Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 964835 alkalommal)

0 Felhasználó és 5 vendég van a témában

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
    • Bloodlust képregények / Bloodlust Comics
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #2197 Dátum: 2008. Március 23., 17:33:20 »
Szívesen  De egyébként miért kérdezted? Mondtad, hogy akarsz Charax-al is valamit, esetleg azért érdekelt, hogy hány oldallal dolgoztunk mi vagy csak a kiváncsiság vezérelt?  
talgaby: lehetne egy nagy kérésem? A HZS-n lévő linkek közé feltudnátok tenni az oldalunk linkjét? Már régebben is akartam kérni, de most eszembe jutott és nagyon jó lenne    A HZS linkje fenn a mi oldalunkon, alap dolog, hogy betettem a linkek közé

Rosszalló arc? No de miért?  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 17:34:14 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
« Válasz #2196 Dátum: 2008. Március 23., 17:15:28 »
már látom magam előtt talgaby rosszalló arcát...
the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2195 Dátum: 2008. Március 23., 16:31:30 »
Okés, köszi!

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2194 Dátum: 2008. Március 23., 16:28:39 »
28 oldal: 24 oldal történet + 4 oldal a külső-belső borító (amolyan MKSZ pályázatra igazított, bár nem ezért ennyi az oldalszám, hanem, mert eleve ennyit terveztünk   ).

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2193 Dátum: 2008. Március 23., 15:54:02 »
Kozi! Hány oldalas lesz az első BloodLust?

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2192 Dátum: 2008. Március 23., 10:50:25 »
Rendben, majd privátban lefolytatjuk   Ide azért még írok, ha van valami fejlemény a Bloodlustról, de aki regelve van nálunk, az légyszi írjon a mi fórumunkba (is). Gabe    te majd regelj újra, OK?

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2191 Dátum: 2008. Március 23., 08:22:21 »
nekem megfelel, de ezt majd privátban, mert kezdenek elfajulni a dolgok;)

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2190 Dátum: 2008. Március 23., 00:06:53 »
Idézetet írta: Gabe
Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot.

A banki átutalás megfelel, én is így akartam megoldani. Az elsőbségi feladás nem egyenlő az ajánlott feladással, ugye? Csak kérdem, mert nem nagyon szoktam használni a postát és nem értek a lovakhoz  De ettől függetlenül megoldjuk postai küldést neked és cressains-nak is (ha neki is megfelel az átutalásos dolog).
Másik dolog: nem hiszem, hogy kell külön topic nekünk, van az oldalunkon is fórum, csak sajna még nem nagyon indult be... inkább azt kellene felpezsdíteni  Azért kösz a felajánlást!
Spuri: kösz továbbra is a bíztatást! Egyszer már rászánok több időt is a Charax-ra, mert eddig még csak a flash részét tanulmányoztam főleg, majd lehet kérdezgetlek még a tree komponenses dologról, ha nem tudnám megoldani. De ígérem megpróbálok ügyes lenni
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 00:10:23 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2189 Dátum: 2008. Március 22., 22:19:28 »
én még nem tudtam magam rászánni, hogy komplett képregényt rajzoljak... egyenlőre maradok a kötetlen rajzoknál, és hát... majd egyszer nekem is megérik a komplex story

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2188 Dátum: 2008. Március 22., 21:56:27 »
Troll ötletén felbuzdulva csináltam egy Charax rajongói-klubot az iwiw-en! aki akar lépjen be a klubba!

Kozi! Szurkolok nektek, hogy sikerüljön!  Én is tervezgetek valamit Charax téren, de az csak a fesztiválra lesz meg... Ha meglesz

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2187 Dátum: 2008. Március 22., 16:54:17 »
Még ne. Majd ha nagyobb érdeklődés lesz iránta. Bár mintha nekik is lenne fórumuk...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2186 Dátum: 2008. Március 22., 16:47:45 »
Előre is köszönöm!  
Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot. Azért jó az elsőbségi, mert akkor a postásoknak nem nagyon van ideje... ööö... úgymond "elcsenni" a küldeményt (  ), nameg elvileg 1 nap alatt le is szállítják. Így a posta- meg csomagolási költség megvan úgy 300-350ft-ból. Én legalábbis a Vaterán így szoktam vásárolni, és eddig ez a metódus vált be a legjobban. És persze nem elhanyagolható az sem, hogy nem kell a postán tökölni a különböző űrlapokkal a feladásnál, simán úgy kell csinálni mindent, mintha egy normál levelet adnál fel. Persze ha a banki átutalás nem megoldható, akkor az egészre még rájön a pénzküldés költsége is, de ennek az árait sajna nem ismerem.  

Tényleg, ne nyissunk egy külön topikot a Bloodlustnak?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 16:48:59 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2185 Dátum: 2008. Március 22., 13:49:03 »
Ez nem az  a fórummotor. A phpBB támogatja ezt, de ez már csak az YBK-t hajtja talán a képregényesek közül...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2184 Dátum: 2008. Március 22., 13:42:45 »
Idézetet írta: Sepi
Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.

Erre már én is gondoltam, remélem sikeres lesz. Bár most is azért nyomtunk kevesebbet, mert nem volt többre pénzünk ugye... De ha lenne rá igény, akkor biztos összekaparnánk valahonnan egy "kis" pénzmagot az újranyomásra  
cressains: börzéig van idő    Azt gondoltam, hogy lehet rákeresni lakhely alapján is felhasználókra, de tévedtem.  Pont az alapján nem lehet keresni  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 13:43:32 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2183 Dátum: 2008. Március 22., 13:25:30 »
Idézetet írta: Kozi
Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.

hmmm... az beletellne egy pár napba...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2182 Dátum: 2008. Március 22., 13:08:01 »
Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2181 Dátum: 2008. Március 22., 12:56:58 »
Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.   A 2 szám biztosan marad, félretesszük nektek.

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2180 Dátum: 2008. Március 22., 12:34:45 »
hát reménykedem, hogy marad 2 szám, de pont kettő, mert az úgy fair...  
nos akkor kénytelen vagyok feltenni a nagy kérdést: lakik valaki budafokon? mert akkor azzal nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot, sőőőőőt...  

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2179 Dátum: 2008. Március 22., 12:26:41 »
Peti felajánlotta Gabe-nak is, hogy, ha nem tud szerezni ismerősökön keresztül egy példányt, akkor valahogy megoldjuk a postai úton történő küldést. Ha esetleg van olyan ismerősöd, aki jönne fel jövő vasárnap, akkor vele tudsz hozatni, ha nem és tényleg szeretnél kapni az első számból megbeszéljük. Az a baj, hogy tényleg nem sok számot viszünk fel és, ha börzén elfogyna mind, akkor nektek nem tudunk küldeni. De megígérem, hogy akkor neked és Gabe-nak félreteszünk 1-1 számot és a börze után egyeztetünk...OK?
Nem akarok sok embernek így ígérgetni, mert, ha kimegy a fejemből, akkor ne sértődjön meg senki, tehát egyenlőre cressains és Gabe-nak elküldük majd valahogy postán.   Majd valakitől meg kell érdeklődnöm, hogy hogyan is zajlik ez a postai úton történő utánvétel, mert azzal kellene megoldani (bár annál magas a postaköltség vagy nem?  ). Mind1 megoldjuk, addig is regeljetek az oldalunkon és nézegessétek a Képeket és a Galériát!

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2178 Dátum: 2008. Március 22., 12:11:10 »
higgyétek el, az FF változat sokkal jobb... mondjuk én mangákkal kezdtem, tehát alapból az FF-hez szokott a szemem, úgyhogy nálam tuti nyerők lesztek:)

viszont! nem tudok elmenni a képregénybörzére, és mindeközben érdekel is a dolog, úgyhogy nem lehetne ezt megoldani valahogy, hogy eljusson egy példány az én kezembe is? irulok pirulok, de sehogyan sem tudtam beszervezni a 30.ai napot...    

Nem elérhető Nathan

• Donald kacsa
  • *
    • http://bloodlust.extra.hu
« Válasz #2177 Dátum: 2008. Március 22., 10:43:07 »
A Flashgalériában lévő színes képek még ceruzával vannak színezve. Csak miután azokat feltöltöttük, akkor álltam át a gépire. Az oldalon a Képek menüpont alatt találhatsz gépi színezésűeket. De ehhez regelni kell.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2176 Dátum: 2008. Március 22., 10:32:13 »
Igazság szerint én örülök az ff-nek, mert a színes vmiért olyan, mintha ceruzával lenne színezve, nem géppel... egy-két kép marha jó színesben (a nyakig kabátba öltözött alak fenomenális), de némelyiken meg nekem rontott az összképen - a tüskefrizurás pl. meg nem nagyon tetszik úgy.

Nem elérhető Nathan

• Donald kacsa
  • *
    • http://bloodlust.extra.hu
« Válasz #2175 Dátum: 2008. Március 22., 10:26:38 »
Sziasztok!
Én vagyok Bloodlust rajzolója. Bizton kijelenthetem, hogy 550ft lesz
Barátaimtól is sok vegyes véleményt kaptam, van akinek FF, van akinek színes tetszik.
Ezt majd ti eldöntitek...de szerintem is jót tett neki hogy FF, jó darkos lett.
Amúgy szerintem engem nem lesz nehéz megtalálni  

Gabe: tuccc valakivel hozatni egy példányt, vagy tegyük el és elintézzük valahogy postai úton?

Amúgy az oldal flashgalériájába feltöltjök majd a színes verziót. Ez április első felére várható.
Köszönjük a bátorítást!

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2174 Dátum: 2008. Március 22., 10:18:51 »
Na, elhozta nekem Peti a színes és FF verziót is, megnyugtathatok mindenkit, hogy mindkét verzió elnyerte tetszésemet    Ahogy ígértem viszünk fel mutatóba a színesből is. Röviden ennyi. Legyen már jövő hét vasárnap!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 10:24:33 írta Kozi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2008. Március 22., 08:48:25 »
Igen, kaine megtalálásának legjobb módszerei:
1. Megkeresed, a bejárat mellett hol van egy rakás Vertigo feltornyozva, és a mögöttük álló Pókember-pólós emberke lesz az.
2. Minden jóval 30 év felettinek kinéző egyént elkezdesz piszkálni, lehetőleg a korával. Aki egy kung-fu rúgással üt ki... na, az kaine.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2172 Dátum: 2008. Március 22., 08:19:39 »
Idézetet írta: Kozi
kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr  )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk!
Nem, nem ő árulja a jegyeket, hanem rögtön balra az első asztalnál van ő, mint a Kingpin kiadó fő guruja.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2171 Dátum: 2008. Március 21., 23:20:53 »
alig várom;)

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2170 Dátum: 2008. Március 21., 22:51:41 »
Idézetet írta: talgaby
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.

Akkor itt is most leszögezem, ha az áron változtatnánk, talgabynak akkor is 550 Ft lesz. De csak neki    De nem hiszem, hogy változna, ma beszéltünk a rajzoló haverommal és 99%, hogy marad az 550 Ft. Most már nem akarok változtatni rajta. A lényeg, hogy ne bukjunk rajta.

Gabe: én a ősszel voltam először börzén, a jövőben mindenegyiken ott szeretnék lenni, ha tehetem, mert nagyon jó! Meg, ha beindulna ez a Bloodlust dolog is, akkor főleg. A FF dologról annyit, hogy nekünk a szívünk szakad meg, mert hihetetlenül szép színesben, haverom nyomtatott 2 példányt színesben, ha minden igaz, majd szerintem felvisszük azt is, hogy megmutassuk az érdeklődőknek: na ilyen lenne, ha színesen tudnánk nyomtatni   Még én sem láttam a FF nyomtatott példányt, de elvileg szép lesz az is, csak hát színesben látványos lett volna. Borítót legalább színesben jó lett volna, de sajna akkor jóval drágább lett volna. A "Sárkányok és helikopterek" alkotói megoldották a színes covert 650 pénzből, bárcsak nekünk is lett volna rá lehetőség   Szóval jó lenne, de egyenlőre csak álom, marad a FF, remélem az is elfogy, bár nem viszünk sokat fel, mert szegény embert az ág is húzza, minket meg főleg    És remélem elfogy börzén, mert ha nem mínuszban leszünk, azt meg nem kéne. De ha tudnának neked elvinni egy számot, az jó lenne.
A weboldal zenéjét Csipke István csinálta, címe: Madtrack és Reason-nel készült. És nekem is nagyon bejön, csengőhangnak is betettem telóba. Bárcsak tudnék így Reason-özni, de a zenéhez én béna vagyok

kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr  )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk! Remélhetőleg Bloodlustos póló lesz rajtunk. Facecontrolt tudsz használni emellé, a flashgalériában ott van a képünk a készítőnél, majd felismersz minket... Börzén, ott leszünk, ahol helyet adtok. Még nem árultam ott, de megpróbálok figyelni az óraátállításra és arra, hogy időben felérjünk a kezdésre. És igen, kár hogy nem színes  Formátum elvileg maradt a MKSZ pályázatban megadott: 160×236 mm, álló, de nem mondom 100%-ra, mert haverom lehet változtatott rajta. Szóval még én sem tudom pontosan

cressains: Köszi szépen és nem csak neked, hanem mindenkinek, akiktől eddig sok pozitív dolgot halottunk (persze építőjellegő kritikát úgy is fogunk kapni, de ez csak előny, mivel ez az első képregényünk, tehát van mit fejlődni)! Tényleg megpróbálok felvinni egy színes példányt mutatóba, hogy milyen a színes változat!

Talán mindenre válaszoltam, majd börzén találkozunk pár emberrel remélhetőleg, de addig is, ha van valami írjatok nyugodtan ide vagy az oldalunkra, vagy k.net FAN-ART topicjába!

Üdv  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2169 Dátum: 2008. Március 21., 21:08:38 »
Idézetet írta: talgaby
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.

Tulajdonképpen abban reménykedem, hogy majd meg lehet tőlük rendelni a honlapjukon keresztül is, feltéve ha marad a börze után, de ha továbbra is így alakul az érdeklődés, akkor el fog fogyni még ott kint...    

szerk.: elrontottam az idézést... ezt akartam eredetileg:  "vegyünk neked egyet? Vkivel csak találkozol a HZs-sek közül..."
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 22:57:14 írta Gabe »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2168 Dátum: 2008. Március 21., 19:44:14 »
áhh, ne is törődjetek, a fekete-fehér szerintem sokkal jobb. mindig is jobban vonzódtam eme két színkombinációhoz, mint a színes változatokhoz, mondjuk van képregény amit szín nélkül nem tudok elképzelni, de higgyetek nekem, a vázlatok és az oldalatokra feltett rajzok alapján színek nélkül is képesek vagytok szárnyalni  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 19:53:26 írta cressains »