hehe. Érdekes egy topic ez. Eszembe jutott Piliscsaba, azóta nem igazán votkázom. Osztálykirándulás volt, elég kemény lerészegedtünk, volt ott egy ház alapja, mindenféle kerítés nélkül, (úgy nézett ki az egész, hogy az út egyik felén normálisan házak voltak, a másik részén meg beépítetlen terület), hát mi felmásztunk rá stage-livolni, mindenki énekelte a kedvenc zenekara dalait, aztán visszamentünk a többikhez a sörözőbe ahol eredetileg le kellett volna inni magunkat. Na mindegy, lényeg hogy éreztem nem feltétlenül van rendben minden. Elindultam kifelé, aztán arra nem emlékszem már hogy fordultam meg mindenesetre tovább folytattam a kapu irányába utam...háttal...és volt egy gondom: egyszerüen nem bírtam megállni, ugyanakkor elesni sem bírtam. Így mentem kábé négy métert, foggalmam sem volt, mi van aztán félig nekimentem egy törpefenyőféleségnek, utána meg közvetlenül a kerítés, aminek nagyon megörültem, főleg hogy tudtam itt a vége. Azt látni kellett volna, hogy kapaszkodtam háttal a kerítésbe. Egy haverom, aki szintén keményen bódult állapotban volt szemtanuja volt az egésznek és mondhatni nagyon röhögött. Ehhez a kis kiruccanáshoz még hozzátartozik, hogy amikor belenyúltam a zsebembe nem találtam a visszafelejegyet, csak józan állapotban találtam meg, természetesen abban a zsebemben amiben részegen is kerestem. Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?