Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1927873 alkalommal)

0 Felhasználó és 21 vendég van a témában

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #2445 Dátum: 2007. Január 15., 20:57:08 »
Eddig is nagyon érdekelt ez a film, de most már mióta ennyit beszéltél róla biztosan megnézem. Az első három része amúgy is régi nagy kedvencem.  
A másik dolog amit mondanék, hogy (bár ezért lehet, hogy egy páran csalódnak bennem majd  ) nekem tetszett az Oscar című film. Mai napig az egyik kedvencem. Akárhányszor megnézem kidőlök a nevetéstől. Szerintem az a baj, hogy sokan máshogyan nézték azt a filmet, nem úgy ahogyan azt kellett volna. Sokan azt figyelték, hogy "itt van Rambo/Rocky aki most maffiavezérkedik pedig nem is áll neki ez jól". Pedig ha eltekintünk az akciószinészi múltjától és nem figyeljük annyira árgus szemekkel, akkor egy üde kis szinfolt ez a film, és bár ő a főszereplő, de igazán Cunnie (Chazz Palminteri) viszi el a hátán a filmet az együgyű szerepével. Szóval ez egy jópofa kis vígjáték szvsz.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 15., 21:14:44 írta Sepi »
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető killjoy

• Batman
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #2444 Dátum: 2007. Január 15., 20:47:15 »
Idézetet írta: pepo05
Idézet
Csöpög, csöpög, de mégis tökéletesen a helyén van
Na azt n sosem értettem, egy nem komoly művészfilmben megpróbálnak komolyabb érzelmeket bemutatni és még a színészi játék is jó, miért húzzák rá egyből, hogy csöpögős. Jó, van amikor ez egy teljesen elcsépelt, kiszámítható, unalmas és teljesen érdektelen jelenet, akkor igen. Nem láttam a filmet, de nekem úgy tűnik, hogy ez nem az a kategória. a mai világban ennyire elképzelhetetlen lenne, hogy egy ember, aki ilyen sok mindenen átment az idők során, képes valós és őszinte érzelmekre? Elég szomorú(ez nem neked szól killjoy). sajnos sokan, tartva attól, hogy mások megtámadják emiatt, eleve ráhúzzák a csöpögős-nyálas jelzőt(főleg a fiatalok körében).  
Én pontosan erre akartam utalni, bár valszeg a éjszakai időnek köszönhetően nem voltam elég cizellált fogalmazású. Vagyis arra, hogy egy csomóan fogják majd mondani, hogy csöpögős, meg miért akar Stallone megríkatni, amikor annyi színészi vénája van, mint bolha tökén a pattanás. (Ennek egyébként szerintem az Oscarban tökéletesen ellentmondott. Nekem messze jobb volt, mint az eredetiben Funes ökörködése.) Ezért mondtam, hogy csöpög, nem pedig azért mert nekem tűnt csöpögősnek. Én mélységesen tisztelem ezért a filmért Stallonet, ugyanis nem próbált 60 évesen fitt, fiatalos és tökös csávó lenni. Egy olyan öreg favágóra emlékeztetett, aki ugyan már remegő kézzel emeli fel a fejszét, de akár egy mammutfenyőt is kidönt, ha úgy akarja. Mert képes rá... Így egy nem annyira fitt, nem annyira fiatalos de azért még tökös fickó lett Rockyból.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 15., 20:48:50 írta killjoy »
Ha az élettől citromot kapsz, akkor csinálj egy jó limonádét!

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2443 Dátum: 2007. Január 15., 19:39:17 »
[quote name='Tyler-x' date='2007.01.14.-19:21' post='25445']
amugy OFF:

Prison Break téma

a 2. félévad záróban Paul Kellerman +menti Michael-t és Lincoln-t és ők örülnek az ismeretlen segítségnek, bár nem tudják MÉG hogy Paul majdnem + ölte Sara-t és LJ-t.
VISZONT az első évad 19es részében mikor Linc-et az apja majdnem + szökteti és végül Bellickék visszaviszik a roncstelepről, akkor Kellerman pisztolyt fog Linc-re és majdnem +öli, 1más szemébe néznek. Linc hogyhogy erre nem emléxik mikor a 2. félévadzáróban találkoznak?

[/quote]

Amikor az első évadban le akarta lőni lincolnt- ő elég homályosan látott mert éppen akkor karambolozott egy teherautóval, majd csak a roncstelepen tért teljesen magához ahová az apja vitte...
[/quote]

De már a roncstelepről menekültek az apjával mikor Kellerman utolérte...
akkor már semmi gáz nem volt a látásával ...

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2442 Dátum: 2007. Január 15., 15:15:01 »
A cinematrixososk nagy barmok. Utálom azt a honlapot, mert minidg csak felidegesítem magam rajta. Stallone: hát igen, régen nem csinált már jó filmet a nagy öreg. A kémkölykök nevű borzalom egyszerűen undorító, elég szomorú, hogy Banderas is idáig süllyedt. Sly Taxi beli parádézásáról meg ne is beszéljünk. Rocky-ból szerintem csak az első és a negyedik érsz volt jó, a többi elég szemét. Viszont erről az új részről is azt gondoltam, hogy orbitális nyúzás. Viszont killjoy sikeresen meggyőzött ennek az ellenkezőjéről, kíváncsi vagyok a filmre.
Idézet
Csöpög, csöpög, de mégis tökéletesen a helyén van
Na azt n sosem értettem, egy nem komoly művészfilmben megpróbálnak komolyabb érzelmeket bemutatni és még a színészi játék is jó, miért húzzák rá egyből, hogy csöpögős. Jó, van amikor ez egy teljesen elcsépelt, kiszámítható, unalmas és teljesen érdektelen jelenet, akkor igen. Nem láttam a filmet, de nekem úgy tűnik, hogy ez nem az a kategória. a mai világban ennyire elképzelhetetlen lenne, hogy egy ember, aki ilyen sok mindenen átment az idők során, képes valós és őszinte érzelmekre? Elég szomorú(ez nem neked szól killjoy). sajnos sokan, tartva attól, hogy mások megtámadják emiatt, eleve ráhúzzák a csöpögős-nyálas jelzőt(főleg a fiatalok körében).
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2441 Dátum: 2007. Január 15., 10:53:36 »
Kösz exactlee! Rejtőben ha jól tudom, Spuri van igazán otthon, ugyhogy ő tudna választ adni, de szwsz a kettő közt nincs kapcsolat!
 Hát igen, Rocky: hiába mondom mindenkinek, hogy jó lesz, senki sem akar majd eljönni velem moziba  .  Mindegy ő bajuk!
 Na rákukantottam a Cinematrix honlapjára, és ott az fogadott, hogy lehet szavazni 2007 rajzfilmjeire. Na és mi az első, amire lehet pontozni?... Hát persze, hogy a 300!   az okosok szerint a Sin city 2-vel együtt azért kapot helyett a Vuk 2. meg a társai között, mert hogy olyan nem szokványos technikával készült! Na mindegy, tőlem megkapta a 10/10-et! (remélem nem fogok csalódni). Ja meg még az új Tini nindzsa filmre is lehet szavaszni, amire meg azt írták hogy ez lesz a 3. egészestés!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2440 Dátum: 2007. Január 15., 09:40:05 »
Galen a maga kedves módján arra akart rávilágítani, hogy a Csevej-csenöl aza téma, ahová aztán minden, de minden belefér.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2439 Dátum: 2007. Január 15., 09:26:49 »
Idézetet írta: horjb
OFF

Rahan 07-A Múlt Őrei

A ComicSquad-on!!!

ON
Horjb !
ezeket a bekiabálásokat légyszives mellőzni mert félő hogy kapsz egy figyelmeztetést, netalántán egy Bruce Banner kistestvérét. Tudod: Ban. Semmi keresnivalója a Mozi topicban.
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 15., 09:27:05 írta Galen »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2438 Dátum: 2007. Január 14., 23:28:43 »
Na hogy film is legyen, de csak RTL Klub szidás:

The Covenant - Mindenevőkön és CGI mániásokon kívül nem nagyon ajánlom senkinek. Van benne pár látványos vizuális trükk, de a sztori elég lapos (pedig az alapszituációból ki lehetett volna hozni valami tisztességeset is), főleg a vége csal könnyeket az egyszeri filmnéző szemébe. (Mármint azért, hogy 90 percet hogy lehetett egy ilyen hülyeségre elcseszni.) A szöszi csaj aranyos, de akkor már százszor inkább Veronica Mars

Viszont volt a hétvégén egy kellemes csalódás is. Hölgyeim és Uraim! Ritkán mondok ilyet, de úgy tűnik, hogy Sylvester Stallone mégiscsak tud normális filmet csinálni! Ha csak az elmúlt húsz évre tekintek vissza, akkor láttunk már Cobra-t, Rambo III-at, Rocky V-öt, Demolition Man-t és még sorolhatnám. Persze volt egy-két meglepetés (nálam ezek az Oscar, az Assassins és a Copland voltak), de amikor ott eszetlenkedett Rodriguez 3D-szemüveges kémkölykös baromságjában (amelyik sorozat egy külön fejezetet érdemelne a Legszarabb trilógiák című könyvben!), akkor kezdtem végleg temetni Sly-t. A Rocky VI-tal is úgy voltam, hogy a régi szép emlékek kedvéért belenézek, aztán úgyis 20 perc után megy a kukába. De nem. Először is feltételezem, hogy a vége felé már nagyon csúnyán lejáratott Rocky x címet nem véletlenül cserélték le, és lett a 6. rész Rocky Balboa, ezzel is jelezve, hogy valami történt. És igen! Valami olyan történt, amire én nem nagyon emlékszem a magam filmes emlékei közül (talán csak Travolta másodvirágzását tudnám említeni, ami a Ponyvaregénnyel vette kezdetét). A Rocky Balboa engem negyed óra alatt beszippantott a melankólikus kezdésével. És bő 100 perc után úgy áltam fel, hogy én is szívesen skandáltam volna egy stadionnyi emberrel együtt, hogy "Rocky! Rocky!" Mert Stallone visszanyúlva a gyökerekhez egy nagyon is reális képet állított fel az elmúlt öt részben mindent megjárt boxbajnoknak. Egy kis olasz étterem, egy halott feleség kitörölhetetlen emléke, egy fiú, aki mindennél jobban rühelli az apja "árnyékát". Anélkül, hogy bármi nagyobb spoilerrel is idegesíteném azokat, akik megnéznék a filmet, csak annyit mondok! Rocky talán még soha nem volt ennyire szerethető. Nem mondom, hogy ismét Oscar-t Rocky-nak, és az is lehet, hogy már öregszem, és ezzel együtt jár a nosztalgiázós hajlam is, de hogy egy kellemes 100 perces film született, az szerintem elvitathatatlan. Jó néhány jelenet köszön vissza a régi Rocky filmekből, de mind közül a legzseniálisabb talán az, ami a klasszikus, mindenki által ismert Rocky jelenetté vált az évtizedek során, amikor Rocky felfut a lépcsőn, és a lépcső tetején az égbe emeli a kezét. Ez a jelenet két apró módosítással most is megvan. Csak itt már Rockyval fut egy öreg, csúnyácska kutya is és a jelenet alatt végig esik a hó. Lehet, hogy giccses és elcsépelt, de tökéletesen visszaadja az egész film hangulatát az az egyetlen jelenet. Ott van az elmúlás minden pillanatában. És hogy a film végén Rocky nem az új "barátnővel" van, hanem a felesége sírjához megy ki... Csöpög, csöpög, de mégis tökéletesen a helyén van.

És ezek után már érdeklődve várom a hatvanegynéhány éves Rambo visszatérését is 2008-ban, ki tudja?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 15., 01:19:41 írta killjoy »

Nem elérhető exactlee

• Megtorló
« Válasz #2437 Dátum: 2007. Január 14., 21:05:10 »
Menni vagy meghalni
Ez a Terence Hill film címe
Dvd-n egy ezresért lehet kapni
Van egy ilyen című Rejtő regény is
nemtudom, hogy van-e köze egymáshoz a kettőnek, mert már régen láttam a filmet

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2436 Dátum: 2007. Január 14., 21:02:46 »
El kell küldeni annyi ismerősnek e-mailben amennyinek csak tudjuk. Akkor hamar összejön a megfelelő létszám.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2435 Dátum: 2007. Január 14., 20:59:24 »
Ki kell rakni a hírekbe a peticiót, meg is kérem Trollt, az ilyen örültségekben úgyis benne van  Akkor mennyi is kell, hogy legyen értelme elküldeni az illetékeseknek?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2434 Dátum: 2007. Január 14., 20:52:16 »
Idézetet írta: killjoy
Pedig ez azon kevés Van Damme filmek egyike, ami nézhető, mert nem a "repülve rúglak pofán"-on van a lényeg, hanem egy egész normális sztoricskát rittyentettek.
Másik ilyen meg a Streefighter volt, nem?  
 De ennék tényleg van egy jó kis hangulata, én birom (tényleg, tudja valaki, hogy a másik légiós filmnek -ahol meg Terence Hill-t láthatjuk szokatlan szerepben- mi a címe?)
 Petíció: Pedig én elküldtem a linket e-mail-ben egy csomó embernek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2433 Dátum: 2007. Január 14., 19:56:22 »
Franc. Nem igaz, hogy más ember nem zavar ez a reteksz*r, csak minket. Lusta népség nem írja alá...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető killjoy

• Batman
« Válasz #2432 Dátum: 2007. Január 14., 19:31:43 »
Idézetet írta: galamb
Este lesz a Légiós 12-es karikával! Nem fogják megvágni, áááá... ugyanmár... az rtl? Soha! Amúgy hol tart a petíció? Lehet tudni, eddig hányan írták alá?
Pedig ez azon kevés Van Damme filmek egyike, ami nézhető, mert nem a "repülve rúglak pofán"-on van a lényeg, hanem egy egész normális sztoricskát rittyentettek.

A petíció sz...ul áll. Összesen 40 aláírás van eddig.

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2431 Dátum: 2007. Január 14., 19:21:56 »
amugy OFF:

Prison Break téma

a 2. félévad záróban Paul Kellerman +menti Michael-t és Lincoln-t és ők örülnek az ismeretlen segítségnek, bár nem tudják MÉG hogy Paul majdnem + ölte Sara-t és LJ-t.
VISZONT az első évad 19es részében mikor Linc-et az apja majdnem + szökteti és végül Bellickék visszaviszik a roncstelepről, akkor Kellerman pisztolyt fog Linc-re és majdnem +öli, 1más szemébe néznek. Linc hogyhogy erre nem emléxik mikor a 2. félévadzáróban találkoznak?

[/quote]

Amikor az első évadban le akarta lőni lincolnt- ő elég homályosan látott mert éppen akkor karambolozott egy teherautóval, majd csak a roncstelepen tért teljesen magához ahová az apja vitte...
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #2430 Dátum: 2007. Január 14., 19:07:56 »
Hol lesz idén a képregény fesztivál?

Nem elérhető horjb

• Venom
    • http://www.gportal.hu/horjbcomic/
« Válasz #2429 Dátum: 2007. Január 14., 17:53:02 »
OFF

Rahan 07-A Múlt Őrei

A ComicSquad-on!!!

ON

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2428 Dátum: 2007. Január 14., 17:40:22 »
Este lesz a Légiós 12-es karikával! Nem fogják megvágni, áááá... ugyanmár... az rtl? Soha! Amúgy hol tart a petíció? Lehet tudni, eddig hányan írták alá?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2427 Dátum: 2007. Január 14., 13:35:20 »
Hmmm..ez még jobb. Húzzon csak zenélni...JMS meg jöjjön vissza a zenekritikusi elfoglaltságaiból. Tényleg mit csinál mostanában a Mester?
« Utoljára szerkesztve: 2007. Január 14., 13:35:37 írta pepo05 »

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2426 Dátum: 2007. Január 14., 13:16:25 »
Nemnemnem, jobb ötletem van: nyergeljen át a zeneiparba! Nem kell neki képregény, koncertezzen. Bármit, csak ne legyen ott és ne szóljon bele a történetekbe...
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
« Válasz #2425 Dátum: 2007. Január 14., 13:13:29 »
Jobb lenne, ha Quesada a képregényekkel törődne, nem a zenével, mert oltári nagy hülyeségeket enged kiadni...

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2424 Dátum: 2007. Január 14., 13:12:46 »
Kegyetleeeen!  Bár, ha belegondolok, hogy a NextWave-nak anno egy főcímdalt is csináltak...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2423 Dátum: 2007. Január 14., 12:57:06 »
Most ahogy böngészgetek csupa hülyeséget találok.  Például nem is tudtam, hogy a nagy Q zenével is foglalkozik, ezt hallani kell.  
Merry_Marvel_Marching_Society_All_I_want_for_Christmas.mp3

Itt a dalszöveg is:

THE MERRY MARVEL MARCHING SOCIETY (REPRISE)
    (All I Want For Christmas)
    Words and Music ©2005 Joe Quesada

You belong
    You belong
    You belong
    Come along
    With the Merry Marvel marching Society

You belong
    You belong
    You belong
    Sing Along
    With the Merry Marvel Marching Society

We're the Merry Marvel Marching Society
    We're the Merry Marvel Marching Society

Woke up feeling funny today
    I was startled by a white flash of light
    Then I stumbled to the mirror
    And that's when things got much clearer
    As I was struck by a horrible sight.

Now I'm not a real trusting guy
    But I must admit it's given me pause
    Never believed in Easter bunnies
    Or Tooth Faeries and their money
    But I'm praying there's a real Santa Claus

'cause all I want for Christmas
    All I'll ever need
    All I want for Christmas
    Come on, give it on back, give it on back
    Give my mutant power back to me.

Jubilation has lost all her spark
    (Fred has lost his center of gravity)
    Erik's not magnetic
    (Pietro's turned pathetic)
    And Jono has no chest cavity

Now all I want for Christmas
    All I'll ever need
    All I want for Christmas

(He's always checking who's done right or wrong)
    I'm a bit concerned about the review
    (Have you been a good boy all year long)
    I might have done an evil deed or two

(So how'd you do on Christmas day)
    Well I have to say I'm feeling quite blue
    (Come on, tell us we're a quiver)
    Well, Santa didn't deliver
    Seems the reindeers are mutants too

Now all I want for Christmas
    All I'll ever need
    All I want for Christmas

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2422 Dátum: 2007. Január 13., 19:53:07 »
Idézetet írta: galamb
Kezdődik a pofonosztás az rtl-n, Bud és Terence tolmácsolásában!
Jaja, de most méltó ellenfelet kaptak a másik csatornától: Jurassic Park. De Bud és Terence még ezeket is le tudja nyomni.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2421 Dátum: 2007. Január 13., 19:34:26 »
Kezdődik a pofonosztás az rtl-n, Bud és Terence tolmácsolásában!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #2420 Dátum: 2007. Január 13., 17:40:47 »
Idézetet írta: Tyler-x
Egyébként hány rész készült a tom és jerry -ből?
A wiki szerint a klasszikus MGM-korszakban ('40-'57) 114 epizód készült. Plusz még a klasszikusokhoz veszik a Gene Deitch által rendezett 13, és a Chuck Jones-féle 34 epizódot. Forrás.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #2419 Dátum: 2007. Január 13., 17:28:14 »
Idézetet írta: Spidáj
1: sosem vok másnapos  kiüthetem magam bármennyire, sosem vok másnapos (szerencsére)
Tisztára, mint Rozsomák! Szerencsés ember vagy!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Spuri

• HálóZsák tag
  • Rozsomák
  • *
    • 5 Panels
« Válasz #2418 Dátum: 2007. Január 13., 17:16:12 »
Idézet
A  Charax matinén van felirat a rajzfilmekhez?

ki kell, hogy ábrándítsalak, mert nincs. De attól még nagyonnagyon élvezhető!

Nem elérhető Spidáj

• Galactus
    • http://holnap
« Válasz #2417 Dátum: 2007. Január 13., 16:38:10 »
1: sosem vok másnapos  kiüthetem magam bármennyire, sosem vok másnapos (szerencsére)

amugy OFF:

Prison Break téma

...the dark armies then will come, when the SUM is 41

Nem elérhető Tyler-x

• Garfield
  • **
« Válasz #2416 Dátum: 2007. Január 13., 16:25:03 »
Egyébként hány rész készült a tom és jerry -ből?
[img]http://m1.freeshare.us/126fs4419841.jpg" border="0" alt="IPB Image" /]