Szerző Téma: Ivott már valaki fényt?  (Megtekintve 216057 alkalommal)

0 Felhasználó és 2 vendég van a témában

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #212 Dátum: 2006. December 17., 23:20:01 »
Dehogynem: előtte fogadtok, hogy ki bír többet piálni  , persze a halszagú leheletedet leplezned kell, nehogy rájöjjenek a turpisságra. Egyébként a módszer kifejezetten borkostóláshoz van kitalálva, mert úgye nem jó, ha az ötödik minta után dalolászva követeled a következő adagot.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #211 Dátum: 2006. December 17., 22:52:07 »
Idézet
Szilveszterkor végigpiálni az egész éjszakát, miközben a haverjaid már a padlón fetrengenek?
Mértékkel kell csinálni. Én már megtanultam. Így viszont nincs sok értelme a halas metódusnak. Amúgy az se jó, ha már mindenki hulla, te meg még akkor kezdezs felpörögni...
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #210 Dátum: 2006. December 17., 22:48:57 »
Szilveszterkor végigpiálni az egész éjszakát, miközben a haverjaid már a padlón fetrengenek? Bizonyos körökben felnéznek arra, aki bírja az alkoholt. Az olcsó módszerre ott van a diannás cukor (  még most is röhögök, ha eszembe jut a sztori) vagy a vatta a fülbe. Legolcsóbban talán az intravénás adagolás jönne ki, vagy a mégolcsóbb kábulathoz a zacskó, csavarlazító & technokol koktél. Egyébként meg ha buliba megy az ember, akkor rendszerint a pia szinte ingyen van  ...

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #209 Dátum: 2006. December 17., 22:19:49 »
És az mire jó ha nehezebben baszol be? Több pénz kell hozzá.

Az biztos, hogy az alkohol elvonja a vizet, egy jó piálós este után 2-3 liter folyadékot iszok meg 3-4 óra alatt.
Bundskenyér? Amúgy se szeretem, hát még kikészült gyomorral...nekem nincs praktikám. Sok kenyeret vagy ilyesmit kell enni, sok folyadékot kell inni.
Idézet
Persze az tök alap, hogy az ember vízet vedel, csak sajnos attól még másnapos marad.
Ez azért nem teljesen igaz. Mivel hirtelen sok folyadák jut a szervezetbe, felgyorsul a vízháztartás, ezáltal a vese működése is, ami pedig ugye, kiszűri a káros salakanyagokat.
"El kell, hogy bírjuk terheink vagy elvesznek szép perceink és mindig mennünk kell tovább, egy életen és sorson át"

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #208 Dátum: 2006. December 17., 20:56:59 »
Piálás előtt benyelsz pár olajoshalat (szardiniát, vagy mit -broáááf), ez a gyomrodat belülről szépen bevonja olajjal, így az akohol nehezebben (vagy sehogy) szívódik fel. Ergó sokkal többet tudsz piálni, mire berúgsz. Ha a megszokott mennyiségnél maradsz, akkor nem is fogsz túlzottan berúgni, így elkerülheted a másnaposságot. Csak egy kiados fosásban lesz részed, valószínűleg.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
    • http://
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #207 Dátum: 2006. December 17., 20:41:43 »
Persze az tök alap, hogy az ember vízet vedel, csak sajnos attól még másnapos marad.

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #206 Dátum: 2006. December 17., 20:36:00 »
Na én egy dologra emlékszem kémiából: Az alkohol elvonja (asszem) a sejtek vízkészletét, úgyhogy ha másnaposság esetén sok vizet kell inni . Amúgy ezt a kémia dolgot, valamelyik ckm-be, vagy fhm-be is megirták! (Szwsz egy csomó minden más is bejöhet placeboként)
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #205 Dátum: 2006. December 17., 20:10:02 »
Én, mint mondottam a bundáskenyér melett teszem le a voksom. Ébredés után összeütök gyorsan magmnak egyett úgy, hogy belül jól tutyogjon a tojástól. Evés után egy bögre hideg tej, aztán egy jó fürdés. Ez engem általában helyrerak rendesen.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #204 Dátum: 2006. December 17., 19:54:17 »
Régebben a kedvenc praktikám az volt, hogy ivászat után amikor hazaértem, megittam egy jó bögre hideg tejet, vagy ettem egy kis sajtot, és miután felkeltem semmi bajom nem volt. Ez a módszer egészen jól bevált nálam.

Tényleg, ide mindenki leírhatná azokat a módszereket, hogy hogyan próbálja meg elkerülni a másnaposságot (kettő van ami biztos mód: 1. ne igyál, 2. maradj részeg  ). Ebből mindenki sokat tanulhatna.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #203 Dátum: 2006. December 17., 19:45:32 »
Egyél bundáskenyeret, az nekem mindig használ  , de egy sör is helyre tudja tenni

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #202 Dátum: 2006. December 17., 19:34:40 »
Nem vagyok másnapos (biztos hat az öngyógyítás  ), csak a gyomromnak nem esik jól az utántöltés, pedig már próbáltam. Még van egy üveg Jager itthon.  
De köszi a jókivánságokat.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #201 Dátum: 2006. December 17., 19:32:44 »
Ördögi kör.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #200 Dátum: 2006. December 17., 19:19:15 »
Egyszerű: igyál rá, akkor ellmúllik a másnaposság

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #199 Dátum: 2006. December 17., 19:10:51 »
Gyorsan heverd ki. Javaslom, hogy vedd kölcsön az avatarod gyógyító erejét

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #198 Dátum: 2006. December 17., 18:40:22 »
Idézetet írta: freakdavE
A pontos keverési arányra most nem emlékszem, de utánakérdezek, ha ki akarod próbálni.
De mintha ezt készen is lehetne kapni, nem?

Idézetet írta: Sepi
Annyira nem fontos. Most még gondolni sem tudok az alkoholra. Tegnap benyaltam egy üveg Jagert és egy üveg pezsgőt pár konyak meg bacardi-kóla társaságában.  Most csak ásványvíz és punnyadás van.
Veled vagyunk! Kitartás!  
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #197 Dátum: 2006. December 17., 18:39:21 »
Annyira nem fontos. Most még gondolni sem tudok az alkoholra. Tegnap benyaltam egy üveg Jagert és egy üveg pezsgőt pár konyak meg bacardi-kóla társaságában.  Most csak ásványvíz és punnyadás van.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #196 Dátum: 2006. December 17., 18:38:26 »
Gombás picsa? Ez nagyon durva. A bor-kóla-narancslé cuc se rossz. Úgy megfosat...

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető freakdavE

• a csodálatos Zacskóember
  • Venom
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #195 Dátum: 2006. December 17., 18:28:38 »
Az egyik haverom kipróbálta a gyorsberúgást: Vattákat itatott át jó kis erős házipálesszal, és bedugta a füleibe. Üttött mint az állat.   Mondjuk, ha nem a fürdőkádban csinálta volna, nem fulladt volna meg majdnem...  
Sepi: a sör/barackpálinka koktél fantázianeve: gombás picsa Én először csak röhögtem a haveromon amikor benyögte, de megkóstolva tényleg gombára emlékeztető íze volt.  
A pontos keverési arányra most nem emlékszem, de utánakérdezek, ha ki akarod próbálni.
"Túl bizarr, hogy éljen, túl ritka, hogy meghaljon."

Nem elérhető Gabe

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #194 Dátum: 2006. December 16., 08:54:01 »
Idézet
6 punk, 2 rocker, 1 skin

Ez elég kemény. Mifelénk egy ilyen összetételű társaság maximum csak verekedésnél találkozik. Rocker meg Skin még elmegy, de a Punkoktól rosszul vannak a bőrfejüek.  (gondolom a "politikai" felfogás eltérősége miatt   )
Ilyen szempontból jó helyen lakom, van több kocsma is nekik, meg ruhabolt (Ciánkáli - Antifashion shop - [az áraik a mennyekben, de van minden amit csak el tudtok képzelni az acélbetétestől kezdödően]) nameg a Pecsában (Petőfi Csarnok (15 perc séta innen)) is rendszeresen van valami koncert, meg a tökömtudja még mi minden. A lényeg, hogy ez itt nem periféria, pedig közép európa legnagyobb népsűrűségű  területén lakom (Budapest, VII. ker.) és mégis van itt mindenféle összetételű társaság, és mindnek megvan a jól bejáratott helye. A saját közegükben tökéletesen elvan mindegyik társaság. (pár ilyen helyen jártam már, de többnyire nem fogadnak szívesen, mert egy egy ilyen politizálgatós beszélgetésben hamar ellent tudok mondani bárkinek - nekem is elég hülye a világfelfogásom  )

A srác milyen piát nyomott fel magának? Egyébként szerintem az alkohol könyörtelenül égetheti a s**glyukát az embernek. (gondoljatok csak a brutál erős paprikára, ami kétszer is csíp: egyszer mikor bemegy, utána meg amikor kínkeservesen kiadod magadból  ) Úgyhogy szvsz még így járt a legjobban.

szerk: jah, diannás cukorka... pedig a kúposat "kellene" valakinek kipróbálnia, hátha...
(ezesetben a Youtubera legyen szíves az a valaki fellökni az eseményről forgatott videót, hadd röhögjünk mi is  )
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 16., 08:57:47 írta Gabe »

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #193 Dátum: 2006. December 15., 23:21:33 »
Idézet
Akkor rosszul emlékeztem bocs. nekem se hatott.
Vagy csak nem emlékszel rá  
Idézet
a végén már én is kezemben pálinkás-barackkal ordibáltam a Micimackó-átköltést, meg a klasszikus "Ne szívjál füvet"-t! Hát igen, sok mindent tanul az ember egy kis kirándulás alkalmával.
Igen, tudományos kisérletek bizonyítják, hogy egy jó hangulathoz elengedhetetlen legalább egy Rózsaszín Pittbull album.

Nem elérhető pepo05

• Predátor
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #192 Dátum: 2006. December 15., 22:07:49 »
Hát, ilyen szempontból én jól elbasztam a szalagavatómat. Csak arra emlékszem, hogy iszok meg iszok meg iszok...nem tudtam mit csináltam, hol voltunk, hogy kerültünk haza...semmit. Pedig én minidg szoktam emlékezni és nem vagyok másnapos(kivéva, ha a bortól rugok be). Most sem voltam másnapos, de semmire sem emlékszem.  

Ja és a beöntésen én is a végbles módszert értettem.

A szivószálas kamu? Akkor rosszul emlékeztem bocs. nekem se hatott.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #191 Dátum: 2006. December 15., 20:38:02 »
Show-táncot zúztunk. De még félrészegen is mi voltunk a legjobbak.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #190 Dátum: 2006. December 15., 19:30:37 »
Idézetet írta: Daredevil
mi meg teli torkből üvöltöztük a paródiát félrészegen a sportcsarnok sarkában, ahol arra vártunk, hogy sorra kerüljünk.
Az jó lehetett, és félrészegen mit táncoltatok? Break-et, vagy electric-boogiet?

Az én szallagavatómon kigyulladt a csarnok miközben táncoltunk. A füsttől szinte nem is láttunk, meg minket sem láttak. A videofelvételen még most is jókat röhögök.

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #189 Dátum: 2006. December 15., 19:26:33 »
Mi megy a szalagtűzön marhultunk egy nagyot. Az előttünk lévő osztály orosz néptáncot nyomott az +ellopták az orosoz a tankot..." eredtiér, mi meg teli torkből üvöltöztük a paródiát félrészegen a sportcsarnok sarkában, ahol arra vártunk, hogy sorra kerüljünk.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #188 Dátum: 2006. December 15., 17:42:44 »
Azt hiszem ezt a diannáscukor sztorit, le is mentem! Iszonyat kemény!   A végén még ezt a topikot ki lehetne adni valami karikatúra-képregény keretében!   A börzén vennék, mint a cukrot!   Szóval a szívószálas legenda kacsa? Asszem, ideje lesz személyesen megtapasztalni az igazságot....
 Ja és egyszer egy osztálykirándulás alkalmával 2 punk zenét kedvelő sráccal voltam egy szobában: Három napon keresztül Picsát meg egyebet hallagattam, a végén már én is kezemben pálinkás-barackkal ordibáltam a Micimackó-átköltést, meg a klasszikus "Ne szívjál füvet"-t! Hát igen, sok mindent tanul az ember egy kis kirándulás alkalmával.
« Utoljára szerkesztve: 2006. December 15., 17:50:43 írta galamb »
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #187 Dátum: 2006. December 15., 16:19:47 »
Idézet
Az ő példájukból láttam, hogy mihez vezet ez a fajta társadalom szélére történő kirekesztés
"Minden haldoklik, minden rohad, az egész társadalom. Csak a periféria életképes" -Vágtázó Halotkémek énekes
Idézet
Az egyik legjobb haveromat például még a suliból is kirugták anno
Hehe, erröl tudnék regélni, társaságunkból nem sok olyan embert tudnék mondani, aki ott fejezte be az iskolát, ahol eredetileg elkezdte.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #186 Dátum: 2006. December 15., 16:14:14 »
Idézetet írta: Punkológus
Ez a topic tényleg csak arra jó, hogy a magunkról kialakított képett leromboljuk
Arra tökéletesen jó.  

Egyébként ez a Punk kiközösítés ismerős nekem is. Bár én nem voltam punk (leszámítva, hogy pár együttes zenéjét szivesen elhallgatom), sőt valamilyen szinten az "ellenségnek" számító "diszkós" táborhoz tartozom, nagyon sok barátom van akik szintén punkok. Az ő példájukból láttam, hogy mihez vezet ez a fajta társadalom szélére történő kirekesztés (pedig én egy viszonylag "nagyobb" városban lakom). Az egyik legjobb haveromat például még a suliból is kirugták anno (az is igaz, hogy egy párszor jól berugva jött az órákra, mert a lyukasórán sokszor kimentünk a közeli sörfőzdébe).

Nem elérhető Punkológus

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #185 Dátum: 2006. December 15., 16:05:06 »
hát 10 percig mi is azt csináltuk, utána jött a régi bérletek feláldozása, aztán folytatódott tovább a röhögés.

Hogy mit csináltunk? Itt tudni kell, hogy én egy nagyon kicsi "városban" élek, minek a lélekszáma 4000 fő körül mozog, tehár minden eltérés a "normálistól" nagyon kitűnik errefelé, mi pedig voltunk 9-en. 6 punk, 2 rocker, 1 skin. A város cseszettül ránk szált, mi meg nem voltunk restek visszatámadtunk  Meg kell mondanom, hogy állatok voltunk a javából. Egy buli nálunk akkoriban mindig beszélgetéssel kezdődött, ez átcsapott politizálásba, moralizálásba, filozofálgatásba, majd ebböl eljutottunk az éneklés szintjére, ahonnan sokszor egyenes út vezetett az utcai rongáláshoz. Hogy egy példát hozzak, volt, olyan, hogy elégé elkésve érkeztem meg egy utcai ivászatba, így kapásból az a kép fogadott, hogy 2 haverom egy harmadikat faltörő kosként használva próbálnak bejutni a ravatalozóba       A város az ehez hasonlók után meg összefogott ellenünk  , de most mit mondjak, ez érthető. Na így sikerült elérnünk, hogy egyre kijebb szorultunk a városból, egészen ki a budihoz (bár pár hónap után onnan is tűznünk kelett  ).

+++

Ez a topic tényleg csak arra jó, hogy a magunkról kialakított képett leromboljuk

Nem elérhető Daredevil

• Magneto
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #184 Dátum: 2006. December 15., 15:03:51 »
Ez nagyon brutális volt.

A félelem nélküli ember.
[/color]

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
Ivott már valaki fényt?
« Válasz #183 Dátum: 2006. December 15., 15:02:16 »
Ez a sztori nagyoooon kemény Punkológus  ! Én biztosan fetrengtem volna a röhögéstől.    
Mondjuk arra kiváncsi lennék, mi jót csináltatok, hogy kitiltottak titeket az összes kocsmából.