Szerző Téma: Hulk  (Megtekintve 273399 alkalommal)

0 Felhasználó és 1 vendég van a témában

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Hulk
« Válasz #970 Dátum: 2009. Július 29., 08:58:43 »
Azt hittem, azt mondod majd, hogy "elfelejtettem őket."
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető kaine

• Hulk
Hulk
« Válasz #969 Dátum: 2009. Július 29., 00:12:10 »
Idézetet írta: dr samson
Ez igaz. Meg is mondom őszintén, mai napig nem értem, hogy kaine miért hagyott ki bizonyos számokat anno...
Két szó: nem tetszettek.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Hulk
« Válasz #968 Dátum: 2009. Július 28., 22:00:25 »
Az F4 fordításhoz sok sikert kívánok neked dr samson.
Egy mindenkiért, mindenki egyért.

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #967 Dátum: 2009. Július 28., 19:09:51 »
Fene tudja még... ha egyszer belekezdek, akkor szerintem én az összes Peter Davides számot lenyomom, ami a 369-ig nincs kint. De sokra már én sem emlékszem, szóval először ezeket még újra el kéne olvasni. Az F4-hez jó véleményezést, ha minden jól megy, ma este már azt is fogok fordítani...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #966 Dátum: 2009. Július 28., 19:06:46 »
Bocsánat hogy ezt mondom. Itt a v2 sorozatból a 367. az utolsó. Legalábbis itt lett vége. A 369-től pedig a Chronon látható a folytatás. De a 368. részt kihagyták. Te gondoltál arra, hogy ezt is kiteszed? Vagy talán te is kihagyod ezt, ahogy Molzoék is?
Nos erről ennyit. Nagyon jó volt ezekről beszélgetni. Folytatom más topicban a véleményírást. Most az F4-nél kezdem.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 21:59:48 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #965 Dátum: 2009. Július 28., 19:01:12 »
A jelen megállapodás úgy szól, hogy a Peter David korszakból minden az enyém, egészen addig a számig, ami már fent van a Chronon, plusz elvileg az enyém az összes annual is, mert molzo azokból nem akar honosítani. A vol1-hez meg annyit, hogy anno volt róla szó, hogy Peter P-vel megcsináljuk, meg egy-két számot a Tales to Astonish-ból is, de sajnos ő nagyon eltűnt azóta, más meg nem olyan mazoista, hogy azokat a szkenneket feljavítsa, és akkora mennyiségű szöveget beírjon...  
Nagy valószínűséggel jövő év második felében lehet majd számítani már esetleg Peter Davides számokra (bár sokat segítene, ha valaki beszkennelné a Peter David Visionaries köteteket...  ) vagy pedig a régi annualokra, különösen a legelső Annualra, amit mindenképpen meg akarok csinálni jövőre.  Hogy melyiknek fogok először nekikezdeni, az még én sem tudom.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #964 Dátum: 2009. Július 28., 18:53:17 »
Ez azt jelenti, hogy a Hulk v2 sorozatról nem mondtál le? Azaz még talán azokat is tervezed kipótolni? Azért kérdezem, mert úgy tudom a Hulk v2 nagy részét a Chronosok lefoglalták. Meg úgy tudom a v1-es sorozatot is ő foglalásukhoz tartozik.Vagy talán Molzoval megbeszéltétek, hogy a v2 melyik számai hova kerüljenek? Meg egyszer érdeklődtem, hogy a 368. részét tervezik-e kirakni. Molzo elmondta, hogy ez egy feledhető történet, gyenge rajzzal. Pedig ebből a történetből kiderülne, hogy került olyan helyzetbe, ahogy ott a Chronon a 369. részben látható.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 21:57:06 írta keildavid »

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #963 Dátum: 2009. Július 28., 18:32:43 »
Idézet
A Hulk többi képregényről sem írtam véleményt, de most igen. A v2 sorozat kicsit fura volt, mert azokban válogatás volt. És rengeteg kérdésük is lehetett az olvasóknak. Például, hogy Hulk később Mr. Fixitnek hívta magát. Bár erről nem láttam, hogy mikortól történt ez.
Ez igaz. Meg is mondom őszintén, mai napig nem értem, hogy kaine miért hagyott ki bizonyos számokat anno...  De ha egyszer lesz időm, majd kipótolom ezeket a korai Peter Davides cuccokat. De hogy ez mikor lesz, az jó kérdés...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #962 Dátum: 2009. Július 28., 16:56:53 »
A Hulk többi képregényről sem írtam véleményt, de most igen. A v2 sorozat kicsit fura volt, mert azokban válogatás volt. És rengeteg kérdésük is lehetett az olvasóknak. Például, hogy Hulk később Mr. Fixitnek hívta magát. Bár erről nem láttam, hogy mikortól történt ez. És tudom ez a Tomicho Project azaz Spidertom örökségből való. Érdekességek: az író Peter David, a rajzoló Todd MacFarlane. A további folytatása a Chronon kiderült.
 A v3 különlegesen kezdődött. Paul Jenkins vette fel a fonalat. És sok izgalmas dolgok történtek. A Hulk világáról is írtam néhány véleményt, hogy ez egy izgalmas, kozmikus történet volt. A Marvel Kalandok Hulkról is elmondtam mindent.A Hulk-mítosz különleges, mert Paul Jenkins más felfogásba írta a Hulk történetet.
 Ezeket látom dr samson a fordítója. Sok sikert kívánok neked.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 28., 22:23:58 írta keildavid »

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #961 Dátum: 2009. Július 27., 18:44:46 »
Nahát ezt a kérdést a képregény.net fórumán írtam. De látom ide kell írni a kérdést, véleményt. Bocsi, legközelebb jobban odafigyelek, hogy mit hova írjak.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #960 Dátum: 2009. Július 27., 18:38:04 »
Újra összevonzotta magát. Legalább is szerintem, az alapján, amit a Szivacsemberről tudok.  

Ez pedig a Chronorol áthozva:

Idézet
Öööö...dr samson most szerdán nem a Hihetetlen Hulk v3 28 rész lesz, amit kiraksz a Hálózsákon?
Nem. Hogy miért, az titok. Majd jövő héten minden kiderül, de annyit elárulok, hogy egy kis meglepetés készül.  De szerdán is két képregény lesz, egy Marvel és egy új sorozat kezdete is...

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #959 Dátum: 2009. Július 27., 18:24:35 »
A Hulk v2 348-ban láttam, hogy Hulk bunyózott Szivacsemberrel. És a végén Szivacsember darabokra törött betonos testében. Hogy lehetett életben? Talán valahogy kifejlődött a képessége? Ezt a képregény már egyszer elolvastam az év elején.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #958 Dátum: 2009. Július 22., 19:34:56 »
Elolvastam azt már néhány hónappal ezelőtt, de megnéztem és igen, a Marvel Mozaik másodikban van a Cho Világa című történet. És valóban így van, ott van a magyarázat, hogy miről van szó. Most már érthető.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #957 Dátum: 2009. Július 22., 19:27:45 »
Nem igazán. Olvasd el az egyik válogatás kötetünkben (valamelyik Marvel mozaikban asszem, asszem a másodikban) a Cho világa című történetet. Na abban van pár példa arra, hogy mentette meg a Hulk bolygót.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #956 Dátum: 2009. Július 22., 19:25:17 »
Valamit elfelejtettem mondani. A Megtorló:Balfékek szövetsége című kötetben olvasható információk a szuperhős karakterekről. A Hulknál olvastam. A következők:
A szuperhős-társadalmat folyamatosan aggasztja Hulk kiszámíthatatlan viselkedése, miközben sokszorosan hálásnak kell lenniük neki, hiszen nem is egyszer csak az ő közbelépése mentette meg a világot a biztos pusztulástól.
Ez véletlenül nem arról a Hydra bombáról volt szó, amit a Fantasztikus Négyes 533-535. számban láthattuk?

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
Hulk
« Válasz #955 Dátum: 2009. Július 18., 18:51:16 »
Akkor döntsük el rock, scissor, paper, lizard, spockban.  Na, abbahagyom az offolást, csak megtörlöm a vérző szúrt sebemet.

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #954 Dátum: 2009. Július 18., 18:24:25 »
Akkor azt is tudod, hogy két fajta állapotban lehetsz: vagy épp leszúrlak, vagy le foglak szúrni valamiért. Most előbbi van soron, szóval érezd magad leszúrva...  És vigyázz, mert a klingon barátaim már ki vannak éhezve egy kis friss vérre...

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #953 Dátum: 2009. Július 18., 18:17:58 »
Doktor Úr, maga szokta mondani, hogy "Mi a panasza?". Én csak megelőlegeztem a kérdést.  

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #952 Dátum: 2009. Július 18., 18:15:52 »
És téged mégis ki kérdezett?

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #951 Dátum: 2009. Július 18., 18:14:48 »
Igazából jobb.

Katt a képre!

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #950 Dátum: 2009. Július 18., 16:08:35 »
Na, mert a Mortal Kombat jobb... kettőt ütnek, aztán mindenki elterül, mint a Nagy Alföld...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #949 Dátum: 2009. Július 18., 12:39:02 »
De én nem is írok ST-történeteket.
Meg amúgy is, van lövésem. Nincs az a probléma az űr sötét mélységében, amit a polaritás felcserélése és egy székben kiabálás meg ne oldana.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #948 Dátum: 2009. Július 18., 11:59:15 »
Na és? Neked sincs lövésed sem a Star Trek univerzumról... én nem élnék így tovább a helyedben...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #947 Dátum: 2009. Július 18., 11:19:00 »
Daniel Way? Az még rosszabb...
De attól még Paknak ugyanúgy nincs lövése a Marvel-univerzumról.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #946 Dátum: 2009. Július 18., 09:49:33 »
Way és Pak is három betű, biztos könnyen összetéveszti.  
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető dr samson

• HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #945 Dátum: 2009. Július 18., 09:35:55 »
És akkor még egyszer elmondom talgabynak, hogy a PH előzményeit NEM Pak írta, hátha megjegyzi végre...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #944 Dátum: 2009. Július 17., 21:46:48 »
Vmelyik WWH-ból, miután felmerült az a kérdés, hogy miként volt képes egy hivatalos SHIELD-küldetést az akkor kb. két hónapja államellenségnek nyilvánított Fury vezetni.
Pak mentségére legyen mondva, hogy egyrészt emberünknek általában lövése sincs a Marvel-univerzumról, másrészt meg a Secret War nagyon hektikus kiadással bírt, és Bendis szokása szerint senkinek sem árulta el, mi lesz a vége.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #943 Dátum: 2009. Július 17., 21:21:57 »
Ó, szóval így történt. Ezt én eddig nem tudtam.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Hulk
« Válasz #942 Dátum: 2009. Július 17., 21:07:23 »
Az nem az igazi Nick Fury volt, hanem egy robot.  Azt viszont már meg nem mondom, hogy melyik képregényben derült ki.
« Utoljára szerkesztve: 2009. Július 17., 21:08:06 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető keildavid

• HZs imádó
  • *
Hulk
« Válasz #941 Dátum: 2009. Július 17., 21:05:10 »
Van egy dolog amit eddig nem kérdeztem. A Béke nevében című 4 részes Hulk-történetben láthattuk Nick Furyt. Ő hogy lehetett ott? Úgy tudtam ő az Az Új Bosszú Angyalai: Új Titkos Háború című kötet állam tilalma ellenére megtámadta Latvériát néhány szuperhősökkel:Pókember, Fenegyerek, Luke Cage, Rozsomák, Amerika Kapitány és Fekete Őzvegy. És úgy derült ki, hogy Fury elmenekült. Akkor ő hogy lehet újból a S.H.I.E.L.D. vezetője? Talán amnesztiázták?