Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 294230 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #1030 Dátum: 2009. Augusztus 06., 10:00:45 »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Hulk
« Válasz #1029 Dátum: 2009. Augusztus 05., 20:18:46 »
Teljes mellszélességgel tudom támogatni talgaby véleményét az első történettel kapcsolatban. Komoly történetnek vicc, viccnek viszont elég rossz.
A második történet szerintem remek, könnyed kis szösszenet, az általam eléggé lenézett WI történetek jobbjai közé tartozik (nem válik már az alapötlettől nevetségessé).
A harmadik izének nem tudom, mi értelme volt. Nekem nem annyira What If? inkább What the fu...? történet. Bár jól tükrözi a legtöbb WI történet értelmét és ha azokat akarta parodizálni, akkor nem is rossz.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #1028 Dátum: 2009. Augusztus 05., 19:33:46 »
Na ugye, tudtam én, hogy a marcona külső alatt valójában kellemes emlékeket idéz az a képregény benned is.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1027 Dátum: 2009. Augusztus 05., 17:56:39 »
es valoban ott van, koszi Sepi
talgabynak is igaza van, azok a regi szep roastos idok
gyengéd barbár

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1026 Dátum: 2009. Augusztus 05., 16:16:11 »
A ma kikerült képregény utolsó oldalát.

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1025 Dátum: 2009. Augusztus 05., 16:06:00 »
Idézetet írta: talgaby
Azt még Zeritnek is érdemes lenne eolvasnia, ha másért nem, hogy nosztalgiázzon kicsit a Heccel.
mit kell elolvasnom, draga talgaby?
gyengéd barbár

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1024 Dátum: 2009. Augusztus 05., 16:03:54 »
Várj csak jövőre, hú de fogom én alázni minden egyes F4-et, amit kirak majd...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1023 Dátum: 2009. Augusztus 05., 16:01:27 »
Csak nem bírtad ki, hogy ne alázd porig a történetet.

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1022 Dátum: 2009. Augusztus 05., 15:46:42 »
Lesz egy WI, ez 100%, csak borító kell hozzá. Már három éve foglalom, vagy másfél éve kész van, egyszer csak kimegy már.
És hogy mikre gondoltam... pl. hogy Caeira közli, hogy a földiek elpusztították a bolygót, mire 5 perc múlva mit csinál? Ő maga pusztítja el, amikor csak egy büdös nagy kráter volt addig a főváros helyén, a többi néhány százmillió köszönte, meglett volna anélkül, hogy felrobbantsák alatta a bolygóját. Aztán még ő megy le a Földre osztani az észt... De eleve érdekes, hogy terhesen színtiszta kővé vált, és a gyereknek semmi baja sem lett. Azt meg Pak azóta sem magyarázta meg, hogy pontosan hogy tudta kiszívni az Őserőt a bolygóból, amikor eddig nem Zöld Lámpások voltak, hogy akkumulátorként tárolják az energiát, de csak ebben a történetben ez valahogy mégis így megy. Az meg, hogy Fekete Villám hangja szétszedi az Őrszemet, kész röhej. És igen, mialatt a Hulk, aki legyengülten ájultra pofozta a leendő asszonyt - valami ősi rítus lehet, vagy mi - a korábbi erejének tízszeresével nem tudta lenyomni a földieket, az asszony meg kap egy kis optikai tuningot, és rögtön mindenki hull, mint a férgese. De pl. azt sem értem, hogy ha egy gumiembert megbökött egy karddal, az pontosan milyen módon halt ebbe bele, amikor Reed ennél sokkal durvább kiképzést is kapott már, és nagyon nem viselte meg...
Az első szroti gyakorlatilag az elejétől kezdve baromság, a második mentette meg nálam az egészet. Na meg Hembeck. Azt még Zeritnek is érdemes lenne eolvasnia, ha másért nem, hogy nosztalgiázzon kicsit a Heccel.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1021 Dátum: 2009. Augusztus 05., 15:38:20 »
Idézet
Remélem a jövőben szintén fogtok még ilyen mi lett volna Ha-kat fordítani.
Én egyelőre nem tervezek belátható időn belül What if-et. Jövőre lesz egy 2 részes Hulk mini, a Broken Words, az hasonló stílusú lesz, ebben 4-4 rövid történet lesz a külnböző alternatív Hulkokról (2099, House of M, Mangaverse, stb...  )

Idézet
Na itt van az hogy szerintem mardhatot volna így a történet és nem csak egy alternatív történetnek kellene lennie. Csak akkor nem lenne több Hulk történet.
Igen, szerintem is nagyon aranyos történet volt. Tényleg jó lenne egy komplett befejezésnek... de a végén 3 év múlva úgy is megjelennének a földi hősök, mert egy kozmikus entitás megtámadta a Földet és csak a GHulk tudná legyőzni őt...  

Idézet
Szerintem Gaby Miekre gondolt elsősorban...

Nem igazán. Inkább pl az olyan ellentmondásra, hogy a bolygó itt elpusztult, de a Skaar-ból tudjuk, hogy túlélte, stb.  

De azért örülök, hogy ilyen sok a vélemény. Sejtettem, hogy ez lesz a hét egyik, ha nem a legnépszerűbb honosítása.

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Hulk
« Válasz #1020 Dátum: 2009. Augusztus 05., 13:09:30 »
Köszönöm Dr Samsonnak és Sepinek a Mi lett Ha-kat.
Mindig is szerettem az ilyen alternatív történeteket sokszor mondtam néha sokkal jobban alakulnak a dolgok mint az eredikben és inkább így kéne maradnia. A mostaninál is volt ilyen.
1. a történet jó volt hogy Caiera megbosszúlja Hulkot bár kicsit nagyon könnyen sikerült neki azt hittem legalább az Őrszemmel kicsit nagyobb csatát fog vívni. A vége jó lett így örökre Hulkkal maradhatot részben.
2. Na itt van az hogy szerintem mardhatot volna így a történet és nem csak egy alternatív történetnek kellene lennie. Csak akkor nem lenne több Hulk történet.  
Végre megtalálta Hulk és Bruce a békéjét. Egymással is megegyeztek és nyugodtan élhettek. Szerintem ha be kéne fejeznia Hulk történeteit akkor így lehetne a legjobban.
3.Erre nem is tudok mit mondani. Jó vicces volt, csak egy kicsit rövid.
Remélem a jövőben szintén fogtok még ilyen mi lett volna Ha-kat fordítani.

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1019 Dátum: 2009. Augusztus 05., 13:01:18 »
Sepi-nek és Samson dokinak köszönöm a ,,Mi lett volna,ha... Hulk világa'' képregényt!    
1.story-szépen lenyomták zanzásítva,ahogy Caiera bosszút áll!  
A Holdunk elég érdekesen nézett ki...  
Caiera frankón Vörös királlyá vált!  
Szerintem Gaby Miekre gondolt elsősorban...  
2.story-ez tetszett a legjobban!  
Poénos volt,ahogy viaskodtak egymással!  
3.story-eléggé morbid volt!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1018 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:21:23 »
Na jó, talgaby csöndbe marad és kész...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1017 Dátum: 2009. Augusztus 05., 12:16:41 »
Viszont ha már kikerült ez a WI, akkor lenne egy kis játékom a fórumozóknak:
Tekintetbe véve, hogy Pak írta ezt is és a komplett Planet Hulkot is, ki tudja összegyűjteni a legtöbb önellentmondást és logikai bukkanót az első sztoriban?

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1016 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:33:25 »
Nulladikalany, doki: az említett What if...? történet egy nagyon jó, és ráadásul - sajnos - sok embert érintő társadalmi szociális problémára épül. Bár a hagyományos Hulk történetekről és értelmezésektől távolt van, csak ajánlani tudom mindenkinek.
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1015 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:13:48 »
Hmm...emlékeim szerint ezt nem olvastam még. Majd megnézem.

Nem elérhető Nulladikalany

• Sólyomszem
  • *
Hulk
« Válasz #1014 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:10:42 »
http://www.geocities.com/jmolinamuscara/wif2cast.html  Ezen az oldalon a legalsó. "The Man, The Monster"  Így elnézve jóval több van, mint amit ismerek

• Sólyomszem
  • *
Hulk
« Válasz #1013 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:04:41 »
Az a baj, hogy nekem sincs már meg. Lehet, hogy öcsém lenyúlta, megnézem majd nála, és akkor többet tudok mondani.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1012 Dátum: 2009. Augusztus 05., 11:02:31 »
Hát, megmondom őszintén nem tudom melyik sztori lehet az, amiről beszélsz...   Ja és mellesleg szívesen.  

Idézet
És érdekes módon rádiója is lett neki. Honnan szerezte őket?
Bruce egy Reed Richards szintjén lévő tudós, az űrhajóban pedig volt rádió. szerintem ez mindent megmagyaráz...  

• Sólyomszem
  • *
Hulk
« Válasz #1011 Dátum: 2009. Augusztus 05., 10:59:00 »
Nekem régebben megvolt egy what if story a Hulkról, ahol szintén zöld lett, csak nem volt izmos, világított is asszem, és megmaradt a tudata is. Csak nem tudom hogy mi volt a lényege mert főleg szövegre épült abból meg nem jöttem rá, hogy a képeket néztem. Remélem egyszer az is honosítva lessz, mert érdekelt volna, már ha ebből kiderült melyikre gondoltam. Egy rövid leírásnak is örülnék.

Mellesleg köszi szépen a honosítást, szeretem az ilyen Mi lett volna, ha.. sztorikat.

szerk dr samson: tessék egybeírni és használni a szerkesztő funkciót!
« Utoljára szerkesztve: 2009. Augusztus 05., 11:03:46 írta dr samson »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1010 Dátum: 2009. Augusztus 05., 10:39:42 »
A mi lett volna, ha...? Hulk világa történet tényleg nagyon jó. Az első rövid történetben Caiera élte túl, Hulk pedig meghalt. Hááát ennek a történet első oldala olyan mintha, spoileres lenne. De mégsem az. A Hulk háborúja még az messze van. Valamikor egy-két év múlva meglátjuk. Mert az egyik része mintha kapcsolódik a Civil Warhoz. Meg ráadásul jó hosszú a Hulk háborúja történet. Láttam a comicvine weboldalon. De ez egy másik történet.
A második pedig az szerintem a legjobb volt. Hogy Hulk egy békés bolygó került volna. Hmmmm...ez tényleg nagyszerű volt. Bár az volt egy kicsit fura, hogy az a nadrág amit viselt, az egy gladiátorfélének látszott, mint a Hulk világában a Sakaar-on. És érdekes módon rádiója is lett neki. Honnan szerezte őket?
Az utolsó oldal amolyan fanartszerű rajznak látszott. Hááát ez egy kicsit furcsa volt.
Nos ezer köszönet dr samson és Sepi a Mi lett volna, ha...? Hulk világa képregényért.
A végén még ennyit írok: tudom, hogy ezek a történetek nem kapcsolódnak párhuzamosan a többi történethez. Ez csak egy elképzelés, hogy másképp alakulna a történetek/események/életek. De azt is bevallom tényleg jó volt ezt elolvasni. Nagyszerű lehetőségeket írt ez az író.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1009 Dátum: 2009. Augusztus 05., 10:31:31 »
Idézet
Nekem ez jött le a story-ból;valaki nyugtasson meg,hogy nem írtam le hülyeségeket ill., hogy jól értelmeztem a dolgokat!
Félig-meddig igen, jól értelmezed. De szerintem lehet ezt többféle képpen is értelmezni ám.  

Idézet
Valahol olvastam régebben (comicvine,azt hiszem),hogy rengeteg Hulk létezik;ezen lények összesége alkotja Banner tudatát?Mert akkor nem irigylem a pszichológusát...
Tessék fellapozni a Háború kutyáinak az utolsó két részét. Ott a válasz.  

Idézet
jó volt ez a 3 mi lett volna ha történet. Talán a középső volt a legötletesebb szerintem, ahogy hulk és banner visakodtak egymással.
Örülök, ha tetszett. Van egy olyan sejtésem, hogy egész héten ez lesz a legnépszerűbb képregény...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1008 Dátum: 2009. Augusztus 05., 10:28:32 »
Igen, amit már megint elfelejtettüjnk:
Frissültünk!
Mi Lett Volna, Ha... Hulk Világa

Nem elérhető grey gargoyle

• Spawn
Hulk
« Válasz #1007 Dátum: 2009. Augusztus 05., 10:13:40 »
jó volt ez a 3 mi lett volna ha történet. Talán a középső volt a legötletesebb szerintem, ahogy hulk és banner visakodtak egymással.
"-Mi vagyunk az alapbázis.
-A rejtély misztériummá vált."

Nem elérhető Magnus

• Mulder ügynök
  • *
Hulk
« Válasz #1006 Dátum: 2009. Augusztus 05., 00:18:10 »
Heh, a 9. oldalon, ahol Bruce az agyturkászánál van, a pszichodoki a "Mary had a little lamb" c. dalocskát firkálja a füzetébe, ez az angol népdal egy klasszikus blues téma is lett. Stevie Ray Voughan gitárzseni előadásában:
http://www.youtube.com/watch?v=vaX7Y1GQl5w
Egyébként a dal szerepelt a Ponyvaregény filmzenéi között is.

Köszönet a Hulk hétért!

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1005 Dátum: 2009. Augusztus 04., 22:27:38 »
Samson dokinak köszönöm a Hihetetlen Hulk vol.3. 28.-at!  
Érdekes rész volt...
Olyan mintha Banner doki elméje felépített volna egy vastag falat saját maga és képzelt szerettei köré,elfutva a gondok elől!
Nekem úgy tűnt,mintha az undorító lény (a gonosz ,,Hulk''?) ki akarta volna kapcsolni Banner-t a további ,,játékból'',újból eltüntetve a Hulk intelligenciáját,agyatlan tombolásra kényszerítve őt!A szürke Hulk erre akarta figyelmeztetni talán...?
A zöld Hulk újbóli feltűnése pedig azt jelzi,hogy a doki soha nem fog tőle véglegesen megszabadulni!
Banner pedig a végén meghozta nehéz és igencsak fájdalmas döntését!  
Nekem ez jött le a story-ból;valaki nyugtasson meg,hogy nem írtam le hülyeségeket ill., hogy jól értelmeztem a dolgokat!  
Valahol olvastam régebben (comicvine,azt hiszem),hogy rengeteg Hulk létezik;ezen lények összesége alkotja Banner tudatát?Mert akkor nem irigylem a pszichológusát...  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1004 Dátum: 2009. Augusztus 04., 15:12:13 »
Idézetet írta: Amondin
Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
Majdnem, a helyzet az, hogy nincs olyan egyrészes vagy mini, ami egyrészt tényleg elviselhető szintű, és van is belőle olyan szken, amivel talán lehetne is dolgozni. Egy mini van játékban nálam egy ideje, a Pók/F4, már csak az írója miatt is, de már két éve halogatom a megcsinálását időhiány vagy valami sürgetőbb honosítás miatt. Azon kívül egyrészes gyakorlatilag nincs, ami 2000 után készült és még van is színvonala, az mind megtalálható gyakorlatilag itt. Egyszer nagyon nagy lelkierővel nekiveselkedtem az egyrészes latin-amerikai sztorinak, de egyszerűen nem bírta három oldal után. És a Pók/Fáklya se lett jobb annál. Sajna a csapat sok ideje eléggé parkolópályán van a cégnél, nem nagyon készülnek minőségi sztorik.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #1003 Dátum: 2009. Augusztus 04., 14:38:21 »
Galamb: örülök, ha tetszik! Nekem speciel ez a kedvenc részem az egész Jenkins történetvonalból. szerintem iszonyat megható a vége...  

Idézet
Köszi a Hulk-hetet.  Szorgalmasan osztályzok,és vessetek meg de nem nagyon vagyok oda az átváltozós robotokért, de most biztos felnézek csütörtökön is
Nagyon helyes, Isten tartsa meg jó szokásodat.  

Idézet
a vol 3-nál meg jelenleg a 24. számnál tartok majd ha beértem akkor talán véleményezem).
Hát akkor tessék igyekezni, irgum-burgum...  

Idézet
Úgy érted hogy az F4-nek nincsen semmi minisorozata vagy egyrészes története vagy valami hasonló?
Vanni van, de ugye talgaby anno az egyrészeseket kirakta azu F4 napra. Sorozatokból, meg minikből meg összeválogatni egy hétre...hát, majd jövőre meglátjuk.  

Idézet
Szerintem ha Farek nagyon-nagyon-nagyon akarná megtudná csinálni.

A fordítást talán. De azért vegyük figyelembe, hogya héten kikerülő 7 képregényből 6-ot én fordítok és 5-öt én is írok be magamnak. ez utóbbit Farek már nem tudná megcsinálni...  

Idézet
Bár lenne pár kérdésem. A galérián látom a Hihetetlen Hulk v3 35. számát.
Na ez egy érdekes sztori. Jelen állás szerint annak a történetvonalnak nem lesz folytatása, mivel kriminális árakat kérnek egy-egy számért és így nem tudom újra szkennelni őket. Csak összefoglalók lesznek majd azokból a történetekből és a 32. rész után egyből az 50. részre fogunk ugrani jövőre.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #1002 Dátum: 2009. Augusztus 04., 14:29:37 »
Kösz a két képregényt! Kövezzettek meg, de nekem bejött a Hulk zúz, oké nem egy nagy történet, de nekem valahogy mégis bejön a hangulata, ahogy bepánikolt a katona helyzetét ábrázolják. A honosítás is király lett, bár a "Hulk rombol" kicsit furán hangzik.
Jenkins papa is hozta a formáját (sajna Romita is), marha jól ábrázolta a rémálom szürrealitását, főleg a gyíkszerű lények felbukkanása let borzongató.

"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Amondin

• Android (Tartalékos Bosszúangyal)
  • Magneto
Hulk
« Válasz #1001 Dátum: 2009. Augusztus 04., 14:14:07 »
Idézetet írta: talgaby
F4-gyel az a baj, hogy nehéz volna annyi fajtát összeszedni, bár egy újabb F4-napról én még mindig nem mondtam le. De az, hogy Farek egy egész hétre való anyagot összehozzon jó előre, fizikai képtelenség.

Azt hittem az F4 is annyira híres mint a  pókember. Ezek szerint tévedtem.
Ha pedig a fizika szerint lehetetlen kérdezzük meg a matematikát.  
Szerintem ha Farek nagyon-nagyon-nagyon akarná megtudná csinálni.