Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 216082 alkalommal)

0 Felhasználó és 3 vendég van a témában

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #242 Dátum: 2006. December 19., 22:08:28 »
Sajnos nem, fesztiválokon megesnek hasonló dolgok, hisz az élet a legdurvább vígjáték.
 Mint amikor 3 napos fesztivál után szállok fel a buszra, elöttem egy kb 30 éves zsíros-csapzott hajú, szakállu, 3 fogú (az is barna) idősebb rocker (Kecskeméti Jézusként mutatkozott be) a kezében pedig egy törött esernyővég. Miután a buszra felszállva senki sem vett jegyet (fesztivál után? hülyék ezzek? -felkiáltással) a sofőr belázadt. Erre Jézus Kecskemétröl behajol a sofőrhöz és elkezdi fenyegetni a törött esernyővéggel, hogy "Én vagyok a Mary Popins és most meg foglak ölni". Mindezt krákogó hangon.
A sofőr elvitt minket ingyen.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 22:16:59 írta Punkológus »

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #241 Dátum: 2006. December 19., 22:02:29 »
Ez a rockmaratonos tényleg kemény lehetett.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #240 Dátum: 2006. December 19., 21:58:59 »
         Te most szívatsz, úgye? Egy ilyen jelenet csak valami durva vígjátékban lehetne... áááááá  

Arcszeszes dolog bevett szokás volt pár tag körében. Csak ők töményen itták, de állítólag qva szar íze van, így egy idő után hanyagolták is. Nem lesz tőlle semmi bajod, a hányingert leszámítva (most a hányinger szó hallatán ez a morbid jelenet ugrik be  )

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #239 Dátum: 2006. December 19., 21:52:58 »
Idézet
De ami az igazán csattanója a történetnek az az, hogy pár évvel később ez a haverom összejött egy lánnyal, aki egyszer elmesélte, hogy régen egy majálison valaki lehányta őt a lánchintáról....

Egyik Rockmaratonon láttam életem legröhejesebb és legrondább hányását. Az egyik punk srác holt részegen éppen smárolt a barátnőjével és hányhatnéka támadt. De mivel a rengeteg alkohol miatt a reakcióideje igazán kitolódott, ezért smárolás közben sikeresen szájba hányta a barátnőjét. Aki az undortól azonnyomban sikeresen vissza is adta a kölcsönt. Mi meg sírtunk a röhögéstöl

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #238 Dátum: 2006. December 19., 21:52:30 »
Én nem voltam katona - már csak a fülem miatt se lehettem volna - de faterom mesélte, náluk volt egy fazon aki nem bírta ki, hogy ne igyon, ezért az arcszeszét összekeverte valamivel és azt húzta meg. Ne kérdezétek mi lett a pasassal, nem tudom, de lehet jobb is...

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #237 Dátum: 2006. December 19., 21:48:13 »
Sepi: [off-- Vazze' neked sem fogok beszólni  ...  --on]

A volt haverom is egy hasonló jelenetet játszott el a vidámparkban, csak ő az előttelévők nyakába hányt a hullámvasúton...  

A kollégád elmondta a csajnak, hogy ő hányta le? Bár megértem ha inkább egy szót sem szólt  

raveon: nem volt az 3 km, csak párszáz méter. De a kapun bejutni sem egyszerű hullarészegen. Gyakorlatilag el kell(ett volna) játszani, hogy színjózan vagy.  Persze mikor hogy sikerült. Volt amikor teljesen átkutattak, -naná hogy megtaláltak nállam vagy 10db Playboyt... Ott kellett hagynom éjszakára az őrmesternek, hogy legyen mit olvasniuk  
Egyébként sok marhaságot csináltunk, de nem járatom le magam azzal, hogy a durvábbakat elmesélem...

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #236 Dátum: 2006. December 19., 21:38:12 »
Idézetet írta: Gabe
Csak díszmenetelős

3 km-en keresztül? Az szép lehetett.

Idézetet írta: Sepi
De ami az igazán csattanója a történetnek az az, hogy pár évvel később ez a haverom összejött egy lánnyal, aki egyszer elmesélte, hogy régen egy majálison valaki lehányta őt a lánchintáról....

Ez olyan mintha a Shop Stop-ban mesélte volna valamelyik szereplő.

Volt olyanom is, hogy egy januári piálgatás után kábé hajnali háromkor elindultunk hazafelé. Miközben vártam a buszt egyre inkább elkezdtem fázni. Annyira remegett a lábam, hogy alig bírtam leállítani. Naakkor nagyon örültem, hogy végre hazaértem.

Viszont hallottam már ilyet, hogy valaki nem tudott felállni az asztaltól. Fel akart állni, hogy hazamegy, de egyszerüen képtelen rá.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 21:49:26 írta raveon »

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #235 Dátum: 2006. December 19., 21:26:28 »
Most már mesélek én is egy kicsit.
Az egyik kedvenc sztorimnak a főszereplője haverom volt. Majális volt, szépen öntögettünk a garatra már reggel 8-9 óra tájékán. A parkban ment a vursli ezerrel: lánchinta, dodgem, stb. Szóval ment a piálás, szép jó idő volt, csúszott a vodka rendesen lefele. Aztán dél felé csatlakoztak hozzánk akkori kollegám és felesége is. Addigra mi már jó spicces állapotban voltunk, de aztán belehúztunk: pezsgő, sör, bor...   Aztán már egészen jó állapotban valamelyikünk kitalálta, hogy üljünk fel a lánchintára. Szép is volt ahogy belepaszíroztuk magunkat a hintába (ehhez hozzá tartozik az én 196 cm magas vagyok és kb 100kg), gondolhatjátok hogyan néztünk ki. Aztán elindult a menet és kb félidőnél tartott a hinta amikor hátranéztem haverra, aki éppen akkor sugárban hányt lefele a hintából az alant álló emberekre. Mire vége lett a körnek, ahogy kiszálltam a hintából hanyatt is vágtam magam a röhögéstől.  Tiszta fű lett az egész ruhám.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #234 Dátum: 2006. December 19., 21:11:21 »
Idézet
Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?

Csak díszmenetelős  Az történt, hogy katonakoromban egyszer hullarészegen (volt bennem 3 deci vodka  a többiekben inkább literben kellene mérni) mentünk az állomásról vissza a laktanyába. Az cirka 3 km, de lehet hogy több. Szóval az autóút mentén megyünk, amikor az egyik hülye elordítja magát hogy "száááázad viiiigyázzz!!!" amire szépen díszlépésben mentünk vissza civilruhában vagy 15-en a laktanyáig. Mindezt libasorban, a hülye autósok legnagyobb megdöbbenésére.

Punkológus: fogalmam sincs, de csak receptre kapható, és az orvos is csak nagy nehezen írta fel, mert a nyugtatók között is qva erősnek számít.  

Pepo: alkalom szüli a züllést... nemtudom, hülye voltam... többet azóta sem csináltam (aminek legfőbb indoka az, hogy elfogyott  , á nem, baromság volt...)

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #233 Dátum: 2006. December 19., 20:38:21 »
Jó kérdés. Azon van medence meg minigolf?

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #232 Dátum: 2006. December 19., 19:40:26 »
Idézetet írta: raveon
Idézetet írta: galamb
Meg picit Jack Sparrow-ba szoktam átmenni: olyan szemeket meresztve szédelgek én is.

És egy egész csapat rendőrtől képes vagy ilyenkor megmenekülni, úgy hogy Dunán elkötsz egy sétahajót?    Persze csak ha pesti vagy.
Én a "Balaton 1" -et szoktam!  (van olyan nevű hajó nem?)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #231 Dátum: 2006. December 19., 18:26:01 »
Én alkoholos állapotban Deadpoolt megszégyenítő mennyisgű szöveget tudok kiadni magamból.

Mi egy osztálykiránduláson egyik haver vittük ki ágyastul a molóra.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #230 Dátum: 2006. December 19., 18:13:29 »
Meg picit Jack Sparrow-ba szoktam átmenni: olyan szemeket meresztve szédelgek én is.

És egy egész csapat rendőrtől képes vagy ilyenkor megmenekülni, úgy hogy Dunán elkötsz egy sétahajót?    Persze csak ha pesti vagy.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #229 Dátum: 2006. December 19., 17:51:05 »
Idézetet írta: Punkológus
Erröl két dolog jutott eszembe: 1. "Lelövöm mindet. Isten majd elválogatja" 2. "Védd a fákat, egyél hódot"
Hát igen, azok az amerikai lökháritó -matricák...
  Hátramenős nagyon kemény, de sajna nekem csak előreesős élményem volt!     Meg picit Jack Sparrow-ba szoktam átmenni: olyan szemeket meresztve szédelgek én is.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #228 Dátum: 2006. December 19., 16:17:20 »
Gabe, Te komolyan nem vagy komplett.
Jó gyerek.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #227 Dátum: 2006. December 19., 16:06:48 »
Sajnos nem állsz messze a valóságtól. Na nem nálam, de kiderült, hogy ez egyik srác skizofréniás...  
Ez a hátramenős nagyon tetszett, jót röhögtem. Nekem csak olyan volt, hogy egy party szürakozóhelyet kellett volna megkerülni...egy olyan 20 méter. Nem emlékszem miért, de egyszercsak levágódtunk a többi érszeg állattal, hogy na most Rambok leszünk. Aztán hason csúsztunk. Persze a pólóm tiszta zöld lett, bele is basztam a Tiszába, aztán félpucéron partiztam. Ki is hajított a kidobó, hogy menjek vegyek fel egy felsőt. Monodm oké...persze magamban"Igen bazdmeg? Asszed kemény vagy, Na majd erre varjál gombot!" Felmentem a házba, cipő le, farmer le, rövidnadrák fel, papucs fel, póló fel aztán uzsgyi!   De senki se volt rövidgatyóba csak én.   Persze ez nem üti özelről sem a hátramenetelt, de nekem tetszett.  

nyugtatós: Fú ez kemény. Nekem eszembe sem jutott volna ilyet csinálni. Honnan jött az ötlet?
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #226 Dátum: 2006. December 19., 14:07:48 »
ÖÖÖ... Gabe... mi... hogy is mondjam... mi ennek a gyógyszernek a neve?    
Idézet
"Taszítsunk Át Mindenkit a Nemlétbe, De Gyorsan!"
Erröl két dolog jutott eszembe: 1. "Lelövöm mindet. Isten majd elválogatja" 2. "Védd a fákat, egyél hódot"
Idézet
NO DROG, just peace, alcohol, love and comic
Most már csak a jelszavak közötti összefüggéseket kéne megtalálni. Ha Bölcs István benézne, akkor levonhatná a következtetést: A képregény olvasók alkoholisták  
Idézet
Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?
Én csak előremenős változatott látam eddig, de ez se rossz
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 19., 16:16:00 írta talgaby »

Nem elérhető Petyaman

• Sólyomszem
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #225 Dátum: 2006. December 19., 12:42:02 »
Wehehe, mennyi alkesz . Én ritkán iszok, de akkor sokat, csak sajnos picsa másnapos szoktam lenni, a kávé meg olaj a tűzre, nem szoktam kávézni, mert nem bírja a gyomrom. Észrevettem, hogy a forró húsleves (házi, nem zacskós) ilyenkor csodákra képes. Az a baj hogy amikor kéne, sosincs belőle.

Nem elérhető raveon

• Garfield
  • **
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #224 Dátum: 2006. December 18., 23:02:01 »
hehe. Érdekes egy topic ez. Eszembe jutott Piliscsaba, azóta nem igazán votkázom. Osztálykirándulás volt, elég kemény lerészegedtünk, volt ott egy ház alapja, mindenféle kerítés nélkül, (úgy nézett ki az egész, hogy az út egyik felén normálisan házak voltak, a másik részén meg beépítetlen terület), hát mi felmásztunk rá stage-livolni, mindenki énekelte a kedvenc zenekara dalait, aztán visszamentünk a többikhez a sörözőbe ahol eredetileg le kellett volna inni magunkat. Na mindegy, lényeg hogy éreztem nem feltétlenül van rendben minden. Elindultam kifelé, aztán arra nem emlékszem már hogy fordultam meg mindenesetre tovább folytattam a kapu irányába utam...háttal...és volt egy gondom: egyszerüen nem bírtam megállni, ugyanakkor elesni sem bírtam. Így mentem kábé négy métert, foggalmam sem volt, mi van aztán félig nekimentem egy törpefenyőféleségnek, utána meg közvetlenül a kerítés, aminek nagyon megörültem, főleg hogy tudtam itt a vége. Azt látni kellett volna, hogy kapaszkodtam háttal a kerítésbe. Egy haverom, aki szintén keményen bódult állapotban volt szemtanuja volt az egésznek és mondhatni nagyon röhögött. Ehhez a kis kiruccanáshoz még hozzátartozik, hogy amikor belenyúltam a zsebembe nem találtam a visszafelejegyet, csak józan állapotban találtam meg, természetesen abban a zsebemben amiben részegen is kerestem. Ilyen hátramenős élményetek nektek volt?
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 23:20:09 írta raveon »

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #223 Dátum: 2006. December 18., 21:36:24 »
Idézet
gimiben is, ahova én járunk.

Upsz, na lám, a mellékhatás is megvan: tudathasadás...  
Csak viccelek, a drogos megjegyzésemet meg álszentségeskedésnek szántam. Hogy én is romboljam egy kicsit a rólam kialakult képet: egyszer anyámnak  az orvos írt fel valami kegyetlenül erős nyugtatót. A mellékhatása nálla a rémálmok voltak. Ki is kellett dobnia. Persze nem voltam rest kb. fél tucat szemet megmenteni magam számára. Be is szedtem, amitől kegyetlenül "baszok a világra feelingbe" kerültem. De olyan szinten, hogy ha rámgyújtják a lakást, arra is azt mondtam volna hogy "ki a f*szt érdekel"...
miután így lelazultam, neki is álltam megírni egy szerelmes levelet. Hát, az addigi esélyeimet zéróra redukáltam, úgy repültem mint a sicc. Röviden és tömören szólva a szürreális fogalmazásból a burkolatlan őszínteség sejlett ki. Túl őszinte volt. Szerelmes levél helyett inkább csak a... kefélésről szólt. Ráadásul az a sok szarság még akkor is hatott, amikor este találkoztam a csajjal... igaz már nem olyan erőssen. Amikor kidobott, fel se vettem, (a nyugtató miatt) persze pár órával később már nem volt ilyen jó hangulatom.
Mégegyszer tuti nem próbálnám ki, de hát túl fiatal és seggfej voltam. Ha ráiszok, akkor valami nagyon nagy baromságot csináltam volna.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #222 Dátum: 2006. December 18., 20:41:47 »
Idézet
Én a következő mozgalom tagja vagyok: NO DROG, JUST PEACE, LOVE AND COMIC
Nem nem. Szerintem ez legyen a mozgalom neve: NO DROG, just peace, alcohol, love and comic  
a lényeget kifelejtetted...
Idézet
Egyre durvább ez a topik, még a végén kiderül hogy akik itt megszólalnak azok mind kőkemény drogosok smiley.gif ... a nyugtatós piázás már csak egy lépésre van tőlle
 Ez kedves volt. Azért szerintem közel sincs olyan hozzá. Mellesleg ez szükségmegoldás volt.
Amúgy eddig kétszer csináltam...  Sikeresen becsületromboló ez a topic, de én vállalom, nem vonom ki magam a bulájozásból...amúgy sajnos egyre jobban terjednek a bogyók. Még egy olyan kemény, szigorúbb, nívósabb gimiben is, ahova én járunk.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #221 Dátum: 2006. December 18., 19:54:05 »
Idézet
Én a "Taszítsunk Át Mindenkit a Nemlétbe, De Gyorsan!" vallási közösség "Buzgalommal Várjuk a Halált" szektájának tagja vagyok!  - Ez egy eszement Fantasy-ből van, Szántó Tibor tollából.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #220 Dátum: 2006. December 18., 19:38:39 »
Hát a drogokkal én is úgy vagyok, hogy akkor már inkább berugok.
Amennyire hallottam, hogy mennyibe kerül, abból tényleg jobb inkább berúgni  , vagy ami a legjobb: képregényt venni belőle!  

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #219 Dátum: 2006. December 18., 18:45:20 »
Idézetet írta: Daredevil
Nekm még nem volt olyan, hogy komolyan fáj a fejen egy kis pia után. Másnap kicsit gyűrött meg mogorva voltam, de fizkailag semmi bajom lett.
TANÍTS MINKET NAGYEMBER,  TANÍTS!   Te vagy a kiválasztott, nem Neo! Én  még másnap délután ötkor is rosszul tudok lenni!
 Hát a drogokkal én is úgy vagyok, hogy akkor már inkább berugok.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 18., 18:46:41 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #218 Dátum: 2006. December 18., 17:05:12 »
Piások azzok vagyunk, de drogosok nem. Vagy a fű annak számit?  Na jó ez csak vicc volt, én büszkén ki merem jelenteni, hogy semmi illegális dologgal nem teszem tönkre magamat, maradok a hagyományosnál.  Pár piás sztorim még van, de még várok az ellövésükkel, meg át kell gondolnom, hogy melyik az ami elmesélve is vicces, nem csak átélve.

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #217 Dátum: 2006. December 18., 16:59:06 »
Egyre durvább ez a topik, még a végén kiderül hogy akik itt megszólalnak azok mind kőkemény drogosok  ... a nyugtatós piázás már csak egy lépésre van tőlle. Szerintem Troll törölni fogja ezt a topikot előbb-utóbb  . Sajna a piás sztorijaim nekem már elfogytak, nemigen szoktam piálgatni. Ami még volna, azok túl kispályás sztorik, azokkal meg nem untatok senkit.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #216 Dátum: 2006. December 18., 16:39:09 »
Nekm még nem volt olyan, hogy komolyan fáj a fejen egy kis pia után. Másnap kicsit gyűrött meg mogorva voltam, de fizkailag semmi bajom lett.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #215 Dátum: 2006. December 18., 15:48:51 »
Hát tudományosan a gyógyszerre inni--hamarabb bebaszol. elvileg. Ugyanis én a nyáron, egy 4 napos, 3 éjszakás bulimaratonon, a 3. nap, mivel fogyott a pénz bevettem 2 aszpirint. Hát mit csináljunk, most nem tudtunk már összedobni csak vagy 3-4 l hubira...mindenki begyógyszerezett. Hajnal 2-re már szinte józan voltam.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #214 Dátum: 2006. December 18., 14:55:22 »
A gyors bebaszáshoz jó még a nyugtatózott alkohol. 2 deci pálinkába raktunk egyszer egy ampula nyugtatót (asszem Ketamin volt, szóval nem apróztuk el). Az eredmény 7 részeg ember volt. Csak ezzel viszont óvatosan kell bánni.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #213 Dátum: 2006. December 18., 14:42:12 »
A kocsmázás után érdekes lehetett a vizsga. Elmesélhetnéd a kocsma-topikba. Mondjuk lehet nem is az a lényeg, hogy az ember mennyit tud, hanem hogy azt hogyan adja elő!
Annyira nem volt nagy dolog.... Na jó vicceltem.  
Szóval valahogy úgy történt a dolog, hogy valamilyen szóbeli vizsgára készültünk. Elég sokan jártunk oda, kb 40-en voltunk. Tehát elég lassan haladt előre sor, és voltak egy páran akik eléggé paráztak az egésztől. Nekem sem volt kedvem rögtön elsőnek bemenni, úgy voltam vele hadd fáradjanak el jól a vizsgabiztosok, addigra már nem fognak annyira odafigyelni arra, amit mondok. Aztán páran kitalálták, hogy a sulitól kb öt percre van egy kis kocsma, szaladjunk el oda bevágni egy felest, hogy oldjuk egy kicsit a feszültséget. Hát persze, hogy bele mentem én is. Kábé öten-hatan mentünk át, ledobtunk pár felest, aztán rágó a szájba, és futi vissza a vizsgára. Utolsóként be is mentünk, aztán vihogva megcsináltuk a vizsgát. Az egyik srácon viszont olyan jókat röhögtünk, mert az már olyan jó spicces lett az italtól, hogy alig tudott beszélni, de aztán az beszélt mindenről csak arról nem amiről kellett volna. Végül mindannyian átmentünk a vizsgán, én például még jobb eredménnyel, mint amire számítottam.