Gery: emlékszem, valahol, talán a K.Net fórumán már láttam ezt a listát És nem, nem hülyeség, teljesen igazad van a véleményeddel, felesleges minden gyenge részt közölni. És igen, igazad van, ezek valóban jó történetek, de azért én nem hagynám ki belőle pl. Pym sorsának alakulásást, ami a következő számok tartalma, valamint Vízió világuralnmi törekvéseit. Igazság szerint annak idején azért kezdtem el a 200-tól a történeteket egyben (pár valóban gyenge töltelékrész kihagyásával), mert szerintem innentől kezdve hosszú éveken keresztül nagyon jó történetek követték egymást ebben az időszakban, viszonylag kis hullámzással (pl. a 218-as, amit torkomon a késsel sem lettem volna hajlandó betenni...),szóval itt nem áll már igazán szándékomban kihagyni bármi is.
A régebbi történetek tekintetében pedig még nem egészen kristályosodtt ki a dolog, de jól látod a dolgot, valószínűleg valóban válogatás lesz a korai történetekből, mert azért mindent tényleg képtelenség lenne elkészíteni, bármennyire is szeretném. Szóval az általad említettek is biztos lesznek, de azért alapvetően az elejéről akarok haladni, illetve folytatni onnan, ahol abbahagytuk, olyan történetekkel, mint pl. a Mesterbűnözők első feltűnése Zémó Báró vezetésével, vagy pl. Kang első megjelenése. Remélem, ezek is elnyerik majd a tetszésedet.
jukjuk: igen, az MK Angyalok életében a rajzolók váltása nekem sem mindig jött be, de a történetek mindig is kárpótoltak esetlegesen ezekért. És igen, valóban nagyon egyben van ez a vonal, nem véletlen, hogy az egyik legjobb és legstabilabb színvonalú BA történet jelenleg nagyon sokak szerint. Hidd el, megéri várni a folytatásra.
És szívesen, nektek és minden más olvasónak is, illetve mi is köszönjük, hogy elolvassátok és véleményezitek őket.