Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 910558 alkalommal)

0 Felhasználó és 16 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #831 Dátum: 2006. Augusztus 21., 12:12:43 »
Idézet
Ha jól tévedek ez egy 1988-as film. Kíváncsi lennék melyik volt előbb.
Ez a szám 1980. októberi, szóval nem kétséges az elsőbbség. De érdekes a meglátás.
Talgaby: egy kicsit el kell keserítselek, most még lejön két rész, aztán terveim szerint kihagyok vagy 8-at, amikben a legjobb esetben is csak átlagosnak mondható történetek vannak, és főleg azokban szerepel Bestia. De remélem, ezért ez nem veszi el teljesen a kedvedet.   Utána is lesz egy-két ugrás, majd tényleg egyben lejön jó pár történet. Legalább is ez a terv.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #830 Dátum: 2006. Augusztus 21., 00:40:51 »
A Star Trek TNG második szezonja, egy olyan epizóddal kezdődik, amelyben egy anyagtalan élőlény Troi tanácsadónő nem várt gyermekeként születik meg, hogy megvizsgálhassa az embereket. További hasonlóságok: fájdalom nélküli szülés a doki által kommentálva, csapattagok -közöttük egy android -a szülésnél, felgyorsult növekvés, beszédértés, a kapitány próbál vele szót érteni, és végül a legénység megmentése egy részben saját maga okozta fenyegetéstől (vírustól) önfeláldozás útján. De még a kölyök arca is hasonló volt.
 Ha jól tévedek ez egy 1988-as film. Kíváncsi lennék melyik volt előbb.

Egybként a csapat a régi: Mindenki hozza formáját. Kap parancsolgat, Sólyomszem renitens, Thor egymaga lerendez (majd) mindent, a csajok és Vizió meg lelkiznek.
 Bestia Clevland-es nótája, és amikor a kölyök palira veszi a Kapitányt, két üde színfolt, de azért 200. számnak kissé gyengének érzem a történetet.

De a lényeg hogy újra van Avengers! (Lesz kiket lenyomnia a JLA-nak   )
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 21., 00:42:39 írta Gorgonita »

Nem elérhető Ryder

• Kázmér
  • **
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #829 Dátum: 2006. Augusztus 20., 16:00:29 »
Idézet
A Bosszú Angyalai - V1 - #200

Hmmm.Érdekes történet volt.Olyan Marveles!Nemtudok már mit véleményezni!Majd valaki megteszi helyettem.A fordítás, beírás, borító a szokásos HZs-minőség!Köszönet érte.

Ja!És örülök, hogy megint lesz egy BA korszak a Zsákon.Már tényleg hiányoltam.

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://www.halozsak.hu
Avengers képregények
« Válasz #828 Dátum: 2006. Augusztus 20., 14:33:55 »
Idézet
ASSEMBLE  !!! 

Frissülés!

•A Bosszú Angyalai - V1 - #200 - A gyerek és az apa
(jubileumi duplaszám)
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 20., 14:35:57 írta Micho »
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #827 Dátum: 2006. Augusztus 19., 21:43:26 »
ASSEMBLE  !!!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #826 Dátum: 2006. Augusztus 19., 20:23:10 »
Mint X-fan, akkor duplán örülök. Bestia szereplései az egyik legjobbak az Angyaloknál (is). A CoMor-os Avengers v3-as vendégszereplését amíg élek, nem fogom elfelejteni.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 19., 20:24:19 írta talgaby »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #825 Dátum: 2006. Augusztus 19., 19:34:24 »
Idézet
Ez megteszi véleménynek?
jah, mert minimum egy "örülünk, Vincent-et" vártam
majd az X-Men fanok is skubizzanak, mert a történet nagyrészt Ms. Marvel körül fog bonyolódni, és Bestia is színen lesz, mert ebben az időben ő Bosszúangyal tag

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #824 Dátum: 2006. Augusztus 19., 19:31:57 »
Idézet
vélemény?

Vééééééééééégre!!! Újabb Angyalok-történet a láthatáron!  
Oh, yeah!  

Ez megteszi véleménynek?
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #823 Dátum: 2006. Augusztus 19., 19:26:55 »
Idézet
Kedves Olvasók!
bizony, kénytelen-kelletlen szüneteltetnünk kellett mostanáig az Angyalokat, hisz a GVH folytatása nem rajtunk múlik... így Farek cselekedett, és jó szokásunkhoz híven egy újabb érdekes Bosszú Angyalai történetvonalat vezetünk fel... már holnap    

vélemény?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Augusztus 19., 19:27:08 írta Micho »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #822 Dátum: 2006. Július 27., 08:46:36 »
Kedves Olvasók!

Elnézést kérek mindenki nevében tőletek, akik már nagyon várjátok a következő BA számot. Sajnos a nyár nem tesz túl jót a honosítás ütemének, nem is tudok túl gyakran fordítani, a CoMor sem halad a GVH-val, bla, bla, bla. Szóval lényeg a lényeg, hogy a korábban az oldal egyik zászlóshajójának számító Angyalok lassan csurrannak-cseppennek. Ezért megígérem, hogy minden erőmmel azon leszek, hogy legkésőbb két héten belül kijöjjön egy újabb szám, ami egy hosszabb, kis ugrásokkal egybefüggő időszak kezdete lesz, rendszeres frissítésekkel. Kérek mindenkitől még egy kis türelmet, és ígérem, nem fogtok csalódni.

Köszi

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #821 Dátum: 2006. Július 13., 19:01:26 »
     EEz nagyon ott volt a szeren!!! Nekem leginkább a 3-as pont tetszett. "Egyedül ő lakik Gotham City-ben." Batman olyan kemény, hogy már majdnem versenyre kelhetne Chuck Norriss-szal. De csak majdnem.  

De a felvetésed egyébként nem volt rossz, ugyanis ha megnézed a K.N-en a foglalási listát, akkor láthatod, hogy ott figyel a JLA/Avengers crossover. Bocsánat, természetesen Avengers/JLA   És még idén valamikor szeretném beilleszteni sűrű táncrendembe, szóval... akkor majd megtudod, hogy mi igaz abból, amit írtál.

Fairlight: légy oly kedves, ha nem érsz el szép szóval semmit, akkor hass a lelkére a kedves beírónak   , hogy szaladjon az a Galaktiksu Vihar. Én már leadtam maradék részek fordítását...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #820 Dátum: 2006. Július 13., 18:20:35 »
ez nagyon bateg volt  5-ös!  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 13., 18:20:50 írta Micho »

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #819 Dátum: 2006. Július 13., 17:27:33 »
Idézet
hisz úgysem nagyon pörög a BA téma
Ki kellene robbantani itt is egy ki kivel van vitát hogy nagyobb legyen az a pörgés, mint a CW topicban. Pld: JLA vagy AA?  Szrtem JLA  

1.Superman sokkal Szuperebb mint America Kapitány. Ő egyetlen hajtinccsel tudja álcázni magát.
 2. Wondert Woman sokkal jobb nő mint bárki az Avengers-es csajok közül. Egyedül ő képes a dekoltázsába rejteni egy miniatürizált férfi szuperhőst, hogy mindkét kezével bunyózhasson.
 3. Batman-nél senki sem komorabb, vagy keményebb. Egyedül ő lakik Gotham Cityben.
 4.  Flash gyorsabb mint Pietro, mert Pietro szabadon hagyott hajának ellenálása futás közben hátrahúzza a fejét.
 5. A Marsbéli Vadász színrelépés faktora sokkal hatásosabb mint Vízióé.
 6. Aquaman szakálla hosszabb, mint Thoré, és ő hihető helyen él.
 7. Hipermodern űrállomásuk van, nem lerobbant kúriájuk.
 8. Batman színrelépés faktora egymagában olyan hatásos mint Vízióé és Vasemberé együttvéve.
 9. Batman olyan kemény, hogy néha barlangban alszik.
 10. Batman akkor is talpon marad, amikor a szupererővel rendelkező társai mind elhullanak. Az AA-ban mindenkinek van szuperereje. Nincs kiért izgulni. Ott mindenki feltámad. De Batman nem. Ő meg se hal.

Aztán nehogy valaki komolyan vegye!   Csak rosszpoénkodok itt, de egybként mindkét részről bírom az őrülteket. Főleg ha az enyémeknél jobb poénokat írnak rájuk. Kár hogy nincs több crossover a két kiadó között.
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 13., 17:28:10 írta Gorgonita »

Nem elérhető Fairlight

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #818 Dátum: 2006. Július 13., 16:13:56 »
Húú...ha még meglátod Thor milyen jó diplomata...  ...Vasember már nemtudja űberelni...pedig nagyon próbálkozik majd...  

GVH: Elnézést a GVH folytatására váróktól , mert egy kis fennakadás van/volt/lesz...mert msot nem tudom  hogy mi van...egyszóval homály van....én leadtam a cuccost egy eonja...és mivel mást nem tehetek...várok...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #817 Dátum: 2006. Július 12., 21:50:57 »
A Comor fórumról bemásolom egyik hirtelen jött kifakadásomat, hisz úgysem nagyon pörög a BA téma

most sikerült utolérnem titeket a GVH-val. Nagyon jó kis történet, egy kicsit hiányoltam belőle a "gerinckiadványt", egy külön minisorozatot a történetröl, bár mivel más címek felfutatása volt a cél, ezért ez érthető. Viszont ha mást nem, akkor azt leszűrtem, hogy soha sem szabad Bosszúangyalokat küldeni diplomatát játszani a tárgyalásokon. Ezzek csak begőzőlt agyú kommandósok. Mintha a Delta Force-ot küldték volna tárgyalni a SALT megálapodásokról. A kreeknél AmKap még csak nem is gondol diplomáciára, hanem Clint Eastwood-osan behatol az űrbázisra, ráadásul leugatja Vasember fejét, amiért az diplomatikusan akar fellépni. Behatolunk, feltörjük a másik tárgyaló fél számítógépes rendszerét, szép diplomatikus megoldás. A másik oldalon egy kicsit már jobb a helyzet, bár ez inkább a siároknak köszönhető. Szegény Araki diplomatikusan viselkedik velük, erre Csodakapitány elkezd ugatni, hogy "visszatámadunk ám ha nem viselkedtek rendesen", aztán ez a műThor (aki néha szímpatikus nekem, néha meg seggbe tudnám rugdosni) elkezd csapkolódni azzal a kalapáccsal és üvöltözni. Itt tartok most... De eddig én azt hittem, hogy egy józan társaságról van itt szó. Így már teljesen érthető a Maximum Security.
+++
És ráadásul pontosan azt csináltják amit a Legfelsőbb akar

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #816 Dátum: 2006. Július 05., 19:21:28 »
1346

Kerek kis történet, nem várt csattanóval bár nekem egy kicsit sok volt benne az új szereplő. Engem jobban leköt hogy Kap megtudja-e fegyelmezni Lovagot, minthogy itt a sokadik ellenfél csapat, akiket úgysincs elég idő, hely, lap megismerni. Hiába a sok új arc, ha mindenkire csak a sakkfigura szerepe jut.
 A háttér továbbra sem valami épületes. A Földet meg kell menteni, de senkivel sem lehet tárgyalni, marad az értetlenkedés hogy miért ilyen keményfejűek ezek a galaktikus civilizációk.
 De ha túltesszük magunkat ezen akkor a meglepő befejezés után az ember kíváncsian várhatja hogy mit is tervez valójában az Intelligencia, és mikor futnak össze végre a szálak.
 Ha osztályozni kellene háromnegyed, de hát nem kell, ...de már megtettem.  
 Ami még eszembe jutott, hogy a Star Wars Dark Empire klónozott Palpatine-jének is citadellája van. Lehet hogy a szerzők olvasták a GV-t?  
 Köszönet az újabb kalandért.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Július 05., 19:22:20 írta Gorgonita »

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #815 Dátum: 2006. Július 04., 00:44:39 »
Frissülés:

•A Bosszú Angyalai v1 #346 - Galaktikus Vihar Hadművelet #12

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #814 Dátum: 2006. Június 29., 17:59:06 »
De olvasunk, csak egy kicsit mást is (Space Ghost, Civil War, SW Legacy, JSA és más DC-k az Időgépen, stb, stb.)
 De már nekem is lelkifurdalásom volt, hogy milyen régen véleményeztem az Angyalokat.   El is olvastam az Energikon 8-at sebtiben.
 Kissé fel kellene már elevenítenem, hogy ki merre téblábol ebben a Galaktikus Viharban, mert lassan kezdem elveszteni a fősodor fonalát.
 pl arra nem emlékszem hogy ez a csapat mikor került kapcsolatba Liandra császárnővel. Vagy nem volt róla szó, vagy már tányleg túl sok mindent olvasok össze.  
 Energikon és Vizió párosa itt engem Kirk és Spock párosára emlékeztetett, leszámítva a szerelmi háromszöget, és kivéve hogy Viz azért túl érzelemmentes lett, ahogy a Starwalker legénysége is túl csempészes. (Mindegy mit szállítunk, magunktól nem gondoljuk át, úgy kell nekünk elmagyarázni.)
 De mindent egybevetve tetszett hogy újfent csillagkapuk, galaxisok, idegen lények és más spaceopera finomságok körül bonyolódik a téma.
 Kár hogy ez a csapat nem lett olyan sikeres cím, és csak mellékszereplőkként tünedeznek fel.
 Egybként Ami Kapinak ki a szíve hölgye? Neki is Wanda? Mert képet már láttam kettejükről. Tudom, hogy az ultiban Bucky feleségül vette a menyasszonyát, de itt az eredetiben Bucky is meghalt, vagy halottnak hitték, vagy mi -vagy nem?
 Hiányolok mellőle egy Mary Jane, Lois Lane vagy Vickie Vale kaliberű valakit.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #813 Dátum: 2006. Június 29., 08:45:00 »
Na mi a helyzet, emberek? Már nem olvastok Angyalokat??? (Tisztelet a kivételnek)

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #812 Dátum: 2006. Június 27., 14:52:46 »
Idézet
De most komolyan, a Dr.Stranges dolog szerintem nemis akkora hülyeség. Bárki bemegy a lakására egyböl egy kis italal kezdi.
Miért, hogyan máshogy?  
Nekem a Bolygó Kapitánya is tetszett. "A Greenpeace saját Superman-ja.... Nem léphet be New Jersey-be." Valószínűleg itthon se lenne esélye mondjuk a Mártírok útján.  

Nem elérhető TOM1

• Kázmér
  • **
Avengers képregények
« Válasz #811 Dátum: 2006. Június 27., 14:51:44 »
Van egy "állandó" partnere, Clea, aki egy másik dimenzióból jött és igazi bombázó. Na most, ők nem titkoltan együtt élnek(tek) és ki tudja, milyen pajzán varázslatokat mutatnak be egymáson
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 27., 14:53:01 írta TOM1 »

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #810 Dátum: 2006. Június 27., 12:49:13 »
De most komolyan, a Dr.Stranges dolog szerintem nemis akkora hülyeség. Bárki bemegy a lakására egyböl egy kis italal kezdi.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #809 Dátum: 2006. Június 26., 12:05:26 »
Nekem ott az tetszett, hogy megbosszúlja a tengeri majmát, vagy más ilyen hasonló szarság

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #808 Dátum: 2006. Június 26., 11:01:16 »
Idézet
Most olvastam a 25 legbénább szuperhőst, és meg kell mondanom, hogy ez botrányosan jó. Főlkép amikor a DC-t gyalázzák és legfőképp mikor az első helyezetet  Nagyot röhögtem Dr.Strange bajuszán és a Bolygó Kapitánya civil énjén
Na és hogy miért is béna Aquaman?    

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #807 Dátum: 2006. Június 23., 22:44:46 »
Idézet
Amit a Maxim Comics-ról írnak az igaz?  Nem lehet, hogy valaki ilyen szuperhősökkel dobjon piacra valamit.
télleg túlzás lenne   ahogy néztem, ezúttal elfelejtettük feltüntetni a doksi származási helyét... bizonyos Maxim újság (közelebbről nemtommi) melléklete volt... asszem így már világos  

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Avengers képregények
« Válasz #806 Dátum: 2006. Június 23., 12:56:47 »
Most olvastam a 25 legbénább szuperhőst, és meg kell mondanom, hogy ez botrányosan jó. Főlkép amikor a DC-t gyalázzák és legfőképp mikor az első helyezetet  Nagyot röhögtem Dr.Strange bajuszán és a Bolygó Kapitánya civil énjén  

Amit a Maxim Comics-ról írnak az igaz?  Nem lehet, hogy valaki ilyen szuperhősökkel dobjon piacra valamit.

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #805 Dátum: 2006. Június 23., 03:29:27 »
Friss Galaktikus Vihar - Energikon #008 - Csillagjárás

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #804 Dátum: 2006. Június 22., 19:37:28 »
Idézet
Várható olyan honosítot B.Angyalai képregény amelyikben feltünik a Taskmaster?
Farek üzenetét továbbítom, hogy: igen, de nem a közeljövőben  
viszont: karakterleírást lehet majd esetleg kérni róla   ami azt jelenti, megoldódott a karakterlapok kérdése: úgy gondoltuk, hogy majd szavazásokat írunk ki a karakterekre, így akire a legtöbben kíváncsiak, arról lesznek majd leírások a füzetek végén, így a szavazósdi dolog miatt a kecske is jóllakik és káposzta effektus lesz... ergó nem mindegyik számba kerül így leírás, de amiben lesz, azt mind TI szerettétek volna  reméljük így rendben lesz a dolog  
(ez csak a GVH után kerül sorra, amíg az fut, minden marad a régiben)

Nem elérhető nickfury

• Asterix
  • **
Avengers képregények
« Válasz #803 Dátum: 2006. Június 22., 19:29:33 »
Várható olyan honosítot B.Angyalai képregény amelyikben feltünik a Taskmaster?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #802 Dátum: 2006. Június 22., 14:20:14 »
Idézet
Egyébként tényleg ilyen baromira lelassítja a doksi a képregény termelését?
hát eléggé. ha már Trollt próbáltad volna rugdosni, akkor ezt tudnád   először nagy nehezen elkészül a doksi  majd még át kell olvasnom, mielőtt kimegy, és javításokat eszközölni. majd ezt elküldöm Trollnak, ő pedig vmikor kijavítja... így megy ez  tehát ha nincs doksi, akkor Troll "csak" borítót készít, amit gyakran igen hamar összedob, hisz ez lett a "szakmája" ... úgyhogy doksik nélkül gördülékenyebben haladhatna a dolog.    én még mindig azt pártolom, hogy a sima karakterleírások csak az Adattáron jelenjenek meg.. és mi csak az érdekeseket tegyülk fel alkalomadtán, mint pl. a 25 legbénább szuperhős, amit örömmel jelenthetek be, elkészült, és így az Energikon 8. számmal nemsoká folytatódhat a GVH   (a következő frissítésben)