De olvasunk, csak egy kicsit mást is (Space Ghost, Civil War, SW Legacy, JSA és más DC-k az Időgépen, stb, stb.)
De már nekem is lelkifurdalásom volt, hogy milyen régen véleményeztem az Angyalokat. El is olvastam az Energikon 8-at sebtiben.
Kissé fel kellene már elevenítenem, hogy ki merre téblábol ebben a Galaktikus Viharban, mert lassan kezdem elveszteni a fősodor fonalát.
pl arra nem emlékszem hogy ez a csapat mikor került kapcsolatba Liandra császárnővel. Vagy nem volt róla szó, vagy már tányleg túl sok mindent olvasok össze.
Energikon és Vizió párosa itt engem Kirk és Spock párosára emlékeztetett, leszámítva a szerelmi háromszöget, és kivéve hogy Viz azért túl érzelemmentes lett, ahogy a Starwalker legénysége is túl csempészes. (Mindegy mit szállítunk, magunktól nem gondoljuk át, úgy kell nekünk elmagyarázni.)
De mindent egybevetve tetszett hogy újfent csillagkapuk, galaxisok, idegen lények és más spaceopera finomságok körül bonyolódik a téma.
Kár hogy ez a csapat nem lett olyan sikeres cím, és csak mellékszereplőkként tünedeznek fel.
Egybként Ami Kapinak ki a szíve hölgye? Neki is Wanda? Mert képet már láttam kettejükről. Tudom, hogy az ultiban Bucky feleségül vette a menyasszonyát, de itt az eredetiben Bucky is meghalt, vagy halottnak hitték, vagy mi -vagy nem?
Hiányolok mellőle egy Mary Jane, Lois Lane vagy Vickie Vale kaliberű valakit.