Szerző Téma: DC kiadó csapatképregényei  (Megtekintve 114156 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó csapatképregényei
« Válasz #179 Dátum: 2009. November 29., 08:33:47 »
Inkább majd a következő sztorikhoz fog hozzátenni, hogy miért lett Raveger olyan, amilyen. Ez már csak amolyan átvezető szám volt, és a tpb utolsó fejezete is az lesz.

Nem elérhető Dannyman

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #178 Dátum: 2009. November 28., 23:43:58 »
Köszi az új Tini Titán részecskét! Érdekes volt, bár a csaj cselekedeteit nem nagyon értem, bár gondolom nem is fogom... Vagy ez a szál hozzátesz valamit a sztorihoz?
www.cknights.neobase.hu --> ComicsKnights

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #177 Dátum: 2009. November 19., 12:07:44 »
Idézet
Deadpool-t róla mintázták?
Igen, szándékos másolat, ami átment paródiába, amit Kelly amúgy egy sztoriban ki is figurázott (ami azért vicces, mert ő volt a figura egyik legjelentősebb írója ).
Idézet
Superboy nem tudja úgy visszatartani a lélegzetét, mint Superman???
Sokkal gyengébb Supermannél, ráadásul kezdetekben egyszerre csak egy szuperképességet tudott mindig előhívni.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #176 Dátum: 2009. November 19., 10:19:33 »
Köszönöm az észrevételeket és nézzük a válaszokat:

Idézet
akkor ezt azt jelenti hogy majdnem 50 részt írt a Tini Titánokból ha jól következtettem ki.
Igen, a 46. szám volt asszem az utolsó története, de előtte is volt egy-két szám, amit nem ő írt, de azok kivételes esetek voltak.  

Idézet
(Deadpool-t róla mintázták? Gyanús a névválasztás is...) d.gif
Passz, de akár lehet is benne valami...  

Idézet
(Ki tudja ütni egy vacak altatógázzal töltött nyílvessző?)
Azt ne felejtsd el, hogy Superboy egyrészt kamasz és sok képessége még csak most van kialakulóban (lásd hőlátás, de majd a röntgenlátása is egy vicces sztori lesz...), plusz ugye félig ember is, szóval eleve gyengébb is, mint Superman.  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #175 Dátum: 2009. November 18., 22:10:43 »
Én is köszönöm Samson-nak a Tini Titánok vol.3. 1/2-et!  
Halálcsapás tényleg ravasz figura!  
(Deadpool-t róla mintázták? Gyanús a névválasztás is...)  
(Ki tudja ütni egy vacak altatógázzal töltött nyílvessző?)

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #174 Dátum: 2009. November 18., 20:26:46 »
Kösz szépen az újabb részt! Hát Halálcsapásnak aztán tényleg nem semmi családja volt. Meg elég fifikás a fickó, hogy így maga mellé állította a lányát. A honosítás király lett!    
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető BuB

• HálóZsák segítő
  • Spawn
  • *
« Válasz #173 Dátum: 2009. November 18., 20:25:08 »
Köszi az utóbbi két Titánokat.
Kezdem megkedvelni ezt a csapatot.

So say we all! - Lords of Kobol!

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #172 Dátum: 2009. November 18., 17:33:19 »
Nem semmi Johnstól ez a négy képregény négy éven keresztül írt és akkor ezt azt jelenti hogy majdnem 50 részt írt a Tini Titánokból ha jól következtettem ki.
Idézetet írta: dr samson
Na erre majd térjünk vissza jövőre, amikor Tombolást teljesen más szerepben fogjuk látni és akkor elfilozofálgathatunk arról, hogy mindent meg lehet-e bocsátani, illetve, hogy lehet-e valaki hős, ha gyilkol...

Rendben majd akkor jövőre beszélünk róla és kíváncsi leszek mit értettél azalatt hogy teljesen más szerepben fogjuk látni. De jelenleg még azt mondom hogy lehet még valaki attól hogy öl hős csak mondjuk nem ilyenforma ölést szoktam meg azon kevesek közül amiket láttam de lehet hogy majd jövőre megváltozik a véleményem majd meglátjuk.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #171 Dátum: 2009. November 18., 17:16:03 »
Na, sorjában:

Idézet
Bár azt nem értem, hogy Halálcsapás egyik fia Grant Wilson a Tini Titánokkal volt.
Két fia is, mert Jericho is, szóval az egész család vagy volt vagy lesz majd Titán...

Idézet
Az előző pár részben láthattuk, hogy Arizonában a szerzetesek valakit megidéztek. Azokról majd kiderül, hogy mi közük lesz a Tini Titánokhoz vagy ez csak egy lényegtelen közjáték?
Egyáltalán nem lényegtelen. Ugye azt már tudni lehet, hogy akit megidéztek, az Raven, és akinek nem esett volna le, annak mondom, hogy ők azok a bizonyos Vértestvériség, akinek a neve szintén emlegetve volt már az 5. szám végén. És már csak azért sem volt lényegtelen az a közjáték, mert ez lesz a következő sztori egyik alapja...

Idézet
egy kiszolgáltatott embert legyen az jó vagy rossz csak úgy megölnek legalábbis hősöktől még nem láttam ilyet.
Na erre majd térjünk vissza jövőre, amikor Tombolást teljesen más szerepben fogjuk látni és akkor elfilozofálgathatunk arról, hogy mindent meg lehet-e bocsátani, illetve, hogy lehet-e valaki hős, ha gyilkol...

Idézet
És csak most vettem észre hogy ezeket mind Geoff Johns írta gondolom elsősorban miatta olvastad el és honosítottad Dr Samson.
Igen, nem titok, és talán már mondtam is, hogy az egész sorozattal úgy kerültem kapcsolatba, hogy másfél évvel ezelőtt unatkoztam otthon és kellett valami olvasnivaló...  Egyébként tényleg a sorozat egyik nagy előnye, hogy egy-két részletet leszámítva teljesen a nulláról építi fel Johns, és abszolút érthető előzetes ismeretek nélkül is, az olyan finomságokat mint a Gradulation Day, vagy a Young Justice, én is csak jóval később olvastam...

Szerk: gaby, közben nyomta a Flash-t is ám, és lettek ott is olyan sztorik, mint a Gaztevők Háborúja...
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 18., 17:16:45 írta dr samson »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #170 Dátum: 2009. November 18., 17:10:51 »
Ki kihagyással közel négy évig írta a sorozatot.
És mellette csinálta a Green Lantern v4-et, előtte a Rebirthöt, az Infinite Crisist és az előzményeit és az 52 egy részét is.
Úgyhpgy aki szerint Bendis a nagy író, mert képes volt egyszerre három sorozatot vinni két évig, az elmehet a fenébe.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #169 Dátum: 2009. November 18., 16:47:26 »
Köszönöm Dr Samsonnak a Tini Titánok1/2. részét
Számomra ez azért volt jó történet mert egy újabb DC karaktert ismerhettem meg, mondjuk az utolsó kép alaposan meglepett megértem a dühét de azért ilyet nem mindenhol látni hogy[span style=\'color:#000000;background:#000000\']egy kiszolgáltatott embert legyen az jó vagy rossz csak úgy megölnek legalábbis hősöktől még nem láttam ilyet.[/span]
És csak most vettem észre hogy ezeket mind Geoff Johns írta gondolom elsősorban miatta olvastad el és honosítottad Dr Samson. Meddig marad ő az író mert nagyszerűen írta az eddigieket és megkedveltette velem a Tini Titánokat és nagyjából értettem is a lényegét annak ellenére hogy semmit nem tudtam a csapatról.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #168 Dátum: 2009. November 18., 14:51:43 »
Ezer köszönet Dr samson a Tini Titánok v3 1/2. számért!        És tényleg valóban a 6. és 7. szám között zajlott le. Benne van az utalás is.
Lehet hogy ez most spoileresnek fog hangzani. Slade Wilsonról nagyon régen a '90-es években megjelent Superman és Batman 20. számban olvastam egy dokumentációt. Ott akkoriban annyi derült ki, hogy két fia(Grant és Joseph Wilson) és egy ex-felesége Adeline Wilson voltak a rokonai. De mostanában az is kiderült, hogy több rokonai is vannak. Ebben a Tini Titánok v3 1/2. számban is kiderült egy-két dolog. Bár azt nem értem, hogy Halálcsapás egyik fia Grant Wilson a Tini Titánokkal volt. Ez valami fura. [span style=\'color:#000000;background:#000000\']És ez a Tombolás eléggé furcsa, hogy mik derültek ki. Mert Tombolás Halálcspás féltestvére.[/span]
Az előző pár részben láthattuk, hogy Arizonában a szerzetesek valakit megidéztek. Azokról majd kiderül, hogy mi közük lesz a Tini Titánokhoz vagy ez csak egy lényegtelen közjáték?
Hű, jó hosszú hozzászólást írtam.
További sok sikert!
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 18., 14:52:14 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #167 Dátum: 2009. November 18., 09:16:35 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1533&catid=7&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Teen Titans v3 1/2[/a]

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #166 Dátum: 2009. November 13., 20:01:58 »
Ez tényleg jó hír!  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #165 Dátum: 2009. November 12., 21:06:19 »
Én köszi, hogy elolvastad és még hozzá is szóltál.  Egyébként a jó hír az, hogy mivel ez a múlt havi rész lett volna, csak technikai okok miatt (elszállt a Windows-om) nem tudtam kirakni, ezért jövő héten már jön is a következő rész, hogy befejezzük idén a sztorit.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #164 Dátum: 2009. November 12., 19:13:34 »
Hopsz, elfelejtettem megköszönni ezt a részt. Szwsz piszok jól, és nem erőltetetten sikerült a szokásos "jók harca egymás közt" klisét, azzal hogy rövid volt, és nem is igazán brutális (leszámítva csajbunyót). A szövegek is ütöttek, köszi a honosítást!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #163 Dátum: 2009. November 12., 18:02:30 »
Valójában teljes egészében a doki ötlete volt, én annyit tettem hozzá, hogy élénken támogattam és támogatom most is. A legszöveg- és környezethűbb fordítás. Nem tudom, nálam előbukkant-e, de én is ezt használnám.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #162 Dátum: 2009. November 12., 17:31:11 »
Igen, komolyan gondoltuk. Asszem anno talgabyval ötlöttük ki a nevet és az anyus/apus páros volt a legjobb, ami visszadta a ma/pa hangzást, főleg, hogy nem akartuk, hogy egy klón apának és anyának szólítsa Kentéket.  És nem, ennek semmi köze a Barátok Közthöz...

Nem elérhető Dannyman

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #161 Dátum: 2009. November 12., 15:33:42 »
Köszi a legújabb Tini Titán - Gyerekjátékokat! Kicsit hülyeségnek tartottam, hogy csak úgy egymásnak ugrottak a csapatok, mint a gyerekek, de jó volt nézni.

Egy kérdésem lenne: Ma, mint Anyus?! Ne már! Ezt halál komolyan gondoltátok? Jesszus... xD ( Egyébként nézed a Barátok Közt-öt, dr. samson?  )
www.cknights.neobase.hu --> ComicsKnights

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #160 Dátum: 2009. November 11., 20:23:02 »
Persze, hogy nem volt komoly harc... nem akarják ezek szétverni egymást...  Egyébként nekem Zöld Lámpás beszólása volt a kedvencem, amikor azt mondja, hogy "És még kérdezik, hogy miért nincsenek Tini Lámpások"...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #159 Dátum: 2009. November 11., 20:07:38 »
Én is köszönöm Samson-nak a Tini Titánok vol.3. hatodik részét!      
Legyünk őszinték, nem volt ez olyan túl komoly harc a két csapat között...  
(Bár Wonder Woman és Csillagtűz nem okozott csalódást!)  
Superman nagyon laza volt ebben a részben!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #158 Dátum: 2009. November 11., 17:15:44 »
Idézet
ha jól láttam akkor Lex Luthor volt aki elküldte azt az E-mailt
Igen ő volt az, bár tényleg nem biztos, hogy olyan könnyen felismerhető erről a rajzról... Mondjuk majd csak jóval később lesz annak jelentősége, hogy ő volt az, aki az e-mailt küldte, igazából ezzel a számmal a sztori teljesen véget ért, és a következő két rész már csak levezetés/átvezetés lesz...  

Idézet
Az egyetlen akit hiányoltam az Marsi Fejvadász volt (jelenleg ő a kedevenc Dc karakterem)
Ha olvasod a Cronon a JLA sorozatot, ott biztosan...  

A hibák jelzését köszönöm, majd javítom őket!
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 11., 17:17:52 írta dr samson »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #157 Dátum: 2009. November 11., 16:39:26 »
Azt nem gondoltam volna, hogy Wonder Woman bevallotta Cassie-nek, hogy ő is hibázott. Mert hát...nem azt akarom mondani hogy makacs, hanem azt hogy olyan...ööö...hát nem is tudom hogy mit kellene erről mondanom. Talán azt, hogy meggondolatlan.(A NewGenen is látható, hogy Wonder Woman nagy hibákat követett el.)
Elírásokat is találtam, mint mindig. A 124. oldalon szüséged, Wonder Gilr. A 129. oldalon a "egy önéletrajz vázlatát". És a 134.oldalon a túlásogsan.
Ezer köszönet dr samson  a Tini Titánok v3 06. számért!      
« Utoljára szerkesztve: 2009. November 11., 16:41:53 írta keildavid »

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #156 Dátum: 2009. November 11., 16:21:16 »
Köszönöm Dr Samsonnak a Tini Titánok 6. számát.
Érdekes volt Titánok a Liga ellen már valamennyire  ismerem mindkét csapatot de még van egy pár dolog ami új volt nekem de ettől függetlenül számomra jó volt. A poénok szintén nagyszerűre sikerültek főleg az tetszett a legjobban amikor Kölyök Flash kioktatta a nagyot. Az egyetlen akit hiányoltam  az Marsi Fejvadász volt (jelenleg ő a kedevenc Dc karakterem) de gondolom egyszer majdcsak ő is szerepelni fog.
A vége pedig újabb izgalmakat tartogat ha jól láttam akkor [span style=\'color:#000000;background:#000000\']Lex Luthor[/span] volt aki elküldte azt az E-mailt bár lehet hogy nem mert még nem nagyon ismerem a Dc univerzumot.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #155 Dátum: 2009. November 11., 13:13:59 »
Frissültünk!
Tini Titánok v3 #06

Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #154 Dátum: 2009. Október 31., 10:16:10 »
Akkor ez azt jelenti, ha a NewGenen kikerül a Végtelen Válság 7. befejező része, akkor azután kezdődhet az utóhatása is. Pl. Tini Titánok és a Supergirl, amelyek kapcsolódnak a Végtelen Válsághoz.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #153 Dátum: 2009. Október 31., 09:34:20 »
Na, igyen reklám. Mert megtehetem:  

A NewGen oldalára kikerült a Végtelen Válság 06. száma. Aminek fényében talán már érthető lesz, miért áll háromnegyed éve a Tini Titánok Egy Évvel Később sztori és miért töröltem a novemberi tervek közül a Supergirl 9. számát...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #152 Dátum: 2009. Október 14., 22:32:40 »
Köszi dr samson, hogy megemlítetted a Newgen lévő karakterleírást. Mert már megtudtam, hogy hol láttam ezt a Supergirlt, akit a Superman/Batman 5. számban szerepelt. És a kalapácsos csajról is kiderült, hogy ki ő. Még egyszer köszönöm neked dr samson, hogy visszaemlékeztettél a DC karakterleírásokra. Így akkor nem kell kérdeznem semmilyen DC szuperhősökről vagy bűnözőkről.

Nem elérhető Dris

• Mulder ügynök
  • *
« Válasz #151 Dátum: 2009. Október 14., 17:05:38 »
Szeretem ezt a Public Enemies sztorit, meg is van, de ha már a Képes szkippelte, jó, hogy itt megtaláltam magyarul. Crypto a sötétben nagyon adja neki szerintem. És ez a kis trükk a vége felé is tetszett, meglepő, pedig milyen kézenfekvő camouflage-ötlet. Mondjuk a végén én egy pillanatra se hittem el, hogy Superman képes lenne megölni Lexet, de Batman belső monológja találó volt. A rajz is bejön.
El is olvasom az előző részeket. Köszi mindet.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #150 Dátum: 2009. Október 14., 17:04:29 »
Idézet
A kalapácsos csaj gondolom az eredeti Steel lánya!
Hát, hogy valamilyen rokona, az tuti... De ha elolvasod a NewGenen Steel karakterleírását, ott van róla szó, én már sajna nem emlékszem pontosa.  Ja és Kriptót nem bátani! Nekem az egész Superman famíliából ő az abszolút kedvencem!