Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 964667 alkalommal)

0 Felhasználó és 17 vendég van a témában

Nem elérhető kaine

• Hulk
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #2167 Dátum: 2008. Március 21., 19:28:18 »
Idézetet írta: Kozi
Sziasztok!

Már régebben is írtam ebbe a topicba (is), hogy készítünk haverommal egy képregényt, a címe: Bloodlust. Nemrég készültünk el az első számmal, a debütálás a március 30-ai börzén lesz. Bepróbálkoztunk az MKSZ pályázaton is, de sajnos nem nyertünk, így saját pénzből kellett kinyomtatnunk a képregényt, így teljes egészében fekete-fehér lett. Az ára 550 Ft körül lesz. Remélem sokan eljönnek a börzére azok közül, akik érdeklődtek korábban a Bloodlust iránt és sokaknak tetszeni is fog a képregényünk! Várunk mindenkit a jövő vasárnapi börzére!
Akik még nem ismernék, azoknak itt a weboldalunk címe: http://bloodlust.extra.hu

Bloodlust Team

Helló!

Hol lesztek a börzén? Én is vennék egyet, tetszettek a rajzok, meg a hangulat. Nagy kár, hogy nem színes lesz. Mondjuk lehet, hogy nem lesz időm végigjárni a standokat, de ha bejövetelkor megkerestek (balra az első asztal), máris veszek egyet tőletek.
Milyen hosszú a képregény és milyen formátumú?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2166 Dátum: 2008. Március 21., 19:01:07 »
Vegyünk neked egyet? Vkivel csak találkozol a HZs-sek közül...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
« Válasz #2165 Dátum: 2008. Március 21., 18:36:17 »
Hmmm, a képek alapján nagyon hangulatosnak tűnik. Én szeretem a darkos dolgokat... Megjegyzem, egyáltalán nem gond a Fekete-fehér "szín", sőt... nekem úgy jobban tetszenek a képek (persze a galériából itélve). Ne érts félre, a színesek is jók, de ehhez a stílushoz ez jobban illik, szvsz (pl a Holló-t sem tudnám elképzelni színesben, de a Sin City-t se nagyon). Meg én amúgy is imádom az FF cuccokat . (az sem elhanyagolható előny a szememben, hogy mangás beütést kap a színek mellőzésével  )
Én is szívesen befizetnék egy példányra, de valószínűleg tartom magam a személyes hagyományhoz (), és a börze ismételten kimarad.

Szerk.: légyszi! légyszi!    mond meg ki az előadója a honlapon szóló zenének! Marhára tetszik!  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 18:40:42 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2164 Dátum: 2008. Március 21., 17:49:24 »
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
    • Bloodlust képregények / Bloodlust Comics
« Válasz #2163 Dátum: 2008. Március 21., 17:30:09 »
Sziasztok!

Már régebben is írtam ebbe a topicba (is), hogy készítünk haverommal egy képregényt, a címe: Bloodlust. Nemrég készültünk el az első számmal, a debütálás a március 30-ai börzén lesz. Bepróbálkoztunk az MKSZ pályázaton is, de sajnos nem nyertünk, így saját pénzből kellett kinyomtatnunk a képregényt, így teljes egészében fekete-fehér lett. Az ára 550 Ft körül lesz. Remélem sokan eljönnek a börzére azok közül, akik érdeklődtek korábban a Bloodlust iránt és sokaknak tetszeni is fog a képregényünk! Várunk mindenkit a jövő vasárnapi börzére!
Akik még nem ismernék, azoknak itt a weboldalunk címe: http://bloodlust.extra.hu

Bloodlust Team

u.i.: MacGyver nagyon ütős. Meg a fail-es képek is  

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #2162 Dátum: 2008. Március 21., 17:07:11 »
ezekről én is hallottam...  
ez halálos...  
the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2161 Dátum: 2008. Március 21., 13:44:37 »
Ezekből a Fail*-es képekből baromi sok van fent. Egyben szólnak csak igazán nagyot, de nem akarom mindent belinkelni.

*én "ezt elkúrtad"-nak fordítanám, ami erre különösen illik   :

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #2160 Dátum: 2008. Március 21., 11:50:45 »
nekem is kellenek olyan Rozsomákos karmok...xD
full off...xD

the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2159 Dátum: 2008. Március 21., 11:42:44 »
Üdv! Vehehehe-HOHOHO-HAHAHA  Nagyon jók!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2158 Dátum: 2008. Március 21., 11:38:42 »
Macgayveres iszonyat jó!     A többi is, de ez a legdúrvább.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2157 Dátum: 2008. Március 20., 21:58:23 »
Ha valaki szívesen csemegézne a Golden Age terméséből, annak ez jó kiindulási alap lehet: katt

Sepi: akkor ezt figyeld:

)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2156 Dátum: 2008. Március 20., 21:43:13 »
Ez nagyon kemény.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2155 Dátum: 2008. Március 20., 19:40:37 »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2154 Dátum: 2008. Március 18., 22:40:04 »
A torrent leírásnál meg van adva egy link a forráshoz: http://www.ludas-matyi.com Ha máshonnan nem is, de onnan tutira le lehet kapni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2153 Dátum: 2008. Március 18., 22:27:34 »
Csak sajnos nincs senki aki seedelje.  Pedig nagyon kiváncsi lennék rá.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2152 Dátum: 2008. Március 18., 22:18:37 »
Hogy miket le lehet szedni a thepiratebay-ről?  pl ezt: Ludas Matyi képregény 1950-ből
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 18., 22:20:28 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2151 Dátum: 2008. Március 17., 14:46:31 »
Hehehe, amíg Dagi fel nem ébred, mondják... az a galmab eddig egész jól bírja, kíváncsi vagyok, látjuk-e vha ébren (egyes gegeket évtizedekig el lehet húzni, kérdezze meg bárki Sergio Aragonés-t ).

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2150 Dátum: 2008. Március 17., 11:48:08 »
Várj a kattintás után, és ne kattints máshova! Nálam minden rendben, úgyhogy nem tudom hol a hiba...  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2149 Dátum: 2008. Március 17., 11:40:06 »
Lehet, hogy nálam a hiba, de nekem nem nyílnak meg a restarált oldalak.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2148 Dátum: 2008. Március 17., 11:16:07 »
Bandáj Páter áldozatos munkájának köszönhetően újabb oldal került restaurálásra a Charax-kötetek első részéből. Aki még nem látta, az kattintson ide!
És a hírek közt is érdemes kutatgatni közben

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2147 Dátum: 2008. Március 16., 17:00:19 »
Aha, köszi. Most alaposan elbizonytalanodtam...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2146 Dátum: 2008. Március 16., 14:50:33 »
UPC?
Kőkeményen korlátozva van a p2p, így állandóan trükközgetned kell majd, ha maxon akarsz le- és feltölteni. Ha valami problémád van, akkor azt sokáig tart elintézni*, ugyanis marha kevés az emberük. Nekem pl egy külsős emberke jött bekötni még anno, de úgy megoldotta, hogy a havaromnak kellett végül ezt azt beállítgatni még pluszban, hogy müködjön is... Persze gondolom ez egyedi eset volt, de akkor is...  
Viszont sebességben jobbat tudnak nyújtani ugyan azért a pénzért mint a rivális, és a technológiai fölény is az ő javukra szól. Ugyanis a T már így is a maximumot hozza ki a rézkábelekből, míg a upc-nél még bőven van mód a sebességemelésekre (optikai kábeleket használnak). Ergo hamarabb fogsz nálluk sebességemelést átélni mint máshol.
Egyébként nemem éjszakánként jópárszor előfordult, hogy nem volt net nálluk. Persze ez még a sebességnövelések idején volt. Egyébként ezt leszámítva stabilnak mondhatóak.

Engem amivel feldühítettek, az még a light csomag 10GB-s forgalomkorlátja (korlátlannak hirdetett net mellett persze) volt. HA ezt elérted (ami nem nehéz), akkor 10%!-ra csökkenteték a sebességedet az adott hónap maradékára.

szerk.: *= 4-5 nap múlva válaszolgattak az emailjeimre, meg ilyenek

szerk 2.: mondanom sem kell, hogy cseberből vederbe estem: most T-online os vagyok  Persze csak egy évre tervezem, mert igazából a mobilos net érdekelne. Csak annak még hagyok idő, hogy kiforrjon, ami reméllem egy éven belül bekövetkezik, és már váltok is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 16., 15:00:22 írta Gabe »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2145 Dátum: 2008. Március 16., 12:17:22 »
Hát most elvileg akcióban 2 hónapig ingyenes, utána meg 4400 ft-ért korlátlan (na persze nem a leggyorsabb fajtája) és ezért is gondolkodok rajta. Egyébként az otthoni adsl-n is van olyan, hogy 2 percig van net, majd 5 percig újra osztja az IP-t. És ez megy 3-4 órán keresztül is akár...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2144 Dátum: 2008. Március 16., 10:59:44 »
Speciel itthon is és fenn az albérletben is az van. Itthon régen volt egy kedves 2 hónapos korszak, amikor 5 percig volt net, aztán fél órát nem. Most már csak bizonyos napokon kapok ilyen kitüntető figyelmet a T-birodalomtól. Stabilnak viszonylag stabil, gyorsnak nem gyors, és rapidshare-rel se lehet trükközni a fix IP miatt, de ha nem akarsz egész éjszakékon át töltögetni, akkor a szegedi szolgáltató megteszi.
Bár szerintem itthon rohadt drága, fenn ue. pénzért korlátlan van, itt meg 2 gigás...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2143 Dátum: 2008. Március 16., 09:31:23 »
Egy kérdés: van valakinek kábelnetje otthon? Csak mert most gondolkozok, hogy  beköttetem az albérletbe és érdekelnének az esetleges pozitív/negatív tapasztalkatok.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #2142 Dátum: 2008. Március 12., 16:42:12 »
A viccekről jut eszembe, hogy nekünk van egy kib@szottul alternatív képregényes oldalunk
spherestomachpig.wordpress.com , lentről kezdjétek az olvasást. Ez többnyire Szabolcs megyei tirpákpoén áradat, voltak mások is, de azt inkább cenzúráztuk

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2141 Dátum: 2008. Március 11., 19:55:56 »
Ezek az emós viccek kemények, meg a kámá-t is már küldöm is egy havernak!
Na én is jövök egy viccel:
- Apú, engem a gólya hozott?
- Igen kisfiam.
- Nem d*ghattad volna meg inkább Anyut?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2140 Dátum: 2008. Március 10., 12:24:06 »
Újabb oldallal végzett Bandáj Páter a Charaxon! És ugyanott megjelent a Megrá-Zoo legújabb száma is!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2139 Dátum: 2008. Március 09., 23:45:05 »
Ezt egy másik fórumban találtam:

Káma Szútra geekeknek

szerk II.:

"- Hány emo tud becsavarni egy villanykörtét?
- Egy sem, ülnek a sötétben és bőgnek.

-Miről ismered fel az EMO-t?
-Egyik szeme sír, a másik meg haj...

- Hogy kínozhatsz meg egy emot?
- ?
- Megmondod neki, hogy ma nagyon boldognak látszik."
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09., 23:48:09 írta Gabe »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2138 Dátum: 2008. Március 09., 18:43:55 »
Köszönöm a segítségeteket.  
Le is vadásztam gyorsan egy használt routert, és most össze is bénáztam a "hálózatot". Igaz, most még csak egy gép van mögötte (ezért is az idézőjel  ), de hamarosan érkezik a másik gép is. Közben utánaolvastam ennek a hardwares "tűzfalas" dolognak, meg az alapján amit ti is mondtok, erre a megállapításra jutottam: erősen marketing-duma szaga van   Persze ha jól veszem ki, akkor jócskán megdobja a biztonságot, de akkor is.... Kár, mert nem jött volna rosszul egy kis erőforrás megtakarítás  

Idézet
Nem biztos. Ha fix IP címet akarsz kiosztani nekik, akkor azt kézzel kell beállítanod gépenként a Windowsban (vagy Linuxban), és IP-címenként a routerben. A routerben helyből be lesz kapcsolva a DHCP, ami azt jelenti, hogy a router konfigurálás nélkül oszt ki címeket a LAN gépeinek minden egyes csatlakozáskor. Ezt azt jelenti, hogy valószínűleg minden egyes bekapcsoláskor és újraindításkor új címe lesz a gépednek. Azért csak valószínűleg, mert amíg én nem állítottam fix IP-t az én gépemre, addig csak köbö hetente osztott ki neki a router új címet.

Ezt mindenképpen be kell majd állítanom, mert sűrűn fogom alkalmazni a tightVNC nevű programot. Erre még visszatérhetünk majd?  Lövésem sincs hogyan kellene kivitelezni, pláne ha a másikra Linuxot telepítek (vagy nem, ez még megfontolás alatt áll)...     Ha minden jól megy, akkor a másik gépre nem is akarok rakni monitort meg billentyűzetet (kivéve persze a telepítés időtartamára), ezért volna szükség a fix ip+tightVNC párosra.  

Egyvalamit nem értek csak: ez az "új" router (használt az igaz, de reseteltem, így beállítás szempontból újnak számít gondolom) most simán kiereszti aktívan az utorrentet...  Tudom, hogy ezért sokan összetennék a két kezüket, de nem kellene külön kinyitni a szükséges portot? A router ezen beállítási részén egyáltalán nincs megadva semmi, kong az ürességtől... Vagy valamit nem kapcsoltam volna be a setup folyamán? (vagy tényleg csak ennyit ér a "tűzfal"? )
Apropó, a resetnél a firmware frissítések is törlödnek? Lehet, hogy ez a ludas...

((Most pedig folytatom az erőgyűjtést az aggastyán korba lépő agyonhasznált és hajszolt 1,5 éves rendszerem újratelepítésének... (XP)      ))

Szerk.: szerencsére visszapasszívizálodott az utorrent  (tudom, hülye vagyok, de inkább szenvedek a beállításokkal, ha ezzel kicsit biztonságosabbá tehetem a rendszerem)
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 09., 18:46:02 írta Gabe »