A már nálunk is fent lévő vol. 1, a 4 része mini nagyjából az Angyalok 242-248. számai környékén játszódik. A 250-esben van is utalás rá, hogy az a csapat túl van az első nagy küzdelmen.
A vol. 2, ami ugye egy 102 részt megért folyamatos sorozat vol, a 254-es szám után indul, mi is úgy tervezzük.
Egyébként szerintem ettől függetlenül érdemes a többit is olvasni, mert azért a későbbi részekhez igen sok idő múlva fogunk még elérni. De ha ragaszkodsz is ehhez, azért szerintem a HZs speciálokat, meg a
What if...?-eket nyugodtan olvasd csak el. A Minden gonosz gyökere című, az első válogatásban megjelent, Simpon család stílusban meglejent történet pl. mai napig az egyik legnagyobb kedvencem.
Sólyomszemet én is szeretem, főleg a nyugati parti Angyaloknál, és a Mennydörgőknél betöltött szerepe alapján tetszett meg a karaktere.
Ja, és óvatosan az ilyen beírásos felajánlásoknál, mert igen hamar egy Photoshop előtt görnyedve találhatod magad, átkozva a napot is, amikor ajánlkoztál
Szerk: látom, közben Asys is bejelentkezett. Igen, terveim szerint azt a sorozatot is folytatjuk, de szeretném vele megvárni azt, míg a keletiek is odaérnek időben, vagyis a már fent említett 254-es számot.