Szerző Téma: DC kiadó csapatképregényei  (Megtekintve 112941 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
DC kiadó csapatképregényei
« Válasz #149 Dátum: 2009. Október 13., 20:26:44 »
Nessus-nak, Tomivá-nak és BuB-nak köszönöm a Superman/Batman ötödik részét!      
Nagyon ravasz volt a két címszereplő, frankón túljártak Lex eszén!  
Luthor különben egyre dilinyósabb!  
Jók voltak a fiatalok, bár a kutyust kicsit túlzásnak tartom...  
Éjszárny nagyon kemény volt, Superboy pedig poénos!  
A kalapácsos csaj gondolom az eredeti Steel lánya!  
A borító (és a grafika is) tényleg rendkívülien szép!

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
« Válasz #148 Dátum: 2009. Október 13., 20:13:30 »
Köszi az új Superman/Batman részt, várom a nagy finálét. Meg kell mondanom hogy a rajzokért az első részben nem voltam oda, de most már egyre jobban tetszik, pláne hogy megvolt az animációs mozi is.
Jeph Loeb pedig nagy kedvencem, megvan a Hush sorozat és a Superman/Batman Supergil-ös része is papíron. Nagyon minőségi kiadványok, vigyázok rájuk mint a szemem fényére...

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #147 Dátum: 2009. Október 13., 15:16:19 »
Idézet
De láttam, hogy szerepelt egy lány fekete ruhában nagy "S"betűvel. Ha jól olvastam, ő Supergirl.(Bár azt nem tudom ő ki pontosan) Bár fura, mert ő nem szerepelt a Tini Titánokban vagy a Jelenlegi Supergirlben.
Ha jól emlékszem ő valami alternatív valóság (vagy alternatív jövő?) beli csaj... de igazából engem soha nem izgatott annyira, hogy pontosan utánanézzek...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #146 Dátum: 2009. Október 13., 14:09:20 »
Nahát ez aztán nagyon jó. Ismét a Világ legjobbjai visszatértek. Írok erről is véleményt, mert nekem nagyon jó hangulatom van.
Első sorban a borító miatt tetszik nekem ez a képregény. Ahogy azok a szuperhősök pózolnak a borítón. Superman és Batman pedig mögöttük van.
De itt most első sorban Supermanről és Batmanről szól. Úgy látom ebben a részben kevesebbet szerepeltek. Kb. 15-20%-ig.
De láttam, hogy szerepelt egy lány fekete ruhában nagy "S"betűvel. Ha jól olvastam, ő Supergirl.(Bár azt nem tudom ő ki pontosan) Bár fura, mert ő nem szerepelt a Tini Titánokban vagy a Jelenlegi Supergirlben.
Ami pedig Lex Luthort illeti remélem, hogy veszíteni fog. Mert ő egy rossz ember.
Köszönöm nektek a Superman/Batman 05. számot! Sok sikert kívánok nektek ehhez a befejező részhez! Remélem nem volt unalmas, hogy írok véleményeket.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #145 Dátum: 2009. Október 13., 12:33:24 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=2052:supermanbatman-05&catid=7:dc&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Superman/Batman 05[/a]

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #144 Dátum: 2009. Október 05., 23:34:49 »
Én is megnéztem hétvégén. Adaptációnak meglehetősen gyenge (az nem adaptálás, hogy átveszünk 4-5 főbb jelenetet és úgy-ahogy úgy teszünk, mintha a sztorit követnénk), önmagában nézve meg egy kifejezetten szórakoztató film, ami viszont egy új nézőnek elég érthetetlen. Kellemes kis másfél óra, de a DC Animatedek inkább csak középpálya.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #143 Dátum: 2009. Október 05., 20:19:08 »
Idézetet írta: dr samson
Na jó, semmi személyes, de ezentúl tényleg törlök innen minden ilyen hozzászólást...
Inkább át kellene tenni a kis vitatémánkba, ott már úgyis rég nem volt mozgás...

Én még tartogatom magamnak az örömöt, hogy megnézhessem a rajzfilmet, bár azért már belenéztem, és egész jól néz ki. Az külön öröm, hogy a főbb karaktereknél sikerült megnyerni maguknak a DCAU hangjait.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető Dark

• Ultra Magnus
  • Kázmér
  • **
« Válasz #142 Dátum: 2009. Október 05., 19:51:00 »
Megnéztem a Superman-Batman A Világ Legjobbjai alapján készült rajzfilmet és azt kell mondjam hogy nagyon tetszett. A Green Lantern, Wonder Woman és Superman/Batman rajzfilmek közül nálam ez viszi a pálmát. A történet kis dolgokban tér csak el a képregénytöl és a rajz pedig olyan, mintha a képregényt lapoznám. Szal mindenkinek ajánlom akinek tetszik a képregény, Gyilokpetinek(Newgen) pedig ezer köszönet a feliratért-minöségi munka mint mindig...  

A teljes cím: Superman/Batman: Public Enemies

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #141 Dátum: 2009. Szeptember 28., 15:08:13 »
Na jó, semmi személyes, de ezentúl tényleg törlök innen minden ilyen hozzászólást...

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #140 Dátum: 2009. Szeptember 28., 15:06:08 »
Ja, bocs. DC DC DC DC

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #139 Dátum: 2009. Szeptember 28., 15:03:20 »
Téged itt senki semk kérdezett és mondtam már, hogy ne offolj a topikban.

Nem elérhető Farek

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #138 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:40:25 »
Idézetet írta: Asys
Bízok a stílusodban; kiváncsian várom a további, elkövetkezendő honosításaidat!
Csak okosan, még elszalad vele a szekér

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #137 Dátum: 2009. Szeptember 28., 14:21:18 »
Hát, ez van, így hozta az élet. Tulajdonképpen 10 sorozat fölött már nem is számolom, hogy mivel kéne haladni...  Jelenleg azt sem tudom pontosan, hogy hány sorozatot/minit viszek egyszerre.  
De egyébként a betárazás szó szerint is értendő, a Tini titánokból 4 rész áll készen, de ahhoz még fog idén készülni tartalék, plusz az egyik új sorozatból is már 5 rész készen van, és a másik új DC sorozat is készül (azt megsúgom, hogy mind a kettő szóló cím lesz és nem csapatképregény, szóval lehet vizslatni a foglalási listát, hogy mik lehetnek azok). Muszáj előre dolgoznom, mert jövő félévben nekem meg kell írnom két szakdolgozatot, TDK-zni szeretnék, két államvizsga, plusz még egy tanítási gyakorlat is lesz...

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #136 Dátum: 2009. Szeptember 28., 13:39:23 »
Jól ,,betáraztál'', Samson mester!  
Bízok a stílusodban; kiváncsian várom a további, elkövetkezendő honosításaidat!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #135 Dátum: 2009. Szeptember 27., 21:11:10 »
Igen, azok maradnak. Tulajdonképpen azért is költözik majd a teljes DC részleg, mert jövőre 4 stabil sorozatot már nem tudnék hova bepaszírozni úgy, hogy szépen, ütemesen ahaladni is tudjanak, a NewGenen meg örülnek neki, és úgy is BuB-al közösen csináljuk a jelentős részét a cuccoknak.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
« Válasz #134 Dátum: 2009. Szeptember 27., 12:12:45 »
Sajnálom hogy nem itt lesz majd kénytelen leszek ott elolvasni de cserébe gondolom a Marvelek itt maradnak.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #133 Dátum: 2009. Szeptember 27., 11:36:25 »
És már most mondom, hogy az már 90% hogy a NewGenre fog kikerülni, várhatóan olyan május környékén, mert előtte még egy másik sztori lesz kirakva.  Meg majd ez be lesz jelentve hivatalosan is, de úgy általában minden DC címem jövőre (van ami már idén is) a NewGenre fog vándorolni, és ott lesz nekik majd folytatásuk, mert jövőre már nem igazán tudnám őket hova bepaszírozni itt a Hzs-n...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #132 Dátum: 2009. Szeptember 27., 10:21:03 »
Idézetet írta: dr samson
Nyugalom, az a szál még folytatódni fog jövőre, az lesz egyik nagyon Titán történet, a Vértestvérek tpb.  És örülök, hogy tetszett. Ugye mondtam én, hogy zseniális sorozat ez...

Igen valóban nagyszerű, ezúttal tévedtem amikor azt gondoltam hogy nem érdemes elolvasni de örülök hogy tévedtem. Akkor jövőre várom a Vértestvéreket. Sok sikert hozzá.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #131 Dátum: 2009. Szeptember 27., 09:11:08 »
Igen... konkrétan ma este állok neki fordítani roham tempóben, mert egész hétvégén nem tudtam a hülye laptop töltője miatt dolgozni...  

Idézet
A vége érdekes volt Ravennel és Jerichonak a testcseréivel,
Nyugalom, az a szál még folytatódni fog jövőre, az lesz egyik nagyon Titán történet, a Vértestvérek tpb.  És örülök, hogy tetszett. Ugye mondtam én, hogy zseniális sorozat ez...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #130 Dátum: 2009. Szeptember 26., 20:22:53 »
Végeztem a Tini Titánok Gyerekjáték tpb-vel és nagyon tetszett. Most már valamennyire, de csak valamennyire szimpatikusabb lett Impulzus/Kölyök Flash is. A többiek pedig jobbak nem is lehetnének.
Robinon meglátszik hogy Batman társa volt sokáig de meglepet azzal a szökéssel én tényleg elhittem hogy az interneten keresztül akar tenni pár dolgot, szóval azért talán mégsem egészen olyan mint Batman.
Az is nagyon tetszett hogy amikor csillagfény bemutatta az elsett titánokat akkor el is mondta ki hogyan halt meg.
A vége érdekes volt Ravennel és Jerichonak a testcseréivel, de annyira nem volt érthetetlen. A folytatás pedig gondolom hamarosan jön.
Köszönöm Dr Samson Wearwolfff és BuB

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #129 Dátum: 2009. Szeptember 24., 18:08:12 »
Idézet
Nem szereted Impulzust? Eretnek...  Amúgy javaslom, hogy ne részenként olvasd, hanem pl egyben az eddig kikerült 5 részt. Lehet, hogy tovább tart, és csak egyszer értékeled a fórumon, de sokkal jobb a történet úgy, ha egyszerre olvasod el. Hidd el nekem, én anno angolul így olvastam (mondjuk kb 1 hét alatt az addig megjelent 50 valahány számot, de ez most más tészta...)

Nem, nem mondhatni hogy megkedveltem volna Impulzust így elsőre, de ez csak így elsőre vélemény lehet hogy a továbbiakban változni fog.
Majd kipróbálom úgy hogy egyszerre lehet hogy úgy jobban megértem, de ez majd csak hétvégén az iskola miatt nem akarok belekezdeni egy ilyen hosszúságúba.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Szeptember 24., 18:21:51 írta Zerit »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #128 Dátum: 2009. Szeptember 24., 18:00:54 »
Idézet
csak ezzel az Impulzussal nem tudok megbarátkozni
Nem szereted Impulzust? Eretnek...  Amúgy javaslom, hogy ne részenként olvasd, hanem pl egyben az eddig kikerült 5 részt. Lehet, hogy tovább tart, és csak egyszer értékeled a fórumon, de sokkal jobb a történet úgy, ha egyszerre olvasod el. Hidd el nekem, én anno angolul így olvastam (mondjuk kb 1 hét alatt az addig megjelent 50 valahány számot, de ez most más tészta...)

Idézet
Az is jó volt hogy az elején volt egy összefoglaló ami számomra nagyon hasznos volt mert így legalább tudtam hogy kiről és miért beszélnek egyes helyeken.
Igen, az az összefoglaló direkt került bele és találkozhatsz is majd még hasonló összefoglalókkal a honosításaim során (most pl a NewGennek kéne már csinálnom lassan...). Eredetileg az a történet is honosítva lett volna, de többszöri olvasás után úgy döntöttem, hogy egyrészt a sztori is nagyon gyenge, ráadásul a szkenn minősége is borzasztó volt, pénzt meg nem akartam kiadni érte, hogy újra be tudjam húzni, szóval maradt az összefoglalós megoldás...

Nem elérhető Amondin

• Magneto
« Válasz #127 Dátum: 2009. Szeptember 24., 17:54:43 »
Belekezdtem a DC képregények olvsásába és szeretném értékelni a Tini Titánok első részét.
Jó volt ez az eredettörténet a csapatot nagyjából sikerült megismernem Superboy elég szimpatikus így elsőre ahogy Robin is, Wonder Girl és Gézengúz is elmegy csak ezzel az Impulzussal nem tudok megbarátkozni(de irigyelem a gyors olvasási képességét nekem is elkelne egy ilyen).
Az is jó volt hogy az elején volt egy összefoglaló ami számomra nagyon hasznos volt mert így legalább tudtam hogy kiről és miért beszélnek egyes helyeken.
Köszönöm Dr Samson Wearwolfff és BuB.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #126 Dátum: 2009. Szeptember 24., 09:41:21 »
Igen, ő azóta Mr. Tökéletes emlékeim szerint. Hiába na, ez a baj, ha más cuccait rakja ki az ember...

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #125 Dátum: 2009. Szeptember 24., 08:25:38 »
Húúú, mit is olvastam, ami angolul volt, talán a Mr. Terrific, meg van még valami, most nem ugrik be. Nem baj egyáltalán az angol név, csak nekem mindig jobbak a lefordított nevek, úgy emberközelibbek a szereplők magyar szövegkörnyezetben. Egyébként izgalmas történet.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #124 Dátum: 2009. Szeptember 23., 17:14:19 »
Idézet
Egyetlen negatívuma nekem, hogy mintha bele lenne csempészve néhány név angol nyelven... wink.gif
Öööö... pontosan mire célzol ez alatt? mondjuk sajnos javítani nem tudjuk, ezek ősrégi cuccok és nincsenek meg az eredeti psd-k...  

Idézet
Egyetlen negatívuma az (mint szinte az összes képregénynél), hogy mindig a legizgalmasabb résznél van vége...
És bizony nagyon úgy tűnik, hogy novemberig várnod is kell a folytatásra. Bár ha beigli nem készül el egy nagyon rég tervezett Marveles cuccommal, akkor ez lesz jövő hónapban is...

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
« Válasz #123 Dátum: 2009. Szeptember 23., 16:15:00 »
Köszönet a honosításért, jó kis történet. Egyetlen negatívuma nekem, hogy mintha bele lenne csempészve néhány név angol nyelven...  
Hórusz kesztyűje nem semmi, bejön az egyiptomi stílus, jó szereplő. Szerintem itt a legjobb hős.Kemény, vagány a szerkója, különleges. Bár nekem a DC alakok legtöbbször kicsit nevetségesek, pölö a néger pasi a fekete sávval az arcán.  DC fogás, hogy a szuperhősöknek egy csík van a szemén, a Marvelnél legalább símaszkra futotta.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #122 Dátum: 2009. Szeptember 23., 15:37:46 »
Hát ez bizony odabasz. Köszönetem a fantasztikus honosításért, amit a Sup/Bat 04-el elkövettetek. A sztori engem lehengerel.  

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #121 Dátum: 2009. Szeptember 23., 13:53:34 »
Ez megint mekkora képregény/rész volt; hihetetlen, egyszerűen fantasztikus!    
Nagyon szépen köszönöm a honosítóknak a Superman/Batman negyedik részét!    
Végig izgalmas volt, kőkemény harccal és frappáns szöveggel!  
Egyetlen negatívuma az (mint szinte az összes képregénynél), hogy mindig a legizgalmasabb résznél van vége...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
« Válasz #120 Dátum: 2009. Szeptember 23., 09:59:15 »
Ez egy nagyon jó ötlet. Hogy a 5-6. részt az idén még végére kerüljön a történet. A Supergirl kötet közvetlen folytatására ráérsz még azokat. Talán jövőre, de kitudja majd meglátjuk.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.