Elolvastam mindkét Hulk képregényt. Bevallom tényleg nagyszerű és remek ötlet, hogy a hónap végére jött ki a Hulk képregények. Az tényleg nem baj, hogy most jött ki, ezzel a két képregénnyel jó lezárni egy hosszú és fárasztó hónapot. És igazad van dr samson.
A Marvel Kalandok:Hulk #11 nagyszerű, vicces képregény. Csak Ben Grimm az F4-ből volt a Baxter épületben. Nagyzserű volt, hogy Hulk és Lény ki mondták a jól ismert szlogent. Lény:"Most jön a Bunyó!" Hulk:"Hulk zúz!" Később pedig másképp mondták. Lény:"Most jön a zúzás!" Hulk:"Hulk bunyózik!" Hehe. Ez nagyon érdekes volt, hogy ezek felcserélték a szlogenüket.
A Hihetetlen Hulk v3 #27-ről pedig annyit mondok, hogy ez is nagyszerű, remek történet. Bár itt az is jó volt, hogy nem a zúzáson van a hangsúly. John Romita Jr. rajzai pedig tényleg jók. A végén felbukkant a szürke Hulk. Ahogy a főoldalon levő képen is láthatjuk. Bár eléggé vékony, gyengének látszott. És még szivarozott is.
A végén még annyit, hogy sok sikert kívánok nektek dr samson és Kinglade a folytatáshoz. Ezer köszönet a Hulk képregényekért. Legalább tényleg jó volt így lezárni a hosszú és fárasztó hónapot.
Szerk.:látom a galérián fenn van a Hihetetlen Hulk v3 #83-#86(Mutánsvilág). Azt tudom, hogy az X-Fanzine-on van. Ezt te raktad be sepi? Az az igazság, hogy fekete-fehér-szürke színű a borítója. Mert ezek más honosító oldalon található meg. Láttam már ilyent a Galaktikus Vihar Hadművelet(Chronopolis), a Marvel vs. DC (KTN, Nitro, X-Fanzine, Chronopolis és NewGen) és a Fantasztikus Négyes v2 #49(Chronopolis) képregényeknél. Ezek is némelyek más honosító oldalon vannak.Ez egy nagyon jó ötlet, hogy ezeket is reklámozzátok.