Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.
Akkor itt is most leszögezem, ha az áron változtatnánk, talgabynak akkor is 550 Ft lesz. De csak neki De nem hiszem, hogy változna, ma beszéltünk a rajzoló haverommal és 99%, hogy marad az 550 Ft. Most már nem akarok változtatni rajta. A lényeg, hogy ne bukjunk rajta.
Gabe: én a ősszel voltam először börzén, a jövőben mindenegyiken ott szeretnék lenni, ha tehetem, mert nagyon jó! Meg, ha beindulna ez a Bloodlust dolog is, akkor főleg. A FF dologról annyit, hogy nekünk a szívünk szakad meg, mert hihetetlenül szép színesben, haverom nyomtatott 2 példányt színesben, ha minden igaz, majd szerintem felvisszük azt is, hogy megmutassuk az érdeklődőknek: na ilyen lenne, ha színesen tudnánk nyomtatni Még én sem láttam a FF nyomtatott példányt, de elvileg szép lesz az is, csak hát színesben látványos lett volna. Borítót legalább színesben jó lett volna, de sajna akkor jóval drágább lett volna. A "Sárkányok és helikopterek" alkotói megoldották a színes covert 650 pénzből, bárcsak nekünk is lett volna rá lehetőség Szóval jó lenne, de egyenlőre csak álom, marad a FF, remélem az is elfogy, bár nem viszünk sokat fel, mert szegény embert az ág is húzza, minket meg főleg És remélem elfogy börzén, mert ha nem mínuszban leszünk, azt meg nem kéne. De ha tudnának neked elvinni egy számot, az jó lenne.
A weboldal zenéjét Csipke István csinálta, címe: Madtrack és Reason-nel készült. És nekem is nagyon bejön, csengőhangnak is betettem telóba. Bárcsak tudnék így Reason-özni, de a zenéhez én béna vagyok
kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk! Remélhetőleg Bloodlustos póló lesz rajtunk. Facecontrolt tudsz használni emellé, a flashgalériában ott van a képünk a készítőnél, majd felismersz minket... Börzén, ott leszünk, ahol helyet adtok. Még nem árultam ott, de megpróbálok figyelni az óraátállításra és arra, hogy időben felérjünk a kezdésre. És igen, kár hogy nem színes Formátum elvileg maradt a MKSZ pályázatban megadott: 160×236 mm, álló, de nem mondom 100%-ra, mert haverom lehet változtatott rajta. Szóval még én sem tudom pontosan
cressains: Köszi szépen és nem csak neked, hanem mindenkinek, akiktől eddig sok pozitív dolgot halottunk (persze építőjellegő kritikát úgy is fogunk kapni, de ez csak előny, mivel ez az első képregényünk, tehát van mit fejlődni)! Tényleg megpróbálok felvinni egy színes példányt mutatóba, hogy milyen a színes változat!
Talán mindenre válaszoltam, majd börzén találkozunk pár emberrel remélhetőleg, de addig is, ha van valami írjatok nyugodtan ide vagy az oldalunkra, vagy k.net FAN-ART topicjába!
Üdv