Na ha már igy megjelent, irjunk is róla.
Spider-man Web of Shadows kegyetlenül odavág!
Brutális a harcrendszer, a grafika mondjuk a gépemnek is odavág a kért konfignál erősebb vidkártyával is 800x600-on
A város nagyon él, igazi élmény benne rohangálni, az emberek megtapsolnak, mindenkinek nagyon ajánlom. MOndjuk nagyon Pókosoknak nem fog bejönni Pete szinkronhagja, meg persze a sztoriban is jópár kivetnivalót lehet találni, pl. a szimbióta-dolgot, az már az elején büdös [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] hogy Pete miért hagyja magán megint a fekete cuccot, mikor az annyi szart kavart neki a múltban, meg vitázik MJ-vel, pedig az mondja neki hogy szedje le mert gáz lesz (amit mi tudunk a Prelude nyitópályából is, ahonnan éles kanyarként kezdni mesélni a sztorit póki, miután Cage és Mj finoman szólva elküldik a pitába.) Egy "it is working for me now"-al el is van intézve, semmi gondolat hősünknél, hogy "te, ez régen is igy volt, aztán mi lett belőle, Venom meg ilyenek"... Érdekes. [/span]
Iszonyu pörgős a játék, a bandaháborúsdi közben mindent meg lehet tanulni, jönnek a főgenyák is lassacskán, meg a szövetségesek is, csak ajánlani tudom. Brutál mikor egy csapat gengszter közé behálóhintázod magad, és szétrúgod őket a szélrózsa minden irányába.
A másik pedig a Dead Space, ami nálam átvette a koronát a horrorjátékok terén a COndemned-től. Ha belefogsz, akkor előtte a 6 részes comic-ok, aztán a Downfall c. rajzfilm, ha ezeken tul vagy, le a villany, a hangfalakat maxra tekerni és mehet a zuzás. Az első óra után le kellett álljak, ugy remegtem hogy kilöttyentettem a sört, pedig csak kb. 6 szörnnyel találkoztam...