Akkor gyarapítsuk azért is a hsz-eket
1. Nem erőszakolhatom Spurira (és másra sem), hogy a mi fórumunkat gyarapítsa, ha nem akarja. Én egy párszor már írtam, hogy oda írjanak, ha valaki nem akar regelni, szíve joga, bár jó lenne Nem kényszeríthetek senkit regisztrálásra, bár akit tényleg nagyon érdekel a BL, az regel az oldalunkra és ír a fórumba (pl.: Daredevil, Gabe). Aki meg ezt szóvá teszi, az is regelhetne (pl.: cressains)
2. Itt kérdeztek és azért válaszoltam itt, mert közérdekű volt az infó, hogy hány oldalas a képregény, kaine is kérdezte (legalább is a formátumhoz ez is hozzátartozik szerintem).
3. Most más témát senki nem dobott fel, eddig is az volt, ha befulladtam a Bloodlust-tal nem erőltettem... Vissza lehet nézni. Kepregeny.net-en is FAN-ART-ban volt, hogy beírtam, befulladt, kész nem erőszakoskodtam.
4. Ez az egyik kedven számom nem tudom miért. Olyan szép, bár ritkán teszem meg lottón. Mert lottózni is ritkán szoktam. De azért ezt leírtam, végülis OFF topic
5. Most meglepődtem, h talgaby nem oltott le. Annyiból igaza van cressains-nak, hogy jobb volna a mi oldalunkra írni a fórumba, az nekünk is jobban esik (főleg, hogy májusban 1 éve, hogy megvan az oldal és még csak 20 felhasználónk /köztük mi ketten a készítők és rajzoló haverom ismerősei/ van és csak valamennyivel több fórum hsz). Mégegyszer köszi a topicfelajánlást, de megpróbálok inkább még több embert átcsábítani a mi oldlaunkra fórumba. Ha itt is lenne topic nyitva, akkor azzal csak elvonnánk az extra-soldalunkról az embereket (szerintem ). Ja igen, a linkkel kapcsolatban meg megkeresem az említett kollégákat.
6. Ellenszenvet ébreszteni csak akkor fogsz, ha ezek után nem regelsz hozzánk. Ellenszenvet bennem könnyű ébreszteni, de most ezért a mostaniért nem haragszom rád (annyira) Na jó viccen kívül nyomás regelni cressains és a fórumunkba írni
Ma egyébként elkelt az első Bloodlust példány, haverom kifizette, de szerintem ő csak a börze után fogja megkapni, mivel én is csak akkor fogom látni először a végleges FF számokat
szerk.: Most már kezdek neheztelni rád cressains, mivel vagy negyed óráig fejtegettem a véleményem ebben a hsz-ben, erre kiszerkeszted a tiédet