Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273398 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #940 Dátum: 2009. Július 09., 10:25:13 »
Samson dokinak,Sepinek (neki külön gratulálok a jubileumhoz!) és Talgaby-nak köszönöm a tegnapi Hulk duplacombót!      
1.MK Hulk 12.rész:mozgalmas és fordulatos történet volt,rengeteg kemény szereplővel!  A majom kegyetlenül jó benne,de Rick beszólásai is poénosak!  
2.MK Hulk és Vasember
Nekem nagyon tetszett mindkét story!
Jó volt látni,ahogy Hulk tekézik egy hozzá illő bogyóval;bátrak (vagy inkább buták?) voltak a munkások,hogy rátámadtak...
Vasember ellenfele is alaposan ráfázott!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #939 Dátum: 2009. Július 08., 13:43:48 »
Idézetet írta: dr samson
Kétlem, mivel az X-fanzinenon van elvileg lefoglalva emlékeim szerint...
Tudtommal ők csak az X-Men First Class foglalják, de persze lehet, hogy tévedek és a Wolverine is foglalva van náluk.

Idézet
Ja, persze...hány számban is szerepelt? Talán az első háromban, vagy négyben? Aztán igencsak ellaposodott a dolog és jöttek a mindenféle más hősök...
Ezért mondta talgaby hogy válogatva lesz, meg ezért mondtam én is, hogy csak párszor szerepel benne.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #938 Dátum: 2009. Július 08., 12:19:30 »
Idézet
ha hamar elfogy, majd betoljuk helyette a Wolverine First Class-ot.
Kétlem, mivel az X-fanzinenon van elvileg lefoglalva emlékeim szerint...  

Idézet
Az fogja váltani az MA Hulkot. Csak abból is jó lenne várni, amíg előre halad, mert hacsak valaki nem ugrik be fordítónak, erős válogatás lesz sajna abból is egy idő után
Ezt is kétlem, az Ma Hulkot egy Hulk mini fogja váltani...  És te foglaltad le anno, szóval most már ne sírjál itt nekem, hogy nem tetszik..  

Idézet
amiben szintén fel fog tünni Hulk egy párszor.
Ja, persze...hány számban is szerepelt? Talán az első háromban, vagy négyben? Aztán igencsak ellaposodott a dolog és jöttek a mindenféle más hősök...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #937 Dátum: 2009. Július 08., 11:29:46 »
Sebaj, ha hamar elfogy, majd betoljuk helyette a Wolverine First Class-ot.  

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #936 Dátum: 2009. Július 08., 11:26:21 »
Az fogja váltani az MA Hulkot. Csak abból is jó lenne várni, amíg előre halad, mert hacsak valaki nem ugrik be fordítónak, erős válogatás lesz sajna abból is egy idő után (ez a nem olyan régi AmKapos pl. szerintem halál gyenge volt).
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #935 Dátum: 2009. Július 08., 11:21:18 »
Meg ha minden jól megy, akkor talán még idén (de inkább van esély rá, hogy csak jövőre) elkezdődhet a Marvel Kalandok Szuperhősök sorozat, amiben szintén fel fog tünni Hulk egy párszor.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #934 Dátum: 2009. Július 08., 11:04:24 »
Igen, ez sajnos azt jelenti, hogy ha nem csúszunk (és nem szándékozom) akkor novemberben jön az utolsó rész... sajnos...  
De egy darabig (kb egy évig) még utána is marad majd terveim szerint a havi két Hulk, mert a vol3-as széria mellett majd két mini (egy 4 részes és egy 6 részes) fog futni egymás után, az MA helyett. Utána pedig majd keresünk valamit...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #933 Dátum: 2009. Július 08., 10:52:53 »
Nagyszerű a Marvel kalandok Hulk #12 része. Sok ismert figurák is megjelentek. Galaktikus lények: a Skrullok, A Legfőbb Intelligencia, a Siár birodalom. Izmos emberek:Lény, Buldózer és Dr. Leonard Samson. Rick Jones pedig továbbra is vicces. A legviccesebb az volt, hogy Hulk tud Kung-fuzni. Hehe. Az tényleg jó volt.
Itt most írok még pár véleményt. A MK Hulk 1-12. számában minden négy füzetben megjelentek ismert figurák. A következők a MK Hulkból:
#1. Ross Tábornok, #2 Madrox,a Többszörös Ember, #3 Radioaktív Ember, #4 mind hárman egy csapatban. #5 Namor, #6 Doktor Strange, #7 Ezüst Utazó, #8 minannyian egy csapatban(az Oltalmazókként ismert csapatban). #9 Leonard Samson, #10 Buldózer, #11 Lény a Fantasztikus Négyesből és végül, de nem utolsó sorra a #12-ben pedig ugyan úgy egyszerre szerepeltek egy történetben. Az MK Bosszú Angyalaiban is volt ilyen alkalom. Az Avengers topicban írok erről is.
Végül pedig ezer köszönet dr samson a MK Hulk képregényért. Azt is írtad a főoldalon, hogy ennek a sorozatnak már csak 4 rész van vissza. Akkor ez azt jelenti, hogy az idén vége lesz a MK Hulknak. Sok sikert kívánok neked dr samson a folytatáshoz.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 08., 19:22:55 írta keildavid »
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #932 Dátum: 2009. Július 08., 09:53:34 »

Nem elérhető Kinglade

• Üvöltörzsőrmester
  • Kázmér
  • **
Hulk
« Válasz #931 Dátum: 2009. Június 27., 10:00:45 »
Sziasztok!
Remélem sokatoknak tetszett az MK Hulk 11. száma. Ezúton szeretném megköszönni dr samsonnak a sok segítséget. Ha minden úgy megy ahogy szeretném akkor még a nyár folyamán szeretnék elkészíteni nektek legalább egy, de akár több képregényt.

Nem elérhető turkia

• Wookie (Konzervatív Vukik a Birodalomért Front)
  • Predátor
Hulk
« Válasz #930 Dátum: 2009. Június 26., 08:18:05 »
ÖÖÖh, akkor a végleges kitiltás előtt  még utoljára: "I am the Juggernaut, bitch!"   Látom, vagyunk még a mai világban, akik az igazi szépirodalmi művekre gondolunk rokonszenvvel, teszem azt egy What if-es Bulldi sztorit bármikor könnyes szemmel olvasunk.  De mivel ez a Hulk asztala, nem a "Bulldiakirálymindközöttésmindenkitlegyőz" fanatikus vallási szektáé, szóval HULK ZÚZ
WHRÁÁÁÁÁÁGGG-RRRRRR!!!  -ősi wookie bölcsesség

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #929 Dátum: 2009. Június 25., 21:27:22 »
Idézet
mert kihajítanak
Milyen jól látod...  Viccet félretéve, innentől a téma tényleg inkább a Marvel kiadó egyéb képregényei vagy az egyébb Hzs képregények topikba tartozik...

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #928 Dátum: 2009. Június 25., 20:01:30 »
Idézetet írta: turkia
Igen, rémisztő sztori, meg szerintem megindító is, most belenéztem, a zárógondolat eszméletlen. "az egykor dicsekvő csatakiáltás most a kárhozat szörnyűséges próféciája: Senki sem állítja meg a megállíthatatlan Bulldózert!"
Igen, szerintem is egy nagyon jó történet hátborzongató befejezése, szinte kiráz a hideg, ha elolvasom ezt a részt.

(De szerintem ideje lenne lassan Hulk dicséretét is zengeni, mert kihajítanak  )
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #927 Dátum: 2009. Június 25., 14:22:39 »
Idézet
De tényleg szükségét érzi az ember, hogy megossza másokkal a véleményét és elmondja a készítőknek, hogy milyen remek munkát végeznek hazánkban.
Igazából a második részével a mondatnak nem értek egyet. Mert nem azért kell fórumozni, hogy az ember ajnározza a honosítókat. Inkább a csak a visszajelzést szeretjük (leglább is én), legyen az akár pozitív, akár negatív. Hiszen nem tetszhet mindenkinek minden sztori.  Ettől függetlenül viszont az ember szereti tudni, hogy mi a véleménye az olvasóknak a munkájáról, csak sajnos nagyon, de nagyon sokan még csak arra sem veszik a fáradtságot, hogy az értékelő rendszert használják, nemhogy arra, hogy esetleg fórumozzanak. Persze, ha nem jön szokás szerint az adagjuk a kedvenc honosításukból, akkor ezek az emberek már megjelennik itt a fórumon, hogy mikor folytatódik ez vagy az, de amúgy nem. Ez azért néha engem kicsit elszomorít...  

Persze aki itt fórumozik azokra ez nem vonatkozik, csak néha elkeseredem kicsit és kijönnek belőlem az ilyesmik...

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #926 Dátum: 2009. Június 25., 10:16:03 »
Igen, arra gondolok, a másik felében jelenik meg először Mr. Hyde, mikor Pók a Kobrát viszi éppen hálóhintán. Emlékszem, mennyit agyaltam rajta anno, hogy Bulldi belesüllyed a betonba és azzal búcsúzik, hogy "nekem levegő sem kell"

Igen, rémisztő sztori, meg szerintem megindító is, most belenéztem, a zárógondolat eszméletlen. "az egykor dicsekvő csatakiáltás most a kárhozat szörnyűséges próféciája: Senki sem állítja meg a megállíthatatlan Bulldózert!"

+++

Először én sem akartam fórumozni, macerásnak éreztem, meg gondoltam, hogy csak olvasok inkább, kész. De tényleg szükségét érzi az ember, hogy megossza másokkal a véleményét és elmondja a készítőknek, hogy milyen remek munkát végeznek hazánkban. (Ez volt itt kérem a hízelgés  )
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 25., 11:20:44 írta talgaby »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #925 Dátum: 2009. Június 25., 09:58:10 »
Nyilván a régi Csodálatos Pókember 14. számáról beszélsz. Azt én is ismerem. Nekem is megvan. Tényleg jó történet.
Ami a What If-es Buldózer sztorit illeti tényleg érdekes az is, de szerintem az egy rémisztő történet is. Mert kiderülne, milyen rosszul alakult volna a hősök sorsa.
Ami a fórumozást illeti. Eleinte nem akartam fórumozni, de márciustól megtettem és azóta tényleg jó érzés. Legalább el lehet beszélgetni az érdekes, nagyszerű képregényekről. Szóval turkia ahogy mondtam, én is így gondoltam először. De most már látható hogy mennyi rengeteg jó vélemények vannak a fórumon.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 25., 10:02:20 írta keildavid »

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #924 Dátum: 2009. Június 25., 09:53:55 »
A What if-eset már ezerszer elolvastam, remek munka, egyik kedvencem. Igen, így képzelem Bulldit, még a jég hátán is megél. A kedvenc hősömet hozzák össze a kedvenc szituációmmal (utolsó ember, amolyan zombi-feeling, Omega vagyok, 28 nappal később eleje...) Nemhiába, semmi sem állítja meg. Ő még az eredeti Pókember képregény 14. száma óta a kedvencem, tehát vagy 1991 óta, amikor Pók nekivezeti a tartálykocsit, azóta is őrzöm a példányt, abban mond egy ilyet: "Ez nem árthat nekem. Ahogy semmi sem." és ezt pusztán kijelenti halkan a felé robogó kamion előtt. Na OTT tudtam, hogy ez rajongás lesz.  Egyszerűen a legerősebb.

Nem elérhető Farek

• Bosszúangyal alapítótag
  • HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #923 Dátum: 2009. Június 25., 09:34:14 »
Ha Bulldózerre vágysz, akkor nézd meg itt is a Bulldózeres What if...-et a Marvel alatt, a What if... részlegben. Igaz, Hulk nincs benne, de szerintem a történet fantaszikus (és nem négyes, de egyenesen ötös  )
"Szánom a bolondot, ki velünk szembeszáll!"

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #922 Dátum: 2009. Június 25., 09:29:29 »
Húú, köszi a tippet a Chronopolisról! Találtam bőven Bulldózert. Köszönet

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #921 Dátum: 2009. Június 24., 16:53:57 »
Idézet
Valamilyen hipnotikus vagy telepatikus manipulációra gyanakszok!
Én meg arra, hogy ha nem szedem össze magam, akkor az utolsó két vizsgámon piszkosul meg fogok bukni...  De lényeg, gyanakodni sok mindenre lehet, de majd a következő számból minden kiderül...  

Idézet
A Hihetetlen Hulk v2 367. szám végén nem gondoltatok arra, hogy oda írjatok mellé valami tájékoztatót? Pl. Innentől a Chronopolison van a további folytatás vagy valami ehhez hasonlót.
Akár ezt is lehetne, nem is rossz ötlet. De pl az az igazság, hogy mikor itt abbamaradtak a Peter Davides Hulkok, akkor azoknak a honosítása a Spidertomon folytatódott és csak az ottani honosítás megszünése után kerültek át a Chronora.  

Idézet
Nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember nyugodtan beszélhet képregényekről anélkül, hogy totál idiótának néznék.
Először is üdv! Örülök, hogy benéztél. Másodszor, ha gonosz akarnék lenni, azt mondanánom, hogy senki nem mondott olyat, hogy nem nézünk idiótának...  (csak vicc...  )

Idézet
Nem tudom, szándékokokban áll-e, de nagyon szívesen vennénk néhányan Bulldózer-Hulk csatákat (igaz, már van itt) Van még ebből több egyáltalán? Nagyon érdekelne, ki-kit aprít fel. (Azért én mindig Bulldinak szorítok)
Létezik. Most pontosan meg nem mondom neked, de azt hiszem az egyik ilyen (Hihetetlen Hulk vol2 402-405) fent is van a Chronopolison. Ezen kívül nekem még két alkalom rémlik, hogy találkoztak a Hulk saját sorozatában, az egyik a 90-es évek vége felé volt, a másik meg nagyon régen. Azon kívül összecsaptak a WWH: X-men miniben, illetve az MA Hulk 10. számában is az ő csatájukat láthatod. Hirtelen ezek jutottak ezembe.

Nem elérhető turkia

• Predátor
Hulk
« Válasz #920 Dátum: 2009. Június 24., 16:31:59 »
Előszöris üdvözletem küldöm mindenkinek, mivel új fórumozó vagyok. Nagyon jó, hogy van egy hely, ahol az ember nyugodtan beszélhet képregényekről anélkül, hogy totál idiótának néznék.
Szuper volt a mai adag Hulk. "Többet nem használom a Stark International" chipet."  

Nem tudom, szándékokokban áll-e, de nagyon szívesen vennénk néhányan Bulldózer-Hulk csatákat (igaz, már van itt) Van még ebből több egyáltalán? Nagyon érdekelne, ki-kit aprít fel. (Azért én mindig Bulldinak szorítok)

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #919 Dátum: 2009. Június 24., 14:26:12 »
Hogy megtalálják a keresett képregényt amit mondtál dr samson. A Hihetetlen Hulk v2 367. szám végén nem gondoltatok arra, hogy oda írjatok mellé valami tájékoztatót? Pl. Innentől a Chronopolison van a további folytatás vagy valami ehhez hasonlót. A kérdésem a többi képregényekre is, pl. Fenegyerek, Alias, Batman:Koksz, stb. Azok is némelyek más honosító oldalon folytatodótt tovább.
Ne haragudjatok a kérdésem miatt.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 14:29:31 írta keildavid »

Nem elérhető Asys

• Apokalipszis lovasa
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #918 Dátum: 2009. Június 24., 13:20:33 »
Samson dokinak és Kinglade-nek köszönöm a mai adag Hulk-pack-ot!    
1.MK Hulk 11.Meglepően érdekesen voltak beprogramozva azok a ,,Fátumbotok''!A majom elleni attack azért túlzás volt!  
Tényleg poénos képregény,ráadásul lazább és könnyedebb hangvételű,mint a többi Hulk comics!
A grafika már-már rajzfilmszerű!  
2.Hulk vol.3. 27.Érdekesen indul a story,túl tökéletes minden;Banner is kételkedik rendesen!  
Valamilyen hipnotikus vagy telepatikus manipulációra gyanakszok!  
Kiváncsian várom a következő részt!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #917 Dátum: 2009. Június 24., 10:33:49 »
Idézet
Bevallom tényleg nagyszerű és remek ötlet, hogy a hónap végére jött ki a Hulk képregények.
Hát, ez egy egyszeri alkalom volt. Az MA Hulk jövő hónapban visszatér a megszokott helyére, szóval két hét múlva már lehet is olvasni majd a folytatást. A vol3 széria megmarad a hónap végére, de a jövő hónaptól egy új sorozatot is kezdünk mellette, ami nagyon remélem, hogy igen népszerű lesz...  

Idézet
John Romita Jr. rajzai pedig tényleg jók.
Na ilyet se mondtak még sokan a rajzaira...  A sztori befejezése természetesen jövő hónapban érkezik és előljáróban csak annyit hozzá, hogy nekem az a rész a személyes kedvencem a Jenkins érából...  

Idézet
Szerk.:látom a galérián fenn van a Hihetetlen Hulk v3 #83-#86(Mutánsvilág). Azt tudom, hogy az X-Fanzine-on van. Ezt te raktad be sepi? Az az igazság, hogy fekete-fehér-szürke színű a borítója.
Igen, Sepi rakta ki, egy vagy két hete szóltam neki, hogy rakjuk ki. És azért szürke a borítója, mert ezek nem nálunk találhatók meg, de a borító egyben egy link is, amire ha rákattintasz, akkor az X-fanzine-re jutsz. Anno a Tomicho project keretében a Peter Davides Hulkoknál is ezt a megoldást alkalmaztuk, csak azóta azaok mind étkerültek hozzánk. Szóval ez igazából nem reklám, csak egy kis segítség az olvasóknak, hogy könnyen megtalálják a keresett képregényt.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #916 Dátum: 2009. Június 24., 09:39:08 »
Elolvastam mindkét Hulk képregényt. Bevallom tényleg nagyszerű és remek ötlet, hogy a hónap végére jött ki a Hulk képregények. Az tényleg nem baj, hogy most jött ki, ezzel a két képregénnyel jó lezárni egy hosszú és fárasztó hónapot. És igazad van dr samson.
A Marvel Kalandok:Hulk #11 nagyszerű, vicces képregény. Csak Ben Grimm az F4-ből volt a Baxter épületben. Nagyzserű volt, hogy Hulk és Lény ki mondták a jól ismert szlogent. Lény:"Most jön a Bunyó!" Hulk:"Hulk zúz!" Később pedig másképp mondták. Lény:"Most jön a zúzás!" Hulk:"Hulk bunyózik!" Hehe. Ez nagyon érdekes volt, hogy ezek felcserélték a szlogenüket.
A Hihetetlen Hulk v3 #27-ről pedig annyit mondok, hogy ez is nagyszerű, remek történet. Bár itt az is jó volt, hogy nem a zúzáson van a hangsúly. John Romita Jr. rajzai pedig tényleg jók. A végén felbukkant a szürke Hulk. Ahogy a főoldalon levő képen is láthatjuk. Bár eléggé vékony, gyengének látszott. És még szivarozott is.
A végén még annyit, hogy sok sikert kívánok nektek dr samson és Kinglade  a folytatáshoz. Ezer köszönet a Hulk képregényekért. Legalább tényleg jó volt így lezárni a hosszú és fárasztó hónapot.

Szerk.:látom a galérián fenn van a Hihetetlen Hulk v3 #83-#86(Mutánsvilág). Azt tudom, hogy az X-Fanzine-on van. Ezt te raktad be sepi? Az az igazság, hogy fekete-fehér-szürke színű a borítója. Mert ezek más honosító oldalon található meg. Láttam már ilyent a Galaktikus Vihar Hadművelet(Chronopolis), a Marvel vs. DC (KTN, Nitro, X-Fanzine, Chronopolis és NewGen) és a Fantasztikus Négyes v2 #49(Chronopolis) képregényeknél. Ezek is némelyek más honosító oldalon vannak.Ez egy nagyon jó ötlet, hogy ezeket is reklámozzátok.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 10:19:47 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #915 Dátum: 2009. Június 24., 09:18:46 »
Igen, azzal volt valami gond, csak nem értem, hogy mi. Hiszen a másik Hulkot, meg a főhírt kirakta, csak ezt nem akarta kirakni, még miután újra átírtam az időpontot, akkor sem.  

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #914 Dátum: 2009. Június 24., 09:15:47 »
Hmmm...tegnap este mikor kiraktam, még nem volt vele gond. Szerintem az időzítéssel lehetett valami gond és nem állította át ahozzáférést a gép. De most már mindenki olvashatja.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #913 Dátum: 2009. Június 24., 09:07:57 »
Valamiért nem akarta elérhetővé tenni, de most már javítottam.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #912 Dátum: 2009. Június 24., 09:06:30 »
Az MK Hulk #11 nem elérhető. 404-es hibát jelez.

Szerk.:most már elérhető.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 09:07:30 írta keildavid »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #911 Dátum: 2009. Június 24., 08:57:41 »
Megint lemaradtunk egy picit, de:

Frissültünk!
Marvel Kalandok Hulk #11
Hulk v3 #027

« Utoljára szerkesztve: 2009. Június 24., 09:07:13 írta Sepi »