Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 929295 alkalommal)

0 Felhasználó és 22 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #2091 Dátum: 2009. Június 29., 10:47:19 »
Ja, igen...
Frissültünk!
Bosszú Angyalai v1 232

És de, kinn van az, csak nem kerested elég jól. Majd valószínűleg ráveszem gorgiaszt, hogy csinálja meg hozzá a borítót magyarul, aztán kirakjuk az Angyalokhoz is.
De addig egy kis játék: ki mondja meg először, hol van az oldalon a következő szám? A végén lévő jelenet sokat segít.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #2090 Dátum: 2009. Június 29., 10:42:03 »
Köszi a 232-es részt, jó volt újra látni, Tony-t, még ha ilyen állapotban is, Amazon aztán tud kedves lenni a férfiakkal. A honosítás is jól sikerült, csak azt nem vágom, hogy mi a végén az a"folytatás már az oldalon"? Kinézem a szemem, de sehol nem láttam a 233-ast.

« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 29., 10:42:16 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2089 Dátum: 2009. Június 26., 22:40:02 »
Igazság szerint az Annualok többségét elég közepesnek tartom, de azért lehet még róla szó.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2088 Dátum: 2009. Június 26., 22:03:45 »
Lesz majd a közeljövőben BA Annual.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető garrido

• Fantom
Avengers képregények
« Válasz #2087 Dátum: 2009. Június 26., 20:01:48 »
Farek,
Avengers Annual-t tervezel-e esetleg? (Thanos, Nagy Evolúciómester, Terminus, Nagymester, Oltalmazók)

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Avengers képregények
« Válasz #2086 Dátum: 2009. Június 26., 19:19:38 »
Szerintem a Marvel Adventures az mindenféle univerzumtól függetlenül az egyik legjobb képregény. Szerencsére szeretik még sokan mások is.

Katt a képre!

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2085 Dátum: 2009. Június 26., 18:53:43 »
Oks most sajna nincs időm már elolvasni de amint tehetem meglesem, bár engem ugy ahogy van nem hoz lázba a MC2 szóval részemről maradnék a 616os univerzumnál. Ebből gondolom már le is lehetett szürni h a Marvel Adventures se áll közel a szivemhez. Na de most sietek és ha minden jól megy sürün fogom látogatni a topicot.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2084 Dátum: 2009. Június 26., 18:24:57 »
Hey, de nada! Ezekről mindig szívesen beszélgetek

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2083 Dátum: 2009. Június 26., 18:17:07 »
Az A-Next első részét még az év elején elolvastam. Tényleg nagyszerű, remek történet. Ezek a fiatalokból létrejött egy szuperhőscsapat. De pl. B2-ről gondolhaták volna sokan hogy gonosz lenne, mint az apja Bulldózer. De B2 a jófiúk közé tartozik.
Ami a Vasember dokumentációt illeti amit említettem. Az igaz, hogy itt a Hálózsákon is van dokumentáció Vasemberről. Tehát itt is olvastam az infót. Bár a Vasember doksiban többször is eset szó az Erőművekről. Erről ennyi, nem akarom lelőni a póént.
És köszi a válaszokat Farek jó volt ezekről beszélgetni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 18:17:29 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2082 Dátum: 2009. Június 26., 18:07:55 »
Idézetet írta: keildavid
Az Erőművek is a terveidben vannak véve? Bár ezt a csapatot csak a Vasember és a Skarlát Boszorkány dokumentációba a Bosszú Angyalai:Káosz kötetben.
Mely dokumentációt szerény (HAH!  ) személyem követett el, hogy legyen itt egy kis öntömjénezés

Nagyon jó kis csapat volt, sajnos nem értek meg túl sok számot, valami 23-26-ot, de most fejből nem vágom. Aztán befellegzett nekik, a vol. 1. végével nagyjából egyidőben.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2081 Dátum: 2009. Június 26., 18:05:45 »
Az A Next ugyanúgy az MC2-s univerzumban játszódik, mint Póklány, az F5, Hiúz, vagy J2 kalandjai, az oldalon meg is találod az MC2 alatt az első számukat, aminek a honosítását pár éve valaki elkövette. Olvasd el, kíváncsi vagyok, hogy tetszik.
A sorzat első folyama 12 részes, szóval az csak 11 rész lenne, a '90-es évekre jellemző nem túl sok (de azért a maiaknál több) szövegmennyiséggel.

A sorozat frissítése: alapesetben havi 1 szám az ideális bármiből, vagyis kb. 3-4 heti frissítés, amit persze szívesen látnék gyakrabban is, de mind a beírók, mind pedig az én kapacitásom véges, de ennél alább alapból nem szeretek menni. Aztán természetesen sok dolog befolyásolhatja ezt, a beírók vizsgaidőszakától kezdve a felhalmozott képregényeken át egészen a kirakási tervekig.

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2080 Dátum: 2009. Június 26., 17:49:59 »
Nyugati partot szivesen válalok föleg mert az mèg egy darabig nem fog publikàlni ès nem kell vele sietni. Viszont az Avengers Nextet nem vàgom h micsoda. Amugy kb milyen idöközönként frissül a sorozat? Mert ahogy néztem nagyon be van tàblàzva az oldal.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2079 Dátum: 2009. Június 26., 17:48:45 »
A-Nextet előbb passzírozd be szépen a scanneredbe, aztán osztogathatod ki.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2078 Dátum: 2009. Június 26., 17:48:39 »
Az A-Nextet is tervezed? Hű ez egy nagyon jó hír! Úgy tudom ennek az első része néhány évvel ezelőtt lett honosítva. Persze ez akkor nem a te munkád volt. De ha jól olvastam, akkor te az A-Next 2-12. részt tervezed honosítani. Az Erőművek is a terveidben vannak véve? Bár ezt a csapatot csak a Vasember és a Skarlát Boszorkány dokumentációba a Bosszú Angyalai:Káosz kötetben.  
A Bosszú Angyalai 402 részéből tényleg néha ki kell hagyni pár részt, meg tudom érteni. Sok sikert kívánok neked Farek a Bosszú Angyalai terveidhez az elkövetkezendő 15-20 évre. És biztos jól fog sikerülni.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 17:49:52 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2077 Dátum: 2009. Június 26., 17:36:15 »
Heh, szép álom is lenne  Persze, elméleti célnak szép, de azért nem így tervezem.

Egyrészt a 200-tól elkezdett részeket tervezem az 1. sorozat végéig, vagyis a 402-ig (talán egy vagy két bűngyenge rész kihagyásával.) A 203-210. részeket nem igazán tervezem, mert elég közepesek, és nem akartam azzal húzni az időt a Pymes és Víziós történetszál előtt. Valamint, amint az múltkor is történt, a 200 előtti kalsszikus részekből egy szemezgetés jellegű válogatást tervezek. Tehát a 402 részből durván olyan 250-280 részt.
Ezen kívül a nyugati parti Angyalokat végig, majd után az Erőműveket (Force Works); az A Next maradék 11 számát; az MK Angyalokat amíg mennek; és mindezekhez pár kapcsolódó What if...?-et.

És azt hiszem, ezzel nagyjából vázoltam is az oldal Bosszú Angyalai terveit az elkövetkezendő 15-20 évre...

hopkin: végiggondolom, hogy tudunk-e valami ésszerű megoldást találni, mert a jelenlegi anyagokra már megvannak a beírók. Utánanézek. De csak okosan, mert ha sokáig erősködsz, hamar a nyakadban találod a nyugati parti angyalokat, vagy az A-Next-et...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2076 Dátum: 2009. Június 26., 17:19:02 »
Na jó. Most valami másról lenne szó. A Bosszú Angyalai sorozat 402 részes, ahogy ezt már mondtad. Te az összeset szeretnéd honosítani? Kb. 200-300 rész van vissza és ez nem lesz olyan egyszerű. Meg úgy tudom, a 211. számban két oldalon van egy összefoglaló a 203-210. részről. Amelyeket ki kellett hagyni. De ezeket is egyszer talán tervezed honosítani?

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2075 Dátum: 2009. Június 26., 17:15:25 »
Amugy komolyan gondoltam h ha szükség van rà besegitek beiràsban. Igaz h tapasztalatnak csak a Cabel & Deadpool 16ot tudom felmutatni, de mivel az a sorozat nem nagyon halad  igy örömmel besegitek ide ha vannak elfekvöben kèsz forditàsok.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2074 Dátum: 2009. Június 26., 16:54:57 »
Ugyan, nem haragszom, igazság szerint én is megemlíthettem volna, de valahogy soha nem jut eszembe.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2073 Dátum: 2009. Június 26., 16:53:38 »
Így most már érthető. És ne haragudj, hogy ilyent kérdeztem.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2072 Dátum: 2009. Június 26., 16:52:01 »
Köszönöm, tudok róla, igazság szerint az teljes egészébne nitro projektje és műve volt a Vérkötelékek című Angyalok - X-men közös történet miatt. Bár nem egyeztette velem, ejnye      
De legalább ha majd odáig egyszer elérünk - remélhetőleg még a nyugdíjazásom előtt...  - elég lesz rá hivatkozni majd akkor, és akkor le is lesz tudva .
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 16:52:32 írta Farek »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2071 Dátum: 2009. Június 26., 16:49:35 »
Öööö...Farek ezt még nem mondtam el, de úgy tudom a nitro  oldalon is van egy pár Bosszú Angyalai képregény. Pontos adat(Most néztem utána): A Bosszú Angyalai 368-369. és a Nyugati Part BA 101. Ezeket nem tervezitek belinkeni a galériába szürke színbe, ahogy a Hulkról is kiderül?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 16:50:04 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2070 Dátum: 2009. Június 26., 16:48:00 »
Köszi a gyors választ!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2069 Dátum: 2009. Június 26., 16:43:00 »
A már nálunk is fent lévő vol. 1, a 4 része mini nagyjából az Angyalok 242-248. számai környékén játszódik. A 250-esben van is utalás rá, hogy az a csapat túl van az első nagy küzdelmen.
A vol. 2, ami ugye egy 102 részt megért folyamatos sorozat vol, a 254-es szám után indul, mi is úgy tervezzük.

Egyébként szerintem ettől függetlenül érdemes a többit is olvasni, mert azért a későbbi részekhez igen sok idő múlva fogunk még elérni. De ha ragaszkodsz is ehhez, azért szerintem a HZs speciálokat, meg a
What if...?-eket nyugodtan olvasd csak el. A Minden gonosz gyökere című, az első válogatásban megjelent, Simpon család stílusban meglejent történet pl. mai napig az egyik legnagyobb kedvencem.

Sólyomszemet én is szeretem, főleg a nyugati parti Angyaloknál, és a Mennydörgőknél betöltött szerepe alapján tetszett meg a karaktere.

Ja, és óvatosan az ilyen beírásos felajánlásoknál, mert igen hamar egy Photoshop előtt görnyedve találhatod magad, átkozva a napot is, amikor ajánlkoztál  

Szerk: látom, közben Asys is bejelentkezett. Igen, terveim szerint azt a sorozatot is folytatjuk, de szeretném vele megvárni azt, míg a keletiek is odaérnek időben, vagyis a már fent említett 254-es számot.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 16:45:27 írta Farek »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2068 Dátum: 2009. Június 26., 16:37:50 »
Farek mester,a Nyugati parti Angyalok történetei várhatóak a közeljövőben?

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2067 Dátum: 2009. Június 26., 16:30:16 »
Köszi a gyors vàlaszt, akkor addig is jegelem egy kicsit az angyalokat, amenyire lehetsèges szeretnèk sorba haladni. Eddig csak a v1et olvastam abban is leginkább a mostani Hank Pymes börtönös sztory tetszett. Vègre nem csak értelmetlen bunyót lehetett làtni. Kedvenc karakter jelenleg és mindig Solyomszem lesz az angyalok közzül, bàr eddig elég haszontalan tagnak mutatkozott, de èn mindig is az emberközelibb hösöket csiptem. Amugy ha kell egy kis segitsèg az angyalok háza tàján beiràsban tudok segiteni.

+++

Még egy gyors kèrdés. A nyugati part körülbelül melyik keletipart sztoryval egy idöben indul?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 16:31:13 írta talgaby »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2066 Dátum: 2009. Június 26., 16:11:26 »
És amíg kikerül, addig nyugodtan elmondhatod, hogy eddig hogy tetszett, melyik volt a kedvenc részed (mind  ), az alap sorozat, vagy a HR, vagy a minik (pl. Angyalok Mindörökké, HZs Speciálok, stb.) tetszettek legjobban, ki a kedvenc karaktere, illetve ragálhatsz az elmúlt hózzászólásokra is. Csak hogy valami Angyalival addig is lefoglald magad

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2065 Dátum: 2009. Június 26., 16:04:45 »
Azért, mert azt nem raktuk még ki. Majd jövő héten.

Nem elérhető hopkin

• HálóZsák tag
  • Fantom
  • *
    • Deadpool HQ
Avengers képregények
« Válasz #2064 Dátum: 2009. Június 26., 15:57:33 »
Üdv vègre volt idöm komolyabban neki kezdeni az Avengers sorozatnak is, sajna a v1-232es rèsznèl elakadtam mivel valamilyen hiba folytàn nem tölti be azt az oldal. Kèrlek nézzetek utàna, valamint irjatok egy PÜ-t ha orvosoltàtok a helyzetet. Elölre is köszi ès tovàbbi jó munkàt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 26., 15:58:41 írta hopkin »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2063 Dátum: 2009. Június 11., 15:27:24 »
Igen, őket igazából én is meg akartam említeni, mert ők aztán két annyira nevetséges karakter, hogy hihetetlen! Emlékszem, milyen jól szórakoztam, amikor magyarul megjelent az a történet, amiben benne voltak.

Reagan elnök valóban nem egy hebehurgya figura, de nyilván elfáradt a szavad világ zászlóshajójának vezetése közben, meg valószínűleg vakon bízot Nick Fury-ban is...

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #2062 Dátum: 2009. Június 11., 14:05:05 »
Idézet
Mondjuk az F4 rövidlátó,mélynövésű ellenfelét,Vakondembert egyik sem übereli
És mi a helyzet Pókfej két ellenségével, Rozmáremberrel (vagy hogy hívták) aki egy emberméretű rozmár erejével és fürgeségével rendelkezik, és (állandó jellegű) tettestársával, Fehér nyuszival?
 Amúgy köszi a részt, tényleg inkább kicsit vicces volt, főleg az Elnök Úr, hát nem egy idegeskedő típus.
 A honosítás is király lett, köszi!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 11., 14:05:25 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"