Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 912793 alkalommal)

0 Felhasználó és 29 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #951 Dátum: 2006. December 06., 11:37:48 »
Idézetet írta: SithLord
Üdv HZS-csapat!Köszönöm a mindörökké képregényt.Jó munka volt,várom a folytatást!!
Szívesen. Ha elég sok jó kisfiú lesz, akkor majd jön.  

Idézetet írta: menyus80
Sziasztok!Köszönet azért hogy vége a sztrájknak és a Mikulás hozta Avengersért.Avengers a legjobb!Legalábbis nálam.Tudom hogy nem ide tartozik de Holló már nem lesz?Az MGS és Hellspawn is jöhet.
Valóban a legjobb, nálam is. De ne fogd vissza magad, nyugodtan fejtsd ki bővebben a véleményed pl. a Mindörökkéről  
A többi kérdéssel kapcsolatban sajnos nem tudok válaszolni, próbáld a saját témájukban.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető menyus80

• Indiana Jones
  • *
Avengers képregények
« Válasz #950 Dátum: 2006. December 06., 10:33:57 »
Sziasztok!Köszönet azért hogy vége a sztrájknak és a Mikulás hozta Avengersért.Avengers a legjobb!Legalábbis nálam.Tudom hogy nem ide tartozik de Holló már nem lesz?Az MGS és Hellspawn is jöhet.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #949 Dátum: 2006. December 06., 08:25:19 »
Üdv HZS-csapat!Köszönöm a mindörökké képregényt.Jó munka volt,várom a folytatást!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #948 Dátum: 2006. December 06., 08:10:12 »
ööö... Frissülés! A Bosszú Angyalai - MINDÖRÖKKÉ
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 06., 08:10:30 írta Troll »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #947 Dátum: 2006. December 06., 07:50:27 »
Köszönetet szeretnék mondani Dórika és Farek krampusznak, valamint a HZs stábnak a Mikulás alkalmi frissítéshez.  Azonnal neki is ugrok és elolvasom (bár éppen most kezdtem bele a 089-től kezdődő és 097-ig tartó történetfonalba, de az még várhat). Amint végeztem vele írom is a véleményem. Addig is ezer köszönet.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #946 Dátum: 2006. December 05., 13:15:32 »
Nem mintha egyébként is annyira rohannánk az MC2-vel. Úgyhogy ráér.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #945 Dátum: 2006. December 05., 09:54:25 »
Idézetet írta: talgaby
Idézet
Viszont itt az A-Next-es felvetésekre adott válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy az az a része az Angyaloknak, illetve az alternaítvájuknak, amit nem nagyon ismerek. Szóval jöhetnek a honosítások, bárki is értük a felelős
Ööö... igazság szerint abban reménykedtünk, hogy az MC2 Angyali részét Te vállalod... Póklány és a két kapcsolódó minije az enyém, mintha már vki jelezte volna az igényét az F5-re is, csak egy Angyali fordító kellene...
Huh-huh. Kemény. Megpróbálom valmikor beilleszteni. De kellene hozzá egy beíró, meg nekem még egy rakás szabadidő.   Szóval ha be is vállalom, akkor is biztos, hogy csak a jövő év elejétől.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #944 Dátum: 2006. December 05., 08:42:15 »
Idézet
Viszont itt az A-Next-es felvetésekre adott válaszokat olvasgatva rájöttem, hogy az az a része az Angyaloknak, illetve az alternaítvájuknak, amit nem nagyon ismerek. Szóval jöhetnek a honosítások, bárki is értük a felelős
Ööö... igazság szerint abban reménykedtünk, hogy az MC2 Angyali részét Te vállalod... Póklány és a két kapcsolódó minije az enyém, mintha már vki jelezte volna az igényét az F5-re is, csak egy Angyali fordító kellene...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #943 Dátum: 2006. December 04., 23:42:53 »
Idézetet írta: Sepi
Hmmm.... Valahogy sejtettem. De egyébként mostanában nagyon rákaptam az Angyalokra, úgyhogy lesz még egy-két hozzászolásom és köszönetnyilvánításom. Remélem nagyon nem fogjáktok megunni.
Ne aggódj, abból soha nem elég.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #942 Dátum: 2006. December 04., 20:44:36 »
Idézetet írta: Farek
Sepi: Ugye? Én mondtam!   Vízió megjelenése szerintem az egyik legjobb dolog volt az Angyaloknál, csípem a karaktert, a dolgait és a képességeit is.
Hmmm.... Valahogy sejtettem. De egyébként mostanában nagyon rákaptam az Angyalokra, úgyhogy lesz még egy-két hozzászolásom és köszönetnyilvánításom. Remélem nagyon nem fogjáktok megunni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #941 Dátum: 2006. December 04., 19:05:12 »
Sepi: Ugye? Én mondtam!   Vízió megjelenése szerintem az egyik legjobb dolog volt az Angyaloknál, csípem a karaktert, a dolgait és a képességeit is.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #940 Dátum: 2006. December 04., 13:11:36 »
Ezt sokan felvetették anno a KapAm levrovjában is, azt hiszem. Emlékeim szerint csak névazonosság van, hogy a régi olvasóknak se legyen minden teljesen megváltozva, vagy vmi ilyesmi. Nincs közük egymáshoz. Az Ultimate meg más tészta, ott szeretnek mindent megkavarni...

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #939 Dátum: 2006. December 04., 09:52:21 »
Köszi, és mert a kérdések, csak kérdéseket, a spoilerek, meg csak spoilereket  szülnek:

Spoiler:

Sharon pedig Kap eredeti mennyasszonyának a legidősebb lánya? Vagy ez csak véletlen névegyezés? Vagy csak az Ultiban variálnak ezzel?

Spoiler vége

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #938 Dátum: 2006. December 04., 07:42:38 »
Elolvastam az Avengers #058-at is és igazad volt. Az utolsó kép tényleg nagyon hatásos. Nagyon jó volt a sztori, jó volt látni ezt a "teremtés" folyamatot, és azoknak előzményét. Szép kis történet volt, főleg az volt vicces ahogyan nekiestek Viziónak az Angyalok. Vizióval kapcsolatban amikor az érzelmeiről beszélnek, nekem mindig a régi Marvel Extrában megjelent Jarvis féle visszaemlékezés jut eszembe. Szerintem az nagyon jól ábrázolja ezt a karaktert.
Amit még hozzá akartam fűzni, hogy nagyon jó volt ismét az összefoglaló a füzet végén. Legalább már megtudtam pár dolgot erről az Energikon fickóról is.
A fordítás és a beírás szokás szerint profi munka volt. Köszönet érte.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #937 Dátum: 2006. December 03., 16:37:52 »
Sepi: szívesen. Igen, Vízió eredet valóban döbbenetes, ráadásul párszor még megkavarják az évek folyamán, de azon kevés kivételek egyike, akiket nem szúrnak el nagyon..
És akkor olvasd el az 58-ast is. Az utolsó kép nagyon üt.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #936 Dátum: 2006. December 03., 11:07:48 »
Végre ma volt egy kisebb szabadidőm és ennek örömére el is olvastam az Avengers 57-et. Nagyon jó volt a sztori, de teljesen ledöbbentem amikor rájöttem, hogy Vizió tulajdonképpen Ultron teremtménye   (Lehet, hogy valamikor régebben már olvastam róla a Marvel Extra valamelyik számában, de teljesen elfelejtettem vagy elsiklottam felette). Hirtelen nem is tudtam, hogy akkor most hogy is van ez, mert eszembe jutott, hogy mintha Viziónak és Skarlát Boszorkánynak lennének gyermekei, de aztán a történet végi információs blokkban megkaptam erre a választ, köszönet érte. A történet amúgy jóra sikeredett, valamint a fordítás és a beírás is teljesen jó. Köszi Dórikának, Fareknak, Trollnak és természetesen Micho-nak.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 03., 11:09:39 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #935 Dátum: 2006. December 03., 11:01:55 »
SPOILER!
Amerikai Álom, vagyis Shannon Carter, Sharon Carter lánya, azé a S.H.I.E.L.D. ügynöké, aki a mostani AmKapban is Steve Rogers szeretője, ám Shannon az MC2-ben mástól van. Az anyjához hasonlóan bálványozza AmKapot, ezért edzete magát az emberi teljesítőképesség maximumáig, majd egy csata után kiérdemelte az eredeti Kap pajzsát is.
Röviden ennyi.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #934 Dátum: 2006. December 03., 09:04:19 »
Épp Next A-t olvasgatok. Spoilert kérek. Amerikai Álom kicsodája Amerika Kapitánynak? Bocs ha már kérdeztem.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #933 Dátum: 2006. December 01., 23:28:29 »
Idézetet írta: Coverex
Hadd legyek a 234535. aki gratulál a fordításhoz.Előreláthatólag melyk történetszál kerül folytatásra mik a terveitek?Lesznek e még dokumentációk a számok végén mert csíptem őket és nagyon igényesnek taartottam.
234535-ödszörre is köszönöm, és nagyon jól esik.  
A tervek? Gyakorlatilag innetől kezdve kihagyások nélkül (na jó, egy-egy nagyon gyenge rész kimarad), folyamatosan tervezzük az első sorozat végéig. Persze már van pár rész fent, ami korábban kikerült,(ostrom, olümposzi kaland), de így legalább azokat is utol fogjuk érni. Közben pedig, amint odaérünk az időben, párhuzamosan tervezem a nyugati parti tagozat kalandjait is folytatni, mert ahogy többször is említettem, a kedvencem. És természetesen közben egy-egy különszám, egy nagyobb közös történet, ilyesmik. Megfelel a kínálat?  
A dokumentációkkal kapcsolatban örömmel hallom, hogy egy újabb elégedett fogyasztót üdvözölhetek sorainkban. Azonban ezekkel egyelőre leállunk, mert mind a fordítási, mind a beírási kapacitás visszább szorult. Teljesen nem adjuk fel, egy-egy érdekesebb eseménynél és szereplőknél még megjelenik majd egy újabb (illetve a CoMor-ral közösen honosított Galaktikus Vihar Hadművelethez még kapcsolódik pár -  COMOR, MERRE JÁRTOK A KÖVETKEZŐ RÉSSZEL????   ), de minden számhoz már nem fog felkerülni. És amint végre befejeződik a méltatlanul sokat szenvedett GVH, egy kicsit átláthatóbb formába rendezzük őket.

Gdat88: hogy érted, hogy igazak a mitológiájuk?
szerk: talgaby nagyjából megválaszolta.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 01., 23:29:23 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #932 Dátum: 2006. December 01., 23:26:48 »
Volt köztük pár kilométer, hogy békén hagyhassák egymást. És a Marvelben az ókori istenek nem mindenhatóak, csak képesek uralni bizonyos mértékben a velük asszociált dolgokat (Thor képes uralni egy vihart, Herk marha erős, Hádészhoz kerülnek a benne hívők, Zeusz tud villámot szórni stb. stb.). Egyébként rajtuk kívül léteznek még a mitikus egyiptomi, távol-keleti, indiai, afrikai, indián stb. istenek is, csak többnyire a görög-északi vonal van jelen az emberek közt.

Nem elérhető Gdat88

• Donald kacsa
  • *
Avengers képregények
« Válasz #931 Dátum: 2006. December 01., 23:19:33 »
Az, hogy lehet, hogy Thor és Herkules mitológiája is igaz?

Nem elérhető Coverex

• R2-D2
  • *
Avengers képregények
« Válasz #930 Dátum: 2006. December 01., 22:17:37 »
Hadd legyek a 234535. aki gratulál a fordításhoz.Előreláthatólag melyk történetszál kerül folytatásra mik a terveitek?Lesznek e még dokumentációk a számok végén mert csíptem őket és nagyon igényesnek taartottam.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #929 Dátum: 2006. December 01., 08:54:50 »
Nem, hanem akkoriban nagyon elterjedtek voltak az ehhez hasonló amatőr rádiósokból álló csapatok, akik bizony néha elég fontoskodóak tudtak lenni hivatalos szervekkel is (bár segítő szándékkal). Volt is ilyen film asszem. MIndegy, szóval ezért kerülhetett bele ide is egy ilyen csapat. Tükrözve adott kor szellemét.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #928 Dátum: 2006. December 01., 08:45:24 »
Nekem azért egy kicsit erőltettnek tűnik ez a tini brigád. Azt venni ki belőle, hogy az írók akkoriban nem nagyon tudták továbbfűzni a történet fonalát.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #927 Dátum: 2006. November 30., 11:23:06 »
Talgaby nagyjából elmondta, amit tudok és amit érdemes tudni a Tini Brigádról.  

Hulk beszédhibáit pedig nézzük el neki, hiszen legalább a betűszám stimmelt. Különben is, néha én is összeszavakat a keverem.  

Igyen, Hulk lábujjainak problémája valóban megérne egy No-Prizet, sőz, ha jól tudom, annak meg is ért, vagy legalább is már felvetették. Valahol, az egyik dokumentációnkban nálunk is szerepel.

Az Ultimate Avengers rajzfilm pedig valóban nagyon rendben van. Gondolom Hulk vonalával nyitva hagyták az esetleges harmadik rész lehetőségét. Felőlem, ha nem romlik a minőség, akkor jöhet  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #926 Dátum: 2006. November 30., 08:30:58 »
Hulk beszédében az jó, hogy Hulk beszéde mindig helyes, mert egy nyápic ember se merte még kijavítani Hulk bészédét. És aki megpróbál kötözködni Hulkkal, azt Hulk lezúzza!
Idézet
Egyébként kik ezek a Tini Brigád-os kölykök?
Rick Jones akkori kavarása. Egy csapat kölyök, akik rádiózgatnak, figyelnek az olyan hétköznapi jelenségre, hogy űrlények támadnak a Földre, szuperbűnözők szuperbűnöznek, szökőár közeleg stb. és telerádiózzák vele az USA-t, főleg a szuperhősöket. Nagyon röviden ennyi. Majd Farek gondolom hosszabb magyarázatot fűz hozzá.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #925 Dátum: 2006. November 29., 18:52:23 »
Idézetet írta: Troll
http://torrentspy.com/torrent/536559/Ultim...ngers_the_Movie
http://torrentspy.com/torrent/840655/Ultim...ip_Xvid_Saphire
nem is tudtam, hogy van 2. része.
Köszi Troll.  

Végre sikerült elolvasnom az Avengers második számát is. Nem volt rossz, de ez az Űrfantom egy kicsit nevetséges volt. Viszont volna pár észrevételem. Az egyik, hogy felfedeztem két darab nyelvtani hibát, elírást. Az egyik a 7dik oldalon a negyedik képkockában van, található egy felesleges "a" betű Hulk beszédének első szavában. A második a 20dik oldal első képkockájában, szintén Hulk beszédében hiányzik egy "a" betű a Kakaó szóból. (Valószinűleg a számítógépek furmányos világában előforduló megmagyarázhatatlan jelenségének eredménye képpen teleportált az az "a" betű rossz helyre  .)
A másik észrevételem amiről nem ti tehettek az ismét Hulkkal kapcsolatos. Azt vettem észre, hogy az első 10 oldalig csak három lábújja van, utánna pedig négy. Hová tünt az ötödik lábújja???   Ez szerintem megérne egy No-Prize díjat, de már biztos kiszúrták ezt anno. Ettől függetlenül jó volt a sztori és köszönöm, hogy elolvashattam.  

Egyébként kik ezek a Tini Brigád-os kölykök?
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 29., 20:28:31 írta Sepi »

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 29., 14:03:46 írta Troll »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #923 Dátum: 2006. November 29., 12:53:44 »
Egyébként tudja valaki hogy honnan tudnám megszerezni az Ultimate Avengers rajzfilmet, mert engem nagyon érdekelne. Előre is köszi.

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #922 Dátum: 2006. November 29., 12:50:17 »
Idézetet írta: Farek
Eltelt pár óra, és most végeztem az Ultimate Avengers II: The coming of the Black Panther (A Fekete Párduc eljövetele) című rajzfilmmel. Nekem az első is nagyon tetszett, de ez igazán nagyon király volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Ez nekem is sokkal jobban tetszett. Az elsőben még csak a csihi-puhi ment. De itt sokkal több érzelmet kaptak a szereplők, amitől sokkkal karaktertesebbek is lettek. Ezek után az első már csak prológnak tűnik.

Spoiler:

A közepén azt hittem Hulk tényleg megmakkan. De így sokkal jobb lett a befejezés. Mondhatni klasszikus. Pym halála pedig elvette a már megint senki sem hal meg a jók közül élét a dolognak. Kedvenc poénjaim: "Az én életem, az én kockázatom A te egód!" "Hulk zúzd le az üveget (itt egy kicsit Kirk Spock utánérzet volt a jelenet, de sebaj az is klasszikus). És a végén is röhögtem amikor Thor anekdotázni kezd Fury-nak. Jarvis meg ahogy fapofával levitorlázik a törlőkendővel.  

Spoiler vége