzá, hisz ő jobban szeret egyedül harcba bocsátkozni.
Amerika Kapitánynak a harci tudása és érzéke is megnőtt az átváltozásakor. Azt hogy ilyen jó harcos borzasztó egyszerű megmagyarázni, hisz aki viszonylag rendszeresen olvas Avengers címeket, az tudhatja, hogy Amerika Kapitány napi rendszerességgel tartja formában magát. Minden nap edz. Míg vegyük pl az említett Pókembert, aki megkapta az emberfeletti erejét és ügyességét, és majdhogynem semmit nem töltött sporttal, vagy mozgással a szokásos hálóhintázáson kívül, ami neki olyan, mint másnak a gyaloglás. Pókember nem fejleszti tudatosan a képességeit és a fizikumát ellenben a Kapitánnyal.
Ez némileg magyarázat arra, hogy kapitány miért ilyen jó harcos. Amerika Kapitánynak az összes tulajdonsága, a kitartása, az ereje, az ügyessége, mind emberfeletti. olyan szinten vannak, amit egy ember nemigen érhet el a való világban edzéssel, és ugyanígy van neki a harci tudása is.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 23., 14:17:44 írta grey gargoyle »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2185 Dátum: 2009. Július 23., 14:12:54 »
Sólyomszem vagy két és fél éve feltámadt már.

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2184 Dátum: 2009. Július 23., 14:02:42 »
Közelharcban valóban sokan jobbak nála(itt at írok kicsit tényleg túlzásba vitték) de irányítóként már csak páran. Sólyomszem közel egyenrangú vele (az idősebb Sólyomszem természetesen de hála Bendisnek ő halott ha csak nem támadt fel) ha a Vörös Koponya nem ölné meg folyton az emberit egy kis hibáért akkor talán ő is felvehetné vele a versenyt. Thor az Asgardi terepen lenne nála jobb.  Küklopsz még aki így eszembe jut de ő ugye az X-men parancsnoka, és talán az Ezüst Utazó lehetne még vele egyenrangú de ő nem biztos.
Többet most így hirtelen nem tudok mondani de biztosan vannak még.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2183 Dátum: 2009. Július 23., 13:47:23 »
Hát én speciel pl. Fenegyereket is jobbnak tartom Kapinál.
Mindamellett, hogy nem leszólni akarom az általam harc terén azért igen sokra tartott lobogóhuszárt.
De azért szerintem még Roszomák is jobb nála. Ja, és hosszabb harci tapasztalat van

Nem elérhető Amondin

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #2182 Dátum: 2009. Július 23., 13:27:13 »
Talán azért mert Thor nem harcolt a földön csak Asgardon(néhány történettől Amerika Kapitány megjelenése előtt eltekintve). Elismerem hogy ilyen szempontból több tapasztalattal rendelkezik, de pl: a Vörös Koponyát vagy Zémó bárót mindenkinél jobban ismeri így ellenük jó hogy ő a vezető.Loki ellen mondjuk lehetne Thor a vezető de ezt már az írókkal kéne megtárgyalni.
Ami Pókembert illeti a Veszélyérzete miatt én is azt mondom valamennyivel jobb a Kapitánynál.