Meglepő volt látni, hogy Farek már beíróként is szerepelt. Így külön gratula.
Köszönöm szépen. Egyébként egyáltalán nem értek a PS-hez, csak annyit tudtam megcsinálni, amennyit elmeséltek, de azt legalább üzembiztosan. Tehát a semmi szintről eljutottam egy abszolút alapszintre, viszont hihetetlenül jó érzés volt, ahogy láttam, hogy a kezem alatt alakul a képregény, és az üres bubi hirtelen megtelik. Azért nem hiszem, hogy átállok erre is, mert így is baromira időhiányban szendvedek. De néha lehet, hogy beszállok, havalami extra dolgom van, és nem akarom a beírókat terhelni vele. Persze a címfeliratokat, meg a komolyabb iniciálékat Dórika vagy Troll készítette, bár a végére már 1-2-be én is beszálltam.
VISZONT!Remélem, hogy aki elolvassa, és még nem tette meg, az tényleg veszi a fáradtságot, hogy véleményezzen, mert már önként vállaltuk be, de komolyakat szívtunk vele. Köszi.
SithLord: Igen, jól látod, Ultron ellenségként is feltűnik. De hogy mikor... illetve a kovetkező számban, ha jól emlékszem, de hogy az nálunk mikor jön ki... De egyszer mindenképpen befejezzük, de hogy nem egy-két hónapon belü, az biztos.