Szerző Téma: Bosszú Angyalai képregények  (Megtekintve 918660 alkalommal)

0 Felhasználó és 12 vendég van a témában

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1431 Dátum: 2007. December 23., 14:35:54 »
Na emberek, hegyezzétek a szemeteket és meresszétek a fületeket... ööö... vagy valami hasonló, de a sorrend nem biztos. A lényeg, hogy közeleg a karácsony, amikor is komoly ajándékcsomaggal kedveskedünk nektek Angyali fronton (is). Mivel pedig most pár napot a szüleim körében töltök és nem leszek elérhtő, ezért előre is szeretnék Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni mindenkinek.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1430 Dátum: 2007. December 20., 09:01:59 »
Idézetet írta: Farek
Idézetet írta: Margali
Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?
Kedves Margali, ha minden igaz, javították.
Igen...már mindenhol a 219-es szám van.

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1429 Dátum: 2007. December 19., 20:19:00 »
Most vettem még észre egy dolgot: ez most hanyadik rész? Mert a borítón, meg a linknél 219, de a letöltésnél 218, és az elöző a 217 volt, akkor... ?
Kedves Margali, ha minden igaz, javították.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1428 Dátum: 2007. December 17., 13:49:23 »
Farek: nem akarlak már kínozni tovább, nem vagyok ennyire gonosz, csak szeszélyes...   De tegyél csak próbára! Fordíts nekem gyorsan valamit még és én villám gyorsan elolvasom és írok egy szép véleményt! Nem rossz ajánlat, nem? (Mármint nekem így teljesen jó, egy kis véleményezés még belefér a lustaságomba is.)

Hm, eddig mindent elolvastál, ami az elmúlt xxx ideje kerlüt fel, mióta nem voltál? Mert akkor mea culpa, sajnos nem bírom tartani a tempódat   De ha még nem, akkor sipirc azokat is véleményezni!   LÉnyeg a lényeg, igyekszünk, de ha van lemaradásos, nyugodtan hozd be, megvárunk  

Ez a szám a 219-es, a 218-asról kicsit lejjebb írtam, hogy mekkora egy kalap ótvar, és inkáb kihagytuk. De szólok az illetékeseknek, hogy nézzenek rá.

A nagy cross-overekkel meg már nekem is tele van mindenféle bútordarabom. Olyan nagy kérés lenne egy évben nem alapjaiban megrengetni a Marvel univerzumot, hanem "csak" egyszerűen jó kis történeteket írni? Ó, a boldog békeidők, amikor még azt hittem, hogy a Galaktikus Viharnál szerteágazóbb kereszttörténet nem jöhet...  

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1427 Dátum: 2007. December 17., 12:11:24 »
Idézetet írta: talgaby
De, Holdsárkány az, jelenleg Mar-Vell lányával van együtt, előtte meg Rick Jones feleségével volt. És elvileg sárkány, de az Annihillation Conquestet még nem olvasom, majd a végén, egybe.

Szent Ég! Mar-Vell-nek van lánya? Aki együtt van egy nőstény sárkánnyal?   Öregszem...  
Mekkora lúzer ez a Rick!   Ez olyan Jóbarátok Ross helyzet?

Számomra az Annhillation már beláthatatlan... végig rágtam magam a HoM-en, igyekeztem követni a CW-t, nagyábból felfogtam a WWH-t és most minden erőmet megfeszítve de megamévá teszem a Messiah Complex-et, még egy nagy lélegezű crossover és és örökre elvesztem e fonalat és a szándékot is, hogy megkeressem...      

Farek: nem akarlak már kínozni tovább, nem vagyok ennyire gonosz, csak szeszélyes...   De tegyél csak próbára! Fordíts nekem gyorsan valamit még és én villám gyorsan elolvasom és írok egy szép véleményt! Nem rossz ajánlat, nem? (Mármint nekem így teljesen jó, egy kis véleményezés még belefér a lustaságomba is.)

« Utoljára szerkesztve: 2007. December 17., 12:32:52 írta Margali »
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1426 Dátum: 2007. December 17., 00:07:56 »
Köszönöm szépen a kedves hozzászólásokat, különösen köszönöm a fordítást dicsérő mondatokat. Nagyon jól esik, hogy így gondoljátok.

SithLord: nem, Thor elcsábítása csak egy kellemes mellékhatás. De a következő részből ki fog derülni...

Margali: az ég áldjon, hogy visszatértél. Hát hol, s merre jártál eddig? Miért kínoztál minket az ehhez hasonló hozzászólások megvonásával? És látod, hogy elbutultál   ? Tessék gyakrabban erre járni, és olvasgatni a történeteket.

Galamb: igen, ezek morális kérdések mindig érdekesek. Vajon annyira rossz lehet mondjuk Latvériában élni? Fátum ugyan szigorú, vaskezű uralkodó, de sokszor utalnak rá, hogy nem nagyon van ott éhezés, bűnözés, meg ilyenek.

benya11: Thor-ra hatott nyilván a hipnózis mellett az is, hogy egy másik "istennel" beszélhetett. De azért lesz még változás...

Gorgonita:  

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Avengers képregények
« Válasz #1425 Dátum: 2007. December 16., 10:48:40 »
Király volt újabb világot, szereplőket, poénokat látni az Angyalokkal. Különösen Darázsért izgultam, nehogy megfázzon, és ki keljen fújnia a nóziját.

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1424 Dátum: 2007. December 15., 10:39:43 »
Oké. Már egyre jobban várom!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Avengers képregények
« Válasz #1423 Dátum: 2007. December 15., 09:35:11 »
Nyugi, a karácsonyi csomagban fel se fog tűnni, hogy nincs Avengers v1 benne...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető benya11

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1422 Dátum: 2007. December 14., 19:51:14 »
Köszi a Bosszú Angyalai v1 #219-et, én most olvastam el.  Tetszett a karácsonyi hangulat is, illett az oldal mostani kinézetéhez. Az még nekem is zavaros, hogy pontosan mit akart Holdsárkány, de az biztos, hogy Thor nemigen hagyná, hogy csak úgy a karjaiba essen.  Ebből a hipnotizálásból úgy látom, hogy még igen érdekes dolgok fognak kialakulni... Várom már a következő részt, jó lenne, ha megkapnák karácsonyra. De már arra az Avengers meglepire is kíváncsi vagyok... Mégegyszer kösz a honosítást!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1421 Dátum: 2007. December 14., 17:53:53 »
Például azt se értettem sose, hogy a Hulkról miért nem szakad le a gyatya a derékánnál is,
És miért mindig ugyanolyan színű?  
Én is köszönöm ezt a részt, a honosítás marha jó lett, mint mindig, és a dolog alapkérdése is érdekes: jó ha feláldozzuk az egyének szabadságát a közösség békéjének érdekében? (amúgy ezt mintha már más történet keretében is olvastam volna, talán a Rising Stars-ban van hasonló szítú) Hát az az igazság, hogy én a történet jelenlegi szakaszában a Kopival értek egyet, egyszerűen nem tudom felfogni, hogy miért érzik jobban magukat az emberek, hogyha szabadon öldöshetik, gyűlölhetik a másikat, és miért zavarja őket, ha "rájuk kényszerítik" a békét. (ez amúgy szerintem főleg az amerikai népre jellemző) ?
Szóval ezen a sztorin szwsz jókat lehet moralizálni is.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1420 Dátum: 2007. December 14., 14:19:33 »
De, Holdsárkány az, jelenleg Mar-Vell lányával van együtt, előtte meg Rick Jones feleségével volt. És elvileg sárkány, de az Annihillation Conquestet még nem olvasom, majd a végén, egybe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Margali

• Sólyomszem
  • *
    • http://
Avengers képregények
« Válasz #1419 Dátum: 2007. December 14., 14:09:49 »
Itt vagyok, olvasok és írok. Hívd vissza a quinjet-et, ami a házam felett kőröz!

Szóval: először mikor megpillantottam a címlapot, hirtelen fellelkesültem, hogy csak nem Holdsárkány első megjelenése, aztán rájöttem nem lehet az... mert az már régebben volt és mélyen elszégyeltem magam, hogy elbutultam a témában.    

Az eleje tényleg lenyűgöző, Vidallal, meg a zsepibe csomagolt Darázzsal, végre életszerű! Sose szerettem mikor a ruha automatikussan változik a szereplőkön, vagy ha átváltoznak valamivé, mondjuk egy nagy narancssárga bundájú szörnyé vagy ilyesmivé és nincs rajtuk ruha, majd visszaváltozáskor ismét, ez bosszantó! Például azt se értettem sose, hogy a Hulkról miért nem szakad le a gyatya a derékánnál is, mikor engem mindig ott szorít a legjobban és nem a lábszáramon...  
Azért egy kicsit olyan fura ez a mit csinálnak a szuper hősök a szabadidejükben téma, Janet fodrászhoz megy ez teljesen ok, Amerika Kapitány piti bűnözöket vadászik, ez is ok, bár azért valahol mélyen belül fáj   Vasember meg... hát... azért az gáz volt, nem? A Tony Stark jobb pasi, mint  50 ezer dollár? Jaj a realitás... vagy pénzéhes vagyok, mert ugyan nem bántam volna, ha leléphetek a pénzével? Az ábrándos lelkű képregényolvasók nem tenénnek ilyet? Így nekem az hogy az asgardi istenek meg unalmukban kosárlabdát néznek, e mellett szintén elfogadhatóbbnak tűnik.  

Azért bájos az a rész mikor szállnak fel az űrhajó sugarában és leesik neki, hogy ez egy csapda is lehet és ha valaki mentálisan irányítja őket egy idegen űrhajóhoz talán nem kéne rögtön beszállni. Aranyosak.  

Viszont, azon töprengetem mennyire érdekes, hogy ebben a néha kissé gyermetegen bohókás légkörben milyen kiemelten kezelik Janet válását, meg ezt a témát, ez nagyon tetszik. Az "építek egy őrült robotot és minden jó lesz" hangulatban remek, hogy az író ilyen körül tekintően kibontja ezeknek az eseményeknek a lelki, érzelmi oldalát. Ez azért nem gyakran valósul meg ilyen jól.
Vagyis a megérkezésükkor a beszélgetés Darázs és Holdsárkány között, a kedvenc részem. Olyan sok rétegű! Öhm... ezen rétegek mentén elindulva, Holdsárkány nem leszbikus? Én mintha azt olvastam volna valahol, valamikor... De mintha azt is olvastam volna valahol, hogy újabban tényleg sárkány alakja van?

A fordításról pedig: Thor azt mondta "Piha!"   Imádom!
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 14., 14:18:37 írta talgaby »
[span style='font-family:Courier'][span style='font-size:8pt;line-height:100%'][span style='color:green']a képregény háttérpszichologóia professzora [/span][/span][/span]

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1418 Dátum: 2007. December 13., 11:11:28 »
Üdv!Köszi Farek és Dórika a B.A.219-et!    Na igen az a Vidal-os fordítás tényleg lenyűgöző volt,nem semmi milyen fokon bírod az angolt!  Ilyen szuper forításokat csak talgaby mester tollából olvastam, amikor a méltán népszerű Tarot-ot készíti!  Na de vissza az Angyalokhoz..a végén úgy szűrtem le,hogy ez az egész akció Thor elcsábítására lett volna?Vagy az csak úgy mellékesen jött?Mindenestre a végére tényleg érdekes fordulatokat hozott. Akkor kiváncsian várom a folytatást! Az ERŐ legyen veletek!!!

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1417 Dátum: 2007. December 13., 11:02:14 »
Idézetet írta: talgaby
Na igen, a fordításon látszik a törődés, különösen amikor olyan kedvesen emlegetik Holdsárkányt. Csak úgy árad a fordító "szeretete".
Na, csak nem a kopira gondolsz? De hát ha az! Mit csináljak vele? Meg hát ha utálom is, akkor pláne mit tegyek?  

Hűha! "Világ" lett a "Föld" helyett? Bocsi, lehet, hogy én adtam le rosszul.
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 13., 11:03:10 írta Farek »

Nem elérhető molzo

• Sólyomszem
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1416 Dátum: 2007. December 13., 08:52:37 »
Köszönet az új részért!
Egyvalami zavart, a címlapon a 'világ' leghatalmasabb hősei felirat.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1415 Dátum: 2007. December 12., 16:33:26 »
Na igen, a fordításon látszik a törődés, különösen amikor olyan kedvesen emlegetik Holdsárkányt. Csak úgy árad a fordító "szeretete".  A sztori egyébként kicsit olyan átlagos eddig, annyi csavart látok csak, hogy egy volt Angyal kavarja a dolgokat. Mindenesetre érdekes volt.  Kíváncsian várom a befejezését.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1414 Dátum: 2007. December 12., 15:34:37 »
Igen, ne aggódj, minden kérdésedre választ kapsz. Illetve ebbena részben Holdsárkány még nem válaszolta meg? Már nem emlékszem, megmondom őszintén, összefolynak a részek.
A fordításra dícséretét köszönöm, igen jól esik, mintha hájjal kenegetnének. Néha azért én is megakadok, és olyankor egy kicsit szabadabban bánok a azsavakkal, de igyekszem azért. A Vidal-osra meg valóban büszke vagyok

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Avengers képregények
« Válasz #1413 Dátum: 2007. December 12., 13:52:10 »
Elolvastam a BA 219-et. Érdekes sztori, eddig tetszik, egyedül azt nem vágom belőle, hogy végülis mi volt a logikus magyarázat az Angyalok idehívására, valami még nem kerek, de gondolom a köv számból kiderül minden. A beírás tetszik, szóval eddig jó az egész.  

Sejdítém, hogy következő szám is kiváltkép lesz vala izgalmas.
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 12., 14:10:20 írta grey gargoyle »
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1412 Dátum: 2007. December 12., 10:38:55 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1411 Dátum: 2007. December 11., 16:24:06 »
Kicsit bonyolultabb volt ezért ennél a dolog, meg eléggé nagy válságot is élt át a házasságuk, plusz nagyon nagy gubancba keveredett a Genises kötődése miatt és az öregedése/visszafiatalodása nagyon megviselte lelkileg, erre jött az, hogy a felesége kvázi "csalta", így inkább az ideiglenes szakítás mellett döntöttek.
És nem, bár egy xxx-számnak biztos örült volna jópár férfiolvasó, ahol esetleg részletesebben tárgyaltál volna Heather érzelmi viharait és annak kiváltó okait.  
(Azért remélem molzo nem jár erre, mert most lazán lelőttem a CapMarvel v4 spoilereinek harmadát...)
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 16:24:59 írta talgaby »

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1410 Dátum: 2007. December 11., 16:11:45 »
Remélem, hogy megfelelő inőségű és részletességű képekkel van illusztrálva mind a visszamelékezés, mind pedig az újbóli bűnbeesés...  

Meg hogy kutakodhatott Rick Marlo emlékei között? Meg különben is milyen egy balfék, csak mert a felesége egy másik nővel csókolózott, mrá szakít is vele? Hulk-kal meg dugott is, aztán mégis megbocsátott.   Szóval nem nőtt a jó öreg Rick a szememben, pedig már eddig sem volt túlságosan magasan...
« Utoljára szerkesztve: 2007. December 11., 16:13:15 írta Farek »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1409 Dátum: 2007. December 11., 15:58:13 »
Semmi különös. Ugye amikor Rick meglátta Marlo emlékei között, hogy csókoloztak, egy időre szajítottak, és a két nő külön éltek, majd amikor újra felbukkantak, egy nagy univerzális kavarásban a retcon az lett, hogy Holdsárkány pszihikus ereje kihatott Marlora, emiatt esett bele, Heather pedig szimplán ekkor jött rá, hogy alapvetően tényleg a saját neme felé vonzódik. Szakítottak, majd ekkor ment el Phylával, aki ráhajtott, és gyorsan össze is jöttek a Titánon. Aztán jött még egy retcon, hogy Marlo egyszerűen kiszeretett belőle, és Holdsárkány Marlo miatt mondta azt a amgyarázatot, hogy összejöhesen az megint Rickkel és ne legyen szomorú, ő meg komoly szerelmi bánatában keresett vigaszt Phyla oldalán, ami szerencsés módon az túlsó oldalról még erősebb fogadtatásra talált.
És ami vicces, hogy ez kb. 2-3 füzetben van benne háttértörténetként. A részletessége alapján azért tényleg látszik, hogy férfiak az írók, mi?

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1408 Dátum: 2007. December 11., 15:42:50 »
Na, sikerült felcsigáznod   Mesélj!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1407 Dátum: 2007. December 11., 12:32:20 »
De. Bár az egy elég érdekes dolog volt, a retconja meg még érdekesebb.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1406 Dátum: 2007. December 11., 11:47:08 »
De már előtte is kavart Marlo-val, Rick Jones exnejével, nem?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1405 Dátum: 2007. December 11., 08:42:15 »
Igen, az jót tett neki. Kedvesebb, önfeláldozóbb, szerényebb lett.
...legalábbis amíg Phyla a közelében van.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1404 Dátum: 2007. December 11., 07:20:16 »
Ha a szerelmi életére gondolsz, arról hallottam, egyből nagyot is nőtt a szememben...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1403 Dátum: 2007. December 10., 18:06:20 »
Olvass Annihillationt, és rögtön meg fogod kedvelni őt.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Avengers képregények
« Válasz #1402 Dátum: 2007. December 10., 17:46:00 »
Hopsz, sajnos nem tudtam teljesíteni, amit vállaltam, mert közben rájöttem, hogy ez a szám nincs meg papíron nekem. Valószínűleg az utolsók között lesz majd, ami beszerzek...

Viszont hamarosan jön a 219-es ide az oldalra, mi egy jó kis kétrészes első fele, amiben visszatért többek között egyik kedvenc legutáltabb karakterem, Holdsárkány! Aki pedig nem tudja, hogy miért is utálom, az olvassa el az Avengers 211-es részét, és közelebb kerül a megoldáshoz...