Hadd legyek a 234535. aki gratulál a fordításhoz.Előreláthatólag melyk történetszál kerül folytatásra mik a terveitek?Lesznek e még dokumentációk a számok végén mert csíptem őket és nagyon igényesnek taartottam.
234535-ödszörre is köszönöm, és nagyon jól esik.
A tervek? Gyakorlatilag innetől kezdve kihagyások nélkül (na jó, egy-egy nagyon gyenge rész kimarad), folyamatosan tervezzük az első sorozat végéig. Persze már van pár rész fent, ami korábban kikerült,(ostrom, olümposzi kaland), de így legalább azokat is utol fogjuk érni. Közben pedig, amint odaérünk az időben, párhuzamosan tervezem a nyugati parti tagozat kalandjait is folytatni, mert ahogy többször is említettem, a kedvencem. És természetesen közben egy-egy különszám, egy nagyobb közös történet, ilyesmik. Megfelel a kínálat?
A dokumentációkkal kapcsolatban örömmel hallom, hogy egy újabb elégedett fogyasztót üdvözölhetek sorainkban. Azonban ezekkel egyelőre leállunk, mert mind a fordítási, mind a beírási kapacitás visszább szorult. Teljesen nem adjuk fel, egy-egy érdekesebb eseménynél és szereplőknél még megjelenik majd egy újabb (illetve a CoMor-ral közösen honosított Galaktikus Vihar Hadművelethez még kapcsolódik pár - COMOR, MERRE JÁRTOK A KÖVETKEZŐ RÉSSZEL???? ), de minden számhoz már nem fog felkerülni. És amint végre befejeződik a méltatlanul sokat szenvedett GVH, egy kicsit átláthatóbb formába rendezzük őket.
Gdat88: hogy érted, hogy igazak a mitológiájuk?
szerk: talgaby nagyjából megválaszolta.