Vélemény: A Bosszú Angyalai 220. részéhez:
Megszámoltam: Thor legalább 5 panelon PUCÉR!
A hatalmas isten, lenézve az embereket, pucéran világ megvált... Persze, ha arra gondolnuk, hogy ő egy isten miért ne mutogathatná teljes isteni mivoltát az alantos halandóknak? Kevesen érezzük zavarban magunkat, ha mondjuk egy kutya vagy egy macska meglát minket mesztelenül, nem? Mármint én nem szoktam... Ez kínos... (Volt egy film is, (melyik?) amikor valami torz mutánsok éltek a föld alatt és oda kerül egy szép nő, és mikor fürdött megkérte a torz mutánsokat, hogy forduljanak el, mire azok meghatódtak mennyire ember számba veszi őket...) Na jó már azt furcsálom, hogy Thor felöltözött mikor az Angyalok ellen ment halandót lapítani. Holdsárkány például mindig sokkal kevésbbé szeméres... Darázs viszont, lévén csori kis halandó mennyire az... Nagyon érdekes, a lényeg, hogy ez a rész a pucérkodásról szólt!
Nem értem Darázs miért van annyira oda Thor-ért, de vicces volt látni ahogy kiábrándul Blake-ből, bár lehet én vagyok lassú nekem Thor identitása is egy kicsit zavaros, megszállta azt a szerencsétlen halandót és élősködik az életén? Ez a mi ketten egyek vagyunk, de mégis individumok dolog picit zavaros...
Azt hiszem olvastam már párszor Drax és Holdsárkány eredetét, de akárhányszor olvasom mindig olyan, mintha semmit se tudnék róluk, olyan megközelíthetetlenek nekem, mintha hiába olvastam volna már róluk, mindig olyan idegenül hatnak... De Drax nem halt meg igazán, nem? Mármint nem végleg... (milyen ostoba kérdés is ez, ha jobban belegondolok... )
Az isteneknek járó bíróság kiválló ötlet, de Asgard jogköre szerintem azért kétséges meddig terjed ki...
Na megyek vissza: