Hidd el ami ott megy értelmes párbeszéd címén, az elég "érdekes"...
Amúgy meg akárhányszor megszólaltam, mindig Hellboyt követeltek, és nem egy-két ember (engem speciel a játéktól kirázott a hideg -brrrr.... még most is, pedig már eltelt egy kis idő azóta- , ezért nem is figyeltem oda a képregényre.) Ezért már nem is írok be semmi képregényes dolgot, pedig próbáltam rávenni a népeket az MGS-el kapcsolatban. Az az érdekes, hogy -nekem legalábbb is- úgy tünt hogy szinte napi rendszereséggel jönnek ide letölteni, tehát nagyon is jól ismerik az oldalt, de a véleményezésre már nem pazarolják az időt... Nem baj, cserébe az MGS V1 és a V2 között lesz egy kis hatásszünet, ami majd addig tart, amig nem jön valami vélemény, vagy reakció...
(Archie, ne félj, megcsinálom egyből a V1 után a dolgot, úgyhogy olvashatod )
Pedig nagyon jó kis cuccot sikerült szereznem, amit biztosan értékelnének
Dehát valamit valamiért... (na ha erre beszólnak, hogy milyen s*gg vagyok, meg ilyen-olyan agyagedény akkor úgylátszik mégiscsak van némi elpocsékolni való szabadidejük amit akkár a véleményezésre is fordíthatnának, úgyhogy: hajrá!)
A Halot nagy örület övezi, bár ezt képregényes szemmel nem könnyű látni, de azért egy két dolgot elárul az hogy kik álnak a project mögött: pl. a Marvel. Ha jól tudom akkor a videojátékokról szoló adaptáciok ha kijönnek egyáltalán akkor is csak kisebb kiadoknál, ahol gyakran megbuknak, befejezetlenül maradnak. Itt viszont jól láthatóan komolyan veszik a projectet. Az érdeklödést jól példázza az hogy a preview-et gyakorlatilag pár nap alatt elkapkodták. Az e-bay-en persze megtalálható: az eredeti 0.99$ ár többszöröséért, -látam már 10$ fölött járó licitet is.