eh, nem vetted a lapot... tulajdonkeppen a “bok” a korongvilag kepregenyek aranylag gyors hositasara ertettem, amit igen becses hozzaszolasodban elismertel, a tobbi fantasy kepregenyhez kepest
holott nem letezik rivalizalas ilyen teren a hzs tagok kozt, csak most igy jott ki a lepes, azaz nekem tobb idom volt honositassal foglalkoznom, mint Dead kolleganak
habar Dead-et sem kell felteni, szokott meglepetest okozni, pl 2-3 kepregenyt elohuz hirtelen a zsakjabol... ezenkivul talgaby es Gabe is erositik ezt a frontot, ugyhogy valoszinuleg hamarosan a hzs a fantasy kepregenyek mekkajava alakul
tisztaban vagyok vele, hogy minden letezo (es nem letezo) dolognak van ellenpolusa, ellenlabasa... nos, ennek igy kell lenni, igy korong a vilag... vagy kerek... vagy gomolyu... (mindenki ossza be maganak hite szerint) szivesen meghallgatom az ellenvelemenyeket es igyekszek ra reagalni, persze nem meggyozni sajat igazam felol, csak nemi erdemi vitat kialakitani, ahol az ember megismeri a masik nezeteit is
azonban a “nem tetszik, csak mert” hozzaallas igencsak gatlo hatassal van a velemenyek egyeztetesenel, mindazonaltal feltetelezheto, hogy csak kekeckedes az egesz, az ilyen dacos magatartassal meg joforman nem lehet mit kezdeni, max konstataljuk hogy vannak ilyen emberek es elmegyunk mellettuk.
Pratchett nepszeru vagy nepszerutelen? ez felesleges megvitatni, legyen peldanak okaert nepszerutlen, ezzel mindjart eggyel tobb okot, ujabb kuldetst kap eme kepregenyek honositasa, azaz nepszerusiteni ezt a fajta kepregenyt is