Szerző Téma: Filmek, zenék  (Megtekintve 1867317 alkalommal)

0 Felhasználó és 36 vendég van a témában

Nem elérhető Ben Reilly

• HálóZsák segítő
  • HZs imádó
  • *
  • Nem: Férfi
Re:Filmek, zenék
« Válasz #4215 Dátum: 2008. November 09., 19:41:15 »
Már egy hete felválltva hallgatom a The Rock OST albumot (Nick Cage Szikla című filmjének zenéje) és a Thomas Jane féle Megtorló film OST zenéjét ami valami iszonyatosan jó.

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4214 Dátum: 2008. November 09., 18:04:40 »
Nálam a zene csakis és kizárólag hangszeres lehet, gépzajt nem vagyok hajlandó hallgatni. Ezen belül széles a paletta, szeretem a '80-as évek angol és magyar punkzenéit, mostani trash metal bandákat, ha épp olyan a hangulatom (mostanában olyan), akkor gondolkodós drogos zenéket, mint mondjuk a Hiperkarma, de szoktam klasszikusokat is hallgatni (Samuel Barber), ha épp basszusgitározós korszakom van, akkor "igényes" zenét (Victor Wooten, John Butler).
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
    • http://halozsak.tlof.hu
« Válasz #4213 Dátum: 2008. November 09., 17:19:31 »
Én az FF előtt a Prince of Persie új trilógiájának első részének (Sands of Time) játékzenéjéért voltam oda nagyon. Jó kis keleties dallamok, de erősen rockba hajlóan. A The Fight c. mű a Red Alert 2-es Hell March 2 után nagy kedvenccé lépett elő.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
    • http://benjaminterdik.prosite.com/
« Válasz #4212 Dátum: 2008. November 09., 17:17:11 »
A másik,. amit kifelejtettem a felsorolásból, azok a játékzenék.
Jesper Kyd (Hitman-összes, Assassin's Creed [elképesztő zene]) és Amon Tobin(Splinter Cell) nálam abszolút befutók, de imádom pl. a Shadow of the Colossus, PS2-re kijött mestermű zenéjét is. Nem is beszélve az (igaz nem játék) összes létező Batmannal kapcsolatos muzsika hallgatásáról.

Katt a képre!

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4211 Dátum: 2008. November 09., 17:14:31 »
Részemről sokminden, de nem minden. A magyar számok 99%-a irritál, az elektronikusból a Chemical Brothersszel és Fatboy Slimmel kimerül a paletta. Egyébként hip-hop bármikor (új vagy klasszikus, papos vagy gangsta, mindegy), rockballadák szintén, gótikus jellegű nagy kedvenc, de jelen pillanatban egy 2 dvd-s Final Fantasy játékzene-gyűjteményből van kiválogatva jó másfél óra, és azt hallgatom rogyásig.
"You could say that I believe in humanity... the power of the human spirit. It can be the most amazing force imaginable." - Lord Raiden

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4210 Dátum: 2008. November 09., 17:13:16 »
A filmzenéket én is nagyon szeretem, most utóbbi időben a Transformers albumát halgattam "rongyosra" (érdekes, hogy ez a kifejezés még mindig hogy megtalálható a köztudatba, pedig a cd-t és az mp3-at már nem lehet rongyosra hallgatni  ), de talán a nagy kedvencem ebben a kategóriában a Star Wars és a Braveheart zenéje.

Én most könnyedebb dolgot hallgatok éppen, Depeche Mode-ot.
Everybody wanna go to heaven, but nobody wanna die.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4209 Dátum: 2008. November 09., 17:09:30 »
Nahát. A KN-en mindenki ősrocker, én meg evleszek az elektronikus zenéimmel egymagamban.
Az IDM nem egy csúfolás szánt szavacska, hanem egy igenis baromi jó kategória az elketronikus zenén belül.
Mindkettőtöknek ajánlom egyébként a profilomban feltüntetett honlap megtekintését. (Csak hogy ne reklámozzak illegalitást.    )

Egyébként nálam a filmzenék nagy előnyt élveznek, imádok visszamelékezni a zene hallgatása közben a filmre. (Vagy mesére, animére, bármire).
Ha már elektronikus zene, akkor főleg Venetian Snares és Black Sun Empire, valamint raggacore, amitől a falramászok, annyira imádom. Jah, és breakcore!  

Jelent pillanatban mondjuk Aperfectcircle-t hallgatok.

Katt a képre!

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4208 Dátum: 2008. November 09., 17:05:35 »
Én nem szeretem magam stílusok közé beskatujázni, igazából mindenből a minőség az ami fontos a számomra. Persze van olyan stílus amit előnybe részesítek, és ez az elektronikus irányzat, kezdve az ambienttől a drum & bassen át a house-trance-ig mindent, de ugyanúgy halgatok rock & rollt, meditációs, szimfónikus, funky és rap zenét is. Az emo zenét viszont én sem bírom, bár mulatóst is szoktam hallgatni (bár azokból is van olyan amitől a falra tudok mászni), mert seggrészegen a kocsmában nem is lehet másra jobban bulizni.  
Meg én inkább a magyar pop számoktól vagyok kiborulva, azok amik nem jönnek be, még részegen sem.

Nem elérhető Schmatzy

• Lusta dög (ex Korrekt ORR)
  • HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4207 Dátum: 2008. November 09., 16:44:37 »
Amit nem szeretek: amerikai tömegpop, magyar mulatós, emo és úgy általában a tinirock.
Amit szeretek: a nemszeretem halmaz komplementere.  Amibe belefér a grindcore ugyanúgy, ahogy a funky, az IDM-nek csúfolt elektronika ugyanúgy, ahogy a blues, a drum'n'bass ugyanúgy, ahogy a magyar újhullámos pop, a jazz ugyanúgy, ahogy a klasszikus zenék (bécsi újévi koncert rulez!). Valamiért mostanában nagyon rá vagyok kattanva a lounge-ra (verjetek, üssetek, de akkor is szeretem), és Hotel Costes-t, vagy Back to Mine-t hallgatok egész nap.

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4206 Dátum: 2008. November 09., 16:32:17 »
Na csevegjünk egy kicsit, mivel éppen vagy 4 albumot töltök, ebből 3 teljesen ismeretlen előadó számomra.
Tehát a roppant egyszerá kérdésem az, hogy ki milyen zenét szret,hallgat, nem szeret, utál?

Katt a képre!

Nem elérhető Galamb

• Csak egy madár
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4205 Dátum: 2008. November 09., 11:01:34 »
Igen, nyugodjon békében!  
 A Twister meg tényleg jó film.
"MM MMMMM MMMDMMM!"

Nem elérhető talgaby

• HálóZsák tag
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4204 Dátum: 2008. November 08., 19:47:49 »
Itt valóban nem volt, csak egy részünk egy másik fórumon ezt már említette. De valóban, köszönöm, hogy ide is kiírtad. Jó író volt, hiányozni fog. Ő is.

Nem elérhető elwood

• HálóZsák tag
  • Optimus Prime
  • *
« Válasz #4203 Dátum: 2008. November 08., 13:12:27 »
Ég a pofámról a bőr, hogy megkérdezem, de sehol senki sem emlékezett meg róla, hogy a héten meghalt Michael Crichton író? (Androméda törzs, Jurassic Park, Vészhelyzet, hogy csak a legnagyobbakat említsem.)

Rip

Meg leszek kövezve érte, de én gimis koromban a Twistert is nagyon szerettem tőle. Igaz ebben a rendezőnek (Jan DeBont), a filmzeneszerzőnek (Mark Mancina), a dolby sorroundnak és Helen Huntnak is nagy szerepe volt
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 08., 13:14:13 írta elwood »
"It's 106 miles to Chicago, we got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark and we're wearing sunglasses."

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4202 Dátum: 2008. November 08., 12:54:53 »
A DreamWorks stúdió Chan Wook-park 2003-as rendezését, az Oldboyt szeretné újraforgatni, Steven Spielberg lenne a rendező. Ha a stúdiónak sikerülne megszerezni a jogokat, az Universal is beszállna a produkcióba.

[...]

Az elrabolt férfit Will Smith alakítaná, a forgatókönyvírót most keresi Spielberg. Korábban is volt már szó arról, hogy újraforgassák a filmet, akkor Justin Lin volt kinézve a rendezői székre.

Ó jajjj....

Katt a képre!

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4201 Dátum: 2008. November 06., 12:17:42 »
a harcrendszer sem maradt a régi? reflexcsata meg egérgyilok vagy megmaradt a XX% találati esély meg ilyenek?

azzal nincs bajom hogy open-space, én annak csak örülök, meg egész pofásan is néz ki  

(én szerettem az Obliviont, csak nem bírtam végigjátszani mert meguntam  )
« Utoljára szerkesztve: 2008. November 06., 12:18:15 írta drbob »

Nem elérhető zozi56

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
    • HálóZsák
« Válasz #4200 Dátum: 2008. November 03., 17:47:50 »
Idézetet írta: drbob
FALLOUT3!!! xD xD xD
Hű, de rosszakat hallok róla. Egy haverom tesztelte, nagyjából beigazolódott a sejtésünk, egy posztapokaliptikus Oblivion lett.
"I'm so meta, even this acronym"

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4199 Dátum: 2008. November 03., 16:06:20 »
Spidey: Web of Shadows: Iszonyat tényleg! Ez lett a legjobb Spidey game, bár Pete szinkronhangjával nekem nem kis gondjaim voltak..a szimbiótás dolog rajtad áll, elvégre is seize control, és ha akarod, akkor a szimbiótát örömmel üdvözölve, feladva az ügyességet és a gyorsaságot a bitang erős ütések érdekében nyomhatod a játékot...

a háló végre nem csak transzport, tényleg aktív eleme a csatának, en az első pár órácskát csak az ellenfelek hálóval felkapkodásával töltöttem  (plusz egy kis hálóhinta póktempóval  )

a rém gyenge Spidey játékok után ideje volt hogy egy normális is elkészüljön (bár a Friend or Foe nekem tetszett  )

xxXXxx

DeadSpace: még csak a képregényeket olvastam el, a rajzfilm most jön lefele (na meg a játék is) ami tetszik benne, hogy nem egy szétszteroidozott marine bőrébe bújhatunk

xxXXxx

FALLOUT3!!! xD xD xD

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #4198 Dátum: 2008. November 03., 15:47:05 »
Na ha már igy megjelent, irjunk is róla.

Spider-man Web of Shadows kegyetlenül odavág!
Brutális a harcrendszer, a grafika mondjuk a gépemnek is odavág a kért konfignál erősebb vidkártyával is 800x600-on

A város nagyon él, igazi élmény benne rohangálni, az emberek megtapsolnak, mindenkinek nagyon ajánlom. MOndjuk nagyon Pókosoknak nem fog bejönni Pete szinkronhagja, meg persze a sztoriban is jópár kivetnivalót lehet találni, pl. a szimbióta-dolgot, az már az elején büdös  [span style=\'color:#000000;background:#000000\'] hogy Pete miért hagyja magán megint a fekete cuccot, mikor az annyi szart kavart neki a múltban, meg vitázik MJ-vel, pedig az mondja neki hogy szedje le mert gáz lesz (amit mi tudunk a Prelude nyitópályából is, ahonnan éles kanyarként kezdni mesélni a sztorit póki, miután Cage és Mj finoman szólva elküldik a pitába.) Egy "it is working for me now"-al el is van intézve, semmi gondolat hősünknél, hogy "te, ez régen is igy volt, aztán mi lett belőle, Venom meg ilyenek"... Érdekes. [/span]

Iszonyu pörgős a játék, a bandaháborúsdi közben mindent meg lehet tanulni, jönnek a főgenyák is lassacskán, meg a szövetségesek is, csak ajánlani tudom. Brutál mikor egy csapat gengszter közé behálóhintázod magad, és szétrúgod őket a szélrózsa minden irányába.  

A másik pedig a Dead Space, ami nálam átvette a koronát a horrorjátékok terén a COndemned-től. Ha belefogsz, akkor előtte a 6 részes comic-ok, aztán a Downfall c. rajzfilm, ha ezeken tul vagy, le a villany, a hangfalakat maxra tekerni és mehet a zuzás. Az első óra után le kellett álljak, ugy remegtem hogy kilöttyentettem a sört, pedig csak kb. 6 szörnnyel találkoztam...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4197 Dátum: 2008. Október 26., 20:28:27 »
Nem szokott itt valaki Call of Duty 4-ezni neten? Ha akad ilyen ember, akkor írjon már privátot vagy vegyen fel xfire-n yorickbrown néven.

Katt a képre!

Nem elérhető Nitro

• Az egyedi titulusú
  • Hulk
    • http://nitro1.fw.hu
« Válasz #4196 Dátum: 2008. Október 25., 15:59:59 »
Bocs, a börzén többeknek ígértem ezt, de csak most jutott eszembe...  
http://www.mommo.hu/media/Halalcsillag_San_Franciscoban

Nem elérhető Predash

• The Corinthian
  • HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4195 Dátum: 2008. Október 12., 12:33:18 »
http://www.gametrailers.com/player/41311.html

Inkább nézzétek ezt a trailert.  

Katt a képre!

Nem elérhető yosha

• Asterix
  • **
    • http://www.enactment.uw.hu
« Válasz #4194 Dátum: 2008. Október 07., 14:28:34 »
Idézetet írta: KiD
http://www.traileraddict.com/trailer/drago...-teaser-trailer

Hell no...

dbthemovie.com

Itt hanggal és szebb képpel ugyanez.

I dont want to cry no more...
'Az érzéki szexhez ha akarsz, használsz egy tollatt, de akkor a perverz szexhez már egy egész csirke kell... '

Nem elérhető drbob

• Garfield
  • **
« Válasz #4193 Dátum: 2008. Október 07., 14:11:33 »
szinkronoooooos? bahh....

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4192 Dátum: 2008. Október 07., 13:46:43 »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4191 Dátum: 2008. Október 07., 11:01:46 »
Idézetet írta: Schmatzy
Na srácok, akkor a mai program este kilenctől:

Nem a Dr. House, hanem a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex az MTV-n (mármint a Music Television-ön). Kíváncsi leszek a magyar szinkronhangokra.
Á, inkább ne. Zsigmond Tamara az Őrnagy magyar hangja, ő telitalálat. De a többi...

Nem elérhető KiD

• HZs imádó
  • *
    • http://gportal.hu/portal/transformersthemovie/
« Válasz #4190 Dátum: 2008. Október 02., 10:28:03 »

Nem elérhető Galen

• HálóZsák tag
  • HZs imádó
  • *
« Válasz #4189 Dátum: 2008. Október 01., 14:33:56 »

Az tuti, hogy azért nem fizetek, hogy kinyírják bazmeg.

Nem elérhető Schmatzy

• HálóZsák tag
  • Superman
  • *
« Válasz #4188 Dátum: 2008. Október 01., 12:47:03 »
Na srácok, akkor a mai program este kilenctől:

Nem a Dr. House, hanem a Ghost in the Shell - Stand Alone Complex az MTV-n (mármint a Music Television-ön). Kíváncsi leszek a magyar szinkronhangokra.

Nem elérhető Sepi

• Adminisztrátor
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4187 Dátum: 2008. Szeptember 29., 18:45:01 »
Régen volt már videó frissítésünk, most a Watchmen kötet kedvéért egy hétig letölthető lesz egy Alan Moore-os videó. Jó szórakozást hozzá. A letöltéshez ajánlott program a FlashGet.

Frissültünk!
The Mindscape of Alan Moore

« Utoljára szerkesztve: 2008. Szeptember 29., 18:45:43 írta Sepi »

Nem elérhető dr samson

• Csillagflotta Admirális
  • HZs-megszállott
  • *
« Válasz #4186 Dátum: 2008. Szeptember 21., 18:09:35 »
Még él.   Egyelőre nincs időm elvinni szervízeltetni, mert akkor kb egy hétre nélkülöznöm kéne és mivel mindent ezen csinálok, ez kb olyan, mintha levágnák a fél karomat, és mindkét lábamat. De hamarosan tervezem, hogy megcsináltatom, pl az őszi szünetben, mert akkor az otthonit tudom használni ehelyett.