Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 919127 alkalommal)

0 Felhasználó és 15 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1491 Dátum: 2008. Március 19., 11:19:05 »
Az igazit még nem hozták vissza, előre láthatólag halott marad. De aztán majd meglátjuk mit hoznak ki a Secret Invasionből, még akár visszahozhatják benne őt is.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1490 Dátum: 2008. Március 19., 11:14:09 »
Idézetet írta: Sepi
Csak annyi, hogy azóta Bucky előlépett Téli Katonából és azóta a csillagos-sávos egyenruhát hordja. Magyarul ő az új Amerika Kapitány.
Jesszumpepi! Az nem semi. A kis Bucky előlépett Ami Kapivá! Ez ám a karrier. Hm, és az igazi Kapit visszahozták már, vagy csak fogják? És vajon mi lesz akkor?
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1489 Dátum: 2008. Március 19., 10:23:21 »
Valóban nagyon szép lett az a képregény. Nem tartom kizártnak, hogy majd eredetiben is megvegyem.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 19., 10:23:41 írta Sepi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1488 Dátum: 2008. Március 19., 09:21:48 »
Igen, Captain America v5 #34. Most jött ki a Director's Cut kiadása, nagyon szép lett, még digitális változatban is. Alig várom, hogy kijöjjenek az eladási adatok, kíváncsi vagyok, hogy teljesített.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1487 Dátum: 2008. Március 19., 06:29:21 »
Csak annyi, hogy azóta Bucky előlépett Téli Katonából és azóta a csillagos-sávos egyenruhát hordja. Magyarul ő az új Amerika Kapitány.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1486 Dátum: 2008. Március 18., 23:15:24 »
Idézetet írta: Sepi
Óó, ha még itt tartasz, akkor fognak még meglepetések érni.
Na, mesélj, ez érdekel. Azt a vonalat csak hallomásból ismerem, szóval minden hír jöhet.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1485 Dátum: 2008. Március 18., 19:31:10 »
Idézetet írta: Farek
Sokáig bíztam benne, hogy legalább Bucky halott marad, erre most meg ő a Téli Katona...
Óó, ha még itt tartasz, akkor fognak még meglepetések érni.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1484 Dátum: 2008. Március 18., 19:07:33 »
Thor nem megszállta Dr. Blake-t, hanem, amennyire én tudom (szóval biztos   ), ezt a személyiséget Odin kreálta neki, hogy tanuljon egy kis emberséget, meg alázatot. Az elején még nem is tudta jó darabig, hogy ő Thor, csak azt hitte, hogy a kalapács megtalálásával elnyerte Thor erejét. Aztán elég sokáig tartott, mire jóatyja felfedte előtte az igazságot.

Asgard jogköre? Tedd fel a kérdésed Thornak, vagy Odinnak, aztán majd meséld el a válaszukat...  

Drax halála: tudod, hogy a Marvel Univerzumban senki nem hal meg véglegesen... hiszen mindenki energiaalapú élőlény, az meg el nem tűnik, csak átalakul. Már várom az igazi Gwen Stacy és Ben bácsi visszatérését is. Meg persze az öreg Zémóét is. Sokáig bíztam benne, hogy legalább Bucky halott marad, erre most meg ő a Téli Katona... Eh, magas ez nekem. Egyszer próbálták meg egy jó gondolattal visszacsinálni ezt, a Marvel: The End-ben, aztán ott is segget csináltak Thanos szájából. Pedig ha csak rajta múlt volna, akkor biztosan halott marad az, aki meghalt.

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1483 Dátum: 2008. Március 18., 12:47:24 »
Vélemény: A Bosszú Angyalai 220. részéhez:

Megszámoltam: Thor legalább 5 panelon PUCÉR!    
A hatalmas isten, lenézve az embereket, pucéran világ megvált... Persze, ha arra gondolnuk, hogy ő egy isten miért ne mutogathatná teljes isteni mivoltát az alantos halandóknak? Kevesen érezzük zavarban magunkat, ha mondjuk egy kutya vagy egy macska meglát minket mesztelenül, nem? Mármint én nem szoktam...   Ez kínos... (Volt egy film is, (melyik?) amikor valami torz mutánsok éltek a föld alatt és oda kerül egy szép nő, és mikor fürdött megkérte a torz mutánsokat, hogy forduljanak el, mire azok meghatódtak mennyire ember számba veszi őket...) Na jó már azt furcsálom, hogy Thor felöltözött mikor az Angyalok ellen ment halandót lapítani. Holdsárkány például mindig sokkal kevésbbé szeméres... Darázs viszont, lévén csori kis halandó mennyire az... Nagyon érdekes, a lényeg, hogy ez a rész a pucérkodásról szólt!    
Nem értem Darázs miért van annyira oda Thor-ért, de vicces volt látni ahogy kiábrándul Blake-ből, bár lehet én vagyok lassú nekem Thor identitása is egy kicsit zavaros, megszállta azt a szerencsétlen halandót és élősködik az életén? Ez a mi ketten egyek vagyunk, de mégis individumok dolog picit zavaros...

Azt hiszem olvastam már párszor Drax és Holdsárkány eredetét, de akárhányszor olvasom mindig olyan, mintha semmit se tudnék róluk, olyan megközelíthetetlenek nekem, mintha hiába olvastam volna már róluk, mindig olyan idegenül hatnak... De Drax nem halt meg igazán, nem? Mármint nem végleg... (milyen ostoba kérdés is ez, ha jobban belegondolok... )

Az isteneknek járó bíróság kiválló ötlet, de Asgard jogköre szerintem azért kétséges meddig terjed ki...

Na megyek vissza:  

[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1482 Dátum: 2008. Március 18., 11:22:50 »
Szia Margali! Jó látni, hogy te is visszatértél közénk. Remélem, most maradsz is, és nem tűnsz el megint hónapokra  
Igen, Amazont én is nagyon csíptem ebben a csapatban, szerintem nagyon passzolt. És Darázs kirohanása az ellen, hogy leszaggassa magáról a ruhát... Haláli!

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1481 Dátum: 2008. Március 18., 02:30:07 »
Üdv újra!

Na jó, igen, most kicsit feladom. Azt terveztem elolvasok szépen mindent, amit eddig kihagytam és írok egy sok, nagy véleményt, de nem bírom... elvagyok maradva, és egyre inkább!

Szóval mindegy, majd menetközben... Feladom rémes és grandiózus tervemet!

Inkább írok az új élményeimről: Úgy élvezem ezt a bájt! Az új sztorikból ez már úgy hiányzik. Mikor Sólyomszem éhezik a flancos lakásában, és Darázs meghökkentően izléstelen ruha darabokat tervez és mineki imádja... oh... ah...  

Azt szokták mondani az ilyen átkötő részekre, hogy uncsik, mert nincs bennük annyi akció és kaland, de én úgy szeretem őket, idegesít, ha minden részben meg kell menteni a világot, és valaki élete végzetes veszélyben forog. Kedvelem az ilyen emberibb léptékű részeket, ettől szerintem sokkal szerethetőbbek a karakterek. És ha már... Solyomszem!   Újra! Oh, kösz!
Azt hittem Tigarát majd kedvelni fogom, de nem nagyon szerettem meg, Amazon mindig is szimpatikus volt... a kis trampli stílusával... Olyan kedves ötlet, hogy a levélkosárba kidobja az elhasznált, összegyűrt zsepijét és autóját.

A kis nyil a doboz alján, a nem észrevett fenyegetésre... Imádtam!  Egyszerűen bájosan naív!

Kösz-kösz!  

Hiányt igyekszem ledolgozni...  

[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1480 Dátum: 2008. Március 17., 18:39:37 »
várjuk!  Addig is, köszi ezt részt. Könnyed sztori volt, meg a honosítás is jól sikerült.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 17., 18:39:47 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1479 Dátum: 2008. Március 16., 16:44:09 »
Igen, az biztos, hogy nem ez volt a csúcsfelállásuk  
De azért ne írd még le őket, fognak még problémát okozni a drága Angyaloknak, nem is olyan sokára.

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1478 Dátum: 2008. Március 16., 10:21:46 »
Üdv! Köszi az új Angyalokat Farek & Sepi!    Ezeket az "új" mesterbűnözőket egy lapon sem lehet említeni a régiekkel, elég simán elintézték őket..az a Forgószél nevezetű gyakorlatilag egy nulla. Nem is értem miért nem menekültek el már rögtön az elején ,Thor és Amazon duó 2perc alatt már gallyra is tette őket. Azért jó történet volt,tetszett!  
Az ERŐ legyen veletk!!!

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1477 Dátum: 2008. Március 15., 10:12:47 »
[font= \"Impact\"]Frissültünk[/font]
Bosszú Angyalai  #222

"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1476 Dátum: 2008. Március 10., 15:48:36 »
Jah rémlik valami....de nagyon homályosan, mondjuk megvan minden képregény ami kishazánkban megjelent! De a lávaemberes sztoriből nekem az rémlik,hogy a Pókember B.A. akart lenni.. de biztos úgy van ,ahogy mondod...sajnos én is öregszem,a fene egye meg...hiába a sötét ERŐ

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1475 Dátum: 2008. Március 10., 13:43:57 »
Köszi szépen a dicséretet! Igazság szerint most nem rémlik, hogy milyen tudományos maszlag dumákat fordítottam ehhez, de azért jól esik, mintha hájjal kenegetnének.  

Ennek a folytatás, ahogy említettem is, egy kicsit még arrébb van, hisezn nálunk majd a 222-as fog jönni, de hamarosan ideérünk. Egyébként, ha olvastad a Marvel Extrákat még annak idején, akkor ott az első szám, a Lávaemberes történet pont ebben az időszakban játszódott, hiszen Vízió éppen kómában feküdt és felváltva vigyáztak rá. Hamarosan elérünk oda is. De előbb egy kis kitérővel még rendbe tesszük Dr. Pym életét  

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1474 Dátum: 2008. Március 10., 11:13:44 »
Üdv! Köszi a 233-as Angyalokat Farek & Sepi!    Mindig ámulok,hogy milyen fokon bírod az angol nyelvet,Farek,mikor ilyen tudományos maszlag dumákat fordítasz.Le a kalappal előtted! Szóval a történet nagyon tetszett,grafikailag is tökéletes! A végén szegény Wanda mit érezhetett,hogy mindenki lelép a kis Franklin miatt,ő meg ott marad egyedül Vízióval és senki sem törődik velük...ezt nem vártam volna az Angyaloktól... Akkor várom a folytatást!  
Most olvasom tovább a F4 256-ot!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1473 Dátum: 2008. Március 09., 20:11:13 »
Frissültünk!

Igaz, hogy az F4 szakaszhoz kapcsolódóan, de felkerült az oldalra az Angyalok 233-as száma. Igaz, egy jó 10 számmal előrébb van a jelenlegi helyünktől, de ne aggódjatok, hamarosan jön a folytatása annak is.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1472 Dátum: 2008. Március 07., 18:21:03 »
És köszi, hogy belevágtál: bár rövid volt ez a rész nekem, de meggyőzött, hogy a többit is elolvassam majd. A poénok marha jók, rajz se rossz.
 Felállás: Nekem kicsit sok benne a két X, viszont kedvenc Hálóarcúm is a csapat tagja, szóval így is jó.
 Fordítás persze szokásos jó minőség.    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1471 Dátum: 2008. Március 06., 14:06:02 »
Igen, nem akarok előre lelőni poént, de az Egós részben akkora humorok voltam, hogy nagyjából az adta meg a lökést ahhoz, hogy belevágjak.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1470 Dátum: 2008. Március 06., 10:21:58 »
És ez csak a bemelegítő rész volt. A Lokisnál garantáltan dőltök majd a röhögéstől, és ha minden jól megy, az Egos kalandnál lesz egy olyan nálunk aktuális poén, aminél én anno majdnme lefordultam a székről. És az is a zöldséghez kötődik. Marha nagy ez a sorozat, ha Farek nem vállalta volna be, akkor én kezdem el, az biztos.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1469 Dátum: 2008. Március 06., 10:00:07 »
Idézetet írta: SithLord
Óriáslány dumája: azt hiszem lenyeltem egy cápát!
Ez is jó humor, de ami nekem nagy kedvencem, az az utolsó előtti oldalon, az utolsó képen:

Satnya Banner biztos felveszi majd Hulk csekkjét!  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1468 Dátum: 2008. Március 06., 09:10:50 »
Na igen, nem tettük publikussá, de a futó sorozatok (vagy ongoingok, ha úgy tetszik), legyenek azok lezártak vagy még odakint is futók, nálunk is most már javarészt havi megjelenésűek lesznek, pontosabban négyhetente bukkannak majd fel. Bár lesznek kivételek, főleg minik terén. Próbáltunk vmi kiszámítható, egészséges rendszert összehozni, reméljük, az olvasóknak is tetszik majd (ha egyáltalán működni fog )

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1467 Dátum: 2008. Március 06., 09:03:34 »
Üdv! Köszi a Marvel Kalandok - A Bosszú Angyalait Farek,Sepi,Troll!      
Ez baromi jó volt,hatalmas,marha jó poénokkal,jó grafikával! Óriáslány dumája: azt hiszem lenyeltem egy cápát!    vehehe itt sírtam a röhögéstől...nagyon nagy  
Remélem a többi rész is ilyen színvonalú lesz!
Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1466 Dátum: 2008. Március 06., 00:10:21 »
A héten lesz még egy frissítés, mivel ez a múltheti volt, csak elkéstem a borítókkal.  
Egyébként ezt a füzetet havi megjelenésűnek tervezték Farekék... (3 hetet kell várnod.)
Ugyanis, belőttünk pár sűrűbb sorozatot, hogy lehetőleg egyenletesen jelenjenek meg.
Talgabyék jó sokat konzultáltak a sorrenden. Most ezt torzítottam el kicsit.

Nem elérhető beigli69

• HálóZsák tag
  • Predátor
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1465 Dátum: 2008. Március 05., 22:46:30 »
Köszi!!
Kellemes kis képregény, tele lököttebnél lököttebb poénokkal...  Nagyon jó!!
Hulk most is ott van a szeren, bár az IQ-ja még nem éri el a "jelenlegit", de azért már nem az a mindegy mi az csak szétverhessem hozzállássú agyatlan zöldség.
Ez a felállás egy picit vegyesfelvágott, de a lehető legjobb az ilyen kaliberű történetnek. Elég kellemes utalás a lépegetők három lába Wells klasszikusára...  
Köszönet az elkövetőknek kítűnő munkát végeztek !!!  
Mikor jön a következő?

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1464 Dátum: 2008. Március 05., 20:13:51 »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1463 Dátum: 2008. Február 19., 17:27:17 »
De még megvan, kell még az majd a következő számokhoz.  

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
Avengers képregények
« Válasz #1462 Dátum: 2008. Február 19., 09:40:38 »
Nekem is kicsit üresnek tűnt.
A borítófelirat pedig szerintem még cserélhető. Vagy ti nem tartjátok meg a szerkeszthető változatot?