Na, sorjában:
Bár azt nem értem, hogy Halálcsapás egyik fia Grant Wilson a Tini Titánokkal volt.
Két fia is, mert Jericho is, szóval az egész család vagy volt vagy lesz majd Titán...
Az előző pár részben láthattuk, hogy Arizonában a szerzetesek valakit megidéztek. Azokról majd kiderül, hogy mi közük lesz a Tini Titánokhoz vagy ez csak egy lényegtelen közjáték?
Egyáltalán nem lényegtelen. Ugye azt már tudni lehet, hogy akit megidéztek, az Raven, és akinek nem esett volna le, annak mondom, hogy ők azok a bizonyos Vértestvériség, akinek a neve szintén emlegetve volt már az 5. szám végén. És már csak azért sem volt lényegtelen az a közjáték, mert ez lesz a következő sztori egyik alapja...
egy kiszolgáltatott embert legyen az jó vagy rossz csak úgy megölnek legalábbis hősöktől még nem láttam ilyet.
Na erre majd térjünk vissza jövőre, amikor Tombolást teljesen más szerepben fogjuk látni és akkor elfilozofálgathatunk arról, hogy mindent meg lehet-e bocsátani, illetve, hogy lehet-e valaki hős, ha gyilkol...
És csak most vettem észre hogy ezeket mind Geoff Johns írta gondolom elsősorban miatta olvastad el és honosítottad Dr Samson.
Igen, nem titok, és talán már mondtam is, hogy az egész sorozattal úgy kerültem kapcsolatba, hogy másfél évvel ezelőtt unatkoztam otthon és kellett valami olvasnivaló... Egyébként tényleg a sorozat egyik nagy előnye, hogy egy-két részletet leszámítva teljesen a nulláról építi fel Johns, és abszolút érthető előzetes ismeretek nélkül is, az olyan finomságokat mint a Gradulation Day, vagy a Young Justice, én is csak jóval később olvastam...
Szerk: gaby, közben nyomta a Flash-t is ám, és lettek ott is olyan sztorik, mint a Gaztevők Háborúja...