Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 215888 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #272 Dátum: 2006. December 30., 14:11:09 »
Hajrá.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #271 Dátum: 2006. December 30., 13:35:20 »
Hát én egy klubban (diszkóban) leszek, és úgy vagyok vele, hogyha már befizettem a belépőt, emlékezni is akarok a bulira, úgyhogy annyira nem iszok majd, (Meg amúgy se vagyok épp túl vastag) de azért 1.-jén első dolgok közt fog szerepelni e topik meglátogatása! Biztos lesznek kemény kis történetek!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #270 Dátum: 2006. December 30., 13:02:02 »
Jaja...nagy vihar lesz. egy dolgot garantálok...hajnal 5-ig részeg leszek.  
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #269 Dátum: 2006. December 30., 11:43:30 »
Lény szavaival élve: It's clobberin' time!

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #268 Dátum: 2006. December 30., 08:53:00 »
Idézetet írta: Gabe
Mi a franc van, nem züllötök?
Most a vihar előtti csendállapot van. De ha majd kitör a vihar....
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #267 Dátum: 2006. December 30., 02:23:12 »
Mi a franc van, nem züllötök?  Sebaj lassan jön a  szilveszter, ne feledjétek:
tessék zülleni zülleni és zülleni!      Kinek hogyan és milyen anyaggal sikerül  . Csak aztán ne feledjétek el megosztani a dolgokat itt. Márha nem esik ki az élmény félúton 2007 felé.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #266 Dátum: 2006. December 27., 11:01:00 »
No franc. Ez én nem lövöm el. Furcsa lenne egy ateistától, hogy misére jár.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #265 Dátum: 2006. December 27., 00:01:15 »
Miért? Elsütöd odahaza, hogy kicsit tömény volt a misebor...

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #264 Dátum: 2006. December 26., 20:07:39 »
Jahj, mikor az ember azt mondja, hogy elmegy éjféli misére, aztán meg kitudja, hogy honnan tántorog haza részegen. Jahj, az emlékek...

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #263 Dátum: 2006. December 26., 19:43:29 »
Régebben jártam el December 23-án bulizni. Volt egy csávó akinek akkor volt a születésnapja és akkor általában kibérelte az egész diszkót és ingyenes volt a belépés. Nagyon komoly bulik voltak akkor mindig, de ezt csak 2-3 évig csinálta a srác. Akkoriban jó volt egy kicsit bulizni karácsony előtt.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #262 Dátum: 2006. December 26., 19:38:59 »
Nemtom karácsonykor buliztatok-e már, nekem most volt az első. De nagyon jó volt, nem bántam meg, hogy hétfő este nem otthon ültem.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #261 Dátum: 2006. December 26., 18:15:16 »
Igazad van. Az sokkal rosszabb lett volna.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #260 Dátum: 2006. December 26., 18:06:51 »
Nézd a dolgok jó oldalát: Mi van, ha paleszra számítasz, erre csak Traubi van?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #259 Dátum: 2006. December 26., 17:47:24 »
Ma sikerült úgy járnom, mint ahogyan Punkológus járt régebben.
Az összcsaládi ebéden gondoltam, hogy az ebéd mellé iszok egy kis üdítőt. Volt előttem egy jól behűtött Traubis üveg, fogtam magam és töltöttem is magamnak egy háromdecis pohárba és jól meghúztam. Csak amikor a felénél jártam akkor jöttem rá, hogy valójában nem is traubit iszom, hanem valami házipálinkát   . Ugyanazzal a lendülettel vissza is köptem a pohárba azt amit még nem nyeltem le, és csodálkozó pillantásokkal néztem, hogy ez meg mi volt? Az a poén, hogy még a szine is hasonlított az eredeti traubira, csak az lehetett volna gyanús, hogy nem pezsgett, de azt betudtam annak, hogy biztos nagyon le volt hűtve  .
Plussz a legjobb, hogy kocsival voltam és valahogy haza is kellett jönnöm (persze azért ebéd előtt még engedélyeztem magamnak egy feles Jagert és egy pohár pezsgőt, de a pálinkára nem számítottam).

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #258 Dátum: 2006. December 21., 18:20:24 »
Idézet
Egészségedre!
Köszi!
Idézet
És hány merész legény volt arra az ötven kuponra?
Hárman voltunk. De két kuponért kaptunk egy korsó sört, úgyhogy mindenki 8 korsót ivott, egyet meg elosztottunk testvériesen.

Idézet
freakdavE: Akkor te már hangoltál a szilveszterre. Hát igen, a főelőadás előtt még el kell párszor próbálni a darabot.
Hát igen, a szilvesztert komolyan kell venni. Nem lehet csak úgy edzés nélkül nekiugrani.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 18:21:44 írta freakdavE »
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #257 Dátum: 2006. December 21., 18:10:32 »
Igen sikerült köszi! Mondjuk szerintem annak is volt köszönhető, hogy volt egy "picike" csúszás: 8 helyett 13 órakor kerültünk be. gondolom már a tanár is unta, mert az 5. mondatomnál megállított és bevéste az 5-öst!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #256 Dátum: 2006. December 21., 18:07:07 »
Idézetet írta: galamb
Tényleg asszem másodikán forrni fog a topik forgalma!
Az biztos, hogy lesz majd miről beszélgetni.  
OFF: Apropó galamb, sikerült a vizsgád? ON
Idézetet írta: Daredevil
Nekem egyszer haver érszegek fejest ugrott egy bokorba. Szép látvány volt utánna a feje.
Hehe. Csipkejózsika?

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #255 Dátum: 2006. December 21., 17:59:45 »
Ezek nagyon durvák voltak. Nekem egyszer haver érszegek fejest ugrott egy bokorba. Szép látvány volt utánna a feje.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #254 Dátum: 2006. December 21., 17:50:42 »
Idézet
Tegnap elittuk egy haverom sörkuponjait. alcoholy.gif Volt neki ötven, úgyhogy alapozni lehetett belőlük. brow.gif
Egészségedre!  És hány merész legény volt arra az ötven kuponra?

Idézet
freakdavE: Akkor te már hangoltál a szilveszterre. Hát igen, a főelőadás előtt még el kell párszor próbálni a darabot. smiley.gif
Tényleg asszem másodikán forrni fog a topik forgalma!
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #253 Dátum: 2006. December 21., 17:37:44 »
freakdavE: Akkor te már hangoltál a szilveszterre. Hát igen, a főelőadás előtt még el kell párszor próbálni a darabot.

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #252 Dátum: 2006. December 21., 17:32:14 »
Idézetet írta: Punkológus
Idézet
Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak
   Mint valami európai művészfilm zárójelenete
Hát elég szürreális élmény volt.
Tegnap elittuk egy haverom sörkuponjait.   Volt neki ötven, úgyhogy alapozni lehetett belőlük.

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #251 Dátum: 2006. December 21., 00:06:55 »
Velem meg az a baj, hogy egyszerűen nem rókázok. Pedig néha jobb lenne ha kiadnám magamból ami bennem van, de egyszerűen nem szoktam. Nem is emlékszem hánytam -e valaha, pedig volt már, hogy ketten cipeltek.

Idézet
egyszer anyámnak az orvos írt fel valami kegyetlenül erős nyugtatót

Csak nem Rivotril?  

Egyébként megfigyeltem, hogy a nyugtatós-plusz-alkoholos téma azoknál nyerő, akiben egészséges érdeklődés támad a könnyűdrogok iránt, de mégsem annyira, hogy neadjisten elszívjon egy spanglit. Holott ki tudja miféle randa kemikáliákat raknak ezekbe a tetves gyógyszerekbe, a mariskát meg legalább kétezer éve ismeri és fogyasztja az ember (már aki) és azt legalább nem vetik alá mindenféle kémiai eljárásnak, csak levágják kiszárítják oszt elszívják (ismétlem: már aki  ).

Ja és valamelyik National Geographic, vagy Spektrum adásban láttam, hogy valamelyik kevésbé jelentős fáraó testében nagy mennyiségű THC-t találtak szal ez a "kétezer éve" szöveg nem hülyeség.

Azért remélem nem bannolnak ezen hsz-om miatt.  

U.I.: Ha minden igaz, ez a 40.-ik hozzászólásom, és elvileg Soproni leszek és az pedig a kedvenc söröm!!! (Hálistennek, Fekete Laci "Kőbányai" sörét nagyon nem csipom, attól csak parasztabb lesz az ember)
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 21., 11:13:23 írta Petyaman »

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #250 Dátum: 2006. December 20., 22:04:36 »
Fújjjj. Az a szájba hányós az nagyon undorító volt.  

freak: ezen jót röhögtem. Jó sztori.

kaine: ehhe..ez szép élmény lehetett.
Ilyen vizes élményem nekem is volt, csak a Tisza parton. No semmi extra nem tudok mennis vagy ilyesmi...egyszerűen félhótt részegen már ki voltam purcanva a sok piától, lementünk a partra sétálni egy kicsit. Mondom a többieknek menjünk a víz felé..oké. Aztán megyünk, megyünk. Én beszélek végi. Egyszer csak azon veszem észre magam, hogy körülöttem senki, a többiek már rég visszafordultak, én meg sípcsontig a vízben. Jókor vettem észre.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #249 Dátum: 2006. December 20., 21:20:06 »
Idézet
Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak
   Mint valami európai művészfilm zárójelenete

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #248 Dátum: 2006. December 20., 15:40:23 »
Na ja, ez különben nekem is veszélyes lehetett volna, mert ha fél méterrel arrébb megyek akkor nem a kerítésnek megyek neki, hanem ki az útra ugyanis a kapu nyitva volt. De tényleg nem volt semmi, hogy azon a hátrafelé úton mindent elkövettem, hogy legalább elessek és akkor vége. De nem ment.  

Nem elérhető freakdavE

• Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #247 Dátum: 2006. December 20., 13:44:52 »
Hátramenős élmény: Nekem egyszer volt.
Eléggé megijedtem tőle. Iparművészeti szakközép, osztálykirándulás Esztergomba és környékére. Utolsó éjszaka szalonnasütésnek álcázott vedelés a Duna partján. Elég jó buli volt, de a lényeg hajnalban történt. Pokrócokon feküdtünk a kavicsos parton a tűz mellett, néztük a csillagokat és filozofálgattunk. A pia már elfogyott, a tűz alig pislákolt, úgyhogy elhatároztuk, hogy visszamegyünk a szállásra. Mindenki felkászálódott és elindult hazafelé. Én is felkettem és indultam utánuk. Csakhogy hátrafelé kezdtem menni.   Nem értettem, mi van, nagyon koncentráltam, hogy előre menjek, de csaak nem sikerült. Az egyensúlyom teljesen rendben volt, csak nem tudtam előre menni. Az, ilyedtemben nem is jutott eszembe, hogy szóljak a többieknek. Láttam ahogy távolodnak, én meg megyek hátrafelé neki a Dunának. Képtelen voltam megállni, és attól féltem, hogy addig megyek a folyóba amíg elsüllyedek. Olyan volt a part mint egy kavicsos strand, simán bele lehetett menni a vízbe.
Amikor éreztem, hogy már elértem a Dunát és bokáig belegázoltam, elhatároztam, hogy mindenáron megmentem magam. Megpróbáltam leülni. Sikerült. Ott ültem a bokáig érő vízben, néztem ahogy a többiek távolodnak és örültem, hogy bár tökig eláztam, de legalább sikerült megállnom.
Teljesen kijózanodva indultam immár sikeresen a többiek után. A szálláson még egy kicsit töményeztünk.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #246 Dátum: 2006. December 20., 11:15:07 »
Velem is előfordult már az ilyen taxis. Főleg, hogy éppen akkor annyira rosszul voltam, hogy nem mertem kinyitni a számat, nehogy lerókázzam a műszerfalat. És ráadásul még a hosszabbik úton is vitt hazáig.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 20., 11:15:30 írta Sepi »

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #245 Dátum: 2006. December 20., 11:05:32 »
Egyszer egy haverom részegen úgy érezte, hogy a legjobb helyszín az alvásra, a bejárati ajtójuk elötti szőnyeg.
  Amúgy csak velem van az, hogy amikor csont részeg vagyok, akkor fogok ki egy szómenéses taxist? Beülök, árad belőlem a piaszag, nyelvem olyan mozgékony, mint egy 3 napja partravetett delfin, erre a taxis megkérdezi, hogy ugyanmár hol voltam, meg mit csináltam?
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető kaine

• Hulk
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #244 Dátum: 2006. December 20., 00:22:28 »
Idézetet írta: Punkológus
smárolás közben sikeresen szájba hányta a barátnőjét. Aki az undortól azonnyomban sikeresen vissza is adta a kölcsönt. Mi meg sírtunk a röhögéstöl
Ez valami kegyetlenül brutál lehetett!      
Én életemben csak kétszer rúgtam be. Azt mondják, aki korán túlesik rajta, később óvatosabb lesz. Az első a 13. szülinapi bulimon volt. Nem mesélem el.  
A másodiknál már 15 voltam, utána 3 napig beteg voltam, enyhe alkoholmérgezést kaptam, a gyógyszert másnap alig tudtam bevenni, mert annyira remegett a kezem, hogy nem bírtam tartani a börge vizet.   Na akkor megfogadtam, hogy ennyire többet soha. Vicces volt, mert nem jutottam el olyan szintre, hogy ne legyen öntudatlan. Volt egy nagyon ronda csaj az osztályunkban, aki mindig eljárt a bulikra és egy srácot, ha az túl sokat ivott, mindig elvitt lassút táncolni, aztán lesmárolta. Mi meg röhögtünk rajta, de utána mindig letagadta (a srác). Na, amikor már folyamatosan estem le a székről, akkor odajött hozzám is ez a csaj, hogy menjek vele lassúzni, de szerencsére voltam annyira magamnál, hogy ne menjek.    Aztán két haverom úgy látta, hogy haza kéne vinniük. Szerencsére közel laktam és igyekeztem meggyőzni őket, hogy engedjenek el, tudok menni egyedül is, de ha elengedtek, azonnal hasraestem. Végül odaértünk az ajtónk elé- olyan éjfél lehetett- mondtam nekik, hogy most már tényleg engedjenek el, hadd menjek be egyedül, nehogy anyám észrevegye, hogy mi van. Elengedtek, kinyitottam az ajtót és úgy ahogy voltam, bezuhantam rajta.  

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #243 Dátum: 2006. December 19., 22:13:22 »
Idézetet írta: Gabe
A kollégád elmondta a csajnak, hogy ő hányta le? Bár megértem ha inkább egy szót sem szólt  ...
Később elmondta, mert már gyanús volt a csajnak, hogy mindig túl jól röhögünk amikor szóba jön az az eset.   De sokat nem is voltak együtt azzal a csajjal.

Punkológus: ez a koncertes egymásba öklendezés elég kemény lehetett.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 22:13:51 írta Sepi »