Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 910714 alkalommal)

0 Felhasználó és 13 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #921 Dátum: 2006. November 29., 07:51:27 »
Szívesen Sepi, rajtunk nem múlik az örömöd   . Egyébként pedig igen, az Angyalokra valóban mondható, hogy egy Deus Ex Machina által összerjött csapat  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #920 Dátum: 2006. November 28., 11:31:05 »
Most végre sikerült nekiállnom a Bosszú Angyalai képregényeknek. Eddig a legelső számot olvastam el, és nagyon tetszett. Főleg Hulk vurslis kinézetén feküdtem be  . Köszönöm, hogy elolvashattam  .
De azt nem gondoltam volna, hogy Lokinak köszönhetjük az Angyalok megalakulását  . Amint tudom igyekszem elolvasni a többi számot is, és írok arról is véleményt. De addig is mégegyszer köszi. Szép munka volt.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #919 Dátum: 2006. November 26., 18:14:46 »
Semmi gond, megvárunk a véleményezéssel   Egyébként pedig nem kell aggódnod, nem hagyjuk ABBA (The winner takes it all   ) az Angyalokat. Sőt!
A nyugati partiakat pedig majd fogjuk folytatni, csak mega akarom várni, amígy a fúvonal is nagyjából elér odáig, ami pár hónap, hogy utána az időbeli hivatkozások rendben legyenek. De hidd el, megéri várni, mert szerintem a legjobb Angyali sorozat.

És úgy általánosságban: remélem, hogy a véleményezések sem maradnak el. Higgyétek el, a 26. köszönöm is megteszi. És, amitn azt korábban a sztrájk témában is írtam, tudomásom szerint még sem én, sem pedig a többi itt jelenlévő nem harapta le senki fejét azért, mert kezdő olvasó, most ismerkedik a témával, és úgymond "evidens" dolgokat kérdez. Szívesen megválaszolom a legalapvetőbb kérdéseket is, nem fogok odaröffenteni, hogy 'kuss, ne kérdezz ostobaságot', vagy 'ezt már dumáltuk 25 oldallal korábban' (esetleg utalok rá, hogy hol találod, de nem várom el mindenkitől, hogy mindent visszalapozzon, szóval csak merészen). Másrészt, ahogy fent említett hozzássólásomban írtam, nem feltétlenül elemző értékeléseket várok az olvasóktól (kivéve pl. Regnar, Tom1 és talgaby   ), bőven elég egy gondolatébresztő felvetés is, amint el lehet vitatkozni, lásd a párral korábbi hozzászólásomat október 24-én, amikor fölvetettem, hogy milyen ostobaságnak tartom Ami Kapi reggeli duplaszaltóját. Szóval jöhet bármi, amiről lehet beszélgetni.

ANGYALOK ELŐRE!

Eltelt pár óra, és most végeztem az Ultimate Avengers II: The coming of the Black Panther (A Fekete Párduc eljövetele) című rajzfilmmel. Nekem az első is nagyon tetszett, de ez igazán nagyon király volt!!! Mindenkinek csak ajánlani tudom.
« Utoljára szerkesztve: 2006. November 26., 20:11:20 írta Farek »

Nem elérhető PGergo

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #918 Dátum: 2006. November 25., 16:55:57 »
Ne hagyátok abba a Bosszú Angyalait! Nemsokára én is véleményezni fogok, csak előtte még elolvasom azt a pár részt. A Nyugati Parti B.A.-it fogjátok folytatni?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #917 Dátum: 2006. Október 30., 08:35:29 »
Idézet
Mostanában mást se nagyon olvasgatok, mert ilyen a hangulatom:  
 De a JLA vs. AA lehet, hogy dobna rajta egy kicsit.  
Ne aggódj, ha rajtunk múlik, akkor Mikuláskor és Karácsonykor majd felvidulsz. Legalább is az Angyalok miatt.

Hm, nem is tudtam, hogy a JLA megküzdött az Anonim Alkoholistákkal  

Talgaby, bocsi, de kicsit türelmetlen voltam, meg egy leheletnyit piás. De köszi a véleményezést mindenkinek. És nem fogom abbahagyni, mert nekem is öröm. Általában.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
Avengers képregények
« Válasz #916 Dátum: 2006. Október 29., 19:15:24 »
Mivel talgaby a véleményemet már elmodta ezért csak egy aprósággal szeretném megdícsérni a stábot: Amerika kapitány nótája a zuhany alatt igazi tüntető sláger ám!!!!
Jó ötlet volt

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #915 Dátum: 2006. Október 29., 13:58:17 »
Mostanában mást se nagyon olvasgatok, mert ilyen a hangulatom:  
 De a JLA vs. AA lehet, hogy dobna rajta egy kicsit.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #914 Dátum: 2006. Október 28., 18:41:41 »
Nos, akkor lássuk azt az Avengers v1 #212-t...

Történet: előrebocsátom, hogy a főszál nem tetszett. Egy hybóriai pár csak úgy eltölt 10000 évet Virginia kellős közepén? Ami márcsak azért is vicces, mert a hybóriai államok elvileg vhol Európa környékén voltak... A barbár viselkedése még úgy-ahogy elment, hisz gondolom Conan se viselkedett volna másképp. Az aranyos volt, hogy első reflexe a kocsma keresése volt...  A nő viszont már-már fárasztóan viselkedett. Először ott lohol a férfi nyakában, mint vmi pincsi, majd besértődik és lelép, mikor meg visszatér levág egy nagy hisztit, lerombolva Washington külvárosának felét, végül meg megáll, elpityeredik, és eltűnik a semmibe. Ha így belegondolok, ez a Gorn lehetett a világ legtürelmesebb embere, ha egy ilyen nő mellett képes volt lehúzni tízezer évet komoly megőrülés nélkül...
Ami viszont tetszett benne, azok az apró kis jelenetecskék voltak. Tigra ráijeszt Jarvisra, az meg a frász kitöri, de a tejet nem lötyögteti ki (látszik, hogy Angyalokon edzett inas ). Tigra egyébként is első számú kedvenccé lépett most elő nálam Bestia távozása után. Közel sem olyan humoros, de vannak jó beszólásai ("Nem látott vki pár egeret?"). Meg egyébként is, kinek ne kellene egy ilyen házicicus?   Tony is jó volt, ahogy magában morfondírozik, hogy milyen kedves, hogy a nő megengedte, hogy maradjon éjszakára... a kanapén.  Elképzelem, milyen képett vághatott, mikor ezt meghallotta.  A titkárnő is jó volt: renoválás kell a buli után? Ismeri a főnökét.  

Fordítás: Hmm, kezdem egyre inkább azt sejteni, hogy eredetileg nem is volt ennyire humoros ez a Bosszú Angyalai sorozat, és Farek mester titokban kicsit feljavítja az eredeti szöveget. Csak abba ne hagyd!  Nagyon tetszett enneka fordítása is, bár az az egy kicsit furcsa volt, hogy vagy 2 oldalig tartott, mire rájöttem, hogy a pár teljesen más nyelvet használ, ezért nem értik őket. Nem lehetett volna egy <>-ba rakni a szövegeiket?

Beírás: Ugyan, mit lehet mondani, tökéletes. Komolyan. Egyre inkább gondban vagyok ennél a résznél, mert egyszerűen már nem jut semmi új dícséret az eszembe.

Összesítve: Nos, az új csapat első kalandja kicsit felemás lett, innen már csak jobb legyen! Kíváncsian várom, hogyan fog alakulni a további sorsuk. Jan és Hank kapcsolatára csak azért nem tudom ezt elmondani, mert azt nagy vonalakban már ismerem. De képregényben érdekes lesz látni kibontakozni.
Farek, Dórika, Micho (te is aztán mindenben benne vagy...) és Troll: Köszi szépen
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 29., 19:25:04 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #913 Dátum: 2006. Október 27., 23:39:29 »
Miért nem vagy képes sose kivárni a szombatot? Kapsz majd egy kritikát holnap...
(Meg se forduljon a  fejedben, hogy abahagyoda honosítást, akkor sokan nagyon  lennénk...mégha ez a fórumon nem is látszik...)
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #912 Dátum: 2006. Október 27., 23:34:10 »
Emberek! Hát már tényleg senkit nem érdekelnek az Angyalok???       Akkor kénytelen leszek magam

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #911 Dátum: 2006. Október 24., 16:43:17 »
A jelen képregényre vonatkozóan fordítás közben a következő kérdések merültek fel bennem:

Amikor Vasember átöltözik civilből a vasgúnyába, a csaj meg bent alszik, ja, szerintem is csak úgy átöltözik ott, miután vetett egy futó pillantást, hogy a csaj a hálóban, 10 méter messzeségben alszik. Ugyan már! Ennél azért még ő is egy kicsit komolyabban óvta akkortájt a titkos énjét!
Aztán amikor Kapi felkel. Ja, a jó Kapitány biztos minden reggel csinál egy szaltót felkelés után, mi? Idióta.
Meg a legutolsó oldalon, amikor a csaj távozik, erre valaki benyögi, hogy "Azt gyanítom, hogy egy mutáns lehet! " Ez minek kellett? Meg miből gyanítja? Meg ilyenek. De ezektől eltekintve öröm volt fordítani, ráadásul ez már komolyan felvezeti a későbbi kavarásokat Fullánkka, illetve Pym-mel.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #910 Dátum: 2006. Október 20., 23:42:10 »
Frissülés!

Bosszú angyalai #212

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #909 Dátum: 2006. Október 16., 19:50:13 »
Hát mostmár igyse-úgyse kell túl sokat várni...hála 1-2 új beírónak ismét elindult a szekér, szóval már igyekszünk a GVH ügyben folyamatosan felmutatni a részeket...(szeretnénk , hogy minden frissítésben benne legyen 1 legalább)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #908 Dátum: 2006. Október 16., 17:47:48 »
Ja, a karácsonyi hangulat nem igazán fogja áthatni a tervezett képregényt. De sebaj, a történet mindenkit kárpótolni fog.

A GVH-t meg kezdd el, de ne siess olyan nagyon, nehogy hamar beérd a jelenlegi történetvonalat és akkor megint várakoznod kelljen  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #907 Dátum: 2006. Október 16., 14:22:17 »
A tied se? Össze kellene kaparni valami direkt karácsonyit lassan...

Tényleg, frisült a CoMor! Lassan neki kellene már állni ennek a GVH-nak...kegyetlenül le vagyok maradva...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #906 Dátum: 2006. Október 16., 14:16:24 »
Igen, lesz BA meglepetés, ha nem is direkt karácsonyi történet. De szerintem ez nem lesz olyan nagy baj.

Damage Control:      

Ja, és ajánlom mindenki figyelmébe, hogy a CoMor-on végre - sok már minden mellett - folytatódik a Galaktikus Vihar Hadművelet!   Jíhá!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #905 Dátum: 2006. Október 16., 14:11:05 »
Tehát megint lesz Angyalok Karácsonyi különszám? Az olvasók nagyon el lesznek kényeztetve, mert F4-ből is kapnak valamit (aminek a fordítása rettentő vidám dolog volt néha ...kis önreklám).

Farek: teljes mértékben igazad van. De lassan el tudok képzelni egy olyan jelenetet a Damage Control központjában, hogy:
- Riadó!
- Mi történt? Galactus megtámadta a Földet?
- Nem.
- Akkor a Mutáns Testériség randalírozik már megint?
- Nem, rosszabb.
- De mi???
- A Bosszú Angyalai új tagokat választanak!
- Te jóságos Atyaúristen!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #904 Dátum: 2006. Október 16., 09:10:12 »
talgaby: Mintha hájjal kenegetnének, köszi. Igen, az Angyalok tagváltozása a legtöbb esetben zűrös, de hát nem izgalmasabb így, mint egy kerekasztal beszélgetés, ahol anonym szavazás dönt? 24 oldalon át?  
A kimaradt részekért pedig nem nagy kár, hidd el. Nem tudom, hogy mi történhetett ott akkoriban, hogy ennyir író jött és ment, de biztos megovlt a jó oka. Most egy darabig nem lesz ugrás, kivéve persze a 221-et, ami már fent van.
Egyébként ha valakit érdekel, Angyal hamarosan visszatért, egy felettéb meglepő vendégszereplővel együtt.

És azt hiszem, most már kezdhetek sejtetni... Már közeleg a Mikulás... meg a Jézuska... és velük jönnek az Angyalok is...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #903 Dátum: 2006. Október 13., 22:40:47 »
Nos akkor, mai alanyunk neve Avengers v1 #211:
Az első három oldalból már meg lehet tudni pár fontos dolgot. Az egyik, ami nekem eddig sose tűnt fel, hogy közel tíz részt közel tízen írtak. Tidtam, hogy a Bosszú Angyalai eléggé tranzitszerű volt akkoriban a karakterek számára, de hogy a készítőknek is... A második, hogy azért az Angyalokank is voltak...hááát... gagyi(nak tűnő) kalandjaik. Értelmes időjárási műhold? Na neeee... ezt így látatlanba talán nem is kár, hogy csak 5 sorban láttuk. A harmadik pedig az, hogy a beíró mindent visz...vagy  aszerkesztő? Vagy  a főszerkesztő...? Egyszóval, a Marvelnél tényleg nem kellett a hülyéskedésért a szomszéd (irodába se) menni. Imádom az ilyen jeleneteket
A történetről pedig...nos, az egyszer biztos, hogy csakis a Bosszú angyalainál fordulhat elő, hogy a tagok kiválasztása egyenesági folyománya egy teljeskötű tatarozás.  Bár a cselekmény jóformán összefoglalható három mondatban, de ezt olyan jól adják elő, hogy a fenét se érdekli, hogy gyakorlatilag arról szólt az egész, hogy felvezessenek egy új felállást. Bestia távozása elszomorít, a szőrgolyó itt is bebizonyította, hogy miért kedvelem én őt annyira...ennyi hülyéskedést egy embertől...még  ahalála előtt is kész drámakirályként adta elő magát. Holdsárkány pedig ismét hozta  aformáját. Nem is értem, miért nem tetszik Fareknek, pedig olyan kedves és szeretnivaló... ...mint egy fogfájás. Sok-sok fogfájás, hátviszketéssel kiegészülve. De a megjelenése legalább két dologban jó volt: összehozta Jégembert és Hold Lovagot ("Remélem találok egy taxit." "van egy olyan érzésem, hogy igen"  ), továbbá Herket és Energikont ("Én egy barátságos alak vagyok, ezért verek mindenkit félhülyére" Hát nem aranyos? ). Komolyan mondom, a mai képregényekből az ilyen nem  is burkolt ömény ökörködés hiányzik igazán. Ezért szép ez a régi korszak.
A fordításról: Először is, gondolom kész élmény lehetett. Mert az olvasása tuti az volt. Még a kopaszka is, aki már annyira ellenszenves, hogy átmegy a kínosan röhejes kategóriába. De mindezek mellett (vagy ellenére?) a magyar változat már kijelenthető módon hozza  amegyszokott remek formáját. Egyetlen szálkaként Bestia 4. old.-i szövegében a "Fiú", ha eredetiben "Boy", vagy "O Boy" volt, akkor inkább "Öregem" magyarul, a "fiú"-t szerintem ilyen felkiáltásként nem használjuk.
A beírásról mit mondhatnék? Nagyon jó. Szép tördelés, arányosan elhelyezett szövegek, de hát mi mást is várhatnánk Dórikától?  Szép munka.

MIndent egybevetve...: A viszonylag tömören összefoglalható cselekménye ellenére, amitől az Ultimate-ekben falra tudok mászni, ez egy hihetetlenül remek számnak bizonyult. Ha minden Bosszúangyal-képregény ilyen lenne, átnyergelnék hozzájuk az X-Menről. Komolyan  Örök hála Fareknek, Dórikának és persze a borítómágus Trollnak érte!  
(hmm, így visszaolvasva, ez elég szép nagy darabra sikerült...    )

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #902 Dátum: 2006. Október 13., 08:16:00 »
Ryder: igen, szép volt a rím, csak így tovább   Amerika Kapitány csak ebben a részben nem volt szimpatikus? Látszik, hogy még nem olvastál elég BA történetet...   Mg jön pár rész, aztán újabb csapatváltozás lesz, ami a sors észeszélyéből fent is van már az oldalon (a 221-es szám), szóval nem marad sokáig ez felállás, ne aggódj. De azért addig még történik egy s más. Egyébként pedig lehet, hogy Bestia szőre szebb, de Tigra szebb a szőr alatt  

Beigli69: Ne sajnáld annyira a kimaradt részeket, tényleg nem voltak túl nagy durranások, ráadásul a történetfolyamban sem hagytak maradandó nyomot. De igen, van rá esély, hogy felkerüljenek, csak először az a majd kétszáz rész megy fel, ami az első sorozat végéig tart. Szóval várni kell még rá, de esély az van. Szép álom, hogy nyugdíjssakoromra minden első sorozatos BA felkerüljön  
Heti frissítésben szerinm egyelőre nem negyon reménykedhetünk, mert a beírók leterheltek, szóval egyik héten F4, másikon BA. De azért szerintem ez így sem rossz  

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #901 Dátum: 2006. Október 12., 17:42:04 »
Sajnálom hogy kimaradtak ezek a részek,    de sebaj, örülök hogy legalább összefoglaló van, ez azért segít. A 211 hatalmas  .    cskaígy tovább (remélem hetente egy mindig lessz)
.
.
.
.
A kimaradtakra ugye abszolút nincs esély ?

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #900 Dátum: 2006. Október 12., 17:13:45 »
Megkésve bár de törve nem, Avengers #211 szerintem:(rímelett láttátok?  )

Nos, elég sok részt kihagytatok-tál, de ezt a a kétoldals összefoglalóval sikerült pótolni, ez jó dolog.
Ebben a részben Amerika Kapitány nemvolt szimpatikus.Azért, mert valami faszi száz évvel ezelőtt hozott egy törvényt -ami simán megváltoztatható- mért kell megtartani?Nem volt jó banda így 8an?(vagy hányan is voltak ebben a korszakban?).
Ráadásul senkinek nem volt ínyére, szóval nemértem.Elmentek a legjobb szereplők, és helyettük jött egy akit nemcsípek.
Amúgy a sztori jó volt, maga a főgonosz valóban ellenszenves, a képi világgal sincs semmi baj.
Jokasztával gondolom még fogunk találkozni, mint gonosz(?), remélem ezt is magyarul olvashatjuk majd legalább olyan remek honosítás keretében mint amit a szóban forgó részben műveltetek(tényleg hogyhogy ennyien szegődtek Farek mellé?).
Tehát már várom a következő részt, remélem Tigra minnél hamarébb eltávozik.
Bestiának szebb volt a szőreee!

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #899 Dátum: 2006. Október 11., 16:27:10 »
Szerintem a Megtorló ipsét nem kell komolyan venni, aztán már egész elviselhető.
Namort viszont én sem bírom.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #898 Dátum: 2006. Október 11., 10:42:45 »
Igen, azt hiszem Kaine-nek már kifejtettem pár szóban a véleményemet Rick Jones-ról. Bár, ahogy korábban említettem, az ő oldalán felkerült CSODAKAPITÁNY sorozatban egészen tetszett a hozzáállása szóval egyértelmű, hogy nagyban függ az íróktól.

Nem tudom, nekem nincs igazán bajom az Ultimate Carollal. Legalább is eddig. Egy kötelességtudó fapicsa, de ez nem igazán zavar. És egész jó fej volt az Ultimate Extinction-ben, amikor Sue-val vitatták meg az UFO fiújáról szóló híreket.

Talán az ért nincs bajom vele, meg mondjuk JJJ-vel, mert úgy érzem, hgoy ez valahol egy felvett póz, ami mögött lapul valami emberi. Viszont Holdsárkány simán seggfej és kész. Ő ilyen, és nincs mögötte semmi.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #897 Dátum: 2006. Október 11., 08:42:22 »
Farek: Nem nagyon szeretem az öncélú erőszakot. Na jó, gyűlölöm. AMit meg Frank csinál, már régóta ez. Szinte minden Marvel-képregényt le lehet általában nagy vonalakban zanzásítani 1 mondatba, ez nála a "Bemegy, fejbelő, továbbál."-ban merülne ki, kicsit sarkítva. És a mai napig nem értem, hogy ebben mi a jó az embereknek (lehet, hogy az, hogy egyre véresebb és véresebb az egész?). Nem mondom, hogy rengeteg sztoriját olvastam, de eddig egy crossover kivételével egyik se tetszett (és ez még enyhe vélemény). És az a crossover is csak a humora miatt, de arról se Frank tehetett.

Ez a Rick Jones-elmélet érdekes. kaine-nel megosztottad már?  Namorban a nagy képe tényleg idegesítő, de nagy átlagban én elviselem, sőt, a Fanzine-on is futó sorozata nekem kifejezetten tetszett. Holdsárkány meg...nos, ő Holdsárkány. Kellett egy ilyen karakter is (nem lehet még JJJ se ott mindenütt  )

Tényleg, ha Holdsárkány ennyire irritál, akkor mit mondasz az Ulrimate Carol Denversre? Mellette amaz egy igazi tündibündi imádnivaló cukorfalat.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Október 11., 08:44:11 írta talgaby »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #896 Dátum: 2006. Október 11., 08:03:12 »
Talgaby, mit vétett ellened a Megtorló? Keresztbe tett a csládnak és beszennyezte a becsületedet?  

Akit én még alapvetően ki nem állhatok, az Rick Jones a "mindenbe belekotyogok, mert fasza gyereknek hiszem magam, aztán jól megsértődök, amikor a szuperhősök - teljes joggal - letolnak és kihagynak mindenből" és Namor a fenenagy "sértett főúri méltóság vagyok" hozzáállásával.
De akkor is Holdsárkány a csúcs.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #895 Dátum: 2006. Október 10., 17:54:11 »
Ja bocs. Azt hittem, hogy Frank Castle7 a Megtorló. És jól hittem!
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #894 Dátum: 2006. Október 10., 17:53:20 »
Hmm, átnéztem kétszer is azt a hsz-t, de én Frank nevét akkor is csak egyszer látom ott...

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Avengers képregények
« Válasz #893 Dátum: 2006. Október 10., 17:47:33 »
Idézet
Ó, és lehagytam Frank Castle-t.
Ja. Kábé négyszer említetted!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #892 Dátum: 2006. Október 10., 13:31:10 »
Nono...Moon Knight az a Holdlovag, hímnemű, fehérbe öltözött (egykori) milliomos és oplyaboy, önjelölt igazságosztó, akiről meg Farek, az Moondragon, aki nőnemű, tök kopasz, kicsit(?) magasan hordja az orrát ésmindig akkor van ott valahol, amikor nagyon nem kéne.

Idegesítő karakterek? A demagóg J. Jonah Jameson, a Megtorló, az összes begyöpösödött agyú mutánsellenes neofasiszta hajlamú szónok Strykerrel az élen, a Megtorló, Kardfogú, akinek többnyire elég egysíkú a gondolkodásmódja ("belezzük ki!"), a Megtorló, többségében az Ultimate-karakterek, élükön a Fury-AmKap-Carol Denvers háromszöggel, a Megtorló és persze az igazi Ms. Marvel, aki úgyszintén egy fennhéjázó nőszemély tud nem gyakran lenni. Ó, és lehagytam Frank Castle-t. Nos, többnyire ők.