Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 927930 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1971 Dátum: 2009. Május 06., 14:15:27 »
Szerencsére most állunk úgy az Angyalokkal - legalábbis egyelőre a klasszikus vonallal -, hogy egy darabig nem kell 1-2 hónapot várni. És ahogy írtam is, már közeleg az MK vonal újabb része is, szóval... jó lesz, emberek, jó lesz.

És igen, Sólyomszem azért most elég komoly vádakkal szembesül, hiszen valóban embert ölt, még ha akaratán kívül is. És tudjuk, hogy az Angyalok komolyan veszik az ilyet, hiszen az alapszabályzatukban is benne van a ne ölj parancsolat (amit egyébként olvashattok a BA kisokosban is, sok egyéb más érdekesség és exkluzív tartalom mellett (szemérmetlen önreklám ))
Azért az szerintem aranyos volt, ahogy Holdkő az esélyek felmérése után inkább megadta magát...  Pedig megnéztem volna, amint Thor és Amazon levezeti a felgyülemlett feszültséget.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1970 Dátum: 2009. Május 06., 12:13:34 »
Farek-nak és Gorgiasz-nak köszönöm az Avengers vol. 1. 229.-et!    
Hank jól nyomta,gyakorlatilag egyedül ledarálta a Mesterbűnözőket!  
Mondjuk én jobban szerettem volna,ha az Angyalok rohanják le őket,de azért így sem volt rossz!  
A lényeg,hogy Pym kiszabadult és a továbbiakban talán tisztázza is magát az ellene felhozott vádak ellen!
Csak most meg nehogy megint elszálljon magától...  
Sólyomszem viszont nagyobb pácban van;az Angyalok esküjét megszegve,embert ölt!  
De ha jól tudom,akkor önvédelem címszava alatt elejtik ellene a vádat!  
Az MK Angyalok legújabb részét én is nagyon várom már...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1969 Dátum: 2009. Május 06., 10:04:10 »
MK Angyalok 8.része hamarosan ki lesz rakva 2-3 hét belül?Ez egy nagyon érdekes hír!Azon még dolgoznotok kell,ha jól mondom!Amúgy meg van türelmem bőven!Ezért írtam,hogy a folytatást nem most várom,hanem úgy 1-2 hónap múlva!A MK Angyalokhoz sok sikert kívánok neked Farek!
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1968 Dátum: 2009. Május 06., 09:06:59 »
Nyugid, keildavid, nem kell várni 2-3 hónapot a folytatásra, egy hónapon belül tuti jön. Pymet pedig így már viszonylag egyszerű lesz tisztázni a vádak alól, de azért a további sorsa mindenképpen érdekes lesz. Persze nem lövök le minden poént a következő részekből

Ja, és egy örömhír: ha minden jól megy, akkor 2-3 héten belül végre folytatódik az MK Angyalok is a 8. résszel! Szóval aki szereti a könnyedebb hangvételű, laza kis sztorikat, az ne hagyja ki a következő részt, ahol igazi kis szupergonosz galéria sorakozik majd fel!

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1967 Dátum: 2009. Május 05., 23:04:55 »
Az egész világon?Hát ez nagyon furcsa!Akkor ez azt jelenti,hogy mindenkiknél is ez volt/van a probléma!Mindenesetre köszönöm a választ zozi56!Így most már érthető,hogy mi történt!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 05., 23:05:38 írta keildavid »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #1966 Dátum: 2009. Május 05., 22:58:22 »
Idézetet írta: keildavid
A végén még szeretnék egy-két dolgot mondani!1.Azt hittem,hogy ma nem lesz semmilyen frissítés!Hogy talán kihagytok egy-két napot!De mégis haladni fogtok a napifrissítéssel!
Majdnem kimaradt, mert a szervert bütyköltem.

Idézet
De te azt mondtad,hogy a közelmúltban egy nagy hazai képregényes oldalra is felkerült valami vírus!Melyikről beszéltél?És ez azt jelenti,hogy nálunk az egész országon mindenkikkel is volt/van ilyen problémájuk?
A kepregeny.net-nek is teljesen ugyanez volt a problémája pár napja, mint nekünk. És sajnos nem csak az országban van, az egész világon, mindenféle oldalaknál előjön.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1965 Dátum: 2009. Május 05., 22:51:48 »
Nagyszerű ez a Bosszú Angyalai történet!Érdekes,hogy a Tojásfejről végre megtudták,hogy ő műveltette a Mesterbűnözőkkel,hogy elszöktessék Hank Pymet!Bár a végén egy kicsit furcsa,mert Hank azt mondta Sólyomszemnek,hogy Tojásfej meghalt(?)!Kíváncsi vagyok a folytatásra,hogy fogják tisztázni a vádakat,amik Henry Pym ellen volt!Persze a következő részt nem most azonnal várom,hanem úgy egy-két hónapot!
A végén még szeretnék egy-két dolgot mondani!1.Azt hittem,hogy ma nem lesz semmilyen frissítés!Hogy talán kihagytok egy-két napot!De mégis haladni fogtok a napifrissítéssel!
2.A Fontos tudnivalónál azt írtad,hogy valami vírus került a szerveretekre!Az én géppemmel rendbe van,a fivérem segítségével helyrejött!Azt a fajta vírus-,kém-és reklámprogramkeresés féle programot lefutattuk és minden helyre jött!De te azt mondtad,hogy a közelmúltban egy nagy hazai képregényes oldalra is felkerült valami vírus!Melyikről beszéltél?És ez azt jelenti,hogy nálunk az egész országon mindenkikkel is volt/van ilyen problémájuk?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 05., 22:57:34 írta keildavid »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Avengers képregények
« Válasz #1964 Dátum: 2009. Május 05., 21:32:46 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1560&catid=9\" target=\"_blank\"]Bosszú Angyalai v1 229.[/a]

"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1963 Dátum: 2009. Május 02., 21:02:42 »
Skarlát Boszihoz még annyi, hogy a talgaby által említett későbbi New Avengers történetben ő is szerepel Sólyomszem mellett, ráadásul... nyami

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1962 Dátum: 2009. Május 02., 14:34:48 »
Igen, ki fog derülni a jövőre, amikor majd kijön az a sztori magyarul az Új Bosszú Angyalaiban.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1961 Dátum: 2009. Május 02., 14:08:13 »
Valamit még elfelejtettem kérdezni!A történet utolsó két oldalán van a Föld!Az előzőn rendbe van,de a következőn valami vörös fény látszott!Mi volt az?Valami robbanás?És ki fog derülni?
« Utoljára szerkesztve: 2009. Május 02., 14:11:15 írta keildavid »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1960 Dátum: 2009. Május 02., 12:11:06 »
Köszönöm a válaszokat talgaby!Így most már érthető,hogy hogyan van ez!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1959 Dátum: 2009. Május 02., 11:54:05 »
Sólyomszemről van egy egyrészes történet a New Avengers egy későbbi számában. Kiadásának esélye csekély.
A professzor Genoshára tér vissza. Az ő további történetét lásd az xfanzine-on a Deadly Genesisben.
Higanyszálról szintén az xfanzine-on olvashatsz majd a Son of M c. miniben.
A Skarlát bosziról meg szintén ott, de jóóóóóval később az Endangered Species c. crossoverben.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1958 Dátum: 2009. Május 02., 11:45:05 »
Nos van valami,ami érthető!Elolvastam a Mutánsvilág 2.könyvet!A világ visszaállt a rendes kerékvágásba!De azt nem értem,hogy Sólyomszem visszatért!Csak a jelmeze és egy újságcikk része van a kúria falán kiakasztva!Akkor hova lett Sólyomszem?Azonkívül Higanyszál és Charles Xavier Professzor hollétéről sem derült ki!A Skarlát Boszorkány meg valamely európai országban lehet,ahogy a történet végén is látható!Szóval hogy is van ez?

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1957 Dátum: 2009. Április 16., 21:13:48 »
Azt hiszem Farek a Vízióra is utalt.A Hangya aki civil néven Scott Lang-nak hívják valóban meghalt.talgaby azt nem mondanám,hogy ennek a Víziónak nincs köze a Skarlát Boszorkányhoz!Bár az emlékei megkoptak vagy más szóval kitörlődtek,de még vissza nyerheti őket!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 16., 21:41:10 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1956 Dátum: 2009. Április 16., 21:12:28 »
HÁt, azért elég sok köze van hozzá. Vegyük úgy, hogy olyan, mint amikor a szétszerelése után újra összerakták.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1955 Dátum: 2009. Április 16., 20:54:27 »
Ööö... nekem csak Sólyomszem rémlik. Ki a másik? Mert a mostani Vízió csak a nevében Vízió, köze sincs Wanda volt férjéhez.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1954 Dátum: 2009. Április 16., 20:43:17 »
Igen, ezzel egyetértek. Egészen a Káoszig, ahol aztán Bendis jól megölt három tagot is, akik közül kettő már vissza is tért...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1953 Dátum: 2009. Április 16., 15:16:51 »
Jarvist én is bírom!  
Sokkoló volt látni,ahogy Mr. Hyde megveri...    
Szerintem ez az eset volt az egyik legdurvább,legtragikusabb dolog az Angyalok életében!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1952 Dátum: 2009. Április 15., 18:25:01 »
Idézetet írta: talgaby
Genis megölte. Ez megfelelő mértékű bántásnak minősül?
Genis, mindig is kedveltelek! Te vagy az igazi Csodakapitány!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1951 Dátum: 2009. Április 15., 17:06:25 »
Idézetet írta: Farek
de biztos - és remélem is - hogy kapott mág pár nagy pofont pályafutása folyamán.
Genis megölte. Ez megfelelő mértékű bántásnak minősül?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1950 Dátum: 2009. Április 15., 16:46:19 »
Hogyne lenne! Nem tudom sajnos pontosan, de a Hulk valamelyik számában maga Hulk verte meg annyira, hogy lebénultak a lábai (ezek szerint Hulknak mégis több esze van, mint gondoltam, illetven nyilván mégsem, hiszen nem verte agyon ), és a (nálunk is fellelhető   ) Angyalok Mindörökké harmadik számában, a Végzet Erő hatására kapta vissza a járás képességét.  (Egyébként ezt a választ megtalálhatod a BA 97-es számának levelezési rovatában (!!!) is, Kaine kérdésére). Szerintem ez lehetett a legjelentősebb verése, de biztos - és remélem is - hogy kapott mág pár nagy pofont pályafutása folyamán.

Jarvis? Kedvelem, kifejezetten kedvelem. Persze, alapvetően egy nagyon sztereotíp figura, a tökéletes angol inas, akit egy-egy pillanatnyi meghökkenés után semmi nem tud kizökkenteni nyugalmából és kötelességtudatából, valamint atyai jóbarátja az Angyaloknak és mindenkinek tud komoly életbölcsességeket mondani, mint egy felturbózott Szomszédok szereplő. . De amiért mégis tetszik, az az, hogy ő általában egy jól megírt sztereotíp figura. És ezért teljesen hihető a szerepe, pláne, hogy az Ostrom idején kiderült, hogy nem életbiztosítás a munkája, és ezzel is emberibbé vált. Ráadásul az a magyarul is megjelent történet, amikor az Ostrom után vacillál a visszatérésről, és közben felidézi az Angyalok történelmét, szerintem nagyon jó, és jó oldalait mutatja meg neki, pl. a Vízióval való interakciója. Szóval ő egy olyan karakter, akit nagyon kedvelek, pláne egy-egy olyan történet után, mint ami a nálunk is olvasható 201-es számban található kis minitörténet.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1949 Dátum: 2009. Április 15., 16:09:28 »
Rick Jones-ról kifejtettem már a véleményemet a Hulk topic-ban!  
Eleinte (na jó, de elég sokáig) tényleg idegesítő karakter...  
Van különben olyan történet,ahol eltángálják(elnáspángolják)?  
Jarvisról mi a véleményed,Farek?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1948 Dátum: 2009. Április 15., 10:12:18 »
Ja, és a kis probléba listámhoz még nem is írtam oda a legfőbb problémámat: RICK JONES!!! Gyűlölöm, gyűlölöm, szíbvől gyűlölöm.   Egy kis pöcs, egy akarnok, aki, ha már neki nem lehet szuperereje, ezért mindig a hősök mellett lóg, és hozzájuk dörgölőzik. És csak azért, mert ismeri Kapit, máris mindenben ő a legkirályabb. És csakis az ő módszere lehet jó a Brigádban. Ráadásul egy pillanat alatt háta fordított Hulknak, és máris törleszkedett Kapihoz, hogy hadd legyen ő az új Bucky! És későbbi számokban még teljesen ki is van borulva ő is, meg a Brigád is, hogy miért van az , hogy miért nem veszik fel őt Bosszúangyalnak (!!!!!!), amikor olyan jóban van Kapival, bezzeg persze mindenféle alakokat, pl. Sólyomszemet igen.   Na ekkor vertem a fejem legjobban a falba, bár igazság szerint az övét szerettem volna. Hogy képzeli, hogy csak azért, mert Kapi jó fej volt vele, és mutatott neki pár fogást, akkor már egyből a csapat oldalán ügethet harcba???   Bár megmondom őszintén, imádtam volna, ha beveszik és az első kalandban megmurdel. Rádaásul akkor Kapi is beleroppant volna a fájdalomba, ami dupla haszon
Egyébként már Hulknak, illetve egész pontosan Bannernek régen ki kellett volna nyírnia, hiszen ha nincs az ő balféksége, akkor nincs a baleset, és Hulk nem teszi tönkre Banner életét. Ehhez képest mint legjobb barátja parádézott mellett éveken, évtizedeken át.
Ráadásul a legrosszabb, hogy az írók imádták a karaktert, és egyre fontosabb szerepet szántak neki, ami először a kree-skrull háború végén (ami nálunk olvasható ) csúcsosodott ki, amikor egy kézlegyintéssel elintézett mindenkit. És sajnos innen már nem volt visszaút, és nem lehetett félreállítani csak úgy az útból.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nyilván minden karakter függ a kortól, amikor a történet játszódik, valamint az írótól. Nyilván a '60-as, '70-es években kellett a fiataloknak valaki, akivel tudnak azonosluni. De azért remélem, nem tették... . Másrészt pedig a karakter nagyon komolyan rehabilitálta magát a szememben a Chronopolis oldalán is olvasható Captain Marvel (nekem akkor is Csodakapitány   ) sorozatban, ahol viccesen, jól, hihetően volt megírva a karaktere. De a korábbi pár évtizednyi nyűglődést akkor sem feledtetheti teljesen.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1947 Dátum: 2009. Április 14., 23:57:20 »
Ó, igen, mi már csak a meglepetések emberei vagyunk!  Pár hete volt egy kis szavazás, hogy szeretnének-e az emberek klasszikus történeteket olvasni, és vagy 2,5 szavazattal az igen győzött . Ezért úgy gondoltuk, hogy időről-időre, az aktuális történetfolyamból kikacsintunk egy kicsit a klasszikus, '60-as évekbe (és igen, igazad volt az időponttal), meg majd a '70-esekbe is. De ez alapvetően csak válogatás lesz, szóval egy-egy történetet tervezünk honosítani, kihagyásokkal. De azért örömteli, hogy tényleg ilyen pozitívan fogadtátok, szóval majd jöhet a folytatás, a 8. számmal és Kanggal!!!  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1946 Dátum: 2009. Április 14., 22:29:40 »
HŰHA!!Nem tudtam,hogy a klasszikus Bosszú Angyalait is tervezitek honosítani Farek és gorgiasz!!!Erről a sztoriról ha jól mondom,a '60-as években jelent meg Amerikába!!!Kíváncsi vagyok a folytatásra és sok sikert kívánok nektek!!!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 15., 10:01:33 írta keildavid »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1945 Dátum: 2009. Április 14., 20:23:06 »
Igen, elég fura, hogy mindenki Ami Kapi iránt van oda. De hát mégiscsak ő az amerikai hős. Thor csak egy európai bevándorló, Vasember egy szemét fegyvergyáros testőre, Óriás alapból gyanús, hiszen az első felesége a vasfüggöny mögül jött, biztos titokban komcsi, Darázs meg csak egy nő, aki a szemek gyönyörködtetése miatt van bent a csapatban.  Szóval ki mást lehetne imádni?  

Vasember páncélja... hát igen. De voltak még ennél érdekesebb dolgai is, pl. az orr-része, meg a kis fülecskék!   Na azok voltak csak a gáz találmányok! Nem is beszélve a beépített görkoriról...  És ne felejtsük el az első 2 számban viselt aranypáncélt, meg amikor a második számban egy kalapács kiegészítőt illeszt rá!!!  

Egyetértek Zémó (bármelyik is) mindig is komolyabb ellenfél volt, mint Tojásfej, nem véletlen, hogyha azt mondja az ember, hogy Mesterbűnözők, akkor nem a rántotta alapanyag jut az eszébe...

Egyébként meg ráadásul szerintem Zémó a szemnyílásokon keresztül kap levegőt. Szóval vagy néz, vagy lélegzik
« Utoljára szerkesztve: 2009. Április 15., 00:55:57 írta Farek »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1944 Dátum: 2009. Április 14., 20:15:44 »
Azt bírom,ahogy Amerika Kapitányt ajnározzák a többiek!Még jó,hogy végtelenül szerény ez a Rogers gyerek!  
Holott ott van mellette egy skandináv viharisten,egy bivalyerős páncélzatba bújt,milliomos műszaki zseni,meg egy ,,hatalmas'' biokémikus!Ha jól tudom,akkor Kapi rajzoló volt,mielőtt kísérleteztek rajta!Így gyakorlatilag a divattervező Darázs-zsal van szakmailag öszhangban,némileg...  
Vasember páncélja:szerintem már a páncél szájnyílása haláli,alul meg van egy kicsi ,,alsógatya''-feelingje!  Meg amikor cipeli a hátán a hordót és jajgat,halááál...
Nem tudom,szerintem Zémó még mindig komolyabb ellenfél,mint sir Tojásfej!  
1.A rajzokon folyékonynak tűnik a ragasztó.A kérdés az,hogy milyen gyorsan szilárdul meg?Ha levegővel érintkezve pillanatok alatt állagot vált,akkor nagy magasságokból nem is érdemes bevetni!
2.Valahol azt olvastam,hogy Zémó feje(arca?) teljesen viasszerű!Szerintem nincs se arcszőrzete,se haja...  
Ha viszont olyan jól szigetel a cumó (a ragasztó miatt),már az fura,hogy Zémó levegőt kap a maszk alatt...  
3.-4.Ezek tényleg érdekes dolgok!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1943 Dátum: 2009. Április 14., 17:41:59 »
Bizony, bizony, a Radioaktív Ember minden, csak nem vicc. Sőt, annyira félnek tőle még otthon is, hogy nem is merik hazaengedni, mint az egyik tavalyi Thunderbolts one-shotból kiderült. De hát ki ne félne egy embertől, akinek pusztán a közelségétől is steril lehetsz, a rákról és egyébk nyavalyákról nem is beszélve???
És ja, Tojásfej valóban egy ránézésre igen nevetséges figura, mégis sok borsot tör hőseink orra alá. Persze ilyen csapattal nem nehéz.

A klasszikus számot pedig egyszerűen muszáj szeretni  Azok a rajzok, a dumák, a megoldások... Meg Ami Kapi hazafias maszlaga...
Asys, mire gondoltál, amikor Vasember korhű páncéljáról írtál?
Ami Kapi pajzsa pedig egy komoly rejtély, mert a korai számokban voltak vele ilyen dolgok, mint a beépített mágnes, meg hogy megsemmisült, meg ilyenek. De az még biztos nem a híres törhetetlen volt

Most pedig, bár nagyon kedvelem ezt a történetet, de egy pár mondatban összeszedem, hogy miért is borulok ki tőle.
Oké, hogy ez egy '60-as évekbeli történet, és nem szabad mai szemmel mérni, de azért az ordenáré következetlenség az mindig ordenáré következetlenség marad.
1. Ez még igazából nem olyan nagy gáz, csak a bemelegítés, ezt még lehet magyarázni. Mármint hogy mikor és milyen állapotban ragad Zémó ragacsa. Levegővel érintkezve, mint Pókember hálója? És ha igen, akkor folyékony, vagy spray halmazállapotban? Mert remélem, hogy ebben az esetben a gonoszok tartályaiba is légmentes csővezetéken át töltötték.
2. Ha ez a ragasztó annyira faszentosan ragaszt, akkor hogy lehet még Zémó életben??? (alapvetően mindkét Zémó) Kezdve ott, hogy a képen, amikor beborítja őt a cucc, akkor látszik, hogy szétfröccsen. Nos, ebben az esetben jelenleg egy odaragadt maszkos csontváznak kellene még mindig ugyanott állnia, mert hogy onnan nem ment volna sehova, az tuti. De lépjünk túl ezen Viszont hogy a fenében eszik és beszél? Mert ugye Kapi mondja, hogy még a csizmájából sem tud kibújni, mert az anyagon is átszivárog a cucc. De akkor a szája miért nem ragadt a maszkhoz? Ráadásul szájnyílást sem látok rajta, tehát hogy is eszik? Intravénásan??? (Ráadásul képzeljétek el, milyen penetráns szag lehet a maszk alatt. Évtizedek óta, se hajmosás, se fogmosás, se semmi... Tényleg, vajon a haja meg a szakálla is megállt a növésben?
3. Ahhoz képest, hogy saját elmondása szerint annyira gyűlölték, hogy rejtenie kellett a személyazonosságát, mégis mindenki, még Kapi is, a családnevén emlegette, nem pedig valami fals kódnéven. Persze, legyen büszke a régi nemesi családjára, de akkor most hogy is van ez?
4. Ekkor még mindenki úgy tudta, hogy Vasember Tony Stark testőre. Viszont senkinek sem tűnt fel, hogy ez az állítólagos testőr lépten-nyomon azt hangoztatja, hogy ezt a szerkezetet is ő találta fel, meg amazt is? Ennyi gyengeelméjűt egy rakáson, akik nem tudnak összeadni 1+1-et...

Szóval így nagyjából ennyi. Mondom, ettől függetlenül szeretem ezt a történetet is, de éppen azért tud felzaklatn, ha a szívemnek kedves sztorikban nem a kor számlájára írható, hanem abszolút baromságok vannak. Persze nem kell velem egyetérteni, nyugodtan szálljon velem vitába, aki máshogy érez.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1942 Dátum: 2009. Április 14., 12:37:41 »
Elolvastam én is az Avengers vol. 1. legendás,klasszikus (és bájos)  hatodik számát!
Köszönöm a honosítást Gorgiasznak és Farek-nak!    
Voltak benne érdekes dolgok,az szentigaz!  
Viszont tanúi lehettünk a Mesterbűnözők (első) megalakulásának!  
Nem tudom,hogy ki,hogy van vele,de én végig szakadtam rajta a röhögéstől!  
Ahogy lefegyverzik Amerika Kap-ot és az Óriást a hiper-szuper ragasztóval;valamint amikor Zémó elkezd ugrálni az újságon,meglátva benne régi ellenfelét...  
A pajzsnál kicsit felkaptam a fejemet;na meg Vasember korhű páncéljánál is...  
És igen,a Radioaktív ember tényleg nem piskóta!Komoly ellenfele Amazonnak,Thornak,de még a Hulknak is!
Még a társai is félik és tisztelik!(Lásd. 228. Tigriscápa nem sok ,,embertől'' kér elnézést!)