Szerző Téma: Csevej-csenöl  (Megtekintve 1226853 alkalommal)

0 Felhasználó és 9 vendég van a témában

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
    • http://
Re:Csevej-csenöl
« Válasz #2201 Dátum: 2008. Március 23., 20:13:14 »
törlesztettem
the desert's Woman, just look into the distance...

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
  • Nem: Férfi
    • Bloodlust képregények / Bloodlust Comics
« Válasz #2200 Dátum: 2008. Március 23., 18:22:44 »
Akkor gyarapítsuk azért is a hsz-eket

1. Nem erőszakolhatom Spurira (és másra sem), hogy a mi fórumunkat gyarapítsa, ha nem akarja. Én egy párszor már  írtam, hogy oda írjanak, ha valaki nem akar regelni, szíve joga, bár jó lenne    Nem kényszeríthetek senkit regisztrálásra, bár akit tényleg nagyon érdekel a BL, az regel az oldalunkra és ír a fórumba (pl.: Daredevil, Gabe). Aki meg ezt szóvá teszi, az is regelhetne (pl.: cressains)  
2. Itt kérdeztek és azért válaszoltam itt, mert közérdekű volt az infó, hogy hány oldalas a képregény, kaine is kérdezte (legalább is a formátumhoz ez is hozzátartozik szerintem).
3. Most más témát senki nem dobott fel, eddig is az volt, ha befulladtam a Bloodlust-tal nem erőltettem... Vissza lehet nézni. Kepregeny.net-en is FAN-ART-ban volt, hogy beírtam, befulladt, kész nem erőszakoskodtam.
4. Ez az egyik kedven számom nem tudom miért. Olyan szép, bár ritkán teszem meg lottón. Mert lottózni is ritkán szoktam. De azért ezt leírtam, végülis OFF topic  
5. Most meglepődtem, h talgaby nem oltott le. Annyiból igaza van cressains-nak, hogy jobb volna a mi oldalunkra írni a fórumba, az nekünk is jobban esik (főleg, hogy májusban 1 éve, hogy megvan az oldal és még csak 20 felhasználónk /köztük mi ketten a készítők és rajzoló haverom ismerősei/ van és csak valamennyivel több fórum hsz). Mégegyszer köszi a topicfelajánlást, de megpróbálok inkább még több embert átcsábítani a mi oldlaunkra fórumba. Ha itt is lenne topic nyitva, akkor azzal csak elvonnánk az extra-soldalunkról az embereket (szerintem  ). Ja igen, a linkkel kapcsolatban meg megkeresem az említett kollégákat.
6. Ellenszenvet ébreszteni csak akkor fogsz, ha ezek után nem regelsz hozzánk.  Ellenszenvet bennem könnyű ébreszteni, de most ezért a mostaniért nem haragszom rád (annyira)   Na jó viccen kívül nyomás regelni cressains és a fórumunkba írni  

Ma egyébként elkelt az első Bloodlust példány, haverom kifizette, de szerintem ő csak a börze után fogja megkapni, mivel én is csak akkor fogom látni először a végleges FF számokat  

szerk.: Most már kezdek neheztelni rád cressains, mivel vagy negyed óráig fejtegettem a véleményem ebben a hsz-ben, erre kiszerkeszted a tiédet  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 18:25:00 írta Kozi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2199 Dátum: 2008. Március 23., 18:03:31 »
Az oldallal kapcsolatos technikai kérdések inkább Schmatzy vagy Troll alá tartoznak, őket keressétek meg a link ügyében. Az oldalunkkal kapcsolatos múltbéli tapasztalatokat figyelembe véve a gyakori és erőteljes cseszegetés a leghatékonyabb (vagyis nullától nagyobb mértékű ) módszer az ilyesmi elérésére.

És miért morognék? Ez itt az Off topic, és nem vagyunk mi mindenféle idegenimádó aprónép, hogy vasszigort tartsunk...  Az ő fórumukat csak azért említettem, mert nem tudom,a BL-stábnak hogy kényelmesebb. Ha úgy vélik, itt több emberhez szólhatnak, akkor nyugodtan maradhatnak. Ha tényleg van rá huzamosabb igény, nyithatunk akár külön topicot is neki (vagy átköltöztethetem a FanArtba, bár ott megtévesztő lehet, hogy az egy HZs-n belüli topic).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2198 Dátum: 2008. Március 23., 17:44:46 »
szerkesztve  

« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 18:17:51 írta cressains »

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2197 Dátum: 2008. Március 23., 17:33:20 »
Szívesen  De egyébként miért kérdezted? Mondtad, hogy akarsz Charax-al is valamit, esetleg azért érdekelt, hogy hány oldallal dolgoztunk mi vagy csak a kiváncsiság vezérelt?  
talgaby: lehetne egy nagy kérésem? A HZS-n lévő linkek közé feltudnátok tenni az oldalunk linkjét? Már régebben is akartam kérni, de most eszembe jutott és nagyon jó lenne    A HZS linkje fenn a mi oldalunkon, alap dolog, hogy betettem a linkek közé

Rosszalló arc? No de miért?  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 17:34:14 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2196 Dátum: 2008. Március 23., 17:15:28 »
már látom magam előtt talgaby rosszalló arcát...

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2195 Dátum: 2008. Március 23., 16:31:30 »
Okés, köszi!

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2194 Dátum: 2008. Március 23., 16:28:39 »
28 oldal: 24 oldal történet + 4 oldal a külső-belső borító (amolyan MKSZ pályázatra igazított, bár nem ezért ennyi az oldalszám, hanem, mert eleve ennyit terveztünk   ).

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2193 Dátum: 2008. Március 23., 15:54:02 »
Kozi! Hány oldalas lesz az első BloodLust?

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2192 Dátum: 2008. Március 23., 10:50:25 »
Rendben, majd privátban lefolytatjuk   Ide azért még írok, ha van valami fejlemény a Bloodlustról, de aki regelve van nálunk, az légyszi írjon a mi fórumunkba (is). Gabe    te majd regelj újra, OK?

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2191 Dátum: 2008. Március 23., 08:22:21 »
nekem megfelel, de ezt majd privátban, mert kezdenek elfajulni a dolgok;)

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2190 Dátum: 2008. Március 23., 00:06:53 »
Idézetet írta: Gabe
Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot.

A banki átutalás megfelel, én is így akartam megoldani. Az elsőbségi feladás nem egyenlő az ajánlott feladással, ugye? Csak kérdem, mert nem nagyon szoktam használni a postát és nem értek a lovakhoz  De ettől függetlenül megoldjuk postai küldést neked és cressains-nak is (ha neki is megfelel az átutalásos dolog).
Másik dolog: nem hiszem, hogy kell külön topic nekünk, van az oldalunkon is fórum, csak sajna még nem nagyon indult be... inkább azt kellene felpezsdíteni  Azért kösz a felajánlást!
Spuri: kösz továbbra is a bíztatást! Egyszer már rászánok több időt is a Charax-ra, mert eddig még csak a flash részét tanulmányoztam főleg, majd lehet kérdezgetlek még a tree komponenses dologról, ha nem tudnám megoldani. De ígérem megpróbálok ügyes lenni
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 23., 00:10:23 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2189 Dátum: 2008. Március 22., 22:19:28 »
én még nem tudtam magam rászánni, hogy komplett képregényt rajzoljak... egyenlőre maradok a kötetlen rajzoknál, és hát... majd egyszer nekem is megérik a komplex story

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2188 Dátum: 2008. Március 22., 21:56:27 »
Troll ötletén felbuzdulva csináltam egy Charax rajongói-klubot az iwiw-en! aki akar lépjen be a klubba!

Kozi! Szurkolok nektek, hogy sikerüljön!  Én is tervezgetek valamit Charax téren, de az csak a fesztiválra lesz meg... Ha meglesz

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2187 Dátum: 2008. Március 22., 16:54:17 »
Még ne. Majd ha nagyobb érdeklődés lesz iránta. Bár mintha nekik is lenne fórumuk...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2186 Dátum: 2008. Március 22., 16:47:45 »
Előre is köszönöm!  
Szerintem a legegyszerűbb és legolcsóbb küldési mód: előre fizetve (mondjuk banki átutalásal, ami egyszerű és ingyenes), beleértve a posta- és csomagolási költséget is , aztán ha megérkezett a pénz, akkor egy A4-es méretű borítékban elsőbségiként feladva a cuccot. Azért jó az elsőbségi, mert akkor a postásoknak nem nagyon van ideje... ööö... úgymond "elcsenni" a küldeményt (  ), nameg elvileg 1 nap alatt le is szállítják. Így a posta- meg csomagolási költség megvan úgy 300-350ft-ból. Én legalábbis a Vaterán így szoktam vásárolni, és eddig ez a metódus vált be a legjobban. És persze nem elhanyagolható az sem, hogy nem kell a postán tökölni a különböző űrlapokkal a feladásnál, simán úgy kell csinálni mindent, mintha egy normál levelet adnál fel. Persze ha a banki átutalás nem megoldható, akkor az egészre még rájön a pénzküldés költsége is, de ennek az árait sajna nem ismerem.  

Tényleg, ne nyissunk egy külön topikot a Bloodlustnak?
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 16:48:59 írta Gabe »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2185 Dátum: 2008. Március 22., 13:49:03 »
Ez nem az  a fórummotor. A phpBB támogatja ezt, de ez már csak az YBK-t hajtja talán a képregényesek közül...

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2184 Dátum: 2008. Március 22., 13:42:45 »
Idézetet írta: Sepi
Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.

Erre már én is gondoltam, remélem sikeres lesz. Bár most is azért nyomtunk kevesebbet, mert nem volt többre pénzünk ugye... De ha lenne rá igény, akkor biztos összekaparnánk valahonnan egy "kis" pénzmagot az újranyomásra  
cressains: börzéig van idő    Azt gondoltam, hogy lehet rákeresni lakhely alapján is felhasználókra, de tévedtem.  Pont az alapján nem lehet keresni  
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 13:43:32 írta Kozi »

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2183 Dátum: 2008. Március 22., 13:25:30 »
Idézetet írta: Kozi
Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.

hmmm... az beletellne egy pár napba...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2182 Dátum: 2008. Március 22., 13:08:01 »
Másnem ha sikeres lesz a képregény és elkel mindegyik, akkor a fesztiválra vagy az őszi börzére készíthettek belőle egy 2nd printing szériát.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2181 Dátum: 2008. Március 22., 12:56:58 »
Nézzél szét a felhasználók profiljai között, hátha találsz ilyen embert.   A 2 szám biztosan marad, félretesszük nektek.

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2180 Dátum: 2008. Március 22., 12:34:45 »
hát reménykedem, hogy marad 2 szám, de pont kettő, mert az úgy fair...  
nos akkor kénytelen vagyok feltenni a nagy kérdést: lakik valaki budafokon? mert akkor azzal nagyon szívesen felvenném a kapcsolatot, sőőőőőt...  

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2179 Dátum: 2008. Március 22., 12:26:41 »
Peti felajánlotta Gabe-nak is, hogy, ha nem tud szerezni ismerősökön keresztül egy példányt, akkor valahogy megoldjuk a postai úton történő küldést. Ha esetleg van olyan ismerősöd, aki jönne fel jövő vasárnap, akkor vele tudsz hozatni, ha nem és tényleg szeretnél kapni az első számból megbeszéljük. Az a baj, hogy tényleg nem sok számot viszünk fel és, ha börzén elfogyna mind, akkor nektek nem tudunk küldeni. De megígérem, hogy akkor neked és Gabe-nak félreteszünk 1-1 számot és a börze után egyeztetünk...OK?
Nem akarok sok embernek így ígérgetni, mert, ha kimegy a fejemből, akkor ne sértődjön meg senki, tehát egyenlőre cressains és Gabe-nak elküldük majd valahogy postán.   Majd valakitől meg kell érdeklődnöm, hogy hogyan is zajlik ez a postai úton történő utánvétel, mert azzal kellene megoldani (bár annál magas a postaköltség vagy nem?  ). Mind1 megoldjuk, addig is regeljetek az oldalunkon és nézegessétek a Képeket és a Galériát!

Nem elérhető cressains

• Garfield
  • **
« Válasz #2178 Dátum: 2008. Március 22., 12:11:10 »
higgyétek el, az FF változat sokkal jobb... mondjuk én mangákkal kezdtem, tehát alapból az FF-hez szokott a szemem, úgyhogy nálam tuti nyerők lesztek:)

viszont! nem tudok elmenni a képregénybörzére, és mindeközben érdekel is a dolog, úgyhogy nem lehetne ezt megoldani valahogy, hogy eljusson egy példány az én kezembe is? irulok pirulok, de sehogyan sem tudtam beszervezni a 30.ai napot...    

Nem elérhető Nathan

• Donald kacsa
  • *
    • http://bloodlust.extra.hu
« Válasz #2177 Dátum: 2008. Március 22., 10:43:07 »
A Flashgalériában lévő színes képek még ceruzával vannak színezve. Csak miután azokat feltöltöttük, akkor álltam át a gépire. Az oldalon a Képek menüpont alatt találhatsz gépi színezésűeket. De ehhez regelni kell.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2176 Dátum: 2008. Március 22., 10:32:13 »
Igazság szerint én örülök az ff-nek, mert a színes vmiért olyan, mintha ceruzával lenne színezve, nem géppel... egy-két kép marha jó színesben (a nyakig kabátba öltözött alak fenomenális), de némelyiken meg nekem rontott az összképen - a tüskefrizurás pl. meg nem nagyon tetszik úgy.

Nem elérhető Nathan

• Donald kacsa
  • *
    • http://bloodlust.extra.hu
« Válasz #2175 Dátum: 2008. Március 22., 10:26:38 »
Sziasztok!
Én vagyok Bloodlust rajzolója. Bizton kijelenthetem, hogy 550ft lesz
Barátaimtól is sok vegyes véleményt kaptam, van akinek FF, van akinek színes tetszik.
Ezt majd ti eldöntitek...de szerintem is jót tett neki hogy FF, jó darkos lett.
Amúgy szerintem engem nem lesz nehéz megtalálni  

Gabe: tuccc valakivel hozatni egy példányt, vagy tegyük el és elintézzük valahogy postai úton?

Amúgy az oldal flashgalériájába feltöltjök majd a színes verziót. Ez április első felére várható.
Köszönjük a bátorítást!

Nem elérhető Kozi

• cryweni állampolgár
  • Garfield
  • **
« Válasz #2174 Dátum: 2008. Március 22., 10:18:51 »
Na, elhozta nekem Peti a színes és FF verziót is, megnyugtathatok mindenkit, hogy mindkét verzió elnyerte tetszésemet    Ahogy ígértem viszünk fel mutatóba a színesből is. Röviden ennyi. Legyen már jövő hét vasárnap!
« Utoljára szerkesztve: 2008. Március 22., 10:24:33 írta Kozi »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2173 Dátum: 2008. Március 22., 08:48:25 »
Igen, kaine megtalálásának legjobb módszerei:
1. Megkeresed, a bejárat mellett hol van egy rakás Vertigo feltornyozva, és a mögöttük álló Pókember-pólós emberke lesz az.
2. Minden jóval 30 év felettinek kinéző egyént elkezdesz piszkálni, lehetőleg a korával. Aki egy kung-fu rúgással üt ki... na, az kaine.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2172 Dátum: 2008. Március 22., 08:19:39 »
Idézetet írta: Kozi
kaine: Te szoktad adni a belépőjegyeket (tavaly pl. te voltál a jegyellenőr  )? Mert akkor esetleg egyből megoldható a dolog, mikor megérkezünk!
Nem, nem ő árulja a jegyeket, hanem rögtön balra az első asztalnál van ő, mint a Kingpin kiadó fő guruja.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.