Szerző Téma: Fantasy képregények  (Megtekintve 419230 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Horsee

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #416 Dátum: 2006. Június 26., 09:22:18 »
És lesz 2000AD? (Dredd bíró)
Link: http://en.wikipedia.org/wiki/2000_AD_(comic)
Mondjuk az 1493. száma most jött ki 21-én.

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #415 Dátum: 2006. Június 25., 19:00:37 »
Knight Rider? Az jó. Riddickes képregény létezik?

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
    • http://www.halozsak.hu
Fantasy képregények
« Válasz #414 Dátum: 2006. Június 25., 18:26:36 »
Idézet
Sziasztok.A Knight Rider-t szereti valaki a forditok kozul,vagy erdekel valakit?
szia, engem speciel érdekelne, mert egy képregény-válogatás miatt már lefoglaltuk a KR sorozatot a HZs-nek...  de a közeljövőben még nem szándékozzuk elkészíteni azt a bizonyos válogatást, tehát nem kell törnöd magad vele... csak ha tényleg sok szabadidőd van.
"Once a scanlater, always a scanlater."

Nem elérhető Bossk

• Donald kacsa
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #413 Dátum: 2006. Június 25., 14:52:18 »
Lesz mostanába új sw képregény?Naon jók amiket már lefordítottatok így tovább.

Nem elérhető viper007

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #412 Dátum: 2006. Június 24., 15:59:37 »
Sziasztok.A Knight Rider-t szereti valaki a forditok kozul,vagy erdekel valakit?Tudok szerezni angol KR kepregenyt,vagy megadom az oldalt ahonnan lelehet tolteni oket:knightriderarchive.com

Nem elérhető Horsee

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #411 Dátum: 2006. Június 24., 15:04:51 »
Kár érte

Mindenesetre van más választék bőven...

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #410 Dátum: 2006. Június 24., 12:34:42 »
Idézet
Hát a Csillagkapu nagy ötlet volt (bár tudom, hogy már rég fent van...). Köszi!!! Nem terveztek "folytatást"?

egyelőre szerintem nem. válassz valami mást a friss kínálatból, biztos találsz kedvedre valót még  

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #409 Dátum: 2006. Június 24., 12:24:44 »
kosz a hozzaszolast

helyes az eszreveteled, a kocsmaros felreertette a dolgot
gondolkoztam rajta, hogy atirom biztosirtasra a poen kedveert, mivel Szeltolo szajabol hangzott el a szo es eloszor o is felreertette, azonban ebben a regenyben mar helyesen szerepelt, igy elalltam e szandekomtol
gyengéd barbár

Nem elérhető Gorgonita

• HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #408 Dátum: 2006. Június 24., 12:04:34 »
Üdv!

A Korongvilág megint nagyon tetszett. Jó alapanyagból, jó grafikával készített, különösen jó képregénynek, és így remek választásnak tartom.

A mindig elfutós túlélős, és a kijárati kaput is tehetnénk ide volt a két legjobb poén. De csak azért mert a főoldali beharangozból idő előtt kikövetkeztettem, hogy ki lehet a nagyfülű öreg. Különban csak két képkockával később, de még így is jóval nevének elárulása előtt jöttem volna rá.    
 Dobogósok még:
- az Ige vs. össlejm vita
- Széltoló felismerése hogy kinek a házában a kinek is a lányával beszélget
- Kétvirág barokkos dícsérete a lakberendezést illetően.
-...és a csajokra is jó humorok voltak.  

A biztosítás az nem biztos-írtás kellene hogy legyen itt is? Vagy azt csak a fogadós értette rosszul az első füzetben?. Sajna a könyvre már nem nagyon emléxem.

Poénok felismerhetőek voltak, és a helyükön ültek, úgyhogy    köszönet a fordításért, beírásért.  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 24., 12:05:39 írta Gorgonita »

Nem elérhető Horsee

• R2-D2
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #407 Dátum: 2006. Június 24., 10:02:07 »
Hát a Csillagkapu nagy ötlet volt (bár tudom, hogy már rég fent van...). Köszi!!! Nem terveztek "folytatást"?

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #406 Dátum: 2006. Június 23., 16:36:27 »
halo
es nem hallo...

ketsegeim vannak afelol, hogy tudod mit jelent...
gyengéd barbár

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #405 Dátum: 2006. Június 23., 16:29:41 »
hi!

Nagyon frankó h hallo-t is fordítatok...hehe egyre jobb és jobb a kínálatotok.
Csak így tovább!!
Fate is my shield

Nem elérhető Troll

• HálóZsák tag
  • Vader nagyúr
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #404 Dátum: 2006. Június 23., 03:21:58 »
Friss:  
Korongvilág - A Mágia Fénye 2.szám by Terry Pratchett
Metal Gear Solid - A Fémerő #003
Halo - előzetes a képregénysorozathoz   
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 23., 03:26:03 írta Troll »

Nem elérhető Recsi

• Fejvadász
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • Hálózsák
Fantasy képregények
« Válasz #403 Dátum: 2006. Június 18., 10:20:14 »
Idézet
Eternal Wart akaroooook!!!!!!!!
Türelem tornaterem  

Idézet
Az új Dan Abnettes verziókat nem merem elolvasni, mert szidják rendesen, ráadásul ninsenek benne Űrgárdisták
Szerintem nyugodtan olvasd el a Dan Abnett műveket. Én csak a jánlani tudom.
Vesszen a Birodalom!

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #402 Dátum: 2006. Június 15., 23:39:21 »
Már megvolt, mind a négy itt hever a hátam mőgőtt a polcon, ráadásul a kilencvenes évek elején megjelent Beholderes változataik. Az űrgárdista már 4 szer is elbűvölt. Az új Dan Abnettes verziókat nem merem elolvasni, mert szidják rendesen, ráadásul ninsenek benne Űrgárdisták    Azt mondják rá, hogy nem sok köze van a WH40K univerzumhoz, akár egy második világháborús sztori is lehetne, néhány démonnal megspékelve... Amit a szememben Watson felépített azt nem akarom lerombolni. (bár majdnem ő maga tette ezt a Káoszgyermekkel, átkozottul el lett rontva a történet vége...., de legalább a világ jól fel volt építve, és ezért mindent megbocsájtok neki)
Hogy a Games Workshopnál miért nem Watsonnak adják a megbízásokat az újjabb regényekre?  
« Utoljára szerkesztve: 2006. Június 15., 23:40:37 írta Gabe »

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #401 Dátum: 2006. Június 15., 23:15:26 »
olvasd konyvben:
Ian Watson teljes Warhammer 40000 univerzuma
ez egy darabig ki fog elegiteni
gyengéd barbár

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #400 Dátum: 2006. Június 15., 22:55:00 »
Súlyos elvonási tüneteim vannak, amit a Warhammer 40000 hiánya okoz.
Az egy héttel ezelőtt magamba szippantot kíválló mínőségű adag, ebből a csodálatos matériából teljesen függővé tett... Az elmém követeli magának az újjabb anyagot, amit ha nem kapok meg elragadnak a hipertér démonai... a Császár már küldött nekem egy sugalatot, az Eternal War TPB képében, ami a Warhammer Monthly nevű kiadvány részeként jelent meg...Ha elolvashatnám a Császár hithű lovagjainak történetét, akkor kínzó gyötrödésem enyhülne, mert fényük engem is bevonna az ő dicső glóriájának bűvkörébe és ezáltal lelkem nem kárhozna el a káosz markában....már hallom is fertelmes kacagását a Káosz szolgáinak...Neeee!!!...Segítség!!!... Eternal Wart akaroooook!!!!!!!!

("Csak" nagyon szeretnék   , van rá remény? Vagy valamelyik másik történetre? Beérném akár egy pár oldalas kis cafattal is, amiben szerepelnek Űrgárdísták...   Lééégyszi!      )

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #399 Dátum: 2006. Június 14., 12:05:07 »
Ó köszi   és bocs hogy fárasztalkak

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #398 Dátum: 2006. Június 13., 18:32:15 »
Idézet
Én valamiért nem találom.
oké, de felolvasni nem fogom neked

Y - Az Utolsó Férfi #21

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #397 Dátum: 2006. Június 13., 18:18:43 »
Én valamiért nem találom. Lehet azért mert hülye vok, de lehet azért mert elrejtették... de csak a 19-esig látom

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #396 Dátum: 2006. Június 13., 17:54:32 »
Rendben megnézem, kösz  

Nem elérhető Micho

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #395 Dátum: 2006. Június 13., 17:51:42 »
Idézet
Hellótok, még új vagyok ezért nézzétek el nekem ha netán rossz helyre írok valamit. CSak annyit szeretnék kérdezni egyellőre, hogy az Y, the last man-nek nem lesz folytatása? Mert elég ratyi lett a vége...
helló, a Spidertom-on nézted már az új részt? az nemrég került fel, az itteni folytatásra még várni kell  

Nem elérhető Simson

• Kázmér
  • **
Fantasy képregények
« Válasz #394 Dátum: 2006. Június 13., 17:49:08 »
Hellótok, még új vagyok ezért nézzétek el nekem ha netán rossz helyre írok valamit. CSak annyit szeretnék kérdezni egyellőre, hogy az Y, the last man-nek nem lesz folytatása? Mert elég ratyi lett a vége...

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #393 Dátum: 2006. Június 12., 23:01:00 »
No para én írtam tényleg hülyeséget nem úgy értettem mint ahogy írtam hehe kissé fáradt vok mostanában...no de akkorisbelefér egy kis sötételf sztori ehhehhehe
Fate is my shield

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #392 Dátum: 2006. Június 12., 21:13:14 »
Küldtem neki privit, hogy tisztázam a helyzetet...    azt olvasd el fortian, mielőtt beleveted magad egy kis felesleges melóba

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #391 Dátum: 2006. Június 12., 20:54:44 »
puff, igy jar az aki nem olvas figyelmesen...
gyengéd barbár

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #390 Dátum: 2006. Június 12., 20:49:46 »
Hmhmhm..kösz az értékelő választ nagyon tanúlságos volt számomra..nem fikázok mivel most rádöbbentem hogy nem tettem semmit a zsák telítése érdekében jogos amit írtatok.
Öt évig voltam cherubion klubbtag és nekem van egy rakás korongvilág regényem eredeti fordítás a kiadótól:)..most vizsgaidőszakban nemtok utánanézni hogy kinek mi a neve magyarul meg ilyenek de amint vége lenne a vizsgaidőszaknak...szívesen segítenék,de hát az nem 2 hét de ha később is jó lenne akkor állok rendelkezésetekre
Fate is my shield

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #389 Dátum: 2006. Június 12., 20:20:45 »
Sajna a mi munkánkal akad egy kis gond (Az idő kereke). A javítását végezném, ami a neveket illeti, de sajnos nem érem el a szakértőt. Nem tudom meddig lesz ez így, de túl sokat nem várok. Sajnos egy sima névlista nem elégséges, ugyanis mondatokat is át kell fogalmazni. A második rész már több mint egy hónapja elkészült, de az említett upgrade miatta halasztva lett a dolog. Ha van valaki aki ért az Idő kerekének világához, és érez annyi elhivatotságot hogy a szakértelmét szívesen tenné hozzá a képregényhez, az jelentkezzen privátban, -ha ez hamarosan nem történik meg, akkor marad úgy ahogy van, a mi általunk fordított verzióban. Majd később visszatérünk rá. Így is, úgy is két héten belül szeretném ha kikerülne, azonban most készüljetek fel arra hogy több mint valószínű hogy marad ahogy van (én állok elébe a javításnak, ha kapok egy kis segítséget megtörténik a dolog), mert saját erőnkből ez a maximum amit nyújtani tudunk.

Az a célom hogy minnél gyorsabban kikerülhessen a második rész, mert a harmadik egy nagyon jó epizód lesz, amit szeretném ha minnél hamarabb olvashatnátok  .

Nem elérhető Zerit

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #388 Dátum: 2006. Június 12., 19:55:51 »
eh, nem vetted a lapot... tulajdonkeppen a “bok” a korongvilag kepregenyek aranylag gyors hositasara ertettem, amit igen becses hozzaszolasodban elismertel, a tobbi fantasy kepregenyhez kepest
holott nem letezik rivalizalas ilyen teren a hzs tagok kozt, csak most igy jott ki a lepes, azaz nekem tobb idom volt honositassal foglalkoznom, mint Dead kolleganak
habar Dead-et sem kell felteni, szokott meglepetest okozni, pl 2-3 kepregenyt elohuz hirtelen a zsakjabol... ezenkivul talgaby es Gabe is erositik ezt a frontot, ugyhogy valoszinuleg hamarosan a hzs a fantasy kepregenyek mekkajava alakul
tisztaban vagyok vele, hogy minden letezo (es nem letezo) dolognak van ellenpolusa, ellenlabasa... nos, ennek igy kell lenni, igy korong a vilag... vagy kerek... vagy gomolyu... (mindenki ossza be maganak hite szerint)  szivesen meghallgatom az ellenvelemenyeket es igyekszek ra reagalni, persze nem meggyozni sajat igazam felol, csak nemi erdemi vitat kialakitani, ahol az ember megismeri a masik nezeteit is
azonban a “nem tetszik, csak mert” hozzaallas igencsak gatlo hatassal van a velemenyek egyeztetesenel, mindazonaltal feltetelezheto, hogy csak kekeckedes az egesz, az ilyen dacos magatartassal meg joforman nem lehet mit kezdeni, max konstataljuk hogy vannak ilyen emberek es elmegyunk mellettuk.
Pratchett nepszeru vagy nepszerutelen? ez felesleges megvitatni, legyen peldanak okaert nepszerutlen, ezzel mindjart eggyel tobb okot, ujabb kuldetst kap eme kepregenyek honositasa, azaz nepszerusiteni ezt a fajta kepregenyt is
gyengéd barbár

Nem elérhető fortian

• Mulder ügynök
  • *
Fantasy képregények
« Válasz #387 Dátum: 2006. Június 12., 15:49:13 »
hehe a korongvilág nagyon nemnépszerű amerre én járok:) de nem para ha sokaknak kell akkor persze meghajlok az akaratuk előtt és nem fikázom bocs minden korongvilák fannak
Háát azért bóknak szántam első hozzászólásom és csatlakozok a w40k foreverhez:)) meg a fantasy részleg a legkirább
Fate is my shield