Rémálom az Elm utcában. Spec. rész.
Hát ez egy rémálom volt Attól féltem, hogy elalszom olvasás közben és .....
Nagy rajongója vagyok Freddy mesternek és társainak, meg horrorban általában mindenevő, de ez a képregény kissé laposra sikeredett. Kiszámítható - nem mintha általában a tini-horror nem lenne az - de kicsit többet vártam.
A bodycount jól alakul, arra nincs is panasz, csak lényegében értelmetlen az egész, bár gondolom ez bevezető rész, Freddy visszatér, aztán jön a gyakás.
A történetben persze minden benne van, ami ilyenkor lényeges, alter-csajok (Hogy miért mindig ők) cicababák nagy mellel, vagány srácok, és Freddy. Ez a recept. Ezt sikerült abszolut gépiesen öszerakni egy eléggé közepes történetben.
Külön pont a biztonsági őr újságján található főcímhez, amely Bőrpofa visszatérését hírdeti
A grafikával nincs különösebb bajom, de Freddy néha igen furcsán néz ki, és sokszor zavarosak és túlzsúfoltak a képek.
A fordítás/beírás korrekt, ez az egyik pozitívum a képregényben.
Azért várom a következő részeket, mivel rajongó vagyok. TAlán ott sikerül kissé túllépni, vagy "mélyebb tartalmat" belevinni - ha élhetek ezzel a képzavarral egy Rémálom történet kapcsán.