Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 1226821 alkalommal)

0 Felhasználó és 6 vendég van a témában

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #2171 Dátum: 2008. Március 21., 23:20:53 »
alig várom;)
the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
    • Bloodlust képregények / Bloodlust Comics
« Válasz #2170 Dátum: 2008. Március 21., 22:51:41 »
Idézetet írta: talgaby
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.

Akkor itt is most leszögezem, ha az áron változtatnánk, talgabynak akkor is 550 Ft lesz. De csak neki    De nem hiszem, hogy változna, ma beszéltünk a rajzoló haverommal és 99%, hogy marad az 550 Ft. Most már nem akarok változtatni rajta. A lényeg, hogy ne bukjunk rajta.

Gabe: én a ősszel voltam először börzén, a jövőben mindenegyiken ott szeretnék lenni, ha tehetem, mert nagyon jó! Meg, ha beindulna ez a Bloodlust dolog is, akkor főleg. A FF dologról annyit, hogy nekünk a szívünk szakad meg, mert hihetetlenül szép színesben, haverom nyomtatott 2 példányt színesben, ha minden igaz, majd szerintem felvisszük azt is, hogy megmutassuk az érdeklődőknek: na ilyen lenne, ha színesen tudnánk nyomtatni   Még én sem láttam a FF nyomtatott példányt, de elvileg szép lesz az is, csak hát színesben látványos lett volna. Borítót legalább színesben jó lett volna, de sajna akkor jóval drágább lett volna. A "Sárkányok és helikopterek" alkotói megoldották a színes covert 650 pénzből, bárcsak nekünk is lett volna rá lehetőség   Szóval jó lenne, de egyenlőre csak álom, marad a FF, remélem az is elfogy, bár nem viszünk sokat fel, mert szegény embert az ág is húzza, minket meg főleg    És remélem elfogy börzén, mert ha nem mínuszban leszünk, azt meg nem kéne. De ha tudnának neked elvinni egy számot, az jó lenne.
A weboldal zenéjét Csipke István csinálta, címe: Madtrack és Reason-nel készült. És nekem is nagyon bejön, csengőhangnak is betettem telóba. Bárcsak tudnék így Reason-özni, de a zenéhez én béna vagyok

kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr  )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk! Remélhetőleg Bloodlustos póló lesz rajtunk. Facecontrolt tudsz használni emellé, a flashgalériában ott van a képünk a készítőnél, majd felismersz minket... Börzén, ott leszünk, ahol helyet adtok. Még nem árultam ott, de megpróbálok figyelni az óraátállításra és arra, hogy időben felérjünk a kezdésre. És igen, kár hogy nem színes  Formátum elvileg maradt a MKSZ pályázatban megadott: 160×236 mm, álló, de nem mondom 100%-ra, mert haverom lehet változtatott rajta. Szóval még én sem tudom pontosan

cressains: Köszi szépen és nem csak neked, hanem mindenkinek, akiktől eddig sok pozitív dolgot halottunk (persze építőjellegő kritikát úgy is fogunk kapni, de ez csak előny, mivel ez az első képregényünk, tehát van mit fejlődni)! Tényleg megpróbálok felvinni egy színes példányt mutatóba, hogy milyen a színes változat!

Talán mindenre válaszoltam, majd börzén találkozunk pár emberrel remélhetőleg, de addig is, ha van valami írjatok nyugodtan ide vagy az oldalunkra, vagy k.net FAN-ART topicjába!

Üdv  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2169 Dátum: 2008. Március 21., 21:08:38 »
Idézetet írta: talgaby
Csak nagyon ne legyen túl tág fogalom az a "körül" az árban... akkor kispórolom jövő héten. A rajza ígéretes.

Tulajdonképpen abban reménykedem, hogy majd meg lehet tőlük rendelni a honlapjukon keresztül is, feltéve ha marad a börze után, de ha továbbra is így alakul az érdeklődés, akkor el fog fogyni még ott kint...    

szerk.: elrontottam az idézést... ezt akartam eredetileg:  "vegyünk neked egyet? Vkivel csak találkozol a HZs-sek közül..."
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 22:57:14 írta Gabe »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2168 Dátum: 2008. Március 21., 19:44:14 »
áhh, ne is törődjetek, a fekete-fehér szerintem sokkal jobb. mindig is jobban vonzódtam eme két színkombinációhoz, mint a színes változatokhoz, mondjuk van képregény amit szín nélkül nem tudok elképzelni, de higgyetek nekem, a vázlatok és az oldalatokra feltett rajzok alapján színek nélkül is képesek vagytok szárnyalni  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 19:53:26 írta cressains »

Nem elérhető kaine

• Hulk
« Válasz #2167 Dátum: 2008. Március 21., 19:28:18 »
Idézetet írta: Kozi
Sziasztok!

Már régebben is írtam ebbe a topicba (is), hogy készítünk haverommal egy képregényt, a címe: Bloodlust. Nemrég készültünk el az első számmal, a debütálás a március 30-ai börzén lesz. Bepróbálkoztunk az MKSZ pályázaton is, de sajnos nem nyertünk, így saját pénzből kellett kinyomtatnunk a képregényt, így teljes egészében fekete-fehér lett. Az ára 550 Ft körül lesz. Remélem sokan eljönnek a börzére azok közül, akik érdeklődtek korábban a Bloodlust iránt és sokaknak tetszeni is fog a képregényünk! Várunk mindenkit a jövő vasárnapi börzére!
Akik még nem ismernék, azoknak itt a weboldalunk címe: http://bloodlust.extra.hu

Bloodlust Team

Helló!

Hol lesztek a börzén? Én is vennék egyet, tetszettek a rajzok, meg a hangulat. Nagy kár, hogy nem színes lesz. Mondjuk lehet, hogy nem lesz időm végigjárni a standokat, de ha bejövetelkor megkerestek (balra az első asztal), máris veszek egyet tőletek.
Milyen hosszú a képregény és milyen formátumú?

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2166 Dátum: 2008. Március 21., 19:01:07 »
Vegyünk neked egyet? Vkivel csak találkozol a HZs-sek közül...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2165 Dátum: 2008. Március 21., 18:36:17 »
Hmmm, a képek alapján nagyon hangulatosnak tűnik. Én szeretem a darkos dolgokat... Megjegyzem, egyáltalán nem gond a Fekete-fehér "szín", sőt... nekem úgy jobban tetszenek a képek (persze a galériából itélve). Ne érts félre, a színesek is jók, de ehhez a stílushoz ez jobban illik, szvsz (pl a Holló-t sem tudnám elképzelni színesben, de a Sin City-t se nagyon). Meg én amúgy is imádom az FF cuccokat . (az sem elhanyagolható előny a szememben, hogy mangás beütést kap a színek mellőzésével  )
Én is szívesen befizetnék egy példányra, de valószínűleg tartom magam a személyes hagyományhoz (), és a börze ismételten kimarad.

Szerk.: légyszi! légyszi!    mond meg ki az előadója a honlapon szóló zenének! Marhára tetszik!  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 21., 18:40:42 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2164 Dátum: 2008. Március 21., 17:49:24 »
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
    • Bloodlust képregények / Bloodlust Comics
« Válasz #2163 Dátum: 2008. Március 21., 17:30:09 »
Sziasztok!

Már régebben is írtam ebbe a topicba (is), hogy készítünk haverommal egy képregényt, a címe: Bloodlust. Nemrég készültünk el az első számmal, a debütálás a március 30-ai börzén lesz. Bepróbálkoztunk az MKSZ pályázaton is, de sajnos nem nyertünk, így saját pénzből kellett kinyomtatnunk a képregényt, így teljes egészében fekete-fehér lett. Az ára 550 Ft körül lesz. Remélem sokan eljönnek a börzére azok közül, akik érdeklődtek korábban a Bloodlust iránt és sokaknak tetszeni is fog a képregényünk! Várunk mindenkit a jövő vasárnapi börzére!
Akik még nem ismernék, azoknak itt a weboldalunk címe: http://bloodlust.extra.hu

Bloodlust Team

u.i.: MacGyver nagyon ütős. Meg a fail-es képek is  

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2162 Dátum: 2008. Március 21., 17:07:11 »
ezekről én is hallottam...  
ez halálos...  

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2161 Dátum: 2008. Március 21., 13:44:37 »
Ezekből a Fail*-es képekből baromi sok van fent. Egyben szólnak csak igazán nagyot, de nem akarom mindent belinkelni.

*én "ezt elkúrtad"-nak fordítanám, ami erre különösen illik   :

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2160 Dátum: 2008. Március 21., 11:50:45 »
nekem is kellenek olyan Rozsomákos karmok...xD
full off...xD

Nem elérhető SithLord

• Star Wars Őrült
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2159 Dátum: 2008. Március 21., 11:42:44 »
Üdv! Vehehehe-HOHOHO-HAHAHA  Nagyon jók!!!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2158 Dátum: 2008. Március 21., 11:38:42 »
Macgayveres iszonyat jó!     A többi is, de ez a legdúrvább.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2157 Dátum: 2008. Március 20., 21:58:23 »
Ha valaki szívesen csemegézne a Golden Age terméséből, annak ez jó kiindulási alap lehet: katt

Sepi: akkor ezt figyeld:

)

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2156 Dátum: 2008. Március 20., 21:43:13 »
Ez nagyon kemény.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2155 Dátum: 2008. Március 20., 19:40:37 »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2154 Dátum: 2008. Március 18., 22:40:04 »
A torrent leírásnál meg van adva egy link a forráshoz: http://www.ludas-matyi.com Ha máshonnan nem is, de onnan tutira le lehet kapni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2153 Dátum: 2008. Március 18., 22:27:34 »
Csak sajnos nincs senki aki seedelje.  Pedig nagyon kiváncsi lennék rá.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2152 Dátum: 2008. Március 18., 22:18:37 »
Hogy miket le lehet szedni a thepiratebay-ről?  pl ezt: Ludas Matyi képregény 1950-ből
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 18., 22:20:28 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2151 Dátum: 2008. Március 17., 14:46:31 »
Hehehe, amíg Dagi fel nem ébred, mondják... az a galmab eddig egész jól bírja, kíváncsi vagyok, látjuk-e vha ébren (egyes gegeket évtizedekig el lehet húzni, kérdezze meg bárki Sergio Aragonés-t ).

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2150 Dátum: 2008. Március 17., 11:48:08 »
Várj a kattintás után, és ne kattints máshova! Nálam minden rendben, úgyhogy nem tudom hol a hiba...  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2149 Dátum: 2008. Március 17., 11:40:06 »
Lehet, hogy nálam a hiba, de nekem nem nyílnak meg a restarált oldalak.

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2148 Dátum: 2008. Március 17., 11:16:07 »
Bandáj Páter áldozatos munkájának köszönhetően újabb oldal került restaurálásra a Charax-kötetek első részéből. Aki még nem látta, az kattintson ide!
És a hírek közt is érdemes kutatgatni közben

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2147 Dátum: 2008. Március 16., 17:00:19 »
Aha, köszi. Most alaposan elbizonytalanodtam...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2146 Dátum: 2008. Március 16., 14:50:33 »
UPC?
Kőkeményen korlátozva van a p2p, így állandóan trükközgetned kell majd, ha maxon akarsz le- és feltölteni. Ha valami problémád van, akkor azt sokáig tart elintézni*, ugyanis marha kevés az emberük. Nekem pl egy külsős emberke jött bekötni még anno, de úgy megoldotta, hogy a havaromnak kellett végül ezt azt beállítgatni még pluszban, hogy müködjön is... Persze gondolom ez egyedi eset volt, de akkor is...  
Viszont sebességben jobbat tudnak nyújtani ugyan azért a pénzért mint a rivális, és a technológiai fölény is az ő javukra szól. Ugyanis a T már így is a maximumot hozza ki a rézkábelekből, míg a upc-nél még bőven van mód a sebességemelésekre (optikai kábeleket használnak). Ergo hamarabb fogsz nálluk sebességemelést átélni mint máshol.
Egyébként nemem éjszakánként jópárszor előfordult, hogy nem volt net nálluk. Persze ez még a sebességnövelések idején volt. Egyébként ezt leszámítva stabilnak mondhatóak.

Engem amivel feldühítettek, az még a light csomag 10GB-s forgalomkorlátja (korlátlannak hirdetett net mellett persze) volt. HA ezt elérted (ami nem nehéz), akkor 10%!-ra csökkenteték a sebességedet az adott hónap maradékára.

szerk.: *= 4-5 nap múlva válaszolgattak az emailjeimre, meg ilyenek

szerk 2.: mondanom sem kell, hogy cseberből vederbe estem: most T-online os vagyok  Persze csak egy évre tervezem, mert igazából a mobilos net érdekelne. Csak annak még hagyok idő, hogy kiforrjon, ami reméllem egy éven belül bekövetkezik, és már váltok is.
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 16., 15:00:22 írta Gabe »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2145 Dátum: 2008. Március 16., 12:17:22 »
Hát most elvileg akcióban 2 hónapig ingyenes, utána meg 4400 ft-ért korlátlan (na persze nem a leggyorsabb fajtája) és ezért is gondolkodok rajta. Egyébként az otthoni adsl-n is van olyan, hogy 2 percig van net, majd 5 percig újra osztja az IP-t. És ez megy 3-4 órán keresztül is akár...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2144 Dátum: 2008. Március 16., 10:59:44 »
Speciel itthon is és fenn az albérletben is az van. Itthon régen volt egy kedves 2 hónapos korszak, amikor 5 percig volt net, aztán fél órát nem. Most már csak bizonyos napokon kapok ilyen kitüntető figyelmet a T-birodalomtól. Stabilnak viszonylag stabil, gyorsnak nem gyors, és rapidshare-rel se lehet trükközni a fix IP miatt, de ha nem akarsz egész éjszakékon át töltögetni, akkor a szegedi szolgáltató megteszi.
Bár szerintem itthon rohadt drága, fenn ue. pénzért korlátlan van, itt meg 2 gigás...

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2143 Dátum: 2008. Március 16., 09:31:23 »
Egy kérdés: van valakinek kábelnetje otthon? Csak mert most gondolkozok, hogy  beköttetem az albérletbe és érdekelnének az esetleges pozitív/negatív tapasztalkatok.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #2142 Dátum: 2008. Március 12., 16:42:12 »
A viccekről jut eszembe, hogy nekünk van egy kib@szottul alternatív képregényes oldalunk
spherestomachpig.wordpress.com , lentről kezdjétek az olvasást. Ez többnyire Szabolcs megyei tirpákpoén áradat, voltak mások is, de azt inkább cenzúráztuk

Katt a képre!