Fűrész
Nofene - kaptam fel a fejem mikor észrevettem a frissülést. A film tetszett (A második már nem annyira, de ez egy másik topic témája ) szóval nagy lelkesedéssel vágtam bele az olvasásba.
Borító. Hát.. ha valaki ránéz, tutira nem azt fogja gondolni, hogy a szíves bocsok legújabb kalandjait találja a lapokon . Szerintem elég komoly, amolyan bele az arcodba stílusú. A betűtípus nagyon tetszik, meg az effektek is rajta, bár nem tudom milyen volt az eredeti, de ez jó lett.
Képregény. Rajzstílusában átlagosnak mondanám, nekem tetszik, de igazából nem nyújt különleges képi megvalósítást. A hátterek nem elnagyoltak, a stílushoz képest kellően kidolgozottak, a színek jók.
Történet. Hmmm Tényleg kapcsolódik a filmekhez, a második részben megtudott dolgokat itt is megtudjuk (Úgysem mondom el mi az, nézzétek meg bár eléggé alapvető, erre épül a történet.) Tetszett, bár valami eredetibbet is kitalálhattak volna, mint szerelem elvesztése. De mindenképpen jó kis előtörténet, főleg, ha ismeri az ember legalább az egyik filmet, amúgy eléggé érthetetlen lehet, ezért kicsit "veszélyes" is ilyen történetet kreálni (Mármint amelyik feltételez egyfajta "alapismeretet")
Beírás. Sajnos már új jelzőm nincs a dologra, csak azt tudom írni, amit eddig is a hasonlóan jól sikerült művekre. Jól olvasható, könnyen érthető, gördülékeny, magyaros mondatok. Elgépelést nem vettem észre.
A készítők listáján Dead és Peestike neve is feltűnik, mivel ők új(abb) bedolgozók külön megemlíteném, hogy tetszett a munka, hasonló dolgok jöhetnek. (Ja még volt valamilyen Troll nevű figura is a listán, de őt már fényeztem eleget -- No komolyra azért az Ő neve is garancia a minőségre)
Fűrész II plakát tetszik. Az eredeti plakát alapján készült igaz? Mintha erre a két újjra emlékeznék. Az biztos, hogy rányomtatom valamelyik mappámra mert tetszik ezzel a betűtípussal.
Összességében nem azt kaptam amit vártam (vagyis vér, verejték sikoly) ehelyett egy előtörténetet kaptam, amely megállja a helyét a film(ek) ismeretében. Tetszett. Ha valami van még a kiadótól tervben (most nem fűrészre gondolok) az jöhet...