Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273352 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #1000 Dátum: 2009. Augusztus 04., 13:50:21 »
Bár lenne pár kérdésem. A galérián látom a Hihetetlen Hulk v3 35. számát. Ezt egyszer "elolvastam". Tudom, ez egy szöveg nélküli képregény. Ott az a furcsa, hogy Bruce Banner kopasz volt. Meg a laptopján valakinek üzenetet küldött. Ami így szólt: Bruce:"Mr. Blue, időjárásjelentést kérek." Erre válaszolt a bizonyos Mr. Blue(nekem ismeretlen ez a név):"Mr. Green, az ön környékén vihar várható. Tanácsos módosítani a vakációs elképzelésein." Ki az a Mr. Blue, aki üzent Bruce? Kik voltak azok a fekete-fehér ruhába öltözött FBI ügynökök? És mi közük volt Bruce Bannerhez? Végül pedig a vége is fura volt, mert úgy néz ki folytatja az utazást. Bár ezt nem tudom ki fog-e derülni, hogy mi történt ezután(?).
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #999 Dátum: 2009. Augusztus 04., 13:34:26 »
Na, na-na, na-naaaaaa! Kikérem magamnak! Igenis lehetséges. Csak eddig még nem volt rá szükség!  talgaby,  
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #998 Dátum: 2009. Augusztus 04., 12:47:14 »
F4-gyel az a baj, hogy nehéz volna annyi fajtát összeszedni, bár egy újabb F4-napról én még mindig nem mondtam le. De az, hogy Farek egy egész hétre való anyagot összehozzon jó előre, fizikai képtelenség.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Hulk
« Válasz #997 Dátum: 2009. Augusztus 04., 12:15:01 »
Szerintem is jó ez a Hulk hét (bár egy Avengers vagy F4 hétnek jobban örültem volna) de a Hulkkal is beérem. A képregényekről most még nem véleményezek (a Smashba beleolvastam de nem nyerte meg a tettszésemet a vol 3-nál meg jelenleg a 24. számnál tartok majd ha beértem akkor talán véleményezem).
Az pedig hogy elmarad a Transformers annyira nem zavar annyira az elején vagyok még hogy plusz minusz egy szám annyira nem fontos, az Ezüst utazó az ami inkább zavar de legalább hamarabb jön a folytatása.
Remélem máskor is fogtok még ilyet csinálni.

Nem elérhető Okuninushi

• Donald kacsa
  • *
Hulk
« Válasz #996 Dátum: 2009. Augusztus 04., 12:04:10 »
Köszi a Hulk-hetet.  Szorgalmasan osztályzok,és vessetek meg de nem nagyon vagyok oda az átváltozós robotokért, de most biztos felnézek csütörtökön is

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
Hulk
« Válasz #995 Dátum: 2009. Augusztus 04., 12:03:06 »
Nekem jobban tetszik az a változat, hogy kifelejtette őket.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #994 Dátum: 2009. Augusztus 04., 11:53:05 »
Idézetet írta: dr samson
Meg is mondom őszintén, mai napig nem értem, hogy kaine miért hagyott ki bizonyos számokat anno...
Pedig egyszerű, hisz mondta már. Azért mert azok nem tetszettek neki.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #993 Dátum: 2009. Augusztus 04., 10:35:38 »
Tényleg ott van az a lény. Megnéztem és most látom, tényleg ott van. Köszi a választ dr samson. Ezt a teremtményt alig ismertem fel. Bár annyi az érdekessége, hogy a 12-13. számban zöld és a 27-28-ban pedig barna színű. Nyilván a színezők mások voltak.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #992 Dátum: 2009. Augusztus 04., 10:28:11 »
Idézet
A barna színű gyík lény az ki volt? Ez itt sem derült ki róla.
Olvasd el a sorozat elejét, a 12-13. számokat. Ott kiderül, hogy ő kb Bruce gonosz oldalának felel meg.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #991 Dátum: 2009. Augusztus 04., 10:12:26 »
Az nem baj, hogy ezen a héten nem lesz TF, Megsemmisülés vagy Macskanő képregény. Az jó, hogy a Hulk képregények lesznek hangsúlyon.
Most a Hihetetlen Hulk v3 28-ról. Háááát nem valami sok véleményt tudok erről mondani. Bár annyit, hogy Bruce megtudta, hogy az egész egy álom volt. A szürke Hulkról meg elmondtam, hogy ő eléggé gyengének látszik. Mintha a 80-as évet tapossa. A barna színű gyík lény az ki volt? Ez itt sem derült ki róla. A vége pedig különleges volt. Mert ő egy furcsa álomból visszatért. Bruce "gyerekei" Katie és Kathy a nevük. Ez egy kissé fura, nem összetéveszthető a nevük? Azért kérdezem, mert eredetileg hasonlítanak a két nevek.
Ezer köszönet dr samson a Hihetetlen Hulk v3 28-ért. További sok sikert kívánok neked. Akkor holnap is lesz Hulk. Hűha, ez nagyszerű lesz. Ez a speciális frissítés(Hulk képregény) tényleg jó.
Nos ennyi volt.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #990 Dátum: 2009. Augusztus 04., 09:59:27 »
Tudtam én, hogy jönnek majd itt a Tf-t, meg Megsemmisülést akarunk hozzászólások...  

Idézet
Igen, ezért is reménykedtem, hogy elkészül a második rész javított verziója...
Igen én is, mert az let volna a vasárnapi záró akkord, de így most épp angy munkában vagyok, hogy legyen vasárnapra is cucc...  

Idézet
Ezek szerint a vasárnapi Megsemmisülés is elmarad?
Jelen állás szerint igen, csúszik hétfőre.

És akkor hivatalosan:

[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1790&catid=11&Itemid=1\" target=\"_blank\"]Hihetetlen Hulk v3 28.[/a]

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Hulk
« Válasz #989 Dátum: 2009. Augusztus 04., 09:07:39 »
Hmmm, nekem sem tetszett ez a Hulk. Katonákat, meg tankokat lapít, valahonnan ismerős... Semmi élvezet, izgalom, fordulat nincs, a rajzok nem jók, amolyan karikatúra-szerűek. Annyi kihívás van benne, mintha egy szikladarabot püfölne... Nem mondom, ha Bulldi lenne ott, akkor tényleg lenne zúzás, de így... Különben is, kell a Transformers és a Megsemmisülés!  Már éppen ideje lenne, hogy Galactus elintézze Annihilust.
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #988 Dátum: 2009. Augusztus 03., 20:51:37 »
Igen, ezért is reménykedtem, hogy elkészül a második rész javított verziója...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #987 Dátum: 2009. Augusztus 03., 20:46:51 »
Csak két részes.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #986 Dátum: 2009. Augusztus 03., 20:40:24 »
Vtomi-nak és Darkness-nek köszönöm a Hulk-Smash első részét!    
Szavaztam a főoldalon,le is írom a véleményemet a Hulk-héttel kapcsolatban!  
Én örülök neki,szeretem a karaktert!  
(Bár 1.a heti TF adag egy kicsit hiányozni fog,2.remélem,hogy a többi ,,gammafertőzött'' story jobb lesz!)  
Ezek szerint a vasárnapi Megsemmisülés is elmarad?  
Magáról a képregényről:kicsit rövidnek tűnt,a story pedig,hm,ismerős...
Menekülő katonák,tomboló Hulk és sörösdobozként meghajlított tankok,repülők...  
Hány részes ez a történet?

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #985 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:58:53 »
Én is kíváncsi lennék, hogy a KTN-s  foglalási listát minek tartják meg a képregény.net fórumon, ha ezek nem lesznek folytatva. Ott biztos nem lesz folytatva. Mann elmondta, hogy a legtöbb képregény más honosító oldalon folytatósott. De sajnos nem mind az összes.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 03., 16:06:09 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #984 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:47:55 »
Mondjuk akkor kíváncsi lenék, hogy minek tartották meg a foglalási listájukat...

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #983 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:44:45 »
KTN-esek nem tervezik folytatni, mivel ők már nem honosítanak. jóideje
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #982 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:36:03 »
Idézet
Az nincs kint. Megnéztem, de csak az első része van kint, a második pedig nem. Ez nagyon furcsa volt, amikor ezt először olvastam ott.
Pedig én emlékszem, hogya  második rész is kint volt valahol...  

Idézet
És a KTN-esek tervezik egyáltalán folytatni?
Nem tudom. De őszintén szólva nem is nagyon érdekel...  

A többieknek meg majd remélhetőleg a további történetek jobban fognak tetszeni.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #981 Dátum: 2009. Augusztus 03., 15:32:09 »
Na, átfutottam ezt a Hulk smash!-t. Baromira gyengének találtam.

Az egy dolog, hogy elkezdjük a történetet in medias res, de azért nem ártana valamit megtudni a háttérmotivációkról, vagy hogy mégis mi van a történet hátterében. Valaki eladta őket. Király. És ki volt az? Miért? Hogyan? Ha mondjuk a 2. részben mndez megoldódik, akkor részben visszaszívva, de egyébként...

Meg a másik, ami alapvetően baromira régóta zavar: ha valaki, akkor a hadsereg igazán jól tudhatja, hogy Hulk ellen hagyományos haderővel nem sokra mehetnek. Akkor miért is küldtek ki egy újabb csapat ágyútölteléket? Vagy valami igen ZÖLDfülű kezdő adhatta ki a feladatot, aki még nem hallott Hulkról, mert eddig az antarktiszi állomáson számlálta a pingvineket, és oda nem jártak a napilapok; vagy valakinek a bögyében volt ez az alakulat, mert egy legénybúcsún megdugták a menyasszonyát, aki civilben sztriptíztáncosnő, és ez csak most jutott hozzá vissza.

Szóval ha egy egész füzetnyi agyatlan Hulk zúzást akarnék látni, akkor azért nem ártana, ha a másik sarokban legalább egy Bulldózer vagy Förtelem állna, nem pedig egy rakás szerencsétlen amerikai katona.

A rajzok is elég vegyes benyomást tettek rám, de szódával elmennek.

Lényeg a lényeg, ettől Hulk nem nőtt a szemembe, illetve inkább az írói.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #980 Dátum: 2009. Augusztus 03., 13:30:14 »
Igen, ez az oka, hogy ezzel kezdjük a hetet.

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #979 Dátum: 2009. Augusztus 03., 13:24:24 »
Eddig nem nem szólt másról ez a történet, minthogy hulk legyőzhetetlen, és sebezhetetlen, és hogy mindenkit lever, és senkinek nincs esélye ellene.
Nem emlékszem, hogy a ktn-en olvastam volna ezt, de ha fönt van valameddig és olvastam, akkor nagyon nem maradt meg bennem.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #978 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:49:57 »
Idézet
Az Exiles Fanpage-en olvastam a Hulk befejezetlen jövőt című képregényt. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor talán ezt is kirakod?
Elvileg mind két rész kint van, nem? Az egy két részes mini, az utóhatásai már a Hulk rendes sorozatában vannak.  
Az nincs kint. Megnéztem, de csak az első része van kint, a második pedig nem. Ez nagyon furcsa volt, amikor ezt először olvastam ott.
És a KTN-esek tervezik egyáltalán folytatni? Mert ez mostanáig nem derült ki. Ahogy az Exiles Fanpageről sem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 03., 12:52:06 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #977 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:44:32 »
Idézet
Akkor itt lesz a befejezés.
Igen itt. Az eredeti tervek szerint vasárnap jött volna a második rész, befejezés képpen, de mivel nem tudjuk elérni Darkness-t, ezért ez ugrott...  

Idézet
Meg ott is látható még a Hihetetlen Hulk v3 1. része. De ennek sem jelent meg a folytatása. Akkor talán ez is lesz valamikor, egészen az HZS-n megtalálható #12-ig.
Ez már sokkal kevésbé valószínű. Az első 8 számot mai napig a KNT foglalja és megmondom őszintén, én nem is igazán tartom jónak azaokat a történeteket és nem sok kedvem van foglalkozni velük.

Idézet
Az Exiles Fanpage-en olvastam a Hulk befejezetlen jövőt című képregényt. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor talán ezt is kirakod?
Elvileg mind két rész kint van, nem? Az egy két részes mini, az utóhatásai már a Hulk rendes sorozatában vannak.

Idézet
Az egyik a A hihetelen Hulk #380-at kihagyták, mert ott csak Leonard Samson szerepelt. Te ezt láttad, ott a fórumon.

Ez majd speciel itt lesz kirakva valamikor. Még az is lehet, hogy egészen hamarosan...  

Idézet
Egyszer azokat mind ki akarod ezeket pótolni, ha eljön az idő?
Igen, majd egyszer, ha még honosítani fogok. Meg ha valaki végre csinál normális szkennt belőlük.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #976 Dátum: 2009. Augusztus 03., 12:33:39 »
A Hulk Smash-t ismerem. A képregénytár.neten is kinn van. De ennek nem jött ki a folytatása. Akkor itt lesz a befejezés. És látom, ezt a képregény Garth Ennis írta. Meg ott is látható még a Hihetetlen Hulk v3 1. része. De ennek sem jelent meg a folytatása. Akkor talán ez is lesz valamikor, egészen az HZS-n megtalálható #12-ig.
 Ne vedd sértésnek, de van néhány kérdésem. A Hulk különböző sorozatáról úgy tudom rengeteg nem lett befejezve.
 A Chronopolison volt még pár rész amiről még nem mondtam semmit. Az egyik a A hihetelen Hulk #380-at kihagyták, mert ott csak Leonard Samson szerepelt. Te ezt láttad, ott a fórumon.
És látható a galérián, hogy ezek vannak kinn. #1, #141, #369-#379, #381-#388, #393-#406, #444-#445 és #449-#450.
Ezekből azt tudom, hogy a #390-#392 az kinn van a Nitron. A #389 az nincs kinn. A v1 és v2-ről majd kiderül, hogy hogyan fog haladni a Chronon.(Talán, majd meglátjuk.)
A Tomicho-Projectről már a múlt héten is beszéltünk erről. Azok a hiányos történetek, amik kimaradtak. Egyszer azokat mind ki akarod ezeket pótolni, ha eljön az idő?
Nos erről ennyit amit tudtam. A Hulk Smashről még annyit, hogy ez egy izgalmas történet.
Senkit sem átkozok, hogy ilyen lesz most a frissítés. Inkább csodálom ezt az ötletet, hogy ezen a héten Hulk képregény kerül ki.
További sok sikert kívánok nektek dr samson és talgaby.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 03., 12:38:28 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #975 Dátum: 2009. Augusztus 03., 09:59:34 »
[!--fonto:Impact--][span style=\"font-family: Impact;\"][!--/fonto--][!--sizeo:7--][span style=\"font-size: 36pt; line-height: 100%;\"][!--/sizeo--]Frissültünk![/size][/font]
[a href=\"http://halozsak.tlof.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=1789&catid=11\" target=\"_blank\"]Hulk Smash 01[/a]

Nem elérhető garrido

• Fantom
Hulk
« Válasz #974 Dátum: 2009. Július 30., 22:39:35 »
A Szivacsembert már Kvazár is szétrobbantotta, de Hulk és Thor is találkozott vele jó párszor. Nem hinném, hogy feldobja a pacskert mert leesik a feje.  

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #973 Dátum: 2009. Július 30., 22:13:18 »
Újra összevonzotta magát. Legalább is szerintem, az alapján, amit a Szivacsemberről tudok.

Azért érdeklődtem a Szivacsemberről, anno olvastam a Titkos háborúban(ami a '90-es években jelent meg). Ott látható, hogy Rozsomák levágta Szivacsember karját. És azon gondolkodott Szivacsember ha vissza változik emberré elvérzik, de ahogy oda rakta a karját vissza került a helyére. De fájdalmat érzet ugyanúgy egy ideig.
Itt Hihetetlen Hulk v2-ben Hulk leütötte őt. A Szivacsembernek a feje darabokra törött. Akkor eredetileg halott lenne. De az író nem mondta el a képregényben, hogy mi történt azután.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 30., 22:32:14 írta keildavid »

Nem elérhető kaine

• Hulk
Hulk
« Válasz #972 Dátum: 2009. Július 29., 22:07:53 »
Idézetet írta: talgaby
Azt hittem, azt mondod majd, hogy "elfelejtettem őket."
Hehe, ennyire azért nem.

Na majd egyszer pótoljuk őket.
Helyes.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #971 Dátum: 2009. Július 29., 09:48:04 »
Idézet
Két szó: nem tetszettek.
Fene az izlésedet...  Na majd egyszer pótoljuk őket.